3766
-
#2245 Jar Jar iszonyat gáz volt, már az idegesítő kategóriába tartozott, pláne a két robot idétlenkedése mellett.
Hála Istennek a második harmadik részből szinte totál száműzték és maradtak a robotok. A 3. részben még 3PO poénkodása is el lett nyomva, és én nem is bántam... -
#2244 Griveous nem teljesen robot. Csak a külső váz robot és az actuatorok (végtagok) egyébként élő szövet ez a clone warsból ki is derül. -
Nyiri #2243 !SPOILER!
Winduval osszetalalkozik es mivel Windu brutalis erovel rendelkezik a talalkozo elejen egybol megroppantja a melkasat a szivevel egyutt. El is menekul mint valami patkany...
!SPOILER! -
Nyiri #2242 "A kedvencem Jar-Jar." - Nem a karakter a kedvencem hanem az indok :) -
#2241 én lemaradtam kicsit a clone wars rajzfilmsorozatol és engem is érdekelne ezért hogy miért köhög egy robot... -
Nyiri #2240 Meg valami. Tele a tokom a sok "12-18 evesen a mozi elott aludtam hogy lassam az Empire-t meg a Jedit es az ujak szarok". Nem ertem :) Neha olyan indokokat hoznak fel amitol teljesen ledobbenek. A kedvencem Jar-Jar. Fikazzak amiatt, mert biztos a kolyok miatt van es total vicces es szanalmas.
Nah mar most a hon szerett Jediben a kis szormokok akik ugyanugy szanalmasan es viccesen harcolnak a Darth Vader elit klonhadseregevel szemben es meg le is nyomjak oket, az nem vicces? Vagy hogy a 4-5-6 reszt R2D2/C3Po Stan/Pan modjara tolja az idiota vicces poenokt. Mikor a robot ordit amikor a labat sutik az nem szanalmas?
Divat gyulolni Lucas-t ez a gaz. :(
Nekem az 1-2-3-4-5-6 totalisan egy szinten van. -
Nyiri #2239 Hihetetlen, hogy korbenezegetve a neten hany ember kepzeli azt hogy kritikat irhat es megjelentethet egy oldalon (talan meg fizetnek is). Sokszor annyira nincsenek tisztaban a tortenettel, hogy csak magukat egetik. Legtobb "nem tetszo" kritika tomeny frocsoges es szanalmas ok-okozat hajtogatas.
De en inkabb sajnalom ezeket. Nekem az SW3 nagyon nagy elmeny volt es lesz is akarmikor megnezem es nekik ebben nem lehet reszuk. :)
Ui.:
!SPOILER!
Legutobbi kritika olvasasnal a csavo azt hozta fel, hogy rohadt vicces az amikor a tabornok rohadt nagy robotkent kohecsel... Nah itt hagytam abba az olvasast. Minek ir olyan kritikat akinek fingja sincs a tortenetrol. -
#2238 Elég hülye szopatás. Bár ki tudja, vannak olyan emberek, akik tényleg úgy gondolják... -
#2237 Másrészt ha palpi fia lenne Luke akkor Palpi Anakin ellen fordította volna (vagyis Vader ellen) Luke-ot. Hagyta volna, hogy megölje Vader-t. Mivel csak az erősebb maardhat életben... mellesleg nekem az original triológiában érdekes volt, hogy Luke 5-6 év alatt annyit tanult az erő használatából mint Vader élete baromira mozgalmas első részében????? Mert ugye nem elég tudni hogyan kell, hanem azt gyakorolni is kell... -
#2236 Nyugi, csak szopatják a társaságot. -
#2235 Ember, nem csak nézni kell egy filmet, hanem felfogni a benne látottakat. Ha Te tényleg azt gondolod, amit leírtál, akkor gratula -
#2234 Ti ezen gondolkodtok? VI rész. Darth Vader mikor Luke-al csatázik. Az érzéseid elárulnak fiam. van még egy testvéred. Anyád megpróbálta őt is elrejteni előlem.... Ti vagytok rajongók?! -
#2233 Na.
Elég.
