Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
annak sincs sok köze az eredeti 3 részhez.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Bucser
Michael A. Stackpole : X-szárnyúak sorozat. Ott már van Klónkatona... ÉS ott is egyszerû rohamosztagos gúnyában vannak...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Punkerwork
ezt pontosan honnan vetted? mert a IV-V-VI-ban nincs klón katona (VII-VIII-IX-ben igen de most nem arról van szó)

Bucser
De a rohamosztagosokat is klónozták.. (persze csak a legjobbakat..)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Punkerwork
a IV-V-VI -ban a rohamosztagosok már sorozott emberek.....

deep
Mi lesz a klónokkal?Kérdésedre a válasz a Clone Wars rajzfilmsorozatból tudhatod meg.Egyébként tudtommal a klasszikus trilógia beli rohamosztagosok közt is van még klónkatona.
Punkerwork
kihalnak.....

Stark
Szeva!
A kép ami fenn van, abbol azt a következtetést vonom le hogy a klónokbol lesznek a rohamosztagosok(?)
Ha nem igyvan mongyátok el mi lessz a klónokkal.

hópihe

deep
Május 1 elõtt csak Lucas láthatja, meg a stáb😊A nagyobb városok hollywood multiplexeiben is lesz május 19-én 0:01kor vetítés szerintem.Érdeklõdni kell.
Punkerwork
sajna nem tudok fölmenni pestre ezért 😞

deep
De.Tegnap óta lehet kapni az éjféli premierre jegyeket, de csak arra.
Május 19-én, 0:01-kor vetítik.
Punkerwork
ti mirõl bezséltek? nem május 19 a hivatalso bemutató?

Csak pesten lehet megnézni május 1. elött?

Yang: Skandi- senior shao wari

Blasta
Ja, az mégjobb.
Éjfélire nem akarok beülni, majd akkor Máj 1-tõl megyek venni.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

rezsofiz
<#eljen><#eljen>

sazl : c

deep
Nem foglalni, megvenni😄
De csak az éjfélire.A többi elõadásra majd csak május 1-tõl sztem.
Blasta
Huhh, már lehet foglalni?
Este foglalok énis a Plázába!

deep
Én már bebiztosítottam a helyem 19-én 0:01-re😊
Duna Plaza, nemtommelyik terem, 14.sor😄
Sephi
=))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Ehhe-ehhe

Bucser
Sittesek bosszúja😄

Blasta
"A másik reklámban egy fénykard-chipset lenyúló Csubakka szerepel "

na ettõl már felfordul a gyomrom...
Asszem nem lennék jó marketinges :-)

rezsofiz
""lordvader-yesmaster-rise" néven emlegetett testgyakorlat"
?D😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddd

Mhosah Myth
Múlt hétvége óta vetítik az amerikai tévécsatornák a Csillagok háborúja befejezõ részének, A Sithek bosszújának három különbözõ tévéreklámját. A film hivatalos oldalán is megnézhetõ spotok három témát dolgoznak fel.

A Teaser címû a november elején debütált kedvcsináló mozielõzetes (teaser trailer) rövidített változata. Néhány új jelenet ebbe is bekerült, de a lényeg továbbra is Vader átalakulása, a fekete páncélos nagyúr felemelkedése. A rajongók által csak "lordvader-yesmaster-rise" néven emlegetett testgyakorlat még mindig nagyon hatásos.

A Dark Side Unleashed címû tévéreklám szerint "május 19-én elszabadul a sötét oldal". Ebben már több új jelenetet láthatunk a filmbõl, a fõ témája pedig Anakin a klónokból álló halálbrigád élén, amint a jedi templomba tartanak. A kétségbeesett Threepión és a vad ûrcsatán kívül többek között láthatunk egy újabb részt Anakin és Obi-Wan fénykardpárbajából is, méghozzá egy a lávafolyamon vadul sodródó kõtábla tetején.

A harmadik reklám a Tragedy címet viseli viseli, témája pedig Anakin átfordulása a sötét oldalra. Ez tartalmazza a legtöbb párbeszédet, köztük egy talán túl banálisra sikeredettet is Padmá szájából: "Anakin, összetöröd a szívemet!". Összesességében persze ez is átadja a címéhez méltó tragikus hangulatot.

