Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
és várakozás😊
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Meg ott van a tûzhely, van benne fa és lobog a tûz, de nem a fán!
Szerintem az ep.2-ben a csaták, az új droidok, és azok a ??hangszónikus?? bombák jók, amiket Boba Fett apja dobál.
maul meg zabrak mivoltából "szarvas" igen! de ha már itt yárunk akkor
lásd kotor 2 nem visel tetkót csak sith yelzésként használya!
és véleményem szerint maul jelemének hiányában is hatalmas karakter, és nemgyõzöm hangsújozni az eddig látott legjobb fénykardpárbajt.
a második rész nekem nagyontetszett yoda patogásával csak az erõ hatalmát a termeten és a fizikai erõn akarták hangsúyozni és nekem mindíg is nagyon nagyként és sirályként hatott!!!
Az ep3 a csúcs, szoval ezeke után akármien lesz a film nekem a topp lesz...................
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az hogy lesz, hogy a Kancellár egyszer "simaképû", aztán meg a már jólismert "csúnyaképû"? Ha nagyon fellebenti a fátylat valami lényegesrõl, ami csak a filmben derül ki, akkor inkább nem várok választ. Hadd izguljak rajta😊)
Szal, Õ a gonosz mivolta miatt ilyen, de amolyan álcaként, hogy hatalmat ragadjon magához, felvette ezt az arcot? Ez is Sith-praktika? Mer gondolom nem gumimaszkot húzott? 😊)
The Matrix has you...
Elõször is kirázott a hideg mikor megnéztem az elõzetest. Ezt jó értelemben mondtam😊) Akárki akármit mond, ez a rész nagyon OTT lesz...
Nekem tetszenek a szövegek is, nem tûnnek olyan elcsépeltnek, mint ahogy azt többen is kritizálták már a korábbi részekben (megjegyzem nekem ott sem tûntek fel)
Rengeteg akció-rész vár ránk, hiszen egy háború kellõs közepébe csöppenünk😊) Szóval nagyon látványos lesz, a pénz nem számított. Valószínûleg kenterbe veri a Gyûrûk Ura és a Mátrix trükkjeit is, mind mennyiségben, mind látványban (najó, a Mátrix-ot talán nem😊))
Ami nagyon bejött: "Mostantól minden Jedi a Köztársaság ellensége"-mondja a Kancellár. Nagyon jóó😊)
The Matrix has you...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
már ha tud valaki ilyet
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
(Kéne egy jobb banner.)
Hát azér a hideg engem nem rázott ki.
Az majd a moziban fog : 😄 ha nem veszek fel meleg ruhát
Most, az hogy nem lesz hozzá magyar felirat, az hidegen hagy egy trailernél : D
Már rég lekellett volna, hogy szedje
Mérnem lehet elmenteni??? 😄
Csinálj rá vaze
"Mint már sokszor olvashattátok, március 21-én folytatódik a Clone Wars rajzfilmsorozat. Erre készülve a Cartoon Network elindította a Clone Wars weboldalát, ahol egyelõre az eddigi cselekményt és a vetítési idõpontokat találjuk."
pont a szülinapomon :-D