3766
-
#3686 az első jó, bár tényleg picit a zene nem passzol, de még mindig jobb, mint a 2. verzióban a Mátrix-zene... -
#3685 kösz a tippeket :D -
_Vegeta_ #3684 Sp2t felejtsd el. :)
ja es xvidbe kodold az a legfaszabb. ;) -
#3683 amúgy nekem pont az swprobánál van az az érzésem néha, hogy nem passzol a zene a klippben történő eseményekhez :D -
#3682 igen, én is ugy akartam/om, csak még nincs felrakva a SP2, vmint a WMM 2.1.... de amint tudom, leszedem. -
_Vegeta_ #3681 Az swujvegleges jo lenne de legtobb helyen vhogy nem erzem h a zene passzolna a kepi vilag hangulatahoz.
swprobavegleges: hmhm :)
Inkabb ugy probald meg a klippedet csinalni, h idonkent beleteszed az eredeti hangot is, valtoztacc a zenen is. Szal kvazi ugy mintha egy elozetes lenne. Nekem most nincs idom ilyesmire. -
#3680 np -
#3679 köszy -
#3678 és neked is :D -
#3677 Köszi neked is..... pedig az elsőnél csa probálkoztam, akkor volt először kezem ügyében a WindowsMovieMaker :D -
#3676 nekem is a második tetszik....nájsz dzsáb mind2 -
#3675 menő nekem nagyon tetszik az első :))) -
#3674 Köszi, nekem pont a második tetszik pont a zene miatt, de ízlések és pofonok:D
A zene pedig a Star Wars3 albumon hallható Anakin's Betrayal.... negyedik szám. -
#3673 Az első az fantasztikus :OOOOOOOO A hátamon futkározott végig a hideg!
A második a zene miatt nem tetszett, valahogy nem odapasszolt, de az első az valami nagyon állat :OO Mi a szám címe ami megy alatta? -
#3672 Csináltam két kis SW3-as klippet... Ide is berakom, és véleményeket kérnék:D
az első
a második
(ja, és a minőségtől vonatkoztassatok el, ez az alapanyag, ez van:D) -
#3671 Parancsolj, válogass:) -
#3670 nem tugya valaki honan tudom letölteni a revelations-t bcdc t kivéve ott nem találtam -
#3669 Én úgy vagyok vele, hogy nem veszem meg amikor kiadják DVD-n hanem megvárom az 1-2-3. díszdobozos változatot :)) -
nimfas #3668 ep3-at én is láttam szinkronosan.... hát elég ramaty volt a hang... az angol hangos dvd képe azért nem 100% :-)
Szóval én megvárom míg kiadják rendesen. -
#3667 :D
nincs számlálo, az a lényeg -
nimfas #3666 remélem hamarosan a magyar felirat is felkerül....
kitartás :) -
#3665 [b]Star Wars Revelations angol felirat! -
#3664 warez
még azt se mondgatod hogy a bótban vetted szal...
[angol és jó verzió ^^] -
#3663 whehehehe nekem megvan szinkronosan és yo minőségben:D -
#3662 Sztem is ez van:) -
nimfas #3661 remélem hamarosan kész is lesz.....
ha tudsz esetleg egy helyet... FTP ahova fel lehet tenni a feliratot, az szívesen fogadom magánban
Thx -
#3660 Köszi srácok. Akkor leszedem.:) És várom a feliratot..:) -
#3659 Ez szerintem csak jelképes. Az író rá akart mutatni a vérre... Legalábbis szerintem. Ilyen fordítási hibát nem nagyon tudok elképzelni :) -
nimfas #3658 Morpheus.... igen, most csináljuk a dvd formátumhoz a feliratot :)
Ha valaki tudja hogyan lehet meglévő dvd-hez új feliratot tenni, úgy, hogy a menü is megmaradjon, ne tartsa magában :) -
#3657 Igen, van benne 1-2 teljesen tök jó űrjelenet. Egész pofás. -
Szid #3656 Amikor belép a terembe a penge színe még kék a könyvban, mire az utolsót is levágja a panga színe piros-vörös.
Ez fordítási hiba vagy a vértöl van :o)) -
#3655 Sziasztok!
Valaki látta már ezt ? -
#3654 na, félreértések elkerülése végett megnéztem:D tévedtem, nem mennek át másik szobába, az üvegcserepek pedig látszanak a párkányon, de huzat akkor sincs:D -
#3653 ok, ebbe te nyertél:D -
#3652 ^.^ -
#3651 ^^ -
#3650 jah ott a pont : ) -
#3649 jah, hát a 'rise' mondat után sztem átmennek egy másik szobába.... vagy ha nem, hát akkor vmilyen modon az ablak megjavult, mert utána nincs huzat:DDD -
#3648 Ja átmennek másik szobába? az más :P -
#3647 jo persze, csak akkor már átmentek legalább egy szobán, elképzelem, ahogy Anakin már épp lépne ki az ajtón, majd megáll a küszöbön, visszafordul, és elkezdi a zsebeit tapogatni 'Oh, bocsánat, nem látta(d) vhol a fénykardomat? multkor még megvolt...':DD