3766
-
#1456 és ez megérné az SW készítőinek szerinted, hogy nem engednék néhány embernek megnézni? :) -
#1455 legszívesebben csak annak adnék el jegyet aki pl tud válaszolni néhány komolyabb sw kérdésre.
pl hogy hívták ulic-qel droma öccsét meg hasonlók -
#1454 #1447 -
#1453 egyébként látom a rengeteg reklám szépen behülyítette a népet :))) -
#1452 hidd el lesznek dögivel. sajnos.
[a westendbe megy] -
#1451 valami Saifa Diaz (nem tudom így írják e?) -
Prof William #1450 Na csütörtök 00:01-kor ott leszek a Derbrecen plazaban! Ez az első film amit ilyen premierkor fogok megnézni. Így biztos csak az lessz ott akit igazán érdekel. Nem lesznek, plázacicák+fiúik.
Holnap a nagy nap!
Az erő legyen veletek!
-
#1449 nem arra gondol, hogy valamilyen DIAZ Jedi mester rendelte meg a sereget, aki évekkel előtte meghalt? -
#1448 Ja rendben értem -
#1447 rá fogták. -
#1446 Nem az akkor Jedi tanács vezetője rendelte el? -
#1445 Palpatine Legfelsőbb Kancellár rendelte el
Magassága: 1.73 méter
Lakhelye: Naboo
-
Mihail #1444 az epizód II-ből akinek amegbízására a klón hadsereg készült, arról a kariról tud vki vmi részletesebbet(neve kiment a fejemből)? -
Mihail #1443 mindenre gondoltam csak filmre nem, LOL -
#1442 új alien film:D -
#1441 nem tom, csak borda-n láttam a képet. -
#1440 te ezek szerint bennfentes vagy:) és mibe fog szerepelni? -
#1439 film miatt kopasz. -
#1438 Vagy ne felejtsük el, hogy betegség, műtét, baleset is állhat a dolog mögött... -
#1437 mindenki zsici, csak te+én nem :DD
szerintem inkább valami film lehet mögötte (lásd G.I. Jane, mondjuk a 2.része :DD)
persze lehetnek vallási okai vagy csak egyszerűen pillanatnyi elmezavar... -
Mihail #1436 anyád natalie portman kopaszon, ejjj, ez így télleg elég ronda.. de miért vágatta le? asszem a csaj az zsici, ez öszefügg vmilyen ősi szokással? -
Mihail #1435 annak hülye sínésznek, aki anakint jácca darth vader jelmezben kéne járnia most mindenhova, h a rajongók ne lássák az idióta fejét, olyan illuzióromboló, a nagy darth vadernek egy ilyen kis fogpiszkáló.. -
#1434 Inkább annyi a gond, hogy a centropy megjelenteti a release-it az nforszon vagy isonews-on legalább.. ott pedig sehol semmi sári... -
#1433 igaz -
#1432 Vagy az Underworld.... -
#1431 Remek pelda a Van Helsing :D -
#1430 Klónhadsereg a vörös szőnyegen -
#1429 nagyon sok filmet láttam már ahhoz, hogy azt mondjam: nem minden az előzetes!!
pozitív és negatív értelemben is. sokszor volt az, hogy milyen gagyinak néz ki az előzetes alapján, aztán mégis jó volt; és sajnos még többször volt az, hogy HÚÚ de állat az előzetes alapján, aztán mikor megnéztem majdnem megőrültem, hogy erre pocsékoltam drága életem drága idejét. Amelett mindig a legjobb részeket rakják be, ez a mézesmadzag, hogy bemenj a moziba, aztán meg csak sajnálod, hogy bementél.
Most remélem, hogy az a verzió jön, hogy jó az előzetes és űberjó lesz a film:DD -
#1428 nem annyival jött, ezért nem volt gyanús.../láttam már fake filét sry/
különben sajtóvetítés már itthon is volt, tehát van esély a warezra is... -
#1427 Kulonben nem jonne 1000kbyte/sec feletti sebesseggel :) -
#1426 miért is? -
#1425 ...és a kezdésnél le lepődjetek meg hogy in medias res:D -
#1424 Hatlamas fake... -
Mihail #1423 ne izguljatok a film érkezéséért, inkább üresítsétek ki elméteket és várjatok teljes nyugalomban, hagyjátok hogy az erő áramoljon át egész testeteken, és akkor megértitek majd az erő természetét.. -
#1422 Star.Wars.Episode.III.Revenge.Of.The.Sith.WORKPRINT.XviD-CENTROPY.avi
-
#1421 kár hogy messze van Pest, és nem is engednének az ősök -
#1420 hmm...
sokan írják hogy de várják már a hétvégét...
szombaton néztem utoljára a pesti onlájn helyfoglalásokat, volt még csomó hely -
#1419 én meg sajna nagysoká fogom megnézni, mikor ideér az itteni moziba..... ami legalább két honap, mint mindig:D -
#1418 Én sajna csak vasárnap fogom megnézni mert szombaton nyelvvizsgázom ^^ -
Aspyrin #1417 Hehe, most már én is izgulok, szombaton nézzük meg a filmet feliratosan :-)))