3766
-
Nyiri #2645 Ha joltom meghozza Tarkinnak. Bar lehet inkabb Tarkin egy szinten van Vaderrel. -
Mihail #2644 aha, ezer hála -
#2643 Hogyha figyelmesen néztétek EP2-t akkor a végén mikor a csata megy a Halálcsillag tervrajzát átadják Dokuunak...Dokuu pedig Sidious-nak... Szóval a Halálcsillag nem Vaderék találmánya... HAnem a Droidgyárosoké... Mellesleg Vader először nem a császár közvetlen szolgálatában áll. HA az Ep4-et nézitek akkor még a nagymoff érdekeit szolgálja (persze helyet tapos magának a ranglétrán) mert ahogy az a Clone Warsokból is kiderül Anakin jó harcos ,de fiatal korában nem az a kifejezett taktikus:D -
Nyiri #2642 Miert nem lehet almodozni? :) YT-1300 csak egy van az pedig a Falcon -
#2641 Miért kell minden szerencsétlen YT1300-at Millenium falconnak híni??? Az X-wing Alliance-ban is volt mnd Yt1300 mind külön Millenium Falcon. AZ MF egy tuningolt YT-1300 aminek csak a teljesítményében látszik meg ez a dolog... semmi többön... -
Nyiri #2640 Ma ujra megneztem. Nem csalodtam. Ugyanugy tetszett vagy jobban. Sidious, Obi-Wan, Anakin rulzik.
Sokan hianyoltak a kardobalast. Yoda beledobja egy katonaba :)
Az elejen latszik az Ezereves Solyom. KIRALY!
Annyi gond volt, hogy elore lehetett tudni mikor fog hangosan felrohogni a nezosereg. Mintha kesztetest ereznenek arra, hogy hangosan nevessenek a tomegben.
A film nagyon rendben van. -
_Vegeta_ #2639 Ment a cucc?
Sztem hulye 5let egyebkent. :) -
Mihail #2638 hm.. sztem hívd fel lucast és beszéld rá, mert tényleg jó ötlet! -
Csaba #2637 Azért én a végén még betettem volna pár dolgot, úgy 20-30 percben, ilyeneket, hogy: Megmutatni, hogy kutatja fel Darth Vader a galaxisban a megmaradt Jediket, hogy megölje mindet. Utoljára ráakad Yodára is. Itt egy rohadt nagy párbajt csinálnának (persze előbb jól kibeszélnék magukat, ahogy szokás ilyenkor), a vége olyan döntetlen, valamelyikük elmenekül (mondjuk Yoda, aki meg sem áll a Dagobáig), ezután úgy gondolják, hogy a 2 megmaradt Jedi (Obi Van és Yoda) már ketten nem tehetnek semmit sem az uralmuk ellen, lenyugodnak, és elkezdik a diktatórikus kormányzást, Palpatine császár lesz. Anakin immár Dart Vaderként megkapja azt a korlátlan hatalmat, amire mindig is vágyott, csak a császár áll fölötte. Egy ideig működik minden, de egyre több embernek nem kell a "banán", fellázadnak Organáék vezetése alatt. Aztán Vaderék, hogy könnyítsék a dolgukat, kitalálják a Halálcsillagot, aminek akkora lesz a tűzereje, hogy egy lövéssel ki tudják irtani azt a bolygót, ami nem hódol be nekik. A lázadók megszerzik a tervrajzokat a közben felnőtt Leia vezetésével, és megszöknek, de Vaderék a nyomukban vannak. Szóval úgy ért volna így véget a film, ahogy a 4. rész elkezdődik... Lehet, hogy akkor 180 perces lenne a film, de így lenne teljesen kerek a sztori... -
_Vegeta_ #2636 Klonok-Republikk
Stromtruuper-Empire stimm? :) -
_Vegeta_ #2635 Senkit se fikaztam, elmondtam mire emlexek. :) -
_Vegeta_ #2634 Ebben igazad van. De ettol fuggetlenul nekem megvan mind2. :D
Jajj azt a kazit rongyosra neztem. Mostmeg szinte nem merem betenni a lejatszoba, pedig origignal jominosegu. :D -
#2633 Megnéztem a hármat. Hát...
