3766
  • rezsofiz
  • rezsofiz
    A film értékét nem befolyásolja hogy mennyi hozzászolás születik itt (talán csak egy bizonyos részben). Mindenesetre eléggé kitárgyaltuk a filmet, szoval sztem jobb is igy, semminthogy szpem lenne meg offtopic. :)
  • bigapó
    mondjuk ez még mindig jobb, mint ha behánytak! volna és egész film alatt a cefre-szagot érzed, mert a bunkó állatja olyan részeg, hogy fel se fogja. ez speciel a Mátrix-2 vagy 3 alatt volt, de nem nálam.
  • bigapó
    biztos csak pipilniük kellett:)
  • franco
    ugyanezt éreztem kb. /szóljatok ha már mondtam ami most jön:)/
    de szerencsére a premieren /feliratos/ viszonylag műértő közönség volt. viszont amikor a szinkronost néztem, így kisétálgattak az emberek....
    először 2 plázacica ment ki, a 66-os parancs kellős közepén!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    namost itt egy spannal majdnem levertük őket....
  • franco
    PC-re soha
    ha jóltom többire már kijött rég
  • franco
    mindenki olvassa a könyvet:)
    meg strandol amí jó idő van^^
  • bigapó
    ez gáz:( akkor tényleg marad a házimozi.
  • Punker
    tetű gépész, légkondi nincs, a hang rendszer jó lenne de nincs a teremnek akusztikája így hangerővel próbálják pótolni stb, behallatszik hogy a a gépész meccset hallgat és 5 perc masszív qrvaanyázás kell hozzá hogy lehallkítsa, gyakorlatilag semmi nem változott a 70-es évekóta kb akkor csinálhatták.
  • bigapó
    OFF:
    már korábban is írtad, hogy szar az Egri mozi! Valamit elb*sztak ott vagy mi? Anno az első részt ott néztem meg (tanulás közben) és nekem tetszett a mozi, meg a film is (kivéve Jar-Jar-t). Sőt, még a Ryan közlegény megmentését is ott láttam és az ott tapasztalt akusztikus (Dolby izé) hatások miatt lett az egyik, ha nem a kedvenc háborús filmem.
    ON:
  • Punker
    ahoz hogy igazán felfogjam nekem még meg kéne nézzni 4-5x minimum, de itt Egerben ez nem megoldható normálisan, szal én is várom a DVD-t, addig meg haverokkal vitázunk a könyvről :)
  • Csabeszonovits
    Mikor jelenik meg a gém?
  • bigapó
    eddig tartott a "nagy" beírkálás:( már a top10-ben sincs benne a topik és az utóbbi két napban (péntek reggeltől vasárnap reggelig) is "csak" 98 új üzenet érkezett. Ennyi lett volna a "nagy" film? egy hét és kifújt? Ezt valahogy nem akarom elhinni. és kicsit szomorú is vagyok emiatt. Nekem elsőre nem volt akkora BUMM, mint szerettem volna. most, hogy olvasom a könyvet is, kezd jobban megfogni. remélem még pár hónap és megint annyira várom majd a DVD-t, mint anno a filmet (kb. egy hete:))
  • Sheva
    jaja nálunk is röhögtek
  • Sheva
    hátjah :D
  • rezsofiz
    De az Erőt azért tudja használni :)
  • rezsofiz
    Nemtom nálunk is nevettek. Volt egy olyan érzésem mintha mindenki arra várt volna hogy legyen valami vicces hogy röhöghessenek.. Sztem akit igazán megérintett a film az nem röhögött rajta.
    Mindenesetre akkor legszivesebb hátrafodultam volna és falhozbasztam volna mindenkit aki röhögött.
  • Sheva
    de Sidious nagyon gagyin lézerkardozik...
  • flashX
    Én nem..azóta, hogy Sidious dugóhúzóval elindul úgy belezsibbadtam a székbe, megse szólaltam, csak figyeltem..
  • CSOCSO
    ezt mar irtam... foleg r3d3-n latszik az egyik jelenetben mikor az urhajoban ul (mikor kilatszik a feje) nah ott nagyon latszodik hogy mennyir egagyi volt par eve a CGI:)
  • CSOCSO
    igy van:) nagyon uber a hangja:)
  • _Vegeta_
    Bocsi, de ha tul sokat irogattok csak egy reszet tudom atbongeszni. :)
  • Nyiri
    Ezt mar megdumaltul :)
  • _Vegeta_
    Ep2ben nyilvan nem lehet babu mivel yoda ugral osszevissza. Amugy nekem a CGI annyira szemelytelen. :(
  • Nyiri
    Most lestem meg ujra EP1-t es tobb mint valszinu hogy itt is Babu Yoda vagy akkor meg nem volt olyan jo a CGI, de nagyon darabosan mozog. EP2 ben es foleg a 3-ban sokkal jobb.
  • Nyiri
    Szeizmikus bomba rulz. Akkor utott nagyon mikor eloszor hallottam a moziban. Kurva jo volt. Mar tobbszor megneztem utana hazimozin is es amikor felrobban elotte siri csend aztan beremeg az egesz haz. :) KIRALYOS :)
  • CSOCSO
    nemtom valahogy en se rohogtem azon a jeleneten.. de azon sem mikor r2 felrepult...

amugy most lestem bele az ep2 be.. a legjobban eltalalt hangu fegyver szerintem a szeizmikus bomba.. aminek olyan basszusgitaros hangja van...
    nahja tudom urben nincs hang de akkor uberzsir hangja van.. mondjuk szerintem eleg vicces lenne egy urbeli film hangok nelkul... ulnek .. megy a zene meg lovik egymast es nagy siri csned.. hurra lenne nagyon
  • SoDI---
    mindegy az.
    én most láttam a filmet, visszaolvastam tehát a bemutatótól :D
  • franco
    uhhh...
    pár új üzenet aszondod?:)
  • SoDI---
    Ültem a moiban és amikor Yoda bement Sidioushoz és félrelökte a két Imperial royal guardot, azon hátul 8-10 éves pöcsök elkezdtek röhögni, mondom magamban ez mért olyan kurva vicces?

Azon mindenki nevetett pedig :)
  • Stark
    ja
  • Seth
    nekem a korábbi is jó volt.....kár hogy tök befejezetlennek tűnik:)
  • Stark
    srry £csesztem ez má jó, és az utolsóra mennyetek rá.
  • Stark
    de xar az az uj átszerkesztett VI. rész
    ilyen fiatalon halt meg? :D
    Mer Kenobinak is lehetne akkor fiatal szelleme meg Yodának is
  • Stark
    Nézzétek meg ezt.
  • Sheva
    jó képek :D
  • rezsofiz
    :DDD
    coolos
  • Breki33