Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
filmet láttad? könyvet olvastad?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DJ Bee18
Meg az hogy van, hogy Sidious sokkal randább mint Palpatine? 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Nem értem hogy sok ember mit próbálja kielemezni a filmet, hogy mi valóságos és mi nem. Ugyanolyan meseszerû, mint a Gyûrûk ura, azt nem szidta senki, hogy az egész csak fantázia. Mert ennyi erõvel a 4-5-6. részben mit mászkáltak kint az ûrben a Millenium Falconon, súlytalanságban?? 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

HiPPoNaX
Gondolom hatalom/penz remenyeben, amit a koztarsasag torvenyei alapjan nem kaphatnanak meg (gondoljunk csak a kereskedelem szabalyozasara ami miatt a kereskedo foderacio nem teljhatalmu, stb)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

HiPPoNaX
Eredeti angol szovegben valami olyasmit mond Anakinnak Obi-wan, hogy "testveremkent szeretlek", ha ezt magyarra ugy forditottak hogy Anakin es Obi-wan testverek akkor grt 😊

Gorvik
Nekem egy dolog nem jött le a filmbõl, meg a könyvvekbõl (1-2, amit olvastam).
Mért hallgat mindenki Sidiusra? Mert õ a sötét nagyúr? Ez kevés. Ráadásul a kereskedelmi szövetség nem is tudja, hogy õ Palpatine. Grévus (nem 'tom hogy kell leírni) sem tudja, legalábbis a film alapján.
De még sorolhatnám.

Tehát mért hallgatnak Sidiusra?

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Gorvik
Gyûrûk Ura

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

RelakSfromhome
A micsoda?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Szerintem is rovid volt. Ha GYU siman lehetett 3 ora akkor ezert sem lett volna kar. Sot.

NeoMaN
Hát igen, ez sokmindenkinek hiányzik..
Kár, hogy Lucas nem merte bevállalni a 3 órát, hogy beleférjenek ilyen dolgok is.
Reménykedjünk a DVD bõvített verziójában, hátha.....

En egy dologgan nem vagyok tisztaban. A Clone Wars rajzfilmekben lattam igazan azt az erot amit egy Jedi kepvisel. Ott Windu olyan harcot nyom le, hogy hihetetlen. A filmekben is ezt vartam. Erre mi van? A Jedi tanacsot siman lenyomja par lovoldozo katona. 😞

Orultem volna, ha az egyebkent kivalo rajzfilmet is filmben latjuk viszont.

NeoMaN
Az erõbõl meríthette az emlékképet....

Jah. Valoszinuleg testverkent szerette 😊

Nevetseges mint nyiri szerint a yodababu. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

RelakSfromhome
Ja, és arra mit modtok, hogy Obi-Wan és Anakin testvérek? <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Ebben lehet valami. Ugyanis ha nem közölték vele, hogy kisasszony mi csak nevelõszüleid vagyunk (miért is mondták volna el?), akkor honnan kellett volna tudnia? 😊

RelakSfromhome
Miért, ha találsz egy azonos vezetéknevû arcot, akkor az automatice rokon? 😊

NeoMaN
rájt. Nekem is jobb a CGI, pláne a mimika miatt.

NeoMaN
100-ig egyetértek.
Teljesen gömbölyû az egész:1.-6.-ig.
Nagyon tetszik, nagyon szeretem. Sajnálom azokat akik a saját szórakozásukat (neadjisten hitüket) teszik tönkre a kukacoskodásukkal.

En megneztem tegnap a regi reszeket. Nah az a babu yoda az igazan nevetseges...

Ezzel szerintem sokan igy vagyunk. 😊

Amikor Luke megkerdezte mit tud az anyjarol Leia, akkor meg nem tudhatjuk (nem is derult ki), hogy Leia egyaltalan tudja-e ki is az igazi anyja, mivel csecsemo koraban orokbe adtak. A mostoha anyja is sirhatott 😊 Bar szerintem is itt pici torteneti gond van, de ezzel meg lehetne magyarazni.

Qui-Gon is azert veszitett Darth Maul ellen, mert mar idos volt es nem a vivasban jeleskedett hanem bolcsessegben es mentalisan. Persze hogy lassab a vivas 20 ev utan mikor Obi-Wan mar 50+ eves es Darth Vader is mar 40 korul jar es ne feledjuk, hogy 20 evig elo se vettek a kardot. (Obi minek? mivel nem talalkozott senkivel, Vader-nek meg nem volt ellenfele) 😊

Az nem lava volt szerintem, hanem olvasztott fem. Mert megolvatt kozetbol hogy a picsaba csinalnanak droidokat?

