3766
-
#2084 Jahogy úgy érted, hogy szemben Dooku-val (aki hívőket toborzott, hadsereget tartott) Maul saját maga végezte a piszkos melót...
Vágom. De Maul még kezdő volt, csak egy tanítvány volt, messze nem volt mester. -
#2083 nem erről volt szó
olvass figyelmesebben
Arról volt szó hogy lesz folytatás... -
#2082 Most jut eszembe....
előadás kezdete előtt eszembe jutott egy poén...
Utolsó mondatok:
Biztos hogy ide szól a jegyünk? -
a gondolatai azért sokat elárultak
viszont a jedi és sith fiolozófiáról is sok minden van benne.
pl a jedi code magyarázata.... -
#2080 Ja és olvastam a Maul könyvet, most jut eszembe...
Sajnos elég kevés volt a személyiségéről szó, leginkább az üldözöttjéről olvashattunk benne ha jól emléxem -
#2079 ja és 7. forma valóban rulz:D -
#2078 épp ezért volt magányos farkas.
egyedül volt /mert minden missziót egyedül csinált lássd könyv már megint:DD/, nem mérlegelt sose, nem konzultált másokkal, csak tette a dolgát. -
#2077 egyetértek totálisan.
ezek a hangeffektek télleg sukárak voltak -
#2076 Mellesleg vki írta, hogy Maul magányos farkas volt.
Ezt nem értem. Ő is csak egy tanítvány volt mint mindegyik másik Sith tanítvány akik egyedül teljesítik Sidius akaratát. Nem dolgozott saját szakálára Maul sem.
Igaz Maul ereje leginkább a vívótechnikájában valósult meg, de mentségére váljék, hogy fiatalon húnyt el a szerencsétlen srác, pedig imádtam nézni ahogy vívott. (Ray Park rulz) -
#2075 ari,ígyis kéne:)
a haj amúgy megnő... -
#2074 neeem, sidious semmit se tudott a midikről, csak kamuzott -
#2073 úristenem hogy néz ki N.Portman kopaszon...
-
#2072 kérdés...
Ha Anakint, a midikloriánok nemzették... hm. nem lehet, hogy már abban is Sidius keze volt ? -
#2071 tudjuk be annak, hogy még nem szokta meg a Lord Vader jelmezt :D -
#2070 Maul az Isten, egyedül Ő miatta élvezem az Ep:1-et!
Amúgy eszembe jutott még valami amit vártam az Ep:3-ban és nem történt meg:
Eddig mindkét új epizódban volt olyan hangeffekt amitől őgnek állt a hátamon a szőr (olyan jó volt) ebben a részben nem hallottam ilyet.
Sőt még az eredeti trillógiában is volt meghatározó hangeffekt.
-EP:1 - Sebulba pod racerének dübörgő "gőzmozdony" hangja
-EP:2 - Jango Fett által kibocsátott szónikus töltetek robbanása
-EP:4-5-6 - a TIE fighter-ek jellegzetes hajtóműve
Ebben az epizódban nem fedeztem fel ilyet, de remélem az újranézés alatt találok, bár kevés az esély. Ezt az első hallásnál fel kellett volna fedeznem :-) -
#2069 -az -
#2068 viszont aki csak a filmeket látja, az az az egészből csak egy kis szeletet lát.
sztem nem is ért sok dolgot.
-
#2067 Nekem nagyon tetszett Maul karaktere, igazi sith volt.
De könyvet nem fogok olvasni róla. Sztem az mindig gyenge kifogás, hogy "azért nem érted mert nem olvastad a könyvet" egy ilyen filmnél, ami nem adaptáció. -
#2066 lehet hogy a könyveb jó karakter de hogy a filmben szar az tuti -
#2065 ráadásul ezt nem én möondtam hanem Yoda bazzzeg!:P -
#2064 pfff...
sürgősen olvasd el azt a könyvet... -
#2063 Darth Mault tartom a legszarabb karakternek. Majd biztos könyvet fogok rúla olvasni:P -
#2062 Jó, de a Ryan történelmi volt, nem egy kitalált univerum, amit el lehet rontani. :-) -
#2061 Vagy vader többször kiáltson fel az égre tekintve, hogy "NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO" :-)))) -
:) #2060 ez a harmadik rész végre yó volt! az első kettő silányabb volt a többihez képest.... -
#2059 sztem úgy értette hogy látványosabban kaszabolják egymást lézerkarddal
[direkt mondott lézerkardot] -
#2058 "Felőlem új színészek is lehetnek, csak legyen nézhetőbb, mint az eredeti!"
