Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Jah.
De tök dúva, hogy magyarul hablatyolnak a 22-23. részben... :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Punker
jó lenne tudni mikor jelenik meg itthon

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Blasta
Az nincs meg, sztem nem is lesz.

bigapó
DVD?

The Matrix has you...

Kandurex
Hardwired -en van egy csomó kép, köztük ez is. Érdemes elslattyogni (persze régi hír nem új)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Blasta
Nekem meg 20. Eddig ennyi jelent meg.
És most nézem a hivatalos oldalon a 21-22-23-24-25-öt, letölteni még nem tudom.
Hatalmas :-D

Johnyy
ebõl a rayzfilmbõl nekem megvan egy rész....

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Blasta

rezsofiz
<#worship><#eljen>

sazl : c

<#eljen><#eljen>

Johnyy
<#worship><#worship><#worship> worship Lord Vader....

rezsofiz
Na ez durva!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Blasta
...esetleges más, NEM STAR WARS filmek szinkronizálása végett

"Csörögi ugyanazzal a stábbal dolgozik, akikkel már az elsõ két részt, a Baljós árnyakat és a Klónok támadásá-t is felvették, hiszen az elsõ jól sikerült megbízás után a Lucasfilm Ltd. 2008-ig kötött velük szerzõdést."

2008?

Kandurex

rezsofiz
sazl tég

Mekkora ték! 😮

Johnyy
nemláthatyav 😛 😄 ha nem vesz mozijegyet!

Johnyy
vótmá! de aki akorsem olvasta el az mostsem fogja!!!

Blasta
Jajó, most látom, mikori a hír, biztos vótmá

Blasta
Nemtom vóte má, de ha nem akkó NESZTEK!

SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!

"Az Ain't It Cool News nevû filmes weboldalra beíró felhasználók jelezték a honlap szerkesztõinek, hogy a Lucasfilm munkatársai több nagyvállalat dolgozói számára levetítették a Revenge of the Sith címet viselõ harmadik epizód elsõ nyolc percét különbözõ üzleti prezentációk keretében. Egy Lark nevû olvasó elmondása szerint cége a Csillagok háborúja befejezõ epizódjához kapcsolódó termékek terjesztésével foglalkozik. A fiatalember sorokba rendezett bõrfoteleket és THX hangszórókat vett észre az egyik irodában, s tudta, hogy valami nagy dolog van készülõben.

Rövid megbeszélés után lekapcsolták a villanyokat, és kezdetét vette a vetítés. A film kezdetén Palpatine szenátor elrablását mutatják be. Egy ûrhajó úszik a galaktikus köztársaság székhelyéül szolgáló Coruscant bolygó felett, s semmi más nem hallatszik, csak a jármû hajtómûvei. Ezután a kamera befordul a hajótest alá, s lassan ráközelít a bolygóra. Ekkor erõsödik fel a zaj, s hamarosan a tomboló harc közepén találja magát a nézõ. A kamera Anakin és Obi-Wan vadászrepülõit követi, s itt már látható, hogy Anakin gépének ablakai már a birodalmi TIE-vadászokra emlékeztetnek. A következõ öt percben a két Jedi kétségbeesetten igyekeznek eljutni a hajóig amelyen Palpatine-t tartják fogva.

Lark szerint a harci jelenet felülmúlja az összes korábbi Csillagok háborúja-filmben látható összecsapásokat. A fiatalember a lélegzetét kapkodva állt fel a székbõl, miután végignézte, ahogyan számtalan harci repülõ és harci robot repül rá a két Jedi hajójára, a háttérben pedig csillagromboló méretû hajók suhannak el. Obi-Wan hajóját számtalan droid támadja meg, s pillanatok alatt darabokra szedik Anakin mesterének hajóját.

Az Ain't It Cool News honlapon olvasható beszámoló szerint a Revenge of the Sith elsõ pár perce elsöprõ élményt nyújt, így egyre kíváncsiabban várjuk a 2005 májusában esedékes bemutatót."

Kandurex
<#wow2>

Johnyy
hasonít a ruháyuk! 😊 van!

A klónok és a rohamosztagosok között van valami kapcsolat?

Johnyy
tudom!