Mivel tudta sith lovag volt Darth Vader es erezte az erot Luke-ban, sot meg a gondolatait is latta, jah es tudta hogy ugy hivjak Luke Skywalker... Nehez volt nem ra jonni hogy a fia...

wizy
most megy a rtlklubbon az Így készült.... ha még nem láttam a filmet, megnézhetem? vagy túl sok benne a spoiler?😄

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Sziasztok. Most kezdtem el játszani a Star Wars Knights of the Old Republic II - The Sith Lords-al és nem tudom hogy kell átvinni a második pályát, amikor már az emberrel megyek. Légyszi segítsetek. (Az is jo ha ide irtok: [email protected])
Bucser
Szújó zoltán új címet adott az SW3-nak😄 Szitek lázadása lett a cím😄<#idiota><#nevetes1><#vigyor1>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

RelakSfromhome
SZPÓJLÖR!

most jut eszembe: egy bolygó felett magasan repülve hogy a fenébe fújja le a szél a bolhát a vadászról? <#wow2>

RelakSfromhome
Június26: Star Wars a Discovery Channel-el!

Pontosabban a SW hatása a technikai feljõdésre 😊

RelakSfromhome
Nemtom, de nekem ez a szmítógépes Yoda annyira nem jön be. Jó, amikor elõveszi a "mostmegeszlek" nézését, akkor ráborítom a szomszédra akukoricát a röhögéstõl, de az a vacak kis bábu valahogy jobban tetszett 😊

CSocso #2267: EN igen. 😊
Amugy szerintem ebbe a reszbe a Yoda "pojénkoások" nem kellettek volna. Valahogy nekem az birodalom visszavagba, sokkal komolyabbnak tunt a pojenkodasaival. 😊

RelakSfromhome
Mert élõ szövet a fémvázon ... ban ... benne ... oszd be, valamelyik jó 😊

sziasztok!
Honnan lehet letölteni a sw3-at?
Réka

RelakSfromhome
vágás volt a reklámhoz.
Mind a három mondat benne volt, csak más helyeken. A feliratosban is.

RelakSfromhome
A felirat helyenként kész katasztrófa volt... Lehet, hogy aki írta, nem ismeri a Star Wars-t? Hogy gondolta, hogy: "Anakin, a testvérem vagy!", meg ilyesmi...

RelakSfromhome
egyébként rosszul emlékszem, hogy az elsõ és második részben volt egy összeaszott uralkodó? Hova lett most?

RelakSfromhome
Ja, köcsög R2 milyen kárörvendõ <#vigyor1>

RelakSfromhome
valóban 😊

rezsofiz
Ja

sazl : c

RaveAir
Azt hiszem, hogy arra gondolt, hogy Qui-gon volt Obi-wan mestere, és nem Yoda.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RelakSfromhome
Meg ha minden igaz, Leia azt mondta, hogy emlékszik anyucira. Biztos csak viccelt. Meg dartveder is csak viccelt, mikor lúknak azt mondta, hogy a fia, ugyanis a 3. rész végén úgy tûnik, hogy szerinte nem maradt senkije (anyuci már meghalt, asszonypajtást gyerekekkel együtt megölte)

Nameg ha valaki lávát megy gyûjteni, "alufóliába" öltözik, mert nem akar ropogósra sülni. Erre ezek két méterre ott ugrabugrálnak egy olyan lávafolyamtól, mint a Duna

Egyébként ez az 1. részes eltérés mi is volt?

Bucser
hát jó nagyot tévedsz, ha azt hiszed, hogy a windowst filmkészíts közelébe engedik😄 még a scriptet is linuxon írják nehogy elvesszen menet közben😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az 5. részbe, amikor megy Luke skywalker a ba*i nagy hóban és össze vissza elesik már, akkor meg jelen obi-wan szelleme és, vmi olyasmit mond neki, hogy:
-
Menj el a Dagoba rendszerbe (vagy hova) és ott megtalálod yodát. Õ faragott belõlem jedi lovagot.
-

Ez a történetbeli hiba már az 1. rész után is megmutatkozott.
Meg ahhoz képest, ahogy itt a 3. részbe küzdött obi-wan és Anakin pff.
Ennyire leöregedtek volna már a 4. részbe4? 😄

RelakSfromhome
Ja, aki meg a feliratozást csinálta, azt többet nem engedném szinkronstúdió közelébe

RelakSfromhome
Hááát... Ezzel a harmadik résszel egy igen hézagos történet lett a végeredmény. Ha még most jönne a 4-5-6 megcsinálása, akkor talán jó lenne, de így..

Rafaelo
directx 9.0c -s nek látszik a film 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

CSOCSO
jovan' akko' csillag😊
HiPPoNaX
Azok nem bolygok hanem a Tatooine ikernapjai 😊 (azert van ott olyan baromi meleg ugyanis, mivel ket csillag korul kering a rendszer osszes bolygoja)

CSOCSO
egyre jobb velemennyel vagyok a filmrol es az egesz "szixologiarol" <#idiota>

nagyon zsir az egesz nagyon faszan eltalaltak az egeszet nekem nagyon nagyon nagyon bejon!!!!
utcso kepnel elerzekenyultetek-e mikor obi van oda adja a leendo anyjanak lukeot es ott allnak a kis dombon vagy min es hatterben ott van ket bolygo is????
szivem megszakadt.. UBER 10 pont!!!! VAAA
CSOCSO
engem kisse.. nagyon nagyon pirinyot idegesitett hogy a robotok jajogtak meg ilyenek..