Almok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
miközben tom , h nem is kell felkelnem...aztán reggel meg 2 kor kelek 😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Vajon... vajon az almaink nem az emlekek amiket mar egyszer megeltunk mas formaban? Lehet egy masik eletben pont igy volt nem ?😊
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
véleményem szerint, egyszerûen csak az agyam jelzet, hogy az élet megy tovább! nem szabad feladni!:-)
amúgy régebben is figyeltem az álmaimra, persze csak akkor, ha reggel emlékeztem rá! de irányítani soha nem akartam!
persze, lehet, hogy néha jól jönne!:-)
de nem biztos, hogy egybôl utána volt.
bár, asszem közvetlenül a földetérés után, kihúztam magam és mosolyogva továbbsétáltam! igen, ez volt!
kiscicákról, kiskutyákról meg kismalacokról kellene szólnia
ui ui
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
a másik kérdésre válasz a másik topicban.
Tényleg ezt meg lehet valahol ttanulni hogy emlékezzek az álmaimra?
amúgy volt egy fura álmom nekem is, ma éjszaka! vmit közöltek velem (ami a valóságban is megeshet, ugyanis pont tegnap beszéltunk róla) és én úgy döntöttem, hogy levetem magam egy toronyról. elôszôr nem volt merszem, de aztán megtettem, láttam a szûleim, rokonaim, barátaim arcát zuhanás kôzben és rájöttem ez hülyeség, és a földét érés elôtt kb. 10 méterrel kiegyenesedtem, kihúztam magam, lábbal a földnek álltam, az esésem lelassult és én gond nélkül, éppségben földet értem! eddig ha nagy ritkán zuhanósat álmodtam, egybôl felébredtem! most nem, sôt még túl is éltem!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Pontosan ma van egy hete hogy egy kis magan kutatasba kesztem. Maga a tema az almaim voltam es hogy mit jelentenek azok. Most egy hete es egy napja igen erdeks dolgok tortentek velem es aznap ejszaka is furcsat almodtam. De amikor szobat reggel felketem mult heten es leirtam az almomat elkezdtem kibogeszni egy ket dolgot es egyszeruen arra jottem ra hogy tiszta logikusan en megalmodtam az elozo napomat. Igen megvoltam lepve mert nem jott hogy elhigyem. Az almom telyesen mas elmeket tartalmazzot amiikbol ki lehetet kovetkeztetni egy ket dolgot. Es az esemenyek ugy folytak az almaimba hogy abbol nehez kivenni de ha jol megfigyejuk akkor tuti talalunk oszefuggest. Ami erdekes es amiert nekem feltunt az volt hogy sorba tortenik minden. Az alom ott kezdodik ahol a elozo napi esemenyek az igaz eletben csak mas formaban.
Egy hete minden nap irtam naplot es minden masnam leirtam az almomat es 98% megegyezett. Kicsit meg vagyok lepve ma reggel es nem tudom megmagyarazni hogy ez csak nekem van vagy mindekinek csak meg nem vettek eszre az emberek?