Ezek mellett április 2-án beindult a premier elõtti szokásos kereskedelmi kampány is. A nyitónapon több száz amerikai üzlet úgynevezett midnight madness keretében már éjfélkor kinyitott. A betóduló rajongók a Star Wars-termékek százaiból tudtak kedvükre valót választani: játékfigurák, képregények, könyvek, kitûzõk, de még párnak, bögrék, uzsonnás táskák, ágynemûk, és ki tudja még, mik lepték el a polcokat. Az aznapi eseményekrõl itt láthatunk fényképes beszámolót.

És hogy a két témát összekapcsoljuk, álljanak itt a merchandisinghoz kapcsolódó tévéreklámok is:

Az M&M's idétlen kerek Star Wars-szereplõkkel rukkolt elõ. A kampánynak van azonban egy ötletes része is, az eddig megszokott tejcsokis cukorkák mellett ugyanis most megjelennek a keserûcsokisak (dark chocolate) is, azaz Anakin Skywalkerhez hasonlóan õket is elnyeli a sötét oldal. A reklámfilm megtekinthetõ az M&M's Chocolate Mpire oldalán.

A másik reklámban egy fénykard-chipset lenyúló Csubakka szerepel (arrgh!), ez pedig a Pringles weboldaláról tölthetõ le. Akinek a gyomrát nem fekszik meg a Star Wars-kampány ehhez hasonló csilis-hagymás ízei, jutalmul néhány újabb képkockát csíphet el A Sithek bosszújá-ból.

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Johnyy
....
megtanulható ez a erõ?
nem! egy jeditõl? egy jeditõl, nem !

áááááááááááááááááááááááááááááá

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Sephi
-Veder nagyur!
-Igen mester?
-Emelkedj!

😄DDDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Solid Snake GH
Én is jobban szeretem a feliratos movie-kat, márcsak a hangulat miatt is ugye. Csak felvetettem a tényt, hogy az SW filmek szinkronja hálistennek kitûnik a többi borzalmas szinkronú filmtõl (fõleg a régi trilógia szinkronjai).

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

dettó

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Blasta
Az a gond, hogy a feliratos verzióra hamarabb elfogynak a jegyek, az SW fanatikusok úgyis arra ülnek be.
De én akkor is feliratosra ülök be, hányok a szinkrontól.

Punker
a régi 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Solid Snake GH
Lucas állítása szerint a magyar szinkron a legjobban sikerült SW3 szinkronok egyike.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

rezsofiz
😄DDdd

április után 😛

rezsofiz
Mikor lesz má május? :|

remélem felirattal is nyomják majd a mozik, mert szinkronnal vmi rémálom

bigapó
Ez odab*sz😊)) MÉG MÉG MÉG... Mikor lesz má május?

The Matrix has you...

Blasta
Tuti. Eleget láttam már eddig belõle, eleget tudok több nem kell, élvezni akarom a befejezõ epizódot!

franco
emiatt a 2 video miatt kissé alábbhagyott bennem a lelkesedés. eszembe jutott hogy az amcsiknak muszáj volt belerakni néhány igen szirup jelenetet...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Morpheus
Biztos?😊 Szerintem ezzel semmit nem veszítesz a film értékébõl... Maximum úgy járunk, mint az elsõ résznél. Nagyon jó elõzetesek jöttek, és egy eléggé megosztott film lett a vége. Remélem ezzel nem így lesz.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Blasta
Én ezeket már nem nézem meg, azt a kicsivel több mint egy hónapot már spoiler nélkül fogom kibírni. :-)

Morpheus
<#wave>

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

rezsofiz
Pont most akartam berakni 😄

Morpheus
Üdv mindenkinek!

Egy kis nézegetnivaló . Hátha nem volt még...😊

Morpheus

Serpa
bexarok.
elõbb adják le a vodafone -os reklámot, mint a film elõzetesét.

rezsofiz
Remélem.

Sephi
Vajon vilagpremier leszen?

rezsofiz
nem 48?

Kandurex
még 49

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CSOCSO
hat tenyleg nagyon komoly ez a magyarul beszelo cuccos..
Sephi
Aj em not ejble tho vejt 4 zis muvi 2 kom aut!!!!!!!!!!!!!!!!