3766
  • rezsofiz
    Nemtom nekem amikor értékelnem kéne a 4-5-6 nekem ugy egynek számit vagy nemtom:)
  • Punkerwork
    a ROFJ 1 pont
    láttad egyáltalán a filmet? :)
  • tigeroo
    szerintem:

1. V
    2. III
    3. VI
    4. II
    5. IV
    6. I
  • Risu Führer
    a legjobb star wrs rész!
  • rezsofiz
    Oksa köszi
  • deep
    Hmm, csamcsam:)
    Az kell nekem, csak még kissé odébb van:(
    Mindig halogattam az eredetik megvásárlását, hogy majd az összeset egyben. Várhatok még egy darabig...
  • Punkerwork
    IV-VI kiadásakor mondta hogy az egészet megcsinálja rendes felbontásban :)
  • deep
    Azt se lehet még tudni, hogy lesz-e egyben:) Én szeretném
  • Punkerwork
    november-ben jön a dupla lemezes (már lehet előrendelni aszem) valszeg akkor jön az I-III. díszdoboz, és Lucas szerint 2008 körül jön az I-VI, a köv kenerációs hordozón HD-TV felbontásban, ennyit tudunk eddig.
  • rezsofiz
    Lehet már arrol tudni valamit hogyha megjelenik dvdn egybe a 6 rész akkor kb mennyibe fog kerülni?
  • Breki33
    azok nem is kapcsolódnak a filmekhez ennyire szorosan, csak a pénz motiválta a megírásukat

????????????

A Wikipédiában sem úgy van ahogy levezetted
    érdemes megnézni a Csillagok háborúja dátumait.
  • Cvd
    Nem értelmezték szerintem félre, csak nem látták át a teljes folyamatot. Kérdés hogy ki hogy látja:
    - Az egyensúly az EP3 végén áll be, 2 Sith és 2 Jedi marad, a tanács rosszul értelmezte az egyensúlyt - ez szerintem nem áll meg. Elvégre az erő egyesúlya nem egyenlő a két oldalt használók megegyező számával. Az EP3 végével a sötét oldal válik erősebbé (sőt már a Sithek szervezkedésével elkezd erősödni).
    - A jóslatot Anakin az EP6 végén váltja be (hisz arról nem szól a jóslat hogy mikor jön el az egyensúly, ezt az időpontot nem látják a Jedi-k). A Sithek eltűnnek, marad 1 Jedi, aki nem kényszerül rá így az erő használatára, hisz a megrendült Birodalmat nélküle is lazán legyőzik a lázadók, és béke lesz. Mivel nem használja senki az erőt (jelentősen) ezért az visszaáll a természetes egyensúlyába. Ami összességében egyensúly csak, vannak helyek ahol az egyik, és vannak ahol a másik erősebb (pl. a Dagobah rendszer barlangja). Persze az EP6 után játszódó könyvek szerint ez nem áll meg, de azok nem is kapcsolódnak a filmekhez ennyire szorosan, csak a pénz motiválta a megírásukat, így nem számolnám ide őket.
  • Nyiri
    Ez jo.
  • Breki33
  • Breki33

• genRob
    Jaja:-)
  • Bucser
    :D Holott Carrie Fisher az anyja vagy nagyanyja lehetne NAtalie Portmannek:D
  • genRob
    Hali!

Tegnap harmadszorra is megnéztem a filmet. UTána mikor hazaértünk betettem az Új reményt. Hihettelen mennyire ott van az összekapcsolás. Teljesen más szemmel néztem mint eddig. Darth Vaderröl egyből beugrott Anakin alakja és Leiánál meg néztem mennyire hasonlít az anyjára :-) Szóval szerintem nagyszerűen illeszkedik a régi részekhez a 3. befejezése.
  • Punkerwork
    Star Wars topic-ban kitárgyaltuk.
  • Csacsi
    Hallot már vki erről?
  • rezsofiz
    Csekkold magad itt.
  • Breki33

Scattering like rats before the Yuuzhan Vong’s invasion of Coruscant, the panic-stricken members of the New Republic Advisory’s Council pause just long enough to set up a mock defense on nearby Borleias, a transparent attempt to buy time that fools no one, least of all the Jedi.

