Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
na, ennél kettõt és könnyebbet😊 szerintem egy korábbi forgatókönyv-variációt és jegyzeteket, bolygó-, szereplõ-leírásokat kapott. a korábbi verzió tuti, hiszen sok résznél nem az van, mint ami a filmben látható. pedig ugye forgatókönyv alapján íródott...

The Matrix has you...

Gorvik
Még van pár oldal a könyvbõl. Rohadt jó, fav lett.

Nagy kérdésem lenne, mielõtt dicsérném újfent Lucas rendezõi tehetségeit, avagy nemtörõdömségét.

Szóval, Lucas mennyire adot szabad kezet Matthew Stovernek? Elmondta a történetet nyilván, de minden egyes helyszínt, karakter reakciót, stb ?

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

wizy
sajnos nincs városon kivüli ismerõsöm.... de akkor is beszerzem vhogy😄D

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

bigapó
valaki haver, aki megveszi és leküldi neked?

The Matrix has you...

wizy
tudom, csak itt nem lehet kapni..... gyökér kisváros😄D

rezsofiz
alap ^^

sazl : c

bigapó
be bizony 😊))

The Matrix has you...

wizy
be kéne már szereznem ezt a könyvet😄D

bigapó
azért is idézek a könyvbõl 😊

"- A gondjaidra bízom ezeket a droidokat -mondta Bail szenátor. - Tisztíttasd meg, fényeztesd ki õket, és lássák el mindkettõt a legmodernebb eszközökkel; az új lányomhoz tartoznak majd.
- Mily csodálatos! -kiáltott fel C-3PO. - A kislány Anakin mester és Amidala szenátor gyermeke - magyarázta R2-D2-nek. - Már alig várom, hogy mesélhessek neki a szüleirõl. Biztos vagyok benne, hogy NAGYON büszke lesz majd...
- Ó, igen, és a protokolldroid... - tette hozzá Organa szenátor elgondolkodva. - Töröljék a memóriáját!
- Ó... -motyogta C-3PO. - Ó, egek..."
vagy ahogy késõbb mondaná - Ó, TERVEZÕM. <#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2>

The Matrix has you...

"pletyka"
Ilyesmivel kar foglalkozni. 😊

#3492: Sok furcsasag van még a starwars vilagaba de ezert fantasy. 😉
#3494: Mar megin a konyv az alap. 😊
#3502: Nemtom hol olvastatok, Obi csak annyit mondott h "szerencsed h egyben maradtal" legalabbis az uj szinkronba. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

bigapó
oks, akkor csak jól emlékszem😊 szal a srác kavart be magában valamit. azt mondta, hogy szerinte ott Obi-van visszahozta az életbe Luke-ot, úgy ahogy lényegében a Császár ígérte Anakin-nak, hogy megtanítja, hogy tud új életet létrehozni a midikloriánok segítségével. szóval a Sith-módszer féle dolog. kicsit agyament ötlet és lett is volna értelme, ha Luke tényleg meghal, de így nem sok.

The Matrix has you...

rezsofiz
csak simán leütik, aztán meg simán magához tér

sazl : c

wizy
(én is régen láttam, de) sztem leütik a tuskenek, Obi-Wan meg szimplán felébreszti, mint egy pofonnal, de ez nem fáj annyira😄

Punkerwork
leütik

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

bigapó
há gyárekek!

ki hogy emlékszik? (én nem) a 4. részben (Új remény kezdõknek) Luke-ot lelövik vagy leütik a tusken-fosztogatók?
meghal vagy csak elájul?

most beszélgettem egy sráccal és szerinte Obi-Van "életre" keltette mikor föléhajol és a homlokához ér. (szerintem nem, mert csak elájult és élesztgeti)

The Matrix has you...

datango
ez így volt..! de ha megkapta volna a mesteri fokozatot akkor , nem allt volna a sötét oldalra! (sztem) 😛 jedi tanács nem bizott benne... -> ez okozta az egészet..

Mhosah Myth
2-3. rész között 3 év telt el és ha nem lett volna háború Anakin még mindig padawan lenne csak a háborús helyzet miatt szükség volt jedi lovaggá ütni...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

franco
az átváltozása után Jedi-hunt van

arra meg ott lesz a sorozat

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

bigapó
szerintem is, de ez azért van, mert rövid volt a film. nem tudott kiteljesedni😊

The Matrix has you...

datango
sztem meg vaider nagyurr keveset szerepelt benne (bádogosként) 😊

bigapó
az egy dolog, hogy "berosálunk" 😊, de nekem így jobban bejön (jött volna). ebbõl is látszik, hogy mennyit változik egy film alatt a forgatókönyv...

The Matrix has you...

franco
naja, de amikor elõször láttam moziban és falhoz küldte Yoda-t Force Storm-mal hát a szar is megállt bennem hogy hátmostmilesz...

bigapó
na, igen. aki olvasta a könyvet az kicsit talán mérges lehet, hogy miért kellett ilyen blõdséggel elcseszni a filmet, hogy Yoda odab*ssz* az Õröket a falhoz, holott annyi lett volna csak, hogy a Császár elsõ villám-támadását kivédve, lényegében áttéríti feléjük a csapást, amitõl Õk "elalszanak"...szerintem ez jobb lett volna és ráadásul nem nevetnek közben.

