Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Aha, gondoltam, hogy Zahn.
Az õ mûve a Thrawn admirális sztori is nem?
Vagy most ugyan arról beszélek amirõl Te? :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

bigapó
oks, majd körülnézek akkor😊
Ha közben rálelsz valami címre és pesti, akkor szólj és elintézzük😊

The Matrix has you...

Punker
több mint 10 éve jöttek ki, ha a IX-et látod valahol akkor szólj mert az nekem is kéne, de a fanatikusok a könyv súlya aranyban áron adják 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bigapó
Ezeket a könyveket sok helyen fel lehet lelni? Engem ezek ill. a Darth Maul-os könyv érdekelnének. antikvárium vagy van még könyvesboltban is?

The Matrix has you...

Punker
Tomothy Zahn írta a VII-VIII-IX-et.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Blasta
de azt nem Lucas írta nem?

Punker
van, de eddig úgy tûnik nem filmesítik meg.

izé...lesz 7.rész?<#zavart2>

Bucser
Én azt hittem, hogy a Palpatine csaholó kutyája címet veszik el tõle és Palpatine ölebe lép a helyére😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Blasta
Dehogyneeeeem :-)

Sephi
Aber az nem lenni olyan officiel kerem alasan!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bigapó
ez is igaz...

The Matrix has you...

bigapó
Spoiler!

igen és tõle is elveszik majd ezt a bizonyos helyet😊)

The Matrix has you...

Már alig várom a filmet.

Yang: Skandi- senior shao wari

Bucser
Szerintem amikor kinyírja Dokuu-t akkor lesz belõle Vader.... (mert ugye egy Mester és egy Apprentice.) ÉS a Sithnél az nagyon mûködik, hogy könnyen át lehet venni a másik helyét csak meg kell ölnöd hozzá... és Ugye Dokuu volt Palpatine tanítványa Maul halála után.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Johnyy
YAYA! sztemis már hamarabb LOrd Véder lesz a neve!!!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Blasta
Attól mert nincs sisakban + robotcuccban még lehet sith lovag és lehet a neve DARTH VADER, egy SITH mester tanítványa!

bigapó
Erre nagy a valószínûség, hiszen látható az elõzetesben is, hogy Anakin-ként gyakja le a Jedi-ket, valamint a Köztársaság (Birodalom😊) ellenségeit. a vége mindenesetre izgalmas lesz, mert azt már tudjuk, hogy hogy folytatódik😊))

The Matrix has you...

Kandurex
Lord Vader valóban kemény, sith, de nem master, nyomába sem érhet Yoda -nak vagy az uralkodónak.

Egyébként Vader nem annyira nyámnyila, egyedül a vére ellen nem fordul -t.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Én rettegtem, hallottam a lélegzését és már becsuktam a szemem. 😊

Hát az életkorából ítélve akkoriban még nem nagyon láthatta, mindenesetre nekem egy meghatározó élmény volt a moziban <#kacsint>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Johnyy
persze! Dart Véder! továbbra is a legyobb karaktar! mind közül

Blasta
15-20 évvel ezelõtt mikor nézted, bezzeg összeszartad magad tõle :-)

Johnyy
persze! tudyuk hogyva esik aztán a tudyukminek van egy oan sayátosága hogy valameyest lekorlátozza a funcióit!! de szerintem gépformában már nem oan kemény és harcias sötét úr mint anakin formában

Punker
mert? Anakin az Obi elleni párbajban sérül meg, azért kell a ruha hogy életben tartsa.....

Johnyy
ez a gáz!!!

Punker
max az uccsó pár percben lesz szerintem.

Sephi
Az utso par masodperc... amikor Vader all Palpatine mellet.... jaj anyukam 😄

Csak azt nem igazan ertem hogy vajon kb hany percig lesz Vader a muviban... remelem max egy orat!

Veder Fan Club !!! Kaaaaaahhhhh puuuuuuuuhhhhh!!!

😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Punker
itt vagyok, és ha nem hagyjátok abba nem csak takarítani fogok.....

Johnyy
Semi probléma, téleg telyesen mind1, ennek örömére megyek dudyátok mit csinálni a tudyátokmivel 😉

bigapó
Ja, az az értelmes uhh. Igen, végülis nyelvtanilag nem volt benne hiba😊 De most már ne off-oljunk, fûzz hozzá inkább te is valami érdemlegeset. Elnézzük a helyesírási hibákat😊

OFF: Johnyy-tól pedig ezúton szeretnék bocsánatot kérni, hogy próbáltam neki segítséget nyújtani a magyar-nyelv ingoványos talaján. Talán nem a megfelelõ helyen és idõben tettem.
ON:

The Matrix has you...

rezsofiz
Semmi gond

sazl : c

Blasta
Ok, sorry.

rezsofiz
Lehet hogy egy picit rosszul hangzik, de egyébként nyelvtanilag nincs bennük hiba. De ez már offtopic szal leállhatna mindenki. Majd jön Punker azt takarit <#nyes>

sazl : c

Johnyy
Apaiágról magyar vok! anyai ágról német! de mostanában töbet beszélek angoléul mint magyarul.....

Blasta
Hozzám?
Hát pl. Te a #708-ban.

bigapó
És hozzád ki szólt?? Majd Õ megvédi magát, amennyiben ezt támadásnak vette, speciel Én nem annak szántam.

The Matrix has you...

Úgy tudom, mádzsár a gyerek! 😉

Hát megnéztem a legújabb trailert! (magyar felirat + minden)

Szóval szerintem a film nagyon jó lesz!!!
Az biztos hogy trükkökben mindent verni fog!!!

REAL MADRID

Blasta
Háááát ha már itt tartunk:
"Szóval nagyon látványos lesz, a pénz nem számított."

???????????

Egy mondatban jövõ és múltidõ? Ráadásul értelme sincs túl sok.

De ez a mondat is eléggé bicskanyitogató:
" Valószínûleg kenterbe veri a Gyûrûk Ura és a Mátrix trükkjeit is"

Miééért? És hogy lehet ezt lemérni????

Sorry, csak gondoltam megmagyarázom ezt: <#wilting>

bigapó
az "y"-t rendszeresen használod a "j" helyett, csak gondoltam szólok😊
Van más helyesírási hiba is, de ha jól emlékszem nem tudsz jól magyarul, ugye? angol anyanyelvûre tippelek, már csak az y-n erõs használata miatt is you=jú 😊)

The Matrix has you...

Johnyy
én nem mondtam! de ez így van! melleselg nagyon tetszik anakin dart wéder dizáyn elõtt!!!!!

franco
hol állítom az ellenkezõjét?

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Johnyy
a láva szétmarya a testét! de a láva nélkül is sötét lenne meg megerõsödne, bevörösödne a vágás az ercán!

Csak másokra tekintettel, mert én elolvastam a történetet, nekem nem kell.

franco
!!!SPOILER!!!<#idiota>

Esetleg !!!SPOILER!!! felirat?!

franco
"Anakin hiába lesz gonosz, ha nem is esne a lávába sose lenne olyan mint maul csak arca elhalt, ráncos lesz és vonásai ujjászületnek ahogy a Sitheknél lenni szokás."

lehet hogy én értem félre amit mondani akarsz, de nem azért torzul el anakina a trailerben látott módon mert lávába esik. miután beleesik már darth vader pácélban látható csak

franco
Maul karaktere csak a filmben nincs eléggé kidolgozva. Mást ne mondjak itt figyel egy 400 oldalas könyv az éjjeliszekrényemen Darth Maul:The shadow hunter címmel...