Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
V9ykn8_TZL0
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Ez azért így kissé erõs, most nekem kell önuralmat tanusítanom, hogy ne izomból reagáljak rá...
Szvsz nem fogják megcsinálni a mozifilmeket.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
1. Nem a fõszereplõk játszanak benne, nemis fognak szerepelni csak az univerzum.
2. Gondolj pl az Elit osztagra szted azzal elrontották a Ryan-t?
Sztem szinte jobb volt. Persze ez csak példa.
3 Biztos lesz
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
engedné azt Lucas ? szerintem nem.
Aztán lehet, hogy mégis megcsinálja... mondott Õ már olyanokat, amit aztán mégis másképp csinált.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Ha ez a 3. rész is olyan erõs közepes lett volna mint PL. a Baljós árnyak.. hát nem tudom.
Mindenesetre ez a Sith-ek bosszúja többször megállított a kukoricazabálásban ! 😊) <#worship>#worship>
ACER Aspire 5738ZG
A Filmvilágban írták egyszer, hogy Tarantinot akarja megkérni rá, de az még akkor volt, amikor az EPI is csak készült. Kevin Smithrõl is szó volt, mert nagy SW fan, meg öreg korára úgyis úgy fog kinézni, mint Lucas. :-D
De hogy megcsinálják az 100%. Ez Hollywood, ott nem hagynak ki ilyen pénzkereseti lehetõséget. Csak az a kérdés mikor.
Be van fejezve pont.
Felröppent egy hír viszont egy esetleges StarWars TV sorozatról ami a Jedi visszatér után játszódna...
<#fejvakaras>#fejvakaras>
"Ausztráliában forgatják a Star Wars tévésorozatot
George Lucas és az Erõ visszatér Sydneybe. A Star Wars szülõatyja minap a The Daily Telegraphnak megerõsítette, hogy Ausztráliában készítik el Star Wars folytatását, egy élõ szereplõs televíziós sorozatot.
"Már várom, hogy visszatérjek, és újra ott dolgozzam" - nyilatkozta a lapnak Lucas, aki a II. és III. Epizódot egyaránt Sydneyben forgatta. Elmondta azt is, hogy a sorozat a mozifilmek mellékszereplõi köré épül majd, a fõszereplõkkel nem találkozhatunk.
Szavaiból kiderült az is, hogy Lucas a két trilógia közti idõbe képzeli a cselekményt. (Ezt én máshogy hallottam) Hasonlóképp nyilatkozott Rick McCallum producer, aki elmondta, hogy az Ausztráliai helyszín már biztos, csak a munkálatok idõpontja kérdéses. A Lucasfilm döntését a helyszínrõl nagy részben befolyásolta, hogy az ausztrál kormány az országban forgatott külföldi filmes produkciók adókedvezményét a közelmúltban kiterjesztette a nagy költségvetésû televíziós sorozatokra is. A produkcióban a tervek szerint ausztrál színészeket, ausztrál stábot és több rendezõt alkalmaznak majd.
McCallum azt is megerõsítette, hogy 100 egy órás epizódot terveznek, ugyanis legalább ennyi kell ahhoz, hogy a televíziós konzorciumok számára értékesített sorozat nyereséget termeljen.
Lucas és McCallum egyébként egyaránt Ausztráliában tölti majd nyári pihenését, de csak õsszel ülnek össze, hogy egy szûkebb stábbal megvitassák a sorozat terveit.
A hír magyar vonatkozású érdekessége, hogy Tóth Gábor, a harmadik epizód maszkkészítõje nagy valószínûséggel újra részt vesz a munkálatokban.
Szval lesz folytatás
Inkább a 7-8-9-et csinálják meg minnél elõbb. :-P
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Jól értem, hogy világos oldal = jedi, sötét oldal = sith?
Egyébként remélem egyszer majd megcsinálják a 4-5-6-ot is! Felõlem új színészek is lehetnek, csak legyen nézhetõbb, mint az eredeti!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Roppant érzékien varrta el a szálakat, és alakította a történetet. Irtó pozitív élményt hozott a harmadik rész.
Talán két olyan rész volt, ahol úgy éreztem, hogy leült a történet. Ahol kicsit sok volt a szó és az action, és kezdtem unatkozni. De ez kb. 2.11 percig tartott.
GL egy ROPPANT JÓ FILMET CSINÁLT!!!
Ráadásul GL megválaszolta a sok anti-jedista fanyalgónak (mind BH), hogy miért is nem baj, hogy az SWGben annyi a jedi. 😊 Most már senkinek sem lehet egy rossz szava sem a jedi populáció mértékére. 😊
A medve nem játék.
ma 16 órakor foglaltam a neten a westendbe szpmbat 23h szinkronosra.
elõttem csak 4 hely volt foglalt...
Darth Maul is egy magányos farkas volt.
hátha így érted mire gondolok
És akkor ott dicsexik h neki még jutott, huhh...
Bassza meg h ilyen rohadt sok SW fan van<#mf1>#mf1>
carpe diem
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Sidius ugyanugy a szopas hataran allt a harc vegen mint Yoda. Total kiegyensulyozott kuzdelem volt. 😊
Még ez a fórum is látszik a háttérben, a monitorban!

Szerintem elbasztak a profecia ertelmezeset, mert nem Anakin hanem Luke hozza meg az egyensulyt. De ezt Yoda mondja is.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
amúgy szvsz az egész mítosz már túlnõtte õt