Jót nevettünk, lehet menni vissza a homokozóba -
#2232 Pihizz egy kicsit sztem.
4-5 évet. -
#2231 ezt mondom énis neked....különben is honnan tudod h padme nem lenne képes?
és hogy jön ide obiwan?
padmeról nem tudunk meg túl sokat....na mind1. -
#2230 JÉZUSOM, ennyi retardált hogy a fenébe gyűlt össze 1 óra alatt??????????? -
#2229 2. Persze hogy nem válaszol, mert talán meglepődött a kérdésen. -
#2228 - fav -
#2227 Nemnem, innen lehet leszedni:
#2020-as hozzászólásban a link! -
#2226 Hát, bazz, ne haragudj, de ezt komolyan is gondolod?
1. Padmé nem lenne képes összebújni Palpival, sem Obival. De talán oda kéne figyelni a fimre -
#2225 nem....mydiklorianok nem tudnak csak úgy nemzeni.
csak ha utasítja őket vki...pl. az a Sith nagyúr...vagy a tanítványa, Darth SIdious aki elsajátította ezt a "mesterséget" -
#2224 szted padme mért bűntudatos folyton a filmben?
mert megbánja h palpival gyereket csináltak.
jó, ha ez nem hat meg akkor itt a másik:
Obiwan megkérdi Padmét h ugye a gyerek apja Anakin?
Padme nem válaszol.
szal el lehet gondolkodni -
_Vegeta_ #2223 Szerintem rossz gondolatmenet szerintem. :)
Anakin a kivalasztott valszeg a mydicloiranok nemzettek meg. :) -
#2222 "tudom, elég lehetetlennek hangzik, de gondoljátok végig h a filmben is vannak utaló jelek."
Mondj egy jelet kérlek. -
#2221 Bakker, ennyire nem lehet nehéz, beíros keresőbe hogy sid és fűnyíró, majd onnan már..... -
#2220 nem arra értettem...különben is nem nevetséges ez a dolog...csak gondold végig és nézd meg a filmet -
doki11 #2219 na kösz most már békén hagylak 111111100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
köszönöm
-
#2218 Vazze, itt keress -
doki11 #2217 azt hallotam hogy német meg egx svéd oldalon lehet na jó de mi a cím -
#2216 Ennek az oldalnak a chatboxában, de többet tényleg nem segítek. És holnap nézem a filmet a moziban. -
#2215 Sid és fűnyíró fasza cs oldalán kinnt van a link még valahol. Ennyit segítek. Akinek kell a film ennyi infóbol megtalálhatja. -
doki11 #2214 létszi
-
#2213 Tudom de nem mondom meg. :D Egyébként hogy pontosítsak. Azt jelenteném föl aki pénzért teszi ki, márpedig ami címet tudok az ilyen. Regisztrálj az oldalon küldd el smsben erre a számra. Na az ilyeneket látnám én más helyen. Ne abból próbáljon meggazdagodni, amit esetleg ő is leszed torrentről, vagy kamerával felvesz. -
#2212 ÉS te tudod, hogyan kell kierőszakolni a banánturmixot ebben a topicban??? -
#2211 Ja és Sidious megtervezte a saját halálát... ne röhögtess már pls..... -
doki11 #2210 tudja valaki hogy honnan lehet letölteni Star Wars III :Revenge of the Sith -
#2209 egyetértek.....bár 1 kis változtatással.
Palpi a mydikből megalkotta Anakint....ez eddig tisztasor.
Aztán Palpi megnemzette Luke-ot így végülis Luke és Anakin féltestvérek.
tudom, elég lehetetlennek hangzik, de gondoljátok végig h a filmben is vannak utaló jelek.
Szóval ha így van akkor Palpi iszonyú ravasz, és előrelátó:) -
Aspyrin #2208 Punkernek címezd, ő majd segít -
#2207 (magyarázat, csakmert nem mindekinek szokott világos lenni am=ő
azaz -rissse.... ő, I..) -
doki11 #2206 tudja valaki hogy honnan lehet letölteni Star Wars III :Revenge of the Sith