Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Nagy kérdésem lenne, mielõtt dicsérném újfent Lucas rendezõi tehetségeit, avagy nemtörõdömségét.
Szóval, Lucas mennyire adot szabad kezet Matthew Stovernek? Elmondta a történetet nyilván, de minden egyes helyszínt, karakter reakciót, stb ?
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
"- A gondjaidra bízom ezeket a droidokat -mondta Bail szenátor. - Tisztíttasd meg, fényeztesd ki õket, és lássák el mindkettõt a legmodernebb eszközökkel; az új lányomhoz tartoznak majd.
- Mily csodálatos! -kiáltott fel C-3PO. - A kislány Anakin mester és Amidala szenátor gyermeke - magyarázta R2-D2-nek. - Már alig várom, hogy mesélhessek neki a szüleirõl. Biztos vagyok benne, hogy NAGYON büszke lesz majd...
- Ó, igen, és a protokolldroid... - tette hozzá Organa szenátor elgondolkodva. - Töröljék a memóriáját!
- Ó... -motyogta C-3PO. - Ó, egek..."
vagy ahogy késõbb mondaná - Ó, TERVEZÕM. <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
The Matrix has you...
Ilyesmivel kar foglalkozni. 😊
#3492: Sok furcsasag van még a starwars vilagaba de ezert fantasy. 😉
#3494: Mar megin a konyv az alap. 😊
#3502: Nemtom hol olvastatok, Obi csak annyit mondott h "szerencsed h egyben maradtal" legalabbis az uj szinkronba. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
The Matrix has you...
ki hogy emlékszik? (én nem) a 4. részben (Új remény kezdõknek) Luke-ot lelövik vagy leütik a tusken-fosztogatók?
meghal vagy csak elájul?
most beszélgettem egy sráccal és szerinte Obi-Van "életre" keltette mikor föléhajol és a homlokához ér. (szerintem nem, mert csak elájult és élesztgeti)
The Matrix has you...
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
arra meg ott lesz a sorozat
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
"Vagy a mínusz egyedik résznek is nevezhetnénk, elvégre a legfrissebb pletykák szerint Lucas bácsi fejében már megfogant az új epizód ötlete, mely a Baljós Árnyak eseményeit 88 évvel elõzné meg, bemutatva a Sith Lordok bukásának és a Jedik gyõzelmének történetét, Yodát állítva az egyik fõszerepbe. Én személy szerint jobban kedvelem a hatodik rész után játszódó sztorikat és karaktereket, de gondoljunk csak bele, érdekes lenne ha új színészek alakítanák Luke-ot és társait, de még mindig jobb lenne, mint ha Carrie Fisher most állna be Leia szerepére. George bá nem tartja túl valószínûnek, hogy õ ül majd a rendezõi székbe, de én személy szerint az egész film létrejöttében annyira bízom, mint Jabbában."
Vélemény?
A 7,8,9-es részekben (könyv, de szerintem a 4,5,6ban is) napokig utaztak. Speciel a Coruscant - Endor is több mint egy hét. Akkor hogytudott Obi-Van a peremvidékröl olyangyorsan visszaérni A szenátusba? Palpatin harcol Yodával, (Obi-Van - Anakinnal ugyanazon idöban harcol), mégis sikerül megmentenie anakint. Ezekszerint régebben gyorsabban utaztak, mint késöbb???
Yang: Skandi- senior shao wari
The Matrix has you...
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
nem vagyok egy klasszikus zene szakértõ /bár egy évig énekeltem vegyeskórusban/, a 15-bõl 7 track nagyon ütõs
Tobbieknek pedig koszi az infot, en nem vettem eszre. 😊
En 2evre emlexem, de nemhiszem h 5nel tobb telt volna el. A feel the force specialba asszem megemliti Ewan. Mert a a haja kapott egy kis "oszitett" resz es akkor mondja h kemeny x ev lehetett. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Akkor mondták, hogy 3-4 éve dúl a háború.... stb. Más nem emléxik erre?
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.