Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnyy
ne a veszõimet kritizáld hanem a filmet elemezgesd 😛 😉

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

na, még átveszed a vesszõket és elég emberien fogsz írni. 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

ez elég tömény volt.... komolyan is gondolod? :-D
Johnyy
ez egy nagyon kivételes/kiváltságos tulajdonság, Véder nagyúrnak megadatott hogy (de ezt már rászeltesen leírtam lejebb) egyé váljon azzal a jóval ami még benne rejlett és ez volt a végsõkig kitartó kötödése szerelméhez és a fia döbentette rá valami dologra amitõl képes volt vissza térni a jo oldalra vagy legaláb is egy számára meg nem magyarázható jelenség történt vele amit még Yodának és Obivanak is tanulnia kellet hosszú remete mivoltuk alatt hogy képes legyen erre a bizonyos "szellem" alakra, namost ez egy olyan dolog hogy egyesültek a mindenhato erõvel azaz csak egyjedi látja õket mert a midi clorianok közlik a látványt a testel.

Aszem hogy a sitheknek is van ien tulajdonságuk, de ez mégnehezeb képeség hogy ujra tudnak születni egy testben... de erejüket ez felemészti és idõre van szükségük ujragenelni magukat

most néztük meg haverékkal a "DVD"-s változatot.... persze láttuk moziban is, ott azért más...

Egy apró kérdésem azért lenne.... a végén Yoda mondja, hogy Quin Gon megtalálta a módját, hogy visszajöjjön az életbe, szellem alakban, eddig ok is lenne, Yoda és Obi Wan tudja hogy kell, de ki a fene tanította meg ANAKINNAK ???? Mert hogy a császár nem az tuti :-D

Ezt a jelenetet csak azért tették bele, hogy elvarrják a szálat, hogy miért láttuk a szellemeket a 4-5-6 részben, és miért nem az 1-2-3-ban, de ezzel épp egy újabb kérdést tettek fel :-D
Sheva
jah akkor tévedtem

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Punker
az a 9. rész után van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sheva
nem vmi olyasmi h Luke alapít egy jedi egyetemet meg stb stb...???

datango
ahm, te már olvastad? nagyjabol mi fog tortenni ha igen?

Punker
a könyv a 90-es évek elején ezen a címen jött ki.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

datango
figyeld itt a link! Episode 7

datango
hmm?<#fejvakaras> dehát ez info szerint az elesett hõs ! nem? most akkor melyik az igaz? 😊 <#nezze>

Punker
EP 7: A Birodalom Örökösei.

datango
Star Wars Episode 7 :The Fallen Hero <- lesz 3 év mulva ? <#nyes>

datango
debil vagyok hozzá jobb szeretem az animacijós dolgokat!<#action>

Punker
olvasd el a könyveket.

datango
szerintetek lex episode 7,8 , 9 is? (engem mondjuk érdekelne mi fog torténni az uralkodo halala utan ... )

én is olvastam, szerintem másról beszélünk. 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Punker
igen, mint a magas épületeknél.

légnyomás a coruscant légterében? :o

rezsofiz
Olvastam a könyvet de valahogy nem emléxem rá :😊

sazl : c

Punker
gondolom te is film nézõ vagy, akönyvekben olyan frankón letudják írni a nyomás különbség hatásait, a filmben meg csak 1 másodperc és már ki is szipantott mindent 😊

rezsofiz
Hát ez nekem sem jutott eszembe😊 pedig igaz

Punker
átvágja a légnyomás meg szétrobbantja.

Most ez lehet szõrszálhasogatásnak tûnik, de nekem egyetlen apróság az emésztehetlen, hogy egy lézerkard, egy vékony nyalábban megtestesülõ óriási HÕenergia képes betörnni egy ablakot 😮

Ugyebár az ablak attól törik be , hogy valami nagy erõhatás éri , és nem tud olyn gyorsan, vagy sehogy elmozdulni, ed a lézarkard akárhogy nézzük nem fejthet ki erõhatást mert nincs sólya. Átvághat, átolvaszthat valamit, de ez kicsit irreális volt számomra

mert igy filingesebb. 😄

Sheva
nem rossz a gondolat..egyetértek

szerintem nem csak azért tér vissza a sötét oldalról, emrt a fia ugyanolyan helyzetben van, mint õ volt, hanem a családjához kötõdõ erõs érzelmei segítenek neki. ugye ez az erõs érzelmi kötõdés okozta Anakin bukását is - az édesanyja és Padmé iránt érzett szeretet - és ez okozza a visszatérését is. Ott hibázott nagyot az Uralkodó, amikor nem vette figyelembe Luke sütögetése közben, hogy Anakint pont ezzel a "trükkel" csábította át annak idején, ha kicsit elgondolkodik, nem Vader elõtt villámozza halomra Lukeot. . .ez az egyik zseniális összekötõ dolog szerintem az EP1-3 és EP4-6 között (attól függetlenül hoyg vannak hibák az EP3 filmben)

Szerintem azért emeli maga elé a kardját, mert egyrészt ezzel jelzi, hogy nem harcol tovább, másrészt ez egy olyasmi tartás, ami tipikusan tisztelgés a halál elõtt - hatásos egy jelenet.

Hellóka! Látom jól elmélázgadtok a történeten! 😊 Átolvastam amit írtatok..érdekes kérdések vetõdnek fel, meg van olyan is ami már szõrszálhasogatás! 😊 El fogom olvasni a könyvet szerintem könyvben minden jobb és az ember a fejét és a fantáziáját használja nincsen minden készen az orra alá dugva! Eddig 1X láttam a filmet, nekem tetszett még a vontatottabb részek is (pl az eleje😊 ha egybõl utána megnézed az új reményt szerintem teljesebb az élmény!! 😊

rezsofiz
Sztem csak 1szeru veletlen

Sheva
hát aztán nem sok idõt töltött a jó oldalon 😊

Sheva
ha jól emlékszem a 2-ben is másféle öltözetben volt...