Ez azért így kissé erős, most nekem kell önuralmat tanusítanom, hogy ne izomból reagáljak rá... -
#2057 Én erről eddig is tudtam, a mozifilmről volt szó mint kacsáról és ebben szó nincs mozifilmről .
Szvsz nem fogják megcsinálni a mozifilmeket. -
#2056 IMo jót is tett neki.... mármint az 5-6-nak:) -
#2055 miért lenne elrontva?
1. Nem a főszereplők játszanak benne, nemis fognak szerepelni csak az univerzum.
2. Gondolj pl az Elit osztagra szted azzal elrontották a Ryan-t?
Sztem szinte jobb volt. Persze ez csak példa.
3 Biztos lesz -
#2054 Miért ne engedné? Az ok, hogy nem ő rendezi, de azért lesz beleszólása (ha el nem patkol addig szegény) végülis a 5-6-ot sem ő rendezte. -
#2053 gondolod megcsinálja más ?
engedné azt Lucas ? szerintem nem.
Aztán lehet, hogy mégis megcsinálja... mondott Ő már olyanokat, amit aztán mégis másképp csinált. -
#2052 Az 1,2,3-al is majdnem el lett rontva a kultusz. Egyébként most jövök a III-ról !
Ha ez a 3. rész is olyan erős közepes lett volna mint PL. a Baljós árnyak.. hát nem tudom.
Mindenesetre ez a Sith-ek bosszúja többször megállított a kukoricazabálásban ! :)) -
#2051 Én imádom a Star Wars-t, de remélem nem lesz sorozat. Nem kellene egy ilyen kultuszfilmet elrontani egy sorozattal. Szerintem... -
#2050 Ja de énis Jedi visszatér utánniról tudtam. -
#2049 Lucas nem csinálja meg, de más meg foja.
A Filmvilágban írták egyszer, hogy Tarantinot akarja megkérni rá, de az még akkor volt, amikor az EPI is csak készült. Kevin Smithről is szó volt, mert nagy SW fan, meg öreg korára úgyis úgy fog kinézni, mint Lucas. :-D
De hogy megcsinálják az 100%. Ez Hollywood, ott nem hagynak ki ilyen pénzkereseti lehetőséget. Csak az a kérdés mikor. -
#2048 eh .. köszi...
na ezaz -
#2047 Lucas azt mondta nem csinálja meg a 7,8,9-et.
Be van fejezve pont.
Felröppent egy hír viszont egy esetleges StarWars TV sorozatról ami a Jedi visszatér után játszódna...
-
#2046 Na akkor a kacsáról P
"Ausztráliában forgatják a Star Wars tévésorozatot
George Lucas és az Erő visszatér Sydneybe. A Star Wars szülőatyja minap a The Daily Telegraphnak megerősítette, hogy Ausztráliában készítik el Star Wars folytatását, egy élő szereplős televíziós sorozatot.
"Már várom, hogy visszatérjek, és újra ott dolgozzam" - nyilatkozta a lapnak Lucas, aki a II. és III. Epizódot egyaránt Sydneyben forgatta. Elmondta azt is, hogy a sorozat a mozifilmek mellékszereplői köré épül majd, a főszereplőkkel nem találkozhatunk.
Szavaiból kiderült az is, hogy Lucas a két trilógia közti időbe képzeli a cselekményt. (Ezt én máshogy hallottam) Hasonlóképp nyilatkozott Rick McCallum producer, aki elmondta, hogy az Ausztráliai helyszín már biztos, csak a munkálatok időpontja kérdéses. A Lucasfilm döntését a helyszínről nagy részben befolyásolta, hogy az ausztrál kormány az országban forgatott külföldi filmes produkciók adókedvezményét a közelmúltban kiterjesztette a nagy költségvetésű televíziós sorozatokra is. A produkcióban a tervek szerint ausztrál színészeket, ausztrál stábot és több rendezőt alkalmaznak majd.
McCallum azt is megerősítette, hogy 100 egy órás epizódot terveznek, ugyanis legalább ennyi kell ahhoz, hogy a televíziós konzorciumok számára értékesített sorozat nyereséget termeljen.
Lucas és McCallum egyébként egyaránt Ausztráliában tölti majd nyári pihenését, de csak ősszel ülnek össze, hogy egy szűkebb stábbal megvitassák a sorozat terveit.
A hír magyar vonatkozású érdekessége, hogy Tóth Gábor, a harmadik epizód maszkkészítője nagy valószínűséggel újra részt vesz a munkálatokban.
Szval lesz folytatás -
Dodo55 #2045 OK