Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
na De nem mondom el pontosan kiváncsi vagyok a sok tudor észreveszi-e P
Szamomra az fura h nem egette szet Ben kenobi ruhajat. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
The Matrix has you...
szóval tud közlekedni a galaxisban (keresztül-kasul😊), méghozzá "superluminal velocity" módszerrel. a velocity sebességet jelent, de hogy a superluminal mi, azt nemtom?!
The Matrix has you...
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
The Matrix has you...
tehát fénysebességgel közlekedik, mint a Csillagrombolók, hiperugrás elõtt-után pedig gondolom, mint a többi romboló. de nem a manõverezésérõl híres😉
The Matrix has you...
Elõre is nagyon szépen köszönöm. [email protected]
Mégjobban behatárolom:
Palpatine csábító beszédeit Anakin felé, vajon csak Lucas dolgozta ki, vagy ebben is szabad kezet adott Stovernek?
Mert ha egyedül dolgozta ki, akkor nem értem, hogy mért nem lehetett a filmben jobban kifejezni, hogy milyen eszközökkel csábította el Anakint Sidius.
Egyszerûen érthetetlen számomra.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Mivan?
Egyébként amit már sokszor elmondtam de még el is mondok, hogy akik nem olvasták a könyvet azok értsék!
Azért tûnt neki annyira az hogy a jedik ellen vannak mert egyrészt Palpatine adagolta bele a sok hazugságot amelyek a könyv olvasásakor még nekem is igaznak tûntek és ha én lettem volna Anakin helyébe tuti átállok. (Ezt délután begépelem nektek, hogy mivel térítette át ami a filmben 1 perc volt 😊)
Másrészt pedig Palpatine mesélt neki Darth Plegious-ról és õ elõször nem hitte el meg utána akart járni hgoy igaz-e ez. A Jedi archívum titkos részlegében találhatóak Sith legendák de oda csak Jedi-Mesterek léphetnek be. Mivel õ nem volt Jedi_Mester ezért nem mehetett be. Ezekután Palpatine felvetette az ötletet, hogy menjen a tanácsba és legyen a jobb keze. Ezzel Anakin azt hitte megkapja a mesteri címet és akkor bejuthat az archívum titkos részlegébe de aztán a jedik mégsem adták meg neki a mesteri címet. Emiatt volt annyira dühös!!
Nem is beszélve a rengeteg poénról ami a filmbõl kimaradt...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
kerdesek:
Leiabol hogy lesz kiralyno?
Windu elverte volna Obi want?😊
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Engem csak ez a két dolog érdekelne: minden egyes helyszínt, karakter reakciót elmondott neki Lucas, avagy sem?
Mert ha elmondott, és Matthew csak úgy kellett leírnia, akkor... inkább nem is folytatom
WIZY, ez neked szólt !!!
The Matrix has you...