Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gErIbÁ
hozzájutotam egy ojan baljós árnyak dvd-hez amiben van egy két extra jelenet csak nem szinkronosak azok a részek.van a többi részben is ijen extra változat?

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

Breki33
Amúgy érdemes megnézni lassítva azt a részt mikor ketten küzdenek Dooku gróf ellen még az elején van egy nagy hiba amit igazából egy Jedi simán kihasználna szinte teljesen védtelen a Gróf, Anakin meg...

na De nem mondom el pontosan kiváncsi vagyok a sok tudor észreveszi-e P
rezsofiz
Én ugy emléxem a mellkasánál találta el Vader, de nem árthat mégegyszer megnézni ^^

sazl : c

Breki33
meg lehet postán is rendelni

énis kézhez kaptam
Sheva
hehe hát jah az meg a másik...

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Nem a fejenel nezd meg jobban. 😊
Szamomra az fura h nem egette szet Ben kenobi ruhajat. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Sheva
szerintem is de ha egyé vált az erõvel akkor egészségére...akkor mostmár értem!<#eljen><#eljen><#eljen>

Mhosah Myth
A fejéhez ütött Vader ez tuti... 😊 Legalábbis szerintem!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Mert eggyévált az erõvel. Nem is Vader fejezte le már elõtte semmivé foszlott mint Yoda amikor elaludt... 😊 Qui-gon-tól tanulták!!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Sheva
törzsénél??? megnézem holnap...

Punker
1 nem lefejezte, hanem tõrzsénél találta el, 2 feláldozta magát.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sheva
ja meg miért tûnt el olyan gyorsan a teste

Sheva
de Obi van is mint a dedós úgy forgatja a kardot! meg azt nem értem hogy miért emelte a kardját a fejéhez és utána Vader lefejezte...

Sheva
hát eléggé 😄
mintha abban a pillanatban kezdte volna...

Akkoris 4-5-6 rulz!! 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

CSOCSO
😊
franco
tennap néztem a 4et
ahogy vader vív az loál

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

CSOCSO
haat... erosen hianyerzetem van vagy nem is tudom... ezekutan mar olyan fura lesz leulni a star wars 4-5-6 ele .. es nezni az oreg kenobit.. vagy a yodat... aarghh kesz vagyok...
Sheva
fo ezt nem is gondoltam volna...<#wow1>

bigapó
mármint mit használtak? fénysebességet? arról nincs szó, sõt a magyar még sokkal átfogóbb, mint az angol oldal, ez elég szomorú szerintem. pont az "anyaoldal" nem részletes.

The Matrix has you...

Serpa
arról nem írnak, hogy használtak is?

bigapó
az elõbbi angolul: Using linked banks of 123 hyperdrive field generators tied into a single navigational matrix, the Death Star could travel across the galaxy at superluminal velocities.

szóval tud közlekedni a galaxisban (keresztül-kasul😊), méghozzá "superluminal velocity" módszerrel. a velocity sebességet jelent, de hogy a superluminal mi, azt nemtom?!

The Matrix has you...

HiPPoNaX
Expanded Universe, starwars.hu-n talalsz errol egy cikket valahol, hogy mi mennyire "hivatalos" az SW univerzumban. Lucas a nem sajat maga altal kitalalt, de egyeb regenyekben szereplo karakterekre valo utalasokat szedette ki Stoverrel emlekeim szerint, ettol fuggetlenul baromi jo lett a konyv szvsz, abszolut igaza van Mythnek abban amit irt.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

bigapó
hát most megfogtál, mert szerény emlékeim szerint nem mutattak a film(ek)ben ilyen jelenetet, de a forrás elég hiteles😊, ha minden igaz a starwars.com-ról fordítják, meg van saját forrásuk is (könyvek, kiadványok)

The Matrix has you...

Serpa
ez komoly?
a halálcsillag képes a hyperugrásra?

bigapó
" Halálcsillag hiperhajtómûve a Birodalmi Csillagrombolókon használt meghajtókhoz hasonló, 123 egymással összekötött egységbõl áll, melyek nélkül az állomás képtelen volna átlépni a fénysebességet. " - forrás starwars.hu

tehát fénysebességgel közlekedik, mint a Csillagrombolók, hiperugrás elõtt-után pedig gondolom, mint a többi romboló. de nem a manõverezésérõl híres😉

The Matrix has you...

David01
Nincs meg valakinek a könyv a pcjén? Ha tudja valaki elkuldebe nekem.
Elõre is nagyon szépen köszönöm. [email protected]

Gorvik
Igen, sajnos a könyv minden szempontból jobb.

Mégjobban behatárolom:
Palpatine csábító beszédeit Anakin felé, vajon csak Lucas dolgozta ki, vagy ebben is szabad kezet adott Stovernek?
Mert ha egyedül dolgozta ki, akkor nem értem, hogy mért nem lehetett a filmben jobban kifejezni, hogy milyen eszközökkel csábította el Anakint Sidius.
Egyszerûen érthetetlen számomra.