Blasta
Egész pontosan ;-)
Feliratból kopipészteltem :-)

Johnyy
valahogy így <#eljen>

Blasta
Sorry. QUI Gon akart lenni

Blasta
Jaja, rosszul emléxel.

Quai Gon kérdi Shmi-tõl:
-Ki az apja?
-Nem volt apja. Kihordtam õt, megszültem, felneveltem. Nem tudom hogyan fogant.

Vagy:
Quai Gon a tanácsnak:

-Sejtjeiben magasabb
a midiklorián-koncentráció mint amit valaha láttam. Nem kizárt, hogy
a midikloriánok nemzették.

Johnyy
én tisztán emléxem, hogy amikor felhívja a hayót azt monda hogy "lehet a midik nemzeték" ...

Kandurex
Hmm, emlékeim szerint ott csak az erõrõl beszélnek. szó sincs róla, hogy utódokat is nemzenek a midik, szal, majd megnézem 😞

Blasta
Sztem teljesen mindegy milyen hosszú, a lényeg a HATÁS!
(persze azért a másfél óra legyen meg)

Johnyy
félreértesz! de hagyjuk, a lényeg hogy remélem hogy igazán remélem hogy azért nem lesz túl rövöd.. és azért sztem ez azeseményektõl is függ..
pl lehet elég 2 óra is de lehet kevés 3 óra is....

Blasta
Felõlem veheted beszólásnak, de nem annak szántam.
De azért ez akkor is csak egy EMBER ELMÉJÉNEK A KITALÁCIÓJA, a jövõben nem tünnek fel hirtelen midi chlorianok, deha mégis akkor sem így fogják hívni õket és nem fognak újjal mutogatni Lucas bácsira, hogy "MÁRPEDIG Õ MEGMONDTA"

Tudod: EZ CSAK EGY FILM

Johnyy
most ez beszólás volt! ? vazz! csak tiztáztam hogy mivan... és sok ien részlet van ami alapján megértheted a SW világát,. és része lehecc a rendszernek....

Blasta
"tudom lol egy kicsit, de hogyha mayd a jövõben jelennek meg azek a lények akor így sokal valószerûbbé teszi a filmeket ez a tényezõ..."

nem, ez nagyon LOL. Gyere vissza a földre!

Johnyy
(Méyentisztelt Gyurcsán Kormányzata alatt nem éllnek midik, tehát nem tudjuk használlni az erõt) gyakorlatilag ezeknek a létével magyarázza hogy hogyan is történi ez az egész, sokal beleélhetõbbé teszi az egészet.... mivel felmerül a kérdés hogy te miért nem tudsz használlni erõt... tudom lol egy kicsit, de hogyha mayd a jövõben jelennek meg azek a lények akor így sokal valószerûbbé teszi a filmeket ez a tényezõ...

Blasta
Vaze, ezt mondják az Episode I-ben.

Johnyy
vagy valami iyesmi... 😉))

Blasta
Vader nem tudta, hogy Yoda nem halt meg.

Blasta
"ez kapcsolja ösze a jedit az erõvel, minél töb van belõlük anál töbmindent képes megtudni és töb minden erõrtüköt tud használlni minél több van beõlük a jedi,"

:-)))))))))

Han Solo rulz! 😉

Johnyy
Nem baromság! oan nincs hogy ismeretlen apától van, "lehet hogy a midik nemzették"

Morpheus
Abból is van minimum kétféle...😊 Ez a rosszabbik verzió sajnos...

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

CSOCSO
szvsz ugyan ezek a szinkronhangok a 4.5.6. bol is
Punker
akkor nézd meg az elsõ részt és olvasd el a könyvet, akkor mondják mikor vérmintát vesznek a kiskölöktõl

Morpheus
Jó reggelt! Nekem se tetszik a szinkron. A régi trilógiával rendben volt a szinkron,az nagyon tetszett, viszont az új részeket csak feliratosan lehet "élvezni". Szerintem. Mondjuk az eredeti dvd-ken nincs is szinkron. Hálisten...😊

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

bigapó
Nekem nem a szöveggel van a gondom, hanem azzal az érzelem-mentesen kimondott szóval!! Hát hogy néz ez ki???? Hogy lehet valamit így elcseszni?? Vagy ez csak valami magánproduktum?

The Matrix has you...