Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nem azt mondtam hogy jó dolog xar felbontásban megnézni, hanem hogy mivel nem sok olyan film van amit ennyire várnak, és ilyen sok módon van reklámozva(ami már nevetséges: nokia, lego, pc-s játékok, meg anyámkínja). kúrva sokat akarnak már az sw-vel keresni, és ez már sztem kezdi ilyen kozmopolita maszlaggá tenni a sw univerzumot, bár ettõl függetlenül nagyon várom, csak ne akarnának marketing fogást csínálni mindenbõl, ami egy kicsit jobban bejön az embereknek..

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

franco
azért abban egyetérthetünk hogy:
1,moziban megnéz
2,hazamegyegybõlleszedi megnézi 6x
/3, a vérmesebbje megint moziban/

szvsz ha moziban nézed sok apró részlet elkerülheti a figyelmedet

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Blasta
Hát sajna ismerek olyan embert, aki 320x200-ban nézte meg a Klónok támadását, 2 nappal a premier elõtt, és neki HÛDEJÓVÓT...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Punker
ezért van világ premier, második rész se jött ki hamarabb + ki az a barom aki ezt gagyi kamerás meg hasonló verzióban akarj anézzni?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hogy szokott ez menni? vki fogja és kijuttatja a filmet, aztán gyorsan feldobja a hálóra? azért ez nem egy átlagos kis film, biztos nagyon részen vannak

meg fogják tudni akadályozni, h a premier elõtt ne terjedjenek el kalózváltozatok a filecserélõ hálózatokon??

bigapó
ne aggódj, hamarosan (pár év) Én is követlek😊)

The Matrix has you...

<#crazya>

Yang: Skandi- senior shao wari

Tatyla
dehogy mehet...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bigapó
LOL

najó, együttérzek veled😊) azért oda még biztos elmehetsz egyedül is...😄DD

The Matrix has you...

Akkor, mikor már 12 napja nös ember leszek :o))

bigapó
Nahát!

Sikerült megnéznem kb. tucatszor mindhárom TV spot-ot és asszem ez a rész odab*sz, de nagyon. Igaz, Lucas-bácsi azt mondta, hogy "romantikus" lesz meg "drámai", meg ilyenek, de azokat a részeket majd átalusszuk(már ha nagyon unalmasak, mert azért érdekes is lehet. fénybõl sötétbe lépni nem egyszerû😊)
Aki pedig igazi fan, az feliratosan nézi meg (szerintem), mert egy olyan beszólást, mint "Lord Vader" vagy "Rise" vagy az új, Grievous féle " Crush them", egyetlen magyar szinkronszínész sem tudja majd élethûen visszadni😄DD Mikor lesz má május-19 ???

The Matrix has you...

<#idiota><#bohoc><#ijedt><#lama>

Morpheus
😊)))))))))))

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Botond
még egy hónap :-)
Tatyla
lol...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

magus
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anakin=darth vader

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Morpheus
Sziasztok! 3 új TV-Spot került fel a netre, illetve tv-be. Csak nem nálunk.😊

Itt olvashattok róla, a linkeket is megtaláljátok.

Üdv:

Morpheus

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Akinek nem sikerült jegyet szereznie feliratos premier vetítésre (Duna Plaza) , az ne sírjon még. Van még remény 😊 http://galaxis.starwars.hu - regisztráljatok és jelentkezzetek a sorsolásra ;-)
Punkerwork
nem tom hol és mikor, mivel egri vagyok )

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Sephi
Mond ma miko lesz a premier pesten es hol! 😄

Egyebkent a retek klubban lattam... aztan olvastam neten.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Punkerwork
DVD-rõl vagy a retek klubbos verzióról beszélsz? 😊

Sephi
Hol tudhatom meg hol es mikor lesz a Pesti premier?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Na jo. Szal Lucas belerakott par uj jelenetet az "uj" maszkal vaze. Figyeld meg egyes jelentekben a regi maszk van rajta es 4-ben az uj.

Punker
még 1 hónap

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

http://www.pcgamemods.com/11828/ - Sajátkészítésû RotS trailer Lego SW-bõl mixelve 😛 Aki megnézte írhatna véleményt 😉
deep
A pestiekrõl tudok nyilatkozni, itt feliratos is lesz és szinkronos is.
Érdeklõdj a mozinál, de ha tippelnem kellene lesz mindkettõ😊
Nem tudja valaki: minden multiplexben az éjféli premiert feliratosan adják? Pl. Nagykanizsán?

\"Hard to see, the dark side is.\"

Tatyla
moziban láttam a Constantin elött az elözetesét és teljesen kész vagyok,annyira drámai az egész hogy sirni tudnék...
alig várom már a premiert...

Hali, nincs köztetek olyasvalaki aki Miskolcra megy moziba május 18én éjfélkor a premierre...
Huuuhha ne tuggyátok meg mennyire mennék, csak nincs jogsim, és így nem okes lemenni, meg elõadás után jönnék is haza egybõl mert másnap suli! Nincs valaki aki Mezõkövesd környéki és esetleg le tudna jönni értem...???
Serpa
új részek lesznek, tegnap láttam az elõzetest.

Blasta
Hátez LOÁL :-DDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Punkerwork
"uj"? hogy lehet új mikor ugyanaz a manusz alakítja? 😊

Sephi
Lattatok a tegnap a Jedid? Palpatine 4 jelenetben az "uj" volt 😄

Solid Snake GH
Szerintem csak az újak, de ki tudja...

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Serpa
új részek, vagy a tavaly leadottak lesznek?

Stark
Na jo, fejezzük abba ezt a sok hüjeséget<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

hópihe

Sephi
hátvágán 😄DD

Ez egy tok jo szo vagu mi 😄

Stark
<#idiota>

hópihe

Solid Snake GH
hétvégén 😊

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Solid Snake GH
Hétközben külön-külön, hátvágán pedig majd egybe.

Stark
letölteni nemlehet valahonnan?

hópihe

Stark
Én felveszem. De legalább 1be adják le vagy minden huszonötödik rajzfilm után?

hópihe

Magoo
Bár nem néztem az elsõ szériát, láttam 1-2 percet belõle és ott minden hang a filmbeli volt. Gondolom most is maradt minden a régiben

Morpheus
Az elõzetesét láttam. Ahogy ki tudtam venni, a hangok nagyon hasonlítanak a filmekben használt szinkronhoz. Hátha most ezt nem szúrták el...

Bucser
jézusom <#szomoru1> Csak ne lennének olyan "JÓ" tapasztalataim a CN-es szinkronokról.... (mind a johhny Bravo-t mind a 2 Stupid Dogs-ot mind a PowerPuff girl-st megszabadították a Humorának sava borsától az átszinkronizálással...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Morpheus
Sziasztok! EGy jó hír annak, aki még nem látta a Clone wars animációs filmeket.Április 25-tõl adják a Cartoon Network csatornán magyarul!! Digitalizálókat, videókat beizzítani...😊

Johnyy
Nem panelban Lakok! Sõtt még a szomszédba is én lakok mostmár!! szal csak 1 szomszéd van! de VAn párszor volt hangerõ a Bemutatón, és az alsó emeletrõl felszóltak (õsék)^^

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Csak nem panelba laksz? Amikor ott laktam engem sem szerettek nagyon<#vigyor>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?