Nagyon brutko a Veder...gyerekeket megölni...
És még mindig aszzondom, hogy szerintem a klónokbol lettek a rohamosztagosok.
Mer a klón csatahajó hasonlit a csillagrombolohoz.
És a klónokat még akkor is gyárthatják a klónozóban.
Meg vannak veteránok is stb... -
#2632 nagy cucc,nekem is + szinkron is van rajt.. -
#2631 hehhe:) nekem Feliratos felújított:) -
#2630 És akár már a fordításomat is lehet fikázni... De az angolul keveset tudóknak talán támpontot jelent. -
#2629 nekem egymás mellett van a VHS és a DVD doboz, de a VHS szinkronos :( -
#2628 VHS:) nem fogom megvenni dvd-n:D nem kell az "új-hivatalos" befejezés... Anakin/Vader akkor tért vissza jó útra mikor megölte a császárt ezért jogos, hogy Az idős Anakin áll Obi-wan-ék mellett!! ÉS innentől nem érdekel Lukács okfejtése, mégha ő is írta az evangeliumot:D -
#2627 háténisaszondomvazzeg -
_Vegeta_ #2626 :DD
Force Grip volt az, vedd elo a kazit, jajj a fene szoval DVD-t es nezd meg. :D -
#2625 fene tudja, kicsit rájuk legyintett, azok meg kissé fuldokolva összeestek -
#2624 Az nem force grip volt ahogy én láttam, hanem force push.... -
#2623 Jabba palotájában a cocákat kicsit megszorongatta... -
#2622 Hol használt Force Gripet? -
_Vegeta_ #2621 Van vmi ami osszezavar.
Luke hasznalta a Force Grip-et a rotj-ba, de o nem sith.. Akkor hogyisvan ez. :) -
Mihail #2620 ez nagyon puttó! megalol :) -
_Vegeta_ #2619 Star.Wars-Feel.The.Force.SPECIAL.WS.DSRip.XviD-SFM
Nah ebben beszelnek arrol amit mondtam, nevezetesen a nagy kardvivasi kulonbsegek az 1-2-3 es a 4-5-6 kozott. :D
Amit Mark Hamill mondott az qrvajo. :D (ok nekik nehezen lehetett kezelni a fenykardot mer nehez volt, ezek meg csak ugy ugralnak meg minden) :DD -
Aspyrin #2618 Darth Sidious -
Nyiri #2617 Darth Sidius -
Wakka #2616 Hello emberek! Vki megmondaná nekem, hogy mi Palpatine sith neve? Előre is thx -
#2615 A kézlecsapósdi?:D -
#2614 naluk ez ilyen csaladi hagyomany:) -
#2613 mikor lecsapta apuci kezecskéjét :) -
#2612 enis 1-6 ra varok
Amugy Luke mikor tapasztalta meg a sotet oldalt? -
#2611 igen..:l
minden a 6. rész csak "szálelvarrogatás" szvsz
-
Nyiri #2610 En most az XPRESS-tol megrendeltem a 4-6 majd novemberben johet az 1-3 -
#2609 én meg bízok benne hogy azt rendesen adják ki, mert tudom neked R1-es lemezeid vannak , de itthon R2-őn az extra jelenetek külön lemezen vannak EP I-II-nél :( -
#2608 én bízok egy díszdobozos 1-6ban,aztán ha mégse nem akkor jöhet a b terv :-o -
#2607 4-6-ot eladom neked szivesen, bár májusban akciós Xpress-nél az is. -
#2606 Szerintem karácsonyra lesz 1-6 díszdobozzal,legalábbis én arra várok,ha nem akkor marad a fapados 1-3 és 4-6 külön díszdobozban.