3766
-
Mihail #1497 szerintem is igazi állat, de mingyá szólnak nekünk h ne beszélgessünk róla.. limewirerralk tök sok részt le lehet szedni -
#1496 Hát jó, ha te mondod. mondjuk csak 2x láttam az első 2 részt. -
#1495 A Clone wars érdekel valakit? szerintem tök poén a rajzfilm -
#1494 Ebbe mit nem értesz? Mondjuk ha te kiadnád magad valakinek utána rá 1 órával nem tudnád kiadni magad megint másnak? :)
Palaptine már az I.-ő részben is Sidious csak leplezi magát, és a megfelelő pillanatra vár, hogy végre felfedhesse igazi kilétét, hogy ő a Nagy Sith Lord! -
#1493 ma, a Metroban azt olvastam, hogy a CD mellé egy bonus DVD (70 perces) is jár. -
#1492 És még valamit kérdeznék. Hogy lehet az hogy ( #1445) palpatinból darth sidius lett? hisz az episode II ben feltűnt sidius és palpatin is.
Elmagyarázná valaki mi van akkor? -
#1491 rettegek, hogy legalább olyan szar lesz mint az első két rész
de azért megnézem soxor :DD -
#1490 Haveromtól kaptam a cd-t. Azt mondta hogy eredeti a cd de szerintem nem az. Látszik rajta hogy szarul van megnyomva a kép rajta. Úgyhogy nem tudom hogy járt e hozzá dvd. -
#1489 Utána Vader már nem fog semmit se csinálni csak beszélget Sidiousal, a történtekről... Utána max 2-3 perc van a filmből... Hogy mi történik a két porontyal :) -
#1488 Az szerintem én voltam -
Mihail #1487 hú az kép engem is érdekel! -
#1486 DVD is van mellette? -
Mihail #1485 de az a fickó ki volt? az akkori tanács vezetője? mondják is a nevét obiwannak. -
#1484 Egyébként aki megveszi a Soundtrackot az ne számítson sokra. megvan és szerintem nem nagy cucc. ÉS NEM WAREZRŐL MEG DC++ RÓL MEG TORRENTRŐL SZEDTEM LE MÉG MIELŐTT VKI AZT HINNÉ -
#1483 lenne egy kérdésem. hol tudom megtalálni azt a képet amin anakin van és tele van sebekkel meg nincs lába meg ilyenek? szal miután beledobdta obi a lávába. Elvileg van ilyen kép mert halottam róla bár lehet hogy nincs.
Egyébként nem azért kérdeztem a letöltést mert mert annyira meg akartam nézni hanem csak úgy. Azé van annyi eszem hogy moziba fogom megnézni a filmet nem pedig itthon, 2 szaros hangfallal.... -
flashX #1482 Én pénteken 15:45-kor megyek moziba, gyorsan hazakell húzni a suliból :O -
#1481 Valahol olvastam, hogy Lucas eredetileg a "Saifa-Dius" névre gondolt, csak később megváltoztatta, mivel ez a név nagyon is hasonlított volna valaki nevére (Sidious). -
#1480 jaj már csak 31h.38perc... -
#1479 szerdán éjfélkor. -
gyick #1478 szerdán éjfélkor vagy csütörtök éjfélkor lesz a premier? -
#1477 Dooku kinyírta Dias-t és az ő nevében rendelte a klónokat. -
flashX #1476 Jaja, vhol olvastam, hogy az illető olvassa a könyvet elér egy bizonyos részt és ott a könyv fölött kezd el sírni mert annyira megrázó. -
flashX #1475 Igen de Saifa Diaz mesterre fogták. -
#1474 Palpatine volt a felbujtó, gondolom így kell érteni. de tényleg valami Saifa Dias nevű, egyébként 10 éve halott Jedi Mesterre hivatkoztak a kaminóiak. ezt majd Punker eldönti, mert Ő olvasta a könyvet is (szerintem:)) -
flashX #1473 [Letöltötte.] -
flashX #1472 Pontosan, csendesítsétek le érzelmeiteket. -
Christian #1471 mics..Palpatine rendelte a klónhadsereget? valami ilyesmit értettem -
#1469 Ajaj! IMDB-en mar 8.0 -an al vaze! Egy rosz kritikat sem olvastam meg rola :D
Egyesek meg el is sirtak magukat! -
#1468 megvette má vki a soundtrackot?
CD mellett van benne DVD is? -
#1467 Akkor úgy kérdezem, hogy páncélosan fog még valamit csattogtatni, vagy annál a résznél nagyjából vége is lesz a filmnek? -
#1466 Darth Vader nem a kozismert fekete pancelban kezdte eletet, ez alapjan asszem rajossz mi a valasz a kerdesedre :) -
#1465 Nem tudja valaki, hogy miután Anakinből Darth Vader lesz, folytatódik-e a film, vagy RISEEE.. és the end? -
#1464 márpedig fog, erre meg Én tenném fel az életemet (most nem tudom, hogy ilyet :) vagy ilyet :( tegyek ide...) -
#1463 -
#1462 nem a legjobb helyre tudtam jegyet szerezni maradjunk annyiban.
ott a pénztáros spanjai meg a "díszvendégek" ülnek...
persze lehet h csak én fújom fel a dolgot, mert rajtam kívül mindenkinek van otthon többszázezres házimozirendszere... -
#1461 értelek, de azért a star warsok enyhén beszokták dübörögni a mozikat :))) -
#1460 mellesleg kit érdekel, hogy veled együtt kik nézik még? Nem mindegy? -
#1459 ezzel csak arra akartam utalni h rengeteg fxxxláma lesz a nézőtéren.
de azt előre tuoom ha valaki 10m-es körzetemen belül ropogtatni fog valamit akkor ott vér fog folyni...:D -
#1458 én se fújok kívülről minden nevet, de azért érdekelhet, nem? És miért ne nézhetném meg?? -
#1457 Akkor én sem kapnék, pedig nem is vagyok plázacica.