Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franco
viszont õ máris jobban élvezte mint Te fogod😄

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Sephi
Nem viccelt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bigapó
akkor a mienk😊 kicsit spirális, kicsit tejutas, kicsit gázos, de a Mienk😊)

The Matrix has you...

bõvebben, nem értem?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Punker
kirepülés tervre nem emlékeztek? 7-8-9. epizód 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ez csak viccbõl írta nem? vagy igazi texasi írta?

valószínüleg a galaxis szélén a jedik meg s ithek már nem fizikai formában léteznek.. a fizikai test rendkívül korlátolt, ezért nem tehet meg ekkore távolságokat. szóval úgy lenne értelme ha más formában lennének ott jelen.

Sephi
Egyik forumrol :

<url_boy> i saw SW Episode 3 today and i was shocked when i realized that that anakin guy turns into Darth Vader...
<WasMan> LOL
<Skinner> omfg
<Sephi> how old are you man? 😄DDDDDDDDD
<url_boy> what? 34 why?
<Skinner> chill guys. not everyone lives on earth.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Punker
passzolom, én csak belinkeltem az elsõ spirál galaxis képét amit találtam 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

az az igezi kérdés h vajon az egész világegyetemnek van-e széle? meg hogy hova tágul a világegyetem? a semmibe? mi az a semmi? a zen szerint a semmi és a mindenség egy és ugyanaz. szóval ezek a dolgok értelemmel nem felfoghatóak, ha buddha tényleg mevilágosodott, és megértette az univerzum természetét, és azt valóban nem lehet szavakkal leírni, akkor a tudomány nem lesz képes képletekben éeírni az értelmünk felett létezõt..

bigapó
még jó, hogy igazak a teóriái. a legnagyobb koponya volt a földön

The Matrix has you...

bigapó
akkor én sem vagyok akkora analfabéta😊 erre gondoltam én is. ez a mi galaxisunk? már csak azé mer ismerõs a környék😄D

The Matrix has you...

mostanság derül ki h einstein legdurvább elgondolásai(amiket vissza is vont) igazak. pl. fekete lyuk létezése, és az unverzum keletkezésérõl való tóriáji is kezdenek beigazolódni

Punker
SW is spirál galaxisban játszódik, a karok a szélek.

Mhosah Myth
Már átírtam az aláírásom is már nem bírom! Jöjjön már az a szombat <#ravasz1>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

pontosan relativitás elmélete.
a mai tudományos álláspnt szerint tágul az univerzum. ezért kell legyen egy pontja ahol az anyag rendkívül sûrû és ettõl kifelé egyre kisebb ez a sûrüség, tehát más az anyag természete a világegyetem különbözõ pontjain, ezért minden hatás is más intenzitással játszódik le

Punker
én is lógtam az órákról, de mivel ez sci-fi témakör ezért utána olvastam 😊

bigapó
hát a galaxis széleit. merthogy itt van olyan is😊 meg hang is😊 most komolyan, tényleg van "széle". ez a peremvidék, ami távol esik a galaxis elméleti közepétõl, ami ugye Coruscant. vagy nem az?

The Matrix has you...

franco
ehh
nem jártam faktra, a sima fizikát is lógtam, mert nem érdekel...
de albert is flúgos volt, szal számomra hiteltelen

Punker
relativitás elmélet mond neked valamit?

Serpa
ott vannak a Kamino -iak is, ugye?
Kenobi oda megy az EPII-ben.

franco
nem tartozik a köztársaság fennhatósága alá

mint pl a sithek õshazája vagy dantooin

franco
na mostmár tényleg érdekel mi a gyíkra gondolsz...
mi az hogy az idõ másképp telik? számomra ez értelmezhetetlen és felfoghatatlan. sõt körbekérdeztem a családot, számukra is.
beszállok az úrhajómba, beírom a koordinátákat, hiperûrsebesség, megérkezek, kiszállok, élek bele a nagyvilágba. ennyi.

bigapó
így van (morcos képet vág, kb. mint Ace Ventura) 😊)

The Matrix has you...

Punker
perem vidék címszóval 😊

MÁS: amikor a KOTORban a galaxis külsõ köreirõl van szó, akkor az mit is takar pontosan? ilyenrõl vmelyik filmben is tesznek említést?

Serpa
abban az ûrben van hang.
😊

national geographic

Mhosah Myth
Ha már itt tartunk akkor beleköthetünk abba, hogy az ûrben nincs hang vagyis az ûrjeleneteket némán kéne végignéznünk 😊)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Serpa
honna tudod, hogy másképp telik az idõ ott?

franco
ne is mert szvsz minden úgy jó ahogy van...

ha már kérte vmi extra funkciót beletethetett volna, h ne csak egy mancs legyen.. pl. beépített hamutál, szivargyújtó, vagy usb csatlakozás, esetleg beépített pendrive(a sith holocronok tárolásához), és még sorolhatnám..

én most arra gondoltam, h pl. az ûrjelenetekbõl kihagyták a súlytalanságot, a galaxison keresztbe kasul utazgatnak amikor az idõ is másképp telik itt meg ott, és az anyag is másképp tágul, szûkül, ááá de ebbe se kéne belemenni

Serpa
elég bizarr ...
😊

bigapó
tiszta 3 kívánság, már csak Tibibácsi hiányzik, aki a lemezlovas... 😄DD

The Matrix has you...

franco
ha belegondolsz ez a franchise mennyi feldolgozást élt már meg, ahhoz képest én nem látok nagy ellentmondásokat.
ezért is ilyen hihetõ sokaknak...

bigapó
a mai világ sem tökéletes, az miért lenne az? amerika elhízik afrika meg éhezik. de ne politizáljunk😊)

The Matrix has you...

Punker
így találták ki, lehe thogy anakin ilyet kért 😊

ja jó nagy itt a keveredés ha belegondolunk..

erre én is gondoltam.. de furi.
meg a clone warsban megint lekapják ezúttal a robot kezét, az a filmben is látzsani fog, h most fekete lesz vagy végig kesztyûben lesz?

Serpa
ja, de közben fényéveket tudnak megtenni pillanatok alatt.
^-^

franco
a szeme színe miatt😄

miért a kék illik hozá? mivel skót származású ezért inkább a zöldet javasolnám 😊

Punker
mert 30 év tech fejlõdés van közte 😊

franco
nos poénra vetted de szvsz igen😄
hozzá a sárga illene

de nakin miért nem olyan rendes "emberi" kinézetû kezet kapott mint luke az 5ik rész végén?

bár kár h azt a poént kihagyták a filbõl, h vmilyen párbaj közben egy összeakadáskor az egyik féle elõvenne egy wakizasi hosszúságú kardot és azzal jól az oldalára vágna a másiknak

Punker
Yoda meg azért zölddel mert az illik a bõréhez? 😊

bigapó
😉

The Matrix has you...

király