The Matrix has you...

Sheva
ez jó kérdés... erre én is kíváncsi lennék

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

RaveAir
És milyen sebességre képes a Halálcsillag? Mennyi idõ alatt teszi meg az Alderaan - Yavin távolságot?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Sheva
de jó nektek...mimeg honlapszerkesztést tanulunk moree... 😛

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

David01
Halott valaki róla készül egy 0-adik rész is. Ezt találtam róla

"Vagy a mínusz egyedik résznek is nevezhetnénk, elvégre a legfrissebb pletykák szerint Lucas bácsi fejében már megfogant az új epizód ötlete, mely a Baljós Árnyak eseményeit 88 évvel elõzné meg, bemutatva a Sith Lordok bukásának és a Jedik gyõzelmének történetét, Yodát állítva az egyik fõszerepbe. Én személy szerint jobban kedvelem a hatodik rész után játszódó sztorikat és karaktereket, de gondoljunk csak bele, érdekes lenne ha új színészek alakítanák Luke-ot és társait, de még mindig jobb lenne, mint ha Carrie Fisher most állna be Leia szerepére. George bá nem tartja túl valószínûnek, hogy õ ül majd a rendezõi székbe, de én személy szerint az egész film létrejöttében annyira bízom, mint Jabbában."

Vélemény?

David01
Soká tartott a harc 😊

Jaja, de csak azért, mert Videoton hajtómûveket használtak, és khm.. idõvel ugye azok elromlanak, így kénytelnek alapteljesítményen járatni õket. (Mindenre van ám magyarázat 😊 )

én egyet nem értek - a távolság
A 7,8,9-es részekben (könyv, de szerintem a 4,5,6ban is) napokig utaztak. Speciel a Coruscant - Endor is több mint egy hét. Akkor hogytudott Obi-Van a peremvidékröl olyangyorsan visszaérni A szenátusba? Palpatin harcol Yodával, (Obi-Van - Anakinnal ugyanazon idöban harcol), mégis sikerül megmentenie anakint. Ezekszerint régebben gyorsabban utaztak, mint késöbb???

Yang: Skandi- senior shao wari

franco
loál és ugyanakkor laza 😊

David01
Most miert? Valakinek itt volt DVDn! A tanár meg ugyis megakarta nézni.

franco
akkor basszátok meg😄😄😄D

megáll az agyam😄

David01
Megy a star wars õrület. Jelenleg programozás orán ülök és mit nézünk projektoron? Az episode III -at. 😊) Most küzd Anakin és Obi-Van.

David01
Kössz szépen!

bigapó
igen, Palpatine volt, az egyik régóta halott Jedi Tanács-tag nevében. korábban be volt írva, asszem Sypha Dias (?!)

The Matrix has you...

David01
Gondolom itt nagy Star wars fanok vannak. Mondja már meg nekem valaki hogy a klón hadsereget végül is ki rendelte meg klónozoktol? Azt mondják hogy Tanácstag de õ már meghalt. Vagy Palpatin szenátor volt?

David01
Lehet hogy ok is látták a filemt és onnan irtak ki 😊

HiPPoNaX
Spec. egy kínaipiacos összeheggesztett borítónak kb. annyit hinnék, mint a színes RTV mûsorajánlójának, bár ezúttal ráhibáztak 😊

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Punker
milyen DVD borítóra ami majd novemberben jön ki? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gErIbÁ
egyébként a a két film között 3 év telt el,,Három hosszú év kegyetlen háborúskodás után.." ez van írva a dvdborítóra

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

gErIbÁ
ja a legjobban az elsõ tetszet nekem

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

franco
most épp hallgatgatom a soundtracket
nem vagyok egy klasszikus zene szakértõ /bár egy évig énekeltem vegyeskórusban/, a 15-bõl 7 track nagyon ütõs

Hat egyreszt erdekesseg, masreszt meg ugye eleg fontos szereplo tehat jo jedi lett volna es ezert fontos lehet mint karakter. 😊
Tobbieknek pedig koszi az infot, en nem vettem eszre. 😊

En 2evre emlexem, de nemhiszem h 5nel tobb telt volna el. A feel the force specialba asszem megemliti Ewan. Mert a a haja kapott egy kis "oszitett" resz es akkor mondja h kemeny x ev lehetett. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

a film "elején"... nem számolva a 30 perces ûtcsatát... mikor "leszálltak" :-DDD
Akkor mondták, hogy 3-4 éve dúl a háború.... stb. Más nem emléxik erre?
gazgoblin
voltmár....

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Sil3nt
jaja ott volt...ott mondta, hogy még õszebbre csinálják a haját...

HiPPoNaX
Vmi making ofból rémlik amikor Obi-wan kinézetérõl van szó, hogy hosszú lehetett az 3-4 év, ha ennyire megõszült mióta utoljára láttuk

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

wizy
a filmben emlitenek éveket? csak mert én nemrég láttam a filmet, és nem emlékszem ilyenre, de ha te mondod......😄

filmben... olyan 3-4 évet emlegetnek, ha jól rémlik így 2 hét távlatából, mikor láttam 😊