3766
-
#1335 hát nemtudom, ez a rövid előzetes nekem elvette a kedvem a szinkronoktól:D -
Aspyrin #1334 a szinkron tuti jó lesz, de valamiért én is csak eredeti hanggal szeretem az sw filmeket -
#1333 most láttam először az EIII-nak ezt az előzetesét az rtlklubbon....... na én meg nem nézem szinkronosan, az már biztos, mert vmi undoritonak igérkezik:-( -
#1332 Minden. -
#1331 hagyjátok abba, amíg a filmről van szó ninc sgond, mindne mást törlök warez-t is. -
Aspyrin #1326 [Sw lázban ég] -
#1325 Ebben benne van a volume 1 és 2 is? -
flashX #1323 Dehogynem. Egész szépen jön.. -
#1322 nem müxik a link... -
#1321 Különben nem igaz, hogy még a videójáték trailer-ében is mennyi spoiler van... :-( -
#1320 Másfél giga, de rohadt gyorsan jön (140 K/s nálam). -
#1319 Nem tudjátok honnan lehet letölteni a Clone Wars összes részét (magyaru vagy) angolul?
Például innen (torrent) -
#1318 Ejj, az 2 másodperc után én is leállítottam.
Törlöm is vinyóról, hogy ne jöjjek kísértésbe :) -
#1317 Szerintem film elött ne nézzétek meg, a SW történelem vékifejlete... akkora spoiler hogy nemigaz
Na akkor én meg ezt nem nézem meg.
Végig nézem helyette a Clone Wars rajfilmet, ami a II-ik, és a III-ik rész között történéseket meséli el :) -
#1316 [nem kockáztat, nem nézi meg] -
#1315 szinte semmi új nincs bennük.
Szinte... -
#1314 Ha nem is tiszta spoiler, én most megbántam, hogy bele néztem ebbe.
Ha valaki csak a moziban akarja látni, hogy Palpatine hogyan fog harcolni, akkor ne nézze meg!!
Alig 3-4 másodperccel mutatnak többet belőle, mint az eddigi előzetesekben, de ez a látvány jobb, ha a moziban tárul először a szemünk elé... -
flashX #1313 lol -
Mihail #1312 csak pisálni mentem be, de kódos már a pisálda, úgyhogy vettem ütcsit, h űríthessek :) -
#1311 nem vészesek.
1-2 öt megnéztem.
szinte semmi új nincs bennük.
a korábbi EP -ekből vannak részletek, továbbá interjúk, kulisszák ... -
#1310 Én már meg se nézem ezeket a trailereket mer félek hogy tiszta spoilerek :D -
#1309 7 új trailer -
#1308 jee megvan a jegy az éjféli premierre,mákom volt mert két haver is a multiplexben dolgozik és tegnap nyitották meg a második teremre a jegyeket... -
#1307 ebben van valami:) -
#1306 már megbocsáss.
de az előzetesben nem szokott spoiler lenni? -
#1305 Irnád oda hogy spoiler. 2 mp-et neztem csak bele szerencsere azt hittem valami tv elözetes megint.. Szerintem film elött ne nézzétek meg, a SW történelem vékifejlete... akkora spoiler hogy nemigaz -
#1304 ŰŰŰberkííírály:DDD
ez a film nagyon ott van:)) kár, hogy nem tudom megnézni 19-én:( de az a pár nap nem oszt nem szoroz, majd legfeljebb nem nézek be ide:) -
#1303 SW Episode III: Obi-Wan verzusz Anakin TRL klip -
#1302 Csillagok háborúja Alienware módra
-
#1301 mi aza börgerking? -
winnie #1300 ez a világ rendje, nincs mese -
#1299 Ez van sajna már mindennel.
Gyűrűk urás pohár, Herripotteres pohár, Sztárvárszos pohár stb...
Letölthető csengőhang, logó, kutyaf@sza
Sajna ennél már csak rosszabb lesz. Meg kell próbálni nem törődni vele
(tudom, nehéz) -
#1298 nem járok burger kingbe...
jó ha az ember ki tudja zárni azokat a dolgokat amiket akar, de fel tudja dolgozni azt amit szeretne. csak 1 illúzióromboló dolgot tudok elképzelni:
George Lucas bekopog hozzám és közli: sry, az ehészet én találtam ki... -
Mihail #1297 szerintetek nem illúzióromboló amikor már a burger king poharain is ott figyelnek jelenetek a filmből? -
#1296 Nforceon nem latom, ugyhogy 99% hogy fake. Mellesleg aki ezt monitoron nezi meg, lehetoleg vmi kameras felvetelen, ahol a kep es a hang is elvezhetetlen... Hat az megerdemli a sorsat csunyan... -
#1295 Ugye még nem lehet leszedni a star wars 3-t?? Vagy amit igen az fake? -
#1294 mi a f@szt nem lehet azon érteni hogy a fan filmeknek semmi köze az Epizód III-hoz? ott a másik SW topic oda írkáljátok az ilyeneket! -
winnie #1292 Mennyi idő alatt szinkronizálják le?
3-4 nap volt a szinkron - de már majd egy hónapja elkészült. -
#1291 Revenge of the
-
#1290 Háddeén megértettem!!!44444444444444444444675685734