148
Kutatas..
-
#63 Hmm... nyomos érvek -
#62 emlékszem az álmaimra gond nélkül - kivéve ha felkeléskor nem akarom megtartani, akkor elfelejtem.
tudatossá tudom tenni álmaimat, és akkor pontosan tudom irányítani az összes benne történő eseményt úgy, hogy tudom, hogy álmodom - és bármikor (saját akaratom szerint) fel tudok kelni.
álmaimban rengeteg mindent láttam már, de egyik sem olyan volt, ami megőrjítene. (bár ez az egyetlen, amiben nem lehetek teljesen biztos) -
#61 mondj néhány cáfolható részt azt majd tökéletesítem -
#60 pff..divat....:-) -
#59 Hiszek is meg nem is. de nem ez volt a lényeg hanem az hogy jól hangzik -
#58 csak az felejti el az álmait, aki nem figyel oda rá. én már nem szoktam elfelejteni egyet sem, csak akarattal. sajnos túlságosan sok helyen lyukas, és cáfolható az elméleted.
a topic neve "tudatos álom-testelhagyás" vagy valami ilyesmi... -
#57 és te ebben hiszel? -
#56 Efreet: melleselg merre van az az "álmodás" topic?? -
#55 Sajnos soxor van ilyen. -
#54 Különben volt már valaki ugy, hogy amikor fölébredt, és tudta hogy álomdott. Abban a pillanatban amikor fölébredt emlékezett az álmára, de ahogy teltek a másodpercek annál jobban felejtette el az álmát. Hiába akart visszaemlékezni az álomra, egyre kevesebb maradt meg belőle, míg végül teljesen elveszett, és a végén nem emlékezett semmire az álomból. Gyakorlatilag részese volt annak hogy egyáltalán valamit elfelejt. Mert ha valamit elfelejtünk ugyebárt akkor már csak akkor vesszük észre ha az már az eszünkbe jutott. -
#53 ÁLOM=Mátrix Error -
#52 én rengeteget álmodom tudatosan. most akkor mi is van? -
#51 az álom nem más mint amikor hibáznak a Mátrixban. Mert elvileg csak alszol és fölkelsz, de valamit elrontanak akkor megzavarodik a gép és nem jól táplálja az alvás érzetét. Ezért érzed úgy az álmodban mintha tényleg valóság lenne. Ezért van ha az álmodban éppen elkezdenél élni, ugyérzed mintha te kezdenéd írányítani az álmodat, és épp végre egy olyan döntést hozol amit nem a gépek alkottak neked előre, akkor fölébredsz. Mert ha nem táplálnák beléd a fölébredés érzetét, akkor gyakorlatilag az álmodban kezdenél élniami ahhoz vezetne, hogy végül tényleg FÖLÉBRETSZ és meglátod a valóságot. Aminek gondolom mindenki tudja hogy mi lenne a következménye: téboly, örület, tudathasadás stb... -
#50 gondoltam, hogy nem volt az. eléggé meghatározó élmény egy-egy tudatos álom :) viszont azokra mindig, és nagyon pontosan emlékszel. kicsit odafigyelve és gyakorolva a többire is, nem csak ritkán 1-1 álomra. -
#49 akkor nem volt tudatos, mert amikor felébredtem jöttem csak rá, hogy álmodtam! -
#48 nem mondtam, hogy az volt... csak azt, hogy az segít, hogy többször részesülj ebben az élményben. egyébként a teljes tudatos álmodás "lényege" az, hogy álmodban tökéletesen tudatában vagy annak, hogy álmodsz, és tudod, hogy ezt az egészet szabadon meg tudod változtatni kedvedre. egyik barátom mondta: "nem nézed a mozit, nem is csak szerepelsz benne, hanem te rendezed" -
#47 nem hiszem, hogy tudatosan álmodtam volna! azt sem tudom, hogyan kell pontosan! -
#46 Nekem azok az almok rontjak el a napomat mikor valami roszat almodok a baratnomrol :} -
#45 ezekszerint megiscsak van ertelme a tudatos almodasnak... egyreszt olyasmit almodsz ami tetszik, es jo erzessel tolt el - masreszt teljesen biztos, hogy emlekezni fogsz ra :o) (nekem regebben rengetegszer rontotta le a napom par bolond alom. mostanaban mar nem - tobb okbol is) -
#44 hu! egyik nap egy nagyon szépet álmodtam! valahol olaszba voltunk, és a falucska szélén egy mező volt, telis-tele virággal, közben a nap ment le és az egész olyan jó érzéssel töltött el! hirtelen lila virágpor kezdett hullani az égből a mezőre! olyan szép volt!
még most is emlékszem rá!
aznap volt egy jó napom!
tehát az álmok kihatással vannak a köv. napra is, ilyen szempontból! -
#43 Egen? Akkor te meg nem lattad a nagyanyamat amikor eppen CS-ezek ejjel 3 kor es bejon miset tartani :)))) En meg szidom a jo eget mert epp nem tudok oda figyelni es megolnek:) -
#42 És nagyon szeressük ezt csinálni :)
Anyámat nagyon bosszantja :D -
#41 megszokta a fene... beleszokott max, de nem mind :) -
#40 Ehh ez egyebkent tipikus a netezeok koreben! Minden netezos vagy gamer megszokata hogy ejjel 3 kor alszik es delutan 2 kor kell:))) -
#39 "reggel" ----> D.U -
#38 ez olyan mikor tudom h holnap nincs suli , elötte mégis bebeszélem magamnak , h "a francba holnap fel kell kelni , ****** :( "
miközben tom , h nem is kell felkelnem...aztán reggel meg 2 kor kelek :) -
#37 éehet egyszerűen már mekszoktad a sulit és ezt a tudatalatti hiányt (jajj de jó, nemkell korán kelni) pótolja az álom -
#36 én tegnap vagy ma már nemtom a sulimról álmodtam...nemtom miköze volt a valósághoz mert tök szarságokat hozta össze -
#35 Nah van egy uj teoriam... valahogy ahogy mondtam hogy az almom az a elozo napi tevekenysegunk masfele ertelmezese... nos en minden nap leirom az almaimat es oszehasonlitom a tegnap tortentekkel es valahol mindig van egy oszekotetes..
Vajon... vajon az almaink nem az emlekek amiket mar egyszer megeltunk mas formaban? Lehet egy masik eletben pont igy volt nem ?:) -
#34 mateos: ha nem érdekel, vagy nem akarsz vele foglalkozni, akkor nem kell... de hagyd, hogy mások nyugodtan tegyék jó? :o) -
#33 szal mennyetek el Shinkhez -
#32 jaaaaaaa -
#31 vazze csak 2 betüt kell kicserélni nem túl nehéz mennyÉteL=E+K -
#30 tudom, hogy lassú felfogásom, de még mindig nem értem. mi az a mennyétel? -
#29 pszihologus -
#28 na én is tudpok fogalmazni:-)
"álmokban jelentésukben!"
-
#27 ??? -
#26 mennyetel egy shrink hez :) -
#25 kezdek igen erősen hinni az álmokban jelentésében:-) -
#24 mert egyszerü is :)
najó nem egyeszerü , de kinek 1szerü az élet ?? senkinek !!