66
Nem tudok levelet küldeni, csak fogadni!!!
  • LDC
    #66
    Sziasztok!

    A következő a problémám (tudom alap, de sehol sem találok rá megoldást)..

    Gmail-t használok, de mostantól az Outlookra építve.

    A gmail-os címlistámat át szeretném vinni az Outlookba. A Gmail le is mentette CSV formátumba, de sehogy sem tudom az Outlookba beexportálni.

    Hogyan kell?

    Köszönöm!
  • balazs630
    #65
    2010-es Professional Plus Outlook programhoz lenne az a kérdésem, hogy le lehet-e tiltani azt hogy az e-mail postafiókommal maximálisan szinkronizáljon mindent? Az ezelőtti, jó régi Outlookom csak fogadta az éppen bejövő leveleket pillanatok alatt, könnyen rendezgettem, stb. De weben teljesen más maradt, ott az eredeti nyers verziót láttam csak. Ha akartam kitöröltem ami nem kellett a gépről, viszont ha kellett újra az e-mail akkor webes felületen meg tudtam nézni.

    Az új Outlook mindenben úgy szinkronizál, hogy a webes felületen is ugyanazt lássam mint az Outlook ablakaiban. Ez azért idegesítő, mert egy levél kitörlése Outlookban körülbelül 2-3 másodperc, mert a gépen törléssel egy időben a webes felületen is kukába teszi. Vagy ha valamit küldök az Outlookon keresztül, akkor a webes felületen is bekerül az elküldöttbe, mintha onnan ment volna ki... Emiatt alap dolgokat borzasztó lassan csinál meg. Beállításoknál nem találtam olyat ami megoldotta volna...
    Előre is köszi a válaszokat.
  • tonnni
    #64
    Köszi
  • Evin
    #63
    De.
    Próbáld meg ez alapján.
    Nem tudom miért, nekem is nyűg volt összehoznia t-online-t az Express-szel, de szerencsére én nem ezt használom.
  • tonnni
    #62
    Sziasztok!

    Olyan problémám van, hogy az outlookban freemailes email fiókomnál, valami miatt nem tudok levelet küldeni, a kimenő levelek kiszolgáloval van baja, T-ONLINE netem van, ilyenkor nem a mail.t-online.hu a kiszolgáló??
  • Broafka
    #61
    üdv, az mitől van, hogy elindítom az outlookot van beérkező üzenetem, de amikor elolvasom utána egyből kitörli, és teljesen eltűnik? segítsetek pls
  • balcsi70
    #60
    Sziasztok. Adott egy gép,nem rég óta olyat csinál az Outlook hogy feljön egy ablak a megnyitása után és közli hogy csak csökkentett módba indítható.(írja is hogy a temp mappába valami fájlra hivatkozik),legyalultam az egészet,registry-ből is,aztán újra lett telepítve de ugyan az a mese.Mitől?Mi lehet a bibi?
    Köszönöm a válaszokat.
  • lovaszi
    #59
    Sziasztok!

    Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudok levelet fogadni outlook expressben! Azt írja hogy nem tud kapcsolódni a mail.invitel.hu címhez. Megnéztem a beállítások felhasználó név, jelszó,server minden jó. Explorerel az invitel oldalán pedig be tudtunk lépni!
  • Bobo54
    #58
    Sziasztok!

    Problémám a következő:

    Volt egy SE580 telefonom, most egy Nokia 6303-asom van és PC Suite-al átmásoltam az SE-ről az Outlookba a névjegyet, és onnan a Nokiára.
    Menet közben viszont a vezetéknév és a keresztnév felcserélődött...
    Nem lehet vhogy szimplán megfordítani a kettőt?
    Nincs humorom párszáz nevet átírni...

    Ötleteket előre is köszönöm.

    Bobo
  • Samurai84
    #57
    Hali.
    Sos help kellene!

    Van egy pst file-om amiben a régi leveleim vannak, rendszert ujraraktam, de nem jelennek meg, hiába rakom bele a Doc and settings / user name / local settings / app data / microsoft / outlook mappába nem jelennek meg...
  • ng24
    #56
    Sziasztok!
    Outlook 2007-t használok, melyre feltelepítettem az Outlook Connector-t, hogy el tudjam érni a hotmailes fiókomat. 1 rövid ideig múködött (kb. amíg letöltötte a leveleimet.
    De mostmár nem küld-fogad
    "Couldn't sign in"
    mi lehet a hiba???
    Légyszi segítsetek, ha tudtok
  • Blasta
    #55
    Sziasztok!

    Én most próbáltam ki az Outlook Express új verzióját, a Windows Live Mail-t.
    Szeretném ezt használni az MS Outlook helyett, mivel az igényeimnek vélhetően totálisan megfelel.

    Egy dolgot nem tudok megcsinálni, ebben kérném a hozzáértők segítségét:

    szeretném a levelezésemet egy másik meghajtón tárolni, mert előfordult már olyan, hogy egy windows vagy HDD annyira összehullott, hogy a rajta levő adatok, a levelezésemmel együtt mind elvesztek.

    Van rá mód, hogy – akár az MS Outlook-ban- áthelyezzem a leveleket tartalmazó PST file-t (vagy akárhogy is hívják a Live Mail-ben)
    egy másik meghajtóra?

    Előre is köszönöm a helpet!!!!
  • jenki2
    #54
    időközben megtaláltam: vezérlőpult, posta, profilok megjelenítése, outlookot kiválasztani és tulajdonságok, adatfájlok, mappa megnyitása. Na ezeket a fájokat mentsd le, mert ebben minden benne van címek e-mailek stb. és majd ezt kell beilleszteni újra az outlookba ugyanbba a mappába.
    Remélem segít nektek.
  • jenki2
    #53
    Sziasztok
    Le szeretném menteni a címjegyzéket.Ezt hogyan tehetném meg?
  • twobee
    #52
    Sziasztok!

    Fel kell tennem itt a kérdésem, mert máshol nemtudom! ;D

    A Microsoft Outlook Express-et használom e-mailezésre. Egyszer csak úgy döntött, hogy mikor egy link van az e-mailben, nem tudom megnyitni. Mi a baja?
    Ha ráklikkelek, nem nyílik meg a link ez Internet Explorerben