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Gorvik
"Lucas kiszedetette vele az EU utalasok nagy reszet."

Mivan?

Mhosah Myth
Most ezt miért mondod barátocskám, hülyének nézel?? <#banplz>

Egyébként amit már sokszor elmondtam de még el is mondok, hogy akik nem olvasták a könyvet azok értsék!
Azért tûnt neki annyira az hogy a jedik ellen vannak mert egyrészt Palpatine adagolta bele a sok hazugságot amelyek a könyv olvasásakor még nekem is igaznak tûntek és ha én lettem volna Anakin helyébe tuti átállok. (Ezt délután begépelem nektek, hogy mivel térítette át ami a filmben 1 perc volt 😊)
Másrészt pedig Palpatine mesélt neki Darth Plegious-ról és õ elõször nem hitte el meg utána akart járni hgoy igaz-e ez. A Jedi archívum titkos részlegében találhatóak Sith legendák de oda csak Jedi-Mesterek léphetnek be. Mivel õ nem volt Jedi_Mester ezért nem mehetett be. Ezekután Palpatine felvetette az ötletet, hogy menjen a tanácsba és legyen a jobb keze. Ezzel Anakin azt hitte megkapja a mesteri címet és akkor bejuthat az archívum titkos részlegébe de aztán a jedik mégsem adták meg neki a mesteri címet. Emiatt volt annyira dühös!!

Mhosah Myth
Talán azért nem várt 1 hetet mert tudta, hogyha Windu és Palpatine között harcra kerül a sor valamelyikük meg fog halni. És ha Palpatine meghal akkor a remény vele száll, hogy megmentheti szerelmét a biztos haláltól!! Csupán ezért nem várt 1 hetet.

Mhosah Myth
Matthew Stover elég sok írói szabadságot kapott a könyv írásakor. A harcok leírása szinte teljesen különbözik. Pl. a Windu vs. Sidius harc sokkal sokkal jobb. A könyvben Windu és Palpatine olyan gyorsan harcolnak, hogy Anakin nem látja Windu kezét hogy most éppen hol is van. Meg úgy írja le Matthew hogy a megtestesült sötétség harcol a "fehérség" vagyis jó ellen. Tehát nem is lehetett látni õket. Sidius is csak egy árny volt, szinte mert annyira gyorsan mozogtak...
Nem is beszélve a rengeteg poénról ami a filmbõl kimaradt...

HiPPoNaX
Az már egy másik kérdés :]

Punkerwork
amit gyorsan fel is oszlattak 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

HiPPoNaX
Pontosan, alderaani alkirály volt + a bolygó szenátora, Leia így kapta meg a hercegnõi címet (és gondolom így került 17 évesen a szenátusba 😊)

Punkerwork
a csóka alkirály+szenátor volt nem?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

HiPPoNaX
Lucas szvsz eleg melyen belefolyt a konyv irasaba, legalabbis abbol ugy tunt, amit Stover mondott azzal kapcsolatban, hogy Lucas kiszedetette vele az EU utalasok nagy reszet.

CSOCSO
oksz gondoltam hogy valami ilyesmi de arrol a csaladrol igy a 3. reszben nem az jott le hogy kiralyi csalad
Punker
mert egy királyi család fogadja örökbe.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CSOCSO
lehet.. de miert lesz hercegno?
bigapó
Leia "csak" hercegnõ volt nem?

The Matrix has you...

CSOCSO
nah meglestem.. egyszeruen CSODALATOS!!!

kerdesek:
Leiabol hogy lesz kiralyno?
Windu elverte volna Obi want?😊
CSOCSO
nah mostmegyek meglesem megegyszeR😊 lejott dvd ripben😊 igaz kisse a hang eros😞
franco
attól hogy tamásnak hívnak vagy zsoltnak még nem leszek erõsebb

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Sheva
hehe mert türelmetlen volt...és Mace Windu a neve a négerkének

Sil3nt
én azt nem értem , hogy ugye mondta Samuel L. Jackson kedves lovagunknak, hogy elnyerte a bizalmát éshogy legyen türelemmel hamarosan mester lehet....namármost...h alegyõzi az uralkodót mrápedig simán legyõzte volna akkor tuti hogy a tanács kinevezi mesteré és akkor miért nem várt bassza meg 1 hetet? <#mf1>

Sheva
ja de ha jedi-lovag lenne és nem állt volna át akkor nem lenne értelme a folytatásnak...szerintem!!!

Gorvik
Igen, de nem mindegy, hogy melyik verziót.
Engem csak ez a két dolog érdekelne: minden egyes helyszínt, karakter reakciót elmondott neki Lucas, avagy sem?
Mert ha elmondott, és Matthew csak úgy kellett leírnia, akkor... inkább nem is folytatom

wizy
köszi, szétnézek😄

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

bigapó
ITT nézzél szét, van szállítás belföldre (árak ott vannak), érdeklõdj utánna, ez is egy út, ha máshogy nem tudod megszerezni.

WIZY, ez neked szólt !!!

The Matrix has you...