3766
-
#2044 Én nem akarom, hogy megcsinálják, jó az úgy. :-)
Inkább a 7-8-9-et csinálják meg minnél előbb. :-P -
#2043 Úgy. -
Dodo55 #2042 Ja, vagy úgy érted, hogy újra megcsinálják? -
Dodo55 #2041 A 4-5-6 kb 25 éve kész van! -
#2040 Nem vok nagy SW fan, de erre a részre annyira kíváncsi vagyok, mint még semmilyen filmre eddig.
Jól értem, hogy világos oldal = jedi, sötét oldal = sith?
Egyébként remélem egyszer majd megcsinálják a 4-5-6-ot is! Felőlem új színészek is lehetnek, csak legyen nézhetőbb, mint az eredeti! -
#2039 na én most jöttem ki a moziból. teljesen sirály film volt: kötelező alapfilm! ; ) -
#2038 szal onnan kb 2.30-ra érek majd haza -
#2037 Nekem nagyon tetszett. Egy nagyon szart vártam, jó akcióval, erre egy nagyon jól összerakott történetet kaptam, jó színészekkel, roppant jó effektekkel, irtózatosan feelinges storyval.
Roppant érzékien varrta el a szálakat, és alakította a történetet. Irtó pozitív élményt hozott a harmadik rész.
Talán két olyan rész volt, ahol úgy éreztem, hogy leült a történet. Ahol kicsit sok volt a szó és az action, és kezdtem unatkozni. De ez kb. 2.11 percig tartott.
GL egy ROPPANT JÓ FILMET CSINÁLT!!!
Ráadásul GL megválaszolta a sok anti-jedista fanyalgónak (mind BH), hogy miért is nem baj, hogy az SWGben annyi a jedi. :) Most már senkinek sem lehet egy rossz szava sem a jedi populáció mértékére. :) -
#2036 nos, ahogy nézem még nem vagy 18 de beírom:
ma 16 órakor foglaltam a neten a westendbe szpmbat 23h szinkronosra.
előttem csak 4 hely volt foglalt... -
#2035 nem érted.
Darth Maul is egy magányos farkas volt.
hátha így érted mire gondolok
[bár valszeg nem olvastad a róla szóló könyvet] -
#2034 Éppen felhívnám a HollywoddMultiplex-et jegyrendelés ügyében, amikor mondja 1 oszttársam, h most kapta meg az utolsó jegyeket, miután 3 órán át folyamatosan hívta őket. ÉS NEKEM NEM MARADT!!!!!!! EGÉSZ VASÁRNAPRA EGY ROHADT JEGY NEM MARADT!!! Legközelebb jövő7végén tok elmenni. DE ÉN ADDIG SEM BÍROM KII!!!!!
És akkor ott dicsexik h neki még jutott, huhh...
Bassza meg h ilyen rohadt sok SW fan van -
#2033 rohadjon meg. nem jutok el a moziba még legalább két hétig. én addig megpusztulok -
MagyaR #2032 A végén télleg van egy kevéske jelent az sw4ből? -
#2031 sithek mindig ketten vannak -
#2030 Persze azzal is, hogy ő megjavul ja. :-) -
#2029 Nem, hanem azzal, hogy megöli az uralkodót. -
Nyiri #2028 Azzal hogy a vegen izom gonoszbol jo lesz? -
#2027 Hát nyílván nem ölni kell vele. :-) -
#2026 Anakin hozza meg az egyensúlyt végül. -
#2025 -
Nyiri #2024 !SPOILER!
Sidius ugyanugy a szopas hataran allt a harc vegen mint Yoda. Total kiegyensulyozott kuzdelem volt. :) -
Dodo55 #2023 Megszereztem Yoda fénykardját!
Még ez a fórum is látszik a háttérben, a monitorban!
-
Nyiri #2022 SPOILER!
