3766
-
#3566 hozzájutotam egy ojan baljós árnyak dvd-hez amiben van egy két extra jelenet csak nem szinkronosak azok a részek.van a többi részben is ijen extra változat? -
#3565 Amúgy érdemes megnézni lassítva azt a részt mikor ketten küzdenek Dooku gróf ellen még az elején van egy nagy hiba amit igazából egy Jedi simán kihasználna szinte teljesen védtelen a Gróf, Anakin meg...
na De nem mondom el pontosan kiváncsi vagyok a sok tudor észreveszi-e P -
#3564 Én ugy emléxem a mellkasánál találta el Vader, de nem árthat mégegyszer megnézni ^^ -
#3563 meg lehet postán is rendelni
énis kézhez kaptam -
#3562 hehe hát jah az meg a másik... -
_Vegeta_ #3561 Nem a fejenel nezd meg jobban. :)
Szamomra az fura h nem egette szet Ben kenobi ruhajat. :D -
#3560 szerintem is de ha egyé vált az erővel akkor egészségére...akkor mostmár értem! -
#3559 A fejéhez ütött Vader ez tuti... :) Legalábbis szerintem! -
#3558 Mert eggyévált az erővel. Nem is Vader fejezte le már előtte semmivé foszlott mint Yoda amikor elaludt... :) Qui-gon-tól tanulták!! -
#3557 törzsénél??? megnézem holnap... -
#3556 1 nem lefejezte, hanem tőrzsénél találta el, 2 feláldozta magát. -
#3555 ja meg miért tűnt el olyan gyorsan a teste -
#3554 de Obi van is mint a dedós úgy forgatja a kardot! meg azt nem értem hogy miért emelte a kardját a fejéhez és utána Vader lefejezte... -
#3553 hát eléggé :D
mintha abban a pillanatban kezdte volna... -
_Vegeta_ #3552 Akkoris 4-5-6 rulz!! :) -
#3551 :) -
#3550 tennap néztem a 4et
ahogy vader vív az loál -
#3549 haat... erosen hianyerzetem van vagy nem is tudom... ezekutan mar olyan fura lesz leulni a star wars 4-5-6 ele .. es nezni az oreg kenobit.. vagy a yodat... aarghh kesz vagyok...
-
#3548 fo ezt nem is gondoltam volna... -
#3547 mármint mit használtak? fénysebességet? arról nincs szó, sőt a magyar még sokkal átfogóbb, mint az angol oldal, ez elég szomorú szerintem. pont az "anyaoldal" nem részletes. -
#3546 arról nem írnak, hogy használtak is? -
#3545 az előbbi angolul: Using linked banks of 123 hyperdrive field generators tied into a single navigational matrix, the Death Star could travel across the galaxy at superluminal velocities.
szóval tud közlekedni a galaxisban (keresztül-kasul:)), méghozzá "superluminal velocity" módszerrel. a velocity sebességet jelent, de hogy a superluminal mi, azt nemtom?! -
#3544 Expanded Universe, starwars.hu-n talalsz errol egy cikket valahol, hogy mi mennyire "hivatalos" az SW univerzumban. Lucas a nem sajat maga altal kitalalt, de egyeb regenyekben szereplo karakterekre valo utalasokat szedette ki Stoverrel emlekeim szerint, ettol fuggetlenul baromi jo lett a konyv szvsz, abszolut igaza van Mythnek abban amit irt. -
#3543 hát most megfogtál, mert szerény emlékeim szerint nem mutattak a film(ek)ben ilyen jelenetet, de a forrás elég hiteles:), ha minden igaz a starwars.com-ról fordítják, meg van saját forrásuk is (könyvek, kiadványok) -
#3542 ez komoly?
a halálcsillag képes a hyperugrásra? -
#3541 " Halálcsillag hiperhajtóműve a Birodalmi Csillagrombolókon használt meghajtókhoz hasonló, 123 egymással összekötött egységből áll, melyek nélkül az állomás képtelen volna átlépni a fénysebességet. " - forrás starwars.hu
tehát fénysebességgel közlekedik, mint a Csillagrombolók, hiperugrás előtt-után pedig gondolom, mint a többi romboló. de nem a manőverezéséről híres;) -
#3540 Nincs meg valakinek a könyv a pcjén? Ha tudja valaki elkuldebe nekem.
