Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
Hja

sazl : c

de ezek szerint semmi infó sincs róla

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

igen jól láttad, de sztem az egy kétéltû jedi volt, és ugya mindegyiknek egyedi kardja van ha jól megfiygeled(a markolatból látszik, h mindegyik kard más), ezért vszínüleg a kardja is kétéltû volt 😊

rezsofiz
Jah, valami Diaz mester, a Jedi tanács vezetõje volt tudomásom szerint ^^

sazl : c

bigapó
jaja, ott az igazság.

The Matrix has you...

Serpa
jaa!
mesteri rangot nem kaphat.

ok.

Mhosah Myth
Nem! Félreértetted... Anakin már Jedi-lovag már nem padawan hanem jedi de nem kapja meg a Mesteri rangot amivel padawant fogadhatna vagy bekerülhetne hivatalosan a tanácsba...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Serpa
nekem az nem tiszta, hogy a CW -ban Jedi lovaggá ütik Anakint, holott az EPIII elõzetesében Windu azt mondja nem lehet Jedi.

Tatyla
...27h21perc...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bigapó
Én is nézem a Clone Wars-t...de! Mijaza hülyeség, hogy a fénykard víz alatt is mûködik?? vagy az nem az volt? az elsõ részben (baljó árnyak) ha jól emlékszem (és jól emlékszem) éppen azért kapott dorgálást Obi-Wan a Mesterétõl, mert a víz miatt zárlatos lett a kardja mikor a Naboo-ra érkeztek. Most itt meg egyszerre az ilyen szabályok felrugandók?

The Matrix has you...

Punker
Thx

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Breki33
Nah meguntam, hogy nincs rendes banner
készítettem egyet

Mhosah Myth
Már nem bírom ki szombatig 😊 <#rinya>

De addig is May the force be with you!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Ez engem is érdekelne!

nemgyenge

http://thenamelessphoto.com/

ez aclone wars kegyetlenül jó, fõleg az a rész amikor anakin kinyírja az ellene küldött sith bérgyilkost

van vmi abban amit mondasz

nem tudja vki hogy pontosan melyik színû kard mit jelképez? a kék a jedi guarianeké nem? akik a békét õrzik. a zöld az mit jelképez? meg a lila meg a narancs, stb.? a piros az a saját útját járó lovag, legtöbbazör sith ugyebár.

melyik könyv?<#zavart2>

Punker
pénze már van bõven, bevállalós lett, már nem a kis Nati a Leon a profiból.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

javítsatok ki ha pontatlan voltam

general griveous, asszem ez a neve. vmilyen furcsa lény volt brutál péncélban,a clone wars néhány epizódjából derül ki. obiwan lehentelte, de doku átrakta a maradványait ebbe a fehér rbot testbe, és megtanította jediket hentelni, az meg trófaának gyûjti a jedik kardjait, és azokkal hentel

miket megtesznek az emberek egy szerepért, vagy a pénzért..

Punker

bocsi ,h ilyen lámer módon belekérdezek de. kiez?miez?kivelvan? 😊
mindenhol csak ezt az arcot látom 😊

http://thenamelessphoto.com/

Nem vagy baromarcú, kicsit se..áááááááááááááááá
bazmeg ekkora spilert bazmeg, az ember bejön ide mert részint hasonló érdeklõdési köre van, erre bejön egyí nagy vagány csávó aki ûberszuper star wars fan, elmehetsz a faszba

beszélgetünk a clone warsról? azt lehet?

alph4
Akinek van bõven pénze, az nem szereti a warezt...

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Punkerwork
ha ezt akarod.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
privibe mehet itt nem

Sland
ja és el is küldtem...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
sõt tilcsá ki a forumból

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
ez nem warez és nem kéne mindenkinek kitörölni a hozzázolásokat.
Szólj ha találsz egy olyan szót azon az oldalon hogy warez.
Gondolom akkor ilyen szent emberke lehetsz hogy ha egy ilyen hozzászólást kirörölsz. ne mondd má hogy soha semmit nem tölltöttél le a netrõl ami teljesen legális....

Punkerwork
de igen az.

Punkerwork
WAREZ-et hagyjátok abba mert megunom!

Sland
ez nem warez

Sland
a star wars.hu - n találtam meg. full sebeséggel jön de se felirat se szinkron se semmi nincs csak angol hang

Serpa
punker nem szereti a warezt.

Mhosah Myth
Nekem küld el privibe... 😊

Sland
nekem megvan mind a 25
cím kell?

szerintem is igazi állat, de mingyá szólnak nekünk h ne beszélgessünk róla.. limewirerralk tök sok részt le lehet szedni

Sland
Hát jó, ha te mondod. mondjuk csak 2x láttam az elsõ 2 részt.

Sland
A Clone wars érdekel valakit? szerintem tök poén a rajzfilm

Mhosah Myth
Ebbe mit nem értesz? <#fejvakaras> Mondjuk ha te kiadnád magad valakinek utána rá 1 órával nem tudnád kiadni magad megint másnak? 😊

Palaptine már az I.-õ részben is Sidious csak leplezi magát, és a megfelelõ pillanatra vár, hogy végre felfedhesse igazi kilétét, hogy õ a Nagy Sith Lord!

Serpa
ma, a Metroban azt olvastam, hogy a CD mellé egy bonus DVD (70 perces) is jár.

Sland
És még valamit kérdeznék. Hogy lehet az hogy ( #1445) palpatinból darth sidius lett? hisz az episode II ben feltûnt sidius és palpatin is.
Elmagyarázná valaki mi van akkor?

Mike
rettegek, hogy legalább olyan szar lesz mint az elsõ két rész

de azért megnézem soxor 😄D

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sland
Haveromtól kaptam a cd-t. Azt mondta hogy eredeti a cd de szerintem nem az. Látszik rajta hogy szarul van megnyomva a kép rajta. Úgyhogy nem tudom hogy járt e hozzá dvd.

Mhosah Myth
Utána Vader már nem fog semmit se csinálni csak beszélget Sidiousal, a történtekrõl... Utána max 2-3 perc van a filmbõl... Hogy mi történik a két porontyal 😊

Mhosah Myth
Az szerintem én voltam <#nyes>