Mert úgy design-osabban nézett ki Lucas szerint.:-) Meg hát õ volt a kiválasztott (aki egyensúlyt hoz az erõben, blabla...), akkor neki csakazértis másfajta öltözék kellett. Hogy miért épp fekete? Hát, rózsaszínben csak ne mászkáljon már! :-)

Sil3nt
azt nem értem, hogy Anakain miért van fekete öltözetbe? mármint az elején amikor nem fordull meg a fejébe, hogy a sötét oldalra álljon? miért nem vett fel rendes öltözetet mint a többi jedi? lehet hogy hülyeség, de nem értem 😄

😊

Johnyy
persze de valahogy ez egy olyan fojamat hogy meggyõzödik az ebmer a Jedi mivolt tökéletessségében aztén rájön hogy a sith az jobb dolog és a végén eszmél rá az igazségra ami relatív lehet az adiigi életébõl fakadóan .... ezen a folyamaton Vader átment ,, de Luke csak az 1. részig jutott el és eszerint cselekedett ... szerntem 😊

Johnyy
sz SW teszi, mert az olyan ... hm.. jó!

Mhosah Myth
Egyébként tényleg arra volt szüksége az átálláshoz Vadernek, hogy látta, hogy a fia ugyanolyan helyzetben volt mint régen õ és a fia kevesebb tanulással mégis ellentmondott a csábításnak õ pedig annak idején nem tudott. És emiatt átmérlegelte a dolgait, hogy mi történt meg egyebek. És emiatt állt vissza a jó oldalra. Szerintem.

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Johny, te jól vagy? Olyan furcsán írsz...olyan...jól 😄

Johnyy
Végül is ha belegondoltok szerintem Luknak sokkal másképp lett elõadva a dolog, õ úgy értelemzte hogy a Jo oldal létezik és van egy dolog a sötétség ami leépíti az embert és "leprássá" teszi ami álltal leszáradnak a tagjai.. lásd véder vagy elszenyezõdik a bõr és arrc, lásd sidius ... és õ szerintem nem tudta hogy az apja hogy let t olyan meg hogy a sötét oldal az nem pusztulást hanem relatívan szemlélve nem lehet rossznak nevezni (mivel végül is a köztérsaságban béke lett a sithek gyõzelme után) TEhát LUke-nak sok minden nem lett elmondva... ami Vadernak el lett mondva és hosszú évekig be lett adagolva ... ami folytán bárkinek a gondolatait lehet bofolyásolni...

Johnyy
Igen vader megöli õt mert egyébként nem halna meg.. de ezért nem harcol tovább hanem maga elé emeli a karját, mert ugye gondolom ienkor egytiszta lelki koncentráció szükséges.. yodának ugye volt rá ideje, Vader- nek meg elég volt hogy elhatlamasodjon rajta a benne rejlõ kicsiny jo... láttátok hogy hidegvérel akárkit megfojtott de gondolom amikor meglátta a fiát akkor Padme re gondolt hogy valaha volt valaki akivel õt már csak luke meg Leia köti összes ép ezért akarta elpusztítani az uralkodót és a fiával uralkodni... de mivel lááta hogy mi volt Luke választása beletörõdöttt mert errre votl szöksége talán,, láthatta a Vödrön kívül is Luk-ot és ez adott neki erõt erre e képeségre aminek fojtán ott ált Obivan és Yoda mellett

RaveAir
Erre mondják, hogy "vaktöltény". 😊 Tudom, hogy mirõl volt szó, csak eszembe jutott ez a jó kis hasonlat.
Ugye a filmben valami ilyesmit mond Kenobi: "Ha most lesújtasz rám, akkor erõm nagyobb lesz, mint valaha". Utalva arra, hogyha meghal, akkor õ is az Erõ részévé válik, tehát tényleg hatalmasabb lesz.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

ez biztosan egy buta kérdés, de a sorrend nem az hogy Vader levágja, õ meg halálakor egyesül az erõvel? ugyanúgy, mint Yoda is meghal végelgyengülésben, és utána egyesül az erõvel. . . nekem ez jött le a filmek alapján
(bevallom ezeknek nem olvastam utána. . . )

Johnyy
azal kapcsi hogy azért áldozta fel magát mert ugye még terelgethete volna el nyugottan, de a jediknél az egy képeség ami nagy öszpontosítást igényel hogy képesek legyenek egyesülni az erõvel és utána szelem alakban megjelengetni.... ezért emelte fel a kardját maga elé és ezért tünt el olyan gyorsan ....

RaveAir
"A légzéspanaszokkal küszködõ, feketeruhás, páncélba bújt varázsló egy nagyot suhintott varázspálcájával a vén salabakter fejére, és az erre eltûnt..."

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Breki33
nem kockáztam ki simán látható volt másodszorra

csak azoknak mondtasm akik nem vették észre milyen elegánsan elugrik a lehetõség elõl
deep
Az összes film küzdelmeiben vannak ilyen "hibák" százával. Ezeket nem kell kikockázni és nem zavarók😄 Valószínûleg ezért olyan a sebessége amilyen😊
Breki33
Hát ez elõbb van de körülbelül.

Anakin meg elegánsan elsassézik

Bár lehet, hogy benne van a becsületkódekben hogyha az ellen hátulrõl védtelen inkább elindulunk elé :-)
Gorvik
Mikor hátat fordít Dooku Anakinnak a lépcsõn?

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!