Teleportálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õ egy nagy tudós volt, mit gondoltok errõl?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Intel Celeron D 2,8 GHz, ASUS Radeon 9550 GE 256MB, MSI PT 890 Neo2-V, 1,5 GB pqi DDR, 160 GB Qantum Fireball
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
ezt a kijáratos dolgot nem igazán értem én se. max akkor jöhet így létre az az esemény, hogyha idõ utazó az a részecske..
[ helikopter ]
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
kuplung: ez abban a pillanatban derülne ki, amint az elsö sikeres ember-teleportálást végrehajtanák.
Az okos emberek már feltaláltak egy olyan lézerfókuszálási technikát, amellyel akár centiméterekkel a bõr alatt lehet "szikézni", és a felsõbb rétegekben nem keletkezik semmiféle sérülés. A pontos módot nem ismerem, de nem hülyeséget beszélek.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
másik ötlet meg (bár ez nem orvosi) az a tökéletesen lehallgathatatlan információtovábbítás. elvégre itt és ott közt nincs semmi lehetöség arra, hogy bármilyen módon megfogják a jelet.
Csak még eléggé gyerekcipõs a dolog...
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
az elv az, hogy egy részecskét (pl foton) modulálnak egy speciális hullámhosszra meg polarizálják, és ez alapján tudják megállapítani, hogy ugyanarról a részecskéröl van szó teleportálás után.
valahol olvastam (sajna nincs meg a link, elszórtam...), hogy csináltak már olyat is, hogy egy számítógéppel random modulációt állítottak elö (amennyire random tud az lenni, de most nem az a téma), és a teleportálás "kijáratánál" hamarabb jelent meg a részecske, a megfelelö modulációval, mielött egyáltalán a gép kitalálta volna, hogy milyen is legyen a randomfüggvény eredménye... többször megismételték, dokumentálták, és rohadtul nem értik az egészet 😊 (megjegyzem én se, mert ez itt az ok-okozat sor felborítása lenne így, ami meglehetösen felborítja az univerzum általunk elképzelt felépítését)
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Sikeres teleportálás Ausztráliában
Egy méter távolságra teleportáltak egy fénysugarat ausztrál kutatók, ráadásul a továbbítás során a fotonnyalábban kódolt jelsorozat is megmaradt.
http://index.hu/tech/tudomany/teleport0618/
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"