Előre is nagyon szépen köszönöm. [email protected] -
#3539 Igen, sajnos a könyv minden szempontból jobb.
Mégjobban behatárolom:
Palpatine csábító beszédeit Anakin felé, vajon csak Lucas dolgozta ki, vagy ebben is szabad kezet adott Stovernek?
Mert ha egyedül dolgozta ki, akkor nem értem, hogy mért nem lehetett a filmben jobban kifejezni, hogy milyen eszközökkel csábította el Anakint Sidius.
Egyszerűen érthetetlen számomra. -
#3538 "Lucas kiszedetette vele az EU utalasok nagy reszet."
Mivan? -
#3537 Most ezt miért mondod barátocskám, hülyének nézel??
Egyébként amit már sokszor elmondtam de még el is mondok, hogy akik nem olvasták a könyvet azok értsék!
Azért tűnt neki annyira az hogy a jedik ellen vannak mert egyrészt Palpatine adagolta bele a sok hazugságot amelyek a könyv olvasásakor még nekem is igaznak tűntek és ha én lettem volna Anakin helyébe tuti átállok. (Ezt délután begépelem nektek, hogy mivel térítette át ami a filmben 1 perc volt :))
Másrészt pedig Palpatine mesélt neki Darth Plegious-ról és ő először nem hitte el meg utána akart járni hgoy igaz-e ez. A Jedi archívum titkos részlegében találhatóak Sith legendák de oda csak Jedi-Mesterek léphetnek be. Mivel ő nem volt Jedi_Mester ezért nem mehetett be. Ezekután Palpatine felvetette az ötletet, hogy menjen a tanácsba és legyen a jobb keze. Ezzel Anakin azt hitte megkapja a mesteri címet és akkor bejuthat az archívum titkos részlegébe de aztán a jedik mégsem adták meg neki a mesteri címet. Emiatt volt annyira dühös!! -
#3536 Talán azért nem várt 1 hetet mert tudta, hogyha Windu és Palpatine között harcra kerül a sor valamelyikük meg fog halni. És ha Palpatine meghal akkor a remény vele száll, hogy megmentheti szerelmét a biztos haláltól!! Csupán ezért nem várt 1 hetet. -
#3535 Matthew Stover elég sok írói szabadságot kapott a könyv írásakor. A harcok leírása szinte teljesen különbözik. Pl. a Windu vs. Sidius harc sokkal sokkal jobb. A könyvben Windu és Palpatine olyan gyorsan harcolnak, hogy Anakin nem látja Windu kezét hogy most éppen hol is van. Meg úgy írja le Matthew hogy a megtestesült sötétség harcol a "fehérség" vagyis jó ellen. Tehát nem is lehetett látni őket. Sidius is csak egy árny volt, szinte mert annyira gyorsan mozogtak...
Nem is beszélve a rengeteg poénról ami a filmből kimaradt... -
#3534 Az már egy másik kérdés :] -
#3533 amit gyorsan fel is oszlattak :) -
#3532 Pontosan, alderaani alkirály volt + a bolygó szenátora, Leia így kapta meg a hercegnői címet (és gondolom így került 17 évesen a szenátusba :)) -
#3531 a csóka alkirály+szenátor volt nem? -
#3530 Lucas szvsz eleg melyen belefolyt a konyv irasaba, legalabbis abbol ugy tunt, amit Stover mondott azzal kapcsolatban, hogy Lucas kiszedetette vele az EU utalasok nagy reszet. -
#3529 oksz gondoltam hogy valami ilyesmi de arrol a csaladrol igy a 3. reszben nem az jott le hogy kiralyi csalad -
#3528 mert egy királyi család fogadja örökbe. -
#3527 lehet.. de miert lesz hercegno?