Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Mért hallgat mindenki Sidiusra? Mert õ a sötét nagyúr? Ez kevés. Ráadásul a kereskedelmi szövetség nem is tudja, hogy õ Palpatine. Grévus (nem 'tom hogy kell leírni) sem tudja, legalábbis a film alapján.
De még sorolhatnám.
Tehát mért hallgatnak Sidiusra?
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Kár, hogy Lucas nem merte bevállalni a 3 órát, hogy beleférjenek ilyen dolgok is.
Reménykedjünk a DVD bõvített verziójában, hátha.....
Orultem volna, ha az egyebkent kivalo rajzfilmet is filmben latjuk viszont.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Teljesen gömbölyû az egész:1.-6.-ig.
Nagyon tetszik, nagyon szeretem. Sajnálom azokat akik a saját szórakozásukat (neadjisten hitüket) teszik tönkre a kukacoskodásukkal.
Mivel tudta sith lovag volt Darth Vader es erezte az erot Luke-ban, sot meg a gondolatait is latta, jah es tudta hogy ugy hivjak Luke Skywalker... Nehez volt nem ra jonni hogy a fia...
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
most jut eszembe: egy bolygó felett magasan repülve hogy a fenébe fújja le a szél a bolhát a vadászról? <#wow2>#wow2>
Pontosabban a SW hatása a technikai feljõdésre 😊
Amugy szerintem ebbe a reszbe a Yoda "pojénkoások" nem kellettek volna. Valahogy nekem az birodalom visszavagba, sokkal komolyabbnak tunt a pojenkodasaival. 😊
Honnan lehet letölteni a sw3-at?
Réka
Mind a három mondat benne volt, csak más helyeken. A feliratosban is.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Nameg ha valaki lávát megy gyûjteni, "alufóliába" öltözik, mert nem akar ropogósra sülni. Erre ezek két méterre ott ugrabugrálnak egy olyan lávafolyamtól, mint a Duna
Egyébként ez az 1. részes eltérés mi is volt?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
-
Menj el a Dagoba rendszerbe (vagy hova) és ott megtalálod yodát. Õ faragott belõlem jedi lovagot.
-
Ez a történetbeli hiba már az 1. rész után is megmutatkozott.
Meg ahhoz képest, ahogy itt a 3. részbe küzdött obi-wan és Anakin pff.
Ennyire leöregedtek volna már a 4. részbe4? 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
nagyon zsir az egesz nagyon faszan eltalaltak az egeszet nekem nagyon nagyon nagyon bejon!!!!
utcso kepnel elerzekenyultetek-e mikor obi van oda adja a leendo anyjanak lukeot es ott allnak a kis dombon vagy min es hatterben ott van ket bolygo is????
szivem megszakadt.. UBER 10 pont!!!! VAAA