Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzermeyer
Jeeeee jobb oldal tényleg rulez! 😊
Húúúú de sokat öregedtek 😞

mov ah,4ch int 21h end

Sephi
Esku ez az egyik legjobb kep amit valaha lattam a SW-rol 😄

MINDENKI AKI SZAMIT

Vegulis szerintem a jobb oldalon talahato szemelyek lattan mondhatom azt hogy erosen dobant a szivem 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Solid Snake GH
Király. <#idiota>

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

SPOILER <#felkialtas><#hehe>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Morpheus
Nem hiszem. Nem olyan a mentalitása.😊

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Serpa
vagy meghajol vki elõtt ?!
😊

Morpheus
OK. Akkor bocsi.😊

Azért erre a kpre kiváncsi vagyok. Vajom miért térdel? Vagy egy harc miatt kertült "térdre"?

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Serpa
punker onnan linkelt.

Morpheus
Sziasztok!

Egy pár kép, hátha nem volt még.

Forrás: Hardwired

Grath egy titokzatos linkkel lepett meg reggel, amely egy még titokzatosabb Darth Vader idézetet tartalmaz az idei utolsó Star Wars mozifilmbõl. Az oldal tulajdonosa kétségkívül jó kapcsolatokkal rendelkezhet, mert jónéhány, többé-kevésbé szpojleres képet szerzett meg a Star Wars: Revenge of the Sith-bõl. Íme egy sztárfotó Yodáról, a többi kép erre található:

http://www.idontfear.com/

Jó csemegézést.

Morpheus

Johnyy
az a hed!!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker

Bandew
<#idiota>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Johnyy
nekem könyvben nincs meg 😞(( de én most a trilógiát nézem meg ujra soxor!!

Punkerwork
én elkezdtem újra olvasni az EP II.-õt 😊

Johnyy
Iszony be vok zsongva már a május miatt pedig még nem most lessz!!!!
belegondolog hogy most éppen 2 jelenet közt isszzák a kávét 😄DDD

rezsofiz
<#hehe>

sazl : c

"levannak tartóztatva" <#idiota>

Johnyy
SZegény Anakin!!!

Solid Snake GH
Szegény kereskedelmi droidok....<#vigyor1>

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Punkerwork
mindenkinek kell 1 hobbi 😊

Punkerwork

Johnyy
a star warsz figuráknak! pláne a sitheknek meg a sötét jediknek vannak ien "heppjeik" pl kézlevágósdi....

Punker
persze a levágott kéz/kezek is ilyen "apró" utalások 😊

Solid Snake GH
Amúgy sztem direkt azért koppintottak bizonyos részeket az eredeti trilógiából, hogy egyértelmûvé tegyék: ez a III. rész lesz az összekötõ kapocs.

Johnyy
éppen ez a lényeg hogy szinte ugyanaz történik majd eben a részben mint a jedi viszatérben csak pont az ellenkezõje lesz a végkifelylet!!

Solid Snake GH
Egyértelmû "A Jedi visszatér" koppintás. Ugyanaz a felállás (két harcos, egy ülõ személy), ugyanaz a környezet (ûrhajó), bár kissé eltérõ finish. <#buck>
2-es képen meg uralkodik a FEJETLENSÉG érzése (Dooku számára is, s a mögöttük lévõ ûrhajócsata zegzugának is 😄).

Punker
le van "láncolva"

Johnyy
én elõször nem is figyeltemhogy rab, ugyanúgy ül ott mint a jedi viszatérben!!

rezsofiz
finomka.

Hát most nem lelövöd a legnagyobb poént? 😊)

Én meg már azt hittem hogy néhány karaterugással leszereli Anakint.

Amúgy figyeljétek, Palpatine rabként is mint valami császár ül azon a széken.

Az annak a Vader vs Luke jelenetnek lehet a utánérzése, csak itt más véggel.
<#eljen> érdemes volt benéznem ide

Punkerwork
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>SPOILER<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

a feje is fog <#eplus2>

Johnyy
de én úgy látom hogy mind a 2 keze hiányzik!!!

Én úgy látom Doku gróf igen keze-leltlen lett! WÁHÁHÁHÁHÁHHÖRGNYUHÁHÁHÁ!
Punkerwork
Az IESB egyelõre meg nem erõsített információi szerint Kevin Smith és Mark Hamill is közremûködik majd a 2006 õszére tervezett Star Wars televíziós sorozat pilot, azaz bevezetõ epizódjának elkészítésében. A közismerten Star Wars-rajongó Smith, aki egyébként Star Wars-reklámot is készített már a Lucasfilm felkérésére, a pletykák szerint a legesélyesebb jelölt a sorozat rendezõi székébe, de forgatókönyvírói képességeit is kamatoztathatná. Hamill állítólag Luke szerepében tûnne fel olykor-olykor, annak ellenére, hogy a sorozat többnyire új karaktereket mutatna be.

Ha ez igaz, a sorozat valószínûleg a mozifilmek után játszódik majd. Egyelõre azonban vegyétek mindezt csak pletykának.

Punkerwork
pár új kép:

Bucser
Hát akkor Yodától még messzebb volt és akkor Yoda bátyó lazán gyógyítgathatta volna magát... Na jó csak kötök😊 az ugrabugra nem tetszett és kész.. én síma erõpárbajra számítottam és nem kardpárbajra az engem kiábrándított...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Punker
nem volt közel hozzájuk

Bucser
Furcsa, hogy Vader nem nagyon talált rá se Luke-ra sem Obi-Wan-ra pedig õk gyakorlás közben aktívan hazsnálták az erõt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Punker
900 éves volt de csak az erõ miatt, rejtõzés közben valszeg nem nagyon használta.

Bucser
Vagy a gumibogyószörp álltal.. (bocs nem bírtam kihagyni) Amit én nem értettem az az, hogy 25 év alatt mennyir megöregedett Yoda.. Az episode 5-ben már alig jár a 6-ban meghal a 2-ben meg pörög mint a villám még... Azért Yoda több száz éves volt nem??? Hogyhogy Ilyen gyorsan elvesztette a fittségét?

Johnyy
amúgy szerintem joda karaktere azt fejezi ki hogy egy ilyen kis csökevényes pöttöm lény is mekora bölcseségre meg erõre tehet szert az erõ álltal!

Johnyy
pluginkos is végül bele taroznka a körbe!

Bucser
Vagy épp Rhino vagy renderman😄 Smax meg a Maya belsõ rendere nem csinál ilyen szépet

Johnyy
az ám,de részletes,, jóak!!! sztem smax vagy maya render

rezsofiz
Szép big.