3766
-
#1669 ezzel?
lol -
#1668 Aj de brutal :D -
#1667 pff...még a végén neked áll feljebb...
Punker lécci szedd ki. legalább más mozizását ne csesszük el -
#1666 köszi de inkább
erre keres mást
és máskor gondolkozz mielőtt irsz -
#1665 most nemazért de kabbe...
ha ezt a jelenetet ott látom először akkor lehidalok... -
#1657 a MÁV bek@phatja, vonat oda-vissza + mozijegy árából megveszem DVD-n a filmet :( -
Mihail #1656 izgatóbb volt, amikor még csak 16 volt -
#1655 akkor ide is berakom
jó csaj ez. bár loál volt ep2 vége felé mien rucit adtak rá:D -
Mihail #1654 mondom SITH, érted sztem kicsit izgalmasabbak a rossz oldalon álló puncik. főleg amikor vkit magukkal rántanak vagy éppen megtérnek, vagy megtérítik őket. ezek izgibbek mint egy ilyen kis seraphin mint portman -
#1653 sztem Natalie Portman jó nő, a Closerben nagyon ott volt szvsz -
Mihail #1652 felxxel kivágott vödör darth satyija? -
Mihail #1651 kéllett volna egy sexis sith punci a 3ik részbe, egy olyan mint kotor2ben a mira, bnőmnek vettem is olyan secis csukláys köpenyt anno kotorozáskor :) -
#1650 jó éjt -
#1648 azt is kérdezd meg, hogy a bal legszélső kicsoda, légyszi légyszi!! -
#1647 na én lépek mert vár egy Dune könyv + holnap meló, Myth írj majd privit. -
#1646 hát a csávó abból a tévés műsóból, na, az az, csákó dájwin vagy mi -
#1645 páuer réndzsőr -
#1644 Royal Guard :) -
#1643 A banerbe kijafaxom a piroska? -
#1642 Ohh mondol te valami :D -
#1641 viszont ő máris jobban élvezte mint Te fogod:D -
#1640 Nem viccelt. -
#1639 akkor a mienk:) kicsit spirális, kicsit tejutas, kicsit gázos, de a Mienk:)) -
Mihail #1638 bővebben, nem értem? -
#1637 kirepülés tervre nem emlékeztek? 7-8-9. epizód :) -
Mihail #1636 ez csak viccből írta nem? vagy igazi texasi írta? -
Mihail #1635 valószínüleg a galaxis szélén a jedik meg s ithek már nem fizikai formában léteznek.. a fizikai test rendkívül korlátolt, ezért nem tehet meg ekkore távolságokat. szóval úgy lenne értelme ha más formában lennének ott jelen. -
#1634 Egyik forumrol :
<url_boy> i saw SW Episode 3 today and i was shocked when i realized that that anakin guy turns into Darth Vader...
<WasMan> LOL
<Skinner> omfg
<Sephi> how old are you man? :DDDDDDDDDD
<url_boy> what? 34 why?
<Skinner> chill guys. not everyone lives on earth.
-
#1633 passzolom, én csak belinkeltem az első spirál galaxis képét amit találtam :) -
Mihail #1632 az az igezi kérdés h vajon az egész világegyetemnek van-e széle? meg hogy hova tágul a világegyetem? a semmibe? mi az a semmi? a zen szerint a semmi és a mindenség egy és ugyanaz. szóval ezek a dolgok értelemmel nem felfoghatóak, ha buddha tényleg mevilágosodott, és megértette az univerzum természetét, és azt valóban nem lehet szavakkal leírni, akkor a tudomány nem lesz képes képletekben éeírni az értelmünk felett létezőt.. -
#1631 még jó, hogy igazak a teóriái. a legnagyobb koponya volt a földön -
#1630 akkor én sem vagyok akkora analfabéta:) erre gondoltam én is. ez a mi galaxisunk? már csak azé mer ismerős a környék:DD -
Mihail #1629 mostanság derül ki h einstein legdurvább elgondolásai(amiket vissza is vont) igazak. pl. fekete lyuk létezése, és az unverzum keletkezéséről való tóriáji is kezdenek beigazolódni -
#1628 SW is spirál galaxisban játszódik, a karok a szélek.
-
#1627 Már átírtam az aláírásom is már nem bírom! Jöjjön már az a szombat -
Mihail #1626 pontosan relativitás elmélete.
a mai tudományos álláspnt szerint tágul az univerzum. ezért kell legyen egy pontja ahol az anyag rendkívül sűrű és ettől kifelé egyre kisebb ez a sűrüség, tehát más az anyag természete a világegyetem különböző pontjain, ezért minden hatás is más intenzitással játszódik le -
#1625 én is lógtam az órákról, de mivel ez sci-fi témakör ezért utána olvastam :) -
#1624 hát a galaxis széleit. merthogy itt van olyan is:) meg hang is:) most komolyan, tényleg van "széle". ez a peremvidék, ami távol esik a galaxis elméleti közepétől, ami ugye Coruscant. vagy nem az? -
#1623 ehh
nem jártam faktra, a sima fizikát is lógtam, mert nem érdekel...
de albert is flúgos volt, szal számomra hiteltelen -
#1622 relativitás elmélet mond neked valamit?