Szerintem elbasztak a profecia ertelmezeset, mert nem Anakin hanem Luke hozza meg az egyensulyt. De ezt Yoda mondja is. -
#2021 -
#2020 Persze, itt a link!
link -
kiskenus #2019 le leht már szedni a netről a filmet????? -
kiskenus #2018 én döntök -
#2017 Luke -
#2016 loál én is pont erre gondoltam:D
amúgy szvsz az egész mítosz már túlnőtte őt -
#2015 Meg amúgy is, egy ember elméjének szülöttéről filózunk, ez dúva :-D -
#2014 Igazad lehet, pihi RULEZ :-D -
#2013 és azt ki dönti el hogy mi a helyes? hogyan kell jól használni az erőt?
na mindegy, kár ezeken a dolgokon vitázni. pihenek egyet:D -
#2012 !SPOILER!
Windu persze, hogy könnyen hal meg, hisz árulásssal történik, úgy bárki könnyen megmurdál.
Yoda meg nem volt erősebb mint Sidius, hisz le is győzte, igaz majdnem olyan erős volt. -
#2011 Azerőben lévő egyensúly nem azt jelenti, hogy ugyanannyi sith van, mint jedi. A sith az aki felborítja az erőt, aki rosszul használja, természetellenesen. A jedi nem egy véglet, mint a sith, szal nem hozzák egyensúlyba egymást. -
#2010 nede ki tanítja ki?:D:D:D: -
#2009 !SPOILER!
1. Mert még nem voltak birtokában annak az erőnek, gondolom mire olyan hatalmasak lettek volna, Padme teste is szétrohadt volna. :-)
2. Anakint nem nyomták el, sőt többet engedtek neki, mint amit kellett volna, csak ő érezte magát elnyomva. -
#2008 nézőpont kérdése:D
viszont Luke sose lett volna képes megölni egyedül Sidioust. -
#2007 erő érzékenyek maradnak, pl a tesója róla már akkor tudja hogy jedi lehet majd. -
#2006 Na leírom az elméletem ezzel kapcsolatban aztán jöhet a felháborodás! :-))))
Tehát. Én szerintem nem ANAKIN hozott egyensúlyt az erőbe, hanem a fia!
(tudom, hogy Lucas sem ezt állítja, de én így látom logikusnak...)
A Jedik majdnem kipusztultak. Erejük megfogyatkozott. A sötét oldal hatalmon. Itt jön be Luke aki megmentheti a dolgokat. És meg is teszi.
De hogy? Nekitámad az Apjának, mikor az a húgával fenyegeti, hogy majd őt átállítja a sötét oldalra.
Luke ekkor enged a kísértésnek, a jó oldal figyelemztető felszólítása elenére, miszerint a HARAG A SÖTÉT OLDALRA VEZET!
Nekitámad Vadernek, MEGTÁMADJA ŐT, legyőzi és elégtételt is vesz apján levágott keze miatt. Bosszút áll!!!!
Ekkor jön az uralkodó, hogy gratuláljon Luknak és rábírja őt, hogy nincs más választása mint csatlakoznia a sötét oldalhoz.
De Ő ekkor eldobja a kardját és közli: JEDI VAGYOK MINT APÁM VOLT RÉGEN.
És Luke ekkor hozza el az egyensúlyt APJA segítségével az erőbe, mikor ketten megdöntik Sidius uralmát, majd Anakin is meghal.
Marad Luke, aki egyetlen Jediként a sötét oldalt is "kipróbálta", és Ő maradt az egyetlen aki jártas az erő használatában, magyarán Ő HOZTA EL AZ EGYENSÚLYT!
Én ezt így filóztam ki még anno, és tudom, hogy nem 100%-os... -
#2005 Anakin a minnél nagyobb hatalom világában nőtt fel ahol adták vették az embereket. ÉLete kezdete óta mindig azért dolgozott, hogy a szeretteit védje. És ha egy 8 éves gyerek ilyen azt még a Jedi-k sem fogják tudni megváltoztatni ilyen idős korban... Aki csak a harcot látja az mindig is harcolni fog. Ez is egy ok volt amire mindig azt mondták, hogy "Túl öreg, hogy tanítvány legyen"...
ÉS a Clone wars rajzfilmből is kilátszik, hogy mennyire öntőrvényű Anakin és mennyire nehéz tanítvány + a jedi Lovaggá válása is csak a speciális körülményeknek köszönhető. A háború miatt megfogyatkoztak a Jedi-k, és szükség volt a Lovagokra. Ez az egyetlen ok amiért Yoda és a tanács jóváhagyja Anakin lovaggá válását...