Leia and Han Solo trek from world to world to foment rebellion against the New Republic’s disastrous appeasement policies. But Luke Skywalker has chosen the most dangerous assignment of all: to sneak into the Yuuzhan Vong’s stronghold on Coruscant. His outrageous scheme to gain entry is either brilliant or suicidal, depending on the outcome. Bearing down swiftly on Borleias is a Vong invasion fleet, determined to destroy the galaxy’s remaining defenders.
  • Punkerwork
    vagy fordítva, mivel Lucas tudta hogy a végén szó van a klónokról úgy gondolta hogy jó kezdés lesz :)
  • Punkerwork
    beteg? a VII-VIII-IX. rész 90-94 között jelent meg itthon, és már akkor gondoltak rá hogy valahogy el kéne varrni a klón szálat.
  • Nyiri
    Ez mar nagyon beteg.
  • Punkerwork
    szal Luke levágott kezéből csináltak egy sötét jedi Luke klónt, ezt öli meg Mara a Császár utolsó parancsát teljesítve :)
  • Punkerwork
    erre otthonról válaszoltam, de eltünt :(
  • Breki33
    Pedig van benne valami, de inkább úgy mondanám Palpatine újjászületik egy más testben
  • Nyiri
    Mi van ezzel a Luke es sotet oldal dumaval? :)
  • _Vegeta_
    Was is das? :D
    "Tudata atszall a masik klonba"?? Ekkora marhasagot, meg nem hallottam. :D
  • _Vegeta_
    Olvasast klihagyjuk, de azert kossz. :)
  • kozso
    A Császár halála után, felbukkantak a klónok a Byss bolygóról. A tudata minden egyes klónba bekerült, és végre sikerült áttérítenie Luke-ot a Sötét Oldalra, de ez volt a végzete, mert a Skywalker családban tomboló elfajzásnak köszönhetően Luke elpusztította a klónokat és Palpatine zászlóshajóját is.

Senki sem tudja, hány klónja volt Palpatine-nek, de ameddig képes tovább élni a klónokban, Palpatine és az általa létrehozott dicső Birodalom, a remény a szabadságra örökké fog élni...
  • Mhosah Myth
    Ajánlanám az I. episode előtti 9 regényt amely Obi-van és Qui-gon kalandjait dolgozza fel és azt hogy hogyan lesz Obi-vanból padawan...
  • _Vegeta_
    Sztem az erohoz lehet koze padme halalanak.
  • _Vegeta_
    #2558: Jerek es tsai? :)
    #2562: Jojo ez mar csak szorszalhasogatas. :)
    #2564: Hat a kiskolok is obi-wan. :)
  • gamer001
    Egyébként nagyon tetszett a film, szerintem toronymagasan felülmúlta az előző kettőt
  • gamer001
    Én azt találtam furcsának, hogy azt a régi jóslatot, amely szerint a kiválasztott meghozza az egyensúlyt az Erőben, hogyan értelmezhették ennyire félre a Jedi Tanácsban? Nem volt látható, hogy a mérleg nyelve jelenleg az ő oldalukra billen? Csak elvétve említették meg, hogy a jóslatot helyesen értelmezik-e
  • Serpa
    mert Lucas így akarta.
  • magus
    Padmét sztem nem o oli meg, illetve hacsak a folytogatassal nem, sztem sokkal hihetobb az, hogy azzal h Anakin meghalt, es jott Darth Vader, Padme elvesztette a kedveset, es ezert halt meg, Anakin nem akarta megolni. De ez a resz szamomr nem tiszta, h ott majdnem megoli Padmet, aztan ugy orjong a vegen, es akkor miert is marad eletben, ha az uralkodo erosebb nala, raadasul ilyen hosszu ideig, miert nem probalta megolni az uralkodot
  • pasquale
    hi nincs meg valakinek a star wars 3 KÉPREGÉNYnek a lefényképezett/beszeknnelt változata vagy egy oldalon fent van?? mert kéne.. kösz