Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
van valakinek tudomasa hogy hany oras lesz a film???
ha nem 3 akkor elmehetnek a sunyiba😊)))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Yang: Skandi- senior shao wari
sazl : c
(és cseréld le a logód)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
(Regelve vagyok ott. 😊 )
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Egy olyan kerdesem lenne, hogy ehhez az uj trelerhez tudtok valahol egy .avi-s linket, vagy csak ez a QuickTime-os .mov van "forgalomban"?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(Úristen)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Ha már korábban belinkelte valaki, akkor sorry. Csak az a baj vele, hogy Xbox-ra és PS2-re jelenik meg, elvileg május 5.-én, ami érdekes lesz, mert kb. olyan lesz, mint annak idején az Enter the Matrix, vagyis sok dologról lebbenti fel a fátylat, a mozikba pedig ugye csak 19-én vagy mikor jön a film. Na, mindegy, majd meglátjuk, remélem PC-n is mielõbb tesztelhetjük😊)
The Matrix has you...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
The Matrix has you...
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
de érdemes elmenni, viszonylag sok SW könyv van az emeleten
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"