3766
  • Mihail
    szerintem is igazi állat, de mingyá szólnak nekünk h ne beszélgessünk róla.. limewirerralk tök sok részt le lehet szedni
  • Sland
    Hát jó, ha te mondod. mondjuk csak 2x láttam az első 2 részt.
  • Sland
    A Clone wars érdekel valakit? szerintem tök poén a rajzfilm
  • Mhosah Myth
    Ebbe mit nem értesz? Mondjuk ha te kiadnád magad valakinek utána rá 1 órával nem tudnád kiadni magad megint másnak? :)

Palaptine már az I.-ő részben is Sidious csak leplezi magát, és a megfelelő pillanatra vár, hogy végre felfedhesse igazi kilétét, hogy ő a Nagy Sith Lord!
  • Serpa
    ma, a Metroban azt olvastam, hogy a CD mellé egy bonus DVD (70 perces) is jár.
  • Sland
    És még valamit kérdeznék. Hogy lehet az hogy ( #1445) palpatinból darth sidius lett? hisz az episode II ben feltűnt sidius és palpatin is.
    Elmagyarázná valaki mi van akkor?
  • Mike
    rettegek, hogy legalább olyan szar lesz mint az első két rész

de azért megnézem soxor :DD
  • Sland
    Haveromtól kaptam a cd-t. Azt mondta hogy eredeti a cd de szerintem nem az. Látszik rajta hogy szarul van megnyomva a kép rajta. Úgyhogy nem tudom hogy járt e hozzá dvd.
  • Mhosah Myth
    Utána Vader már nem fog semmit se csinálni csak beszélget Sidiousal, a történtekről... Utána max 2-3 perc van a filmből... Hogy mi történik a két porontyal :)
  • Mhosah Myth
    Az szerintem én voltam
  • Mihail
    hú az kép engem is érdekel!
  • Serpa
    DVD is van mellette?
  • Mihail
    de az a fickó ki volt? az akkori tanács vezetője? mondják is a nevét obiwannak.
  • Sland
    Egyébként aki megveszi a Soundtrackot az ne számítson sokra. megvan és szerintem nem nagy cucc. ÉS NEM WAREZRŐL MEG DC++ RÓL MEG TORRENTRŐL SZEDTEM LE MÉG MIELŐTT VKI AZT HINNÉ
  • Sland
    lenne egy kérdésem. hol tudom megtalálni azt a képet amin anakin van és tele van sebekkel meg nincs lába meg ilyenek? szal miután beledobdta obi a lávába. Elvileg van ilyen kép mert halottam róla bár lehet hogy nincs.

Egyébként nem azért kérdeztem a letöltést mert mert annyira meg akartam nézni hanem csak úgy. Azé van annyi eszem hogy moziba fogom megnézni a filmet nem pedig itthon, 2 szaros hangfallal....
  • flashX
    Én pénteken 15:45-kor megyek moziba, gyorsan hazakell húzni a suliból :O
  • Solid Snake GH
    Valahol olvastam, hogy Lucas eredetileg a "Saifa-Dius" névre gondolt, csak később megváltoztatta, mivel ez a név nagyon is hasonlított volna valaki nevére (Sidious).
  • Tatyla
    jaj már csak 31h.38perc...
  • Punkerwork
    szerdán éjfélkor.
  • gyick
    szerdán éjfélkor vagy csütörtök éjfélkor lesz a premier?
  • Punkerwork
    Dooku kinyírta Dias-t és az ő nevében rendelte a klónokat.
  • flashX
    Jaja, vhol olvastam, hogy az illető olvassa a könyvet elér egy bizonyos részt és ott a könyv fölött kezd el sírni mert annyira megrázó.
  • flashX
    Igen de Saifa Diaz mesterre fogták.
  • bigapó
    Palpatine volt a felbujtó, gondolom így kell érteni. de tényleg valami Saifa Dias nevű, egyébként 10 éve halott Jedi Mesterre hivatkoztak a kaminóiak. ezt majd Punker eldönti, mert Ő olvasta a könyvet is (szerintem:))
  • flashX
    [Letöltötte.]
  • flashX
    Pontosan, csendesítsétek le érzelmeiteket.
  • Christian
    mics..Palpatine rendelte a klónhadsereget? valami ilyesmit értettem
  • Sephi
    Ajaj! IMDB-en mar 8.0 -an al vaze! Egy rosz kritikat sem olvastam meg rola :D
    Egyesek meg el is sirtak magukat!
  • Serpa
    megvette má vki a soundtrackot?

CD mellett van benne DVD is?
  • antgecc
    Akkor úgy kérdezem, hogy páncélosan fog még valamit csattogtatni, vagy annál a résznél nagyjából vége is lesz a filmnek?
  • HiPPoNaX
    Darth Vader nem a kozismert fekete pancelban kezdte eletet, ez alapjan asszem rajossz mi a valasz a kerdesedre :)
  • antgecc
    Nem tudja valaki, hogy miután Anakinből Darth Vader lesz, folytatódik-e a film, vagy RISEEE.. és the end?
  • bigapó
    márpedig fog, erre meg Én tenném fel az életemet (most nem tudom, hogy ilyet :) vagy ilyet :( tegyek ide...)
  • rezsofiz
  • franco
    nem a legjobb helyre tudtam jegyet szerezni maradjunk annyiban.
    ott a pénztáros spanjai meg a "díszvendégek" ülnek...

persze lehet h csak én fújom fel a dolgot, mert rajtam kívül mindenkinek van otthon többszázezres házimozirendszere...
  • DJ Bee18
    értelek, de azért a star warsok enyhén beszokták dübörögni a mozikat :)))
  • DJ Bee18
    mellesleg kit érdekel, hogy veled együtt kik nézik még? Nem mindegy?
  • franco
    ezzel csak arra akartam utalni h rengeteg fxxxláma lesz a nézőtéren.

de azt előre tuoom ha valaki 10m-es körzetemen belül ropogtatni fog valamit akkor ott vér fog folyni...:D
  • DJ Bee18
    én se fújok kívülről minden nevet, de azért érdekelhet, nem? És miért ne nézhetném meg??
  • Lteebee
    Akkor én sem kapnék, pedig nem is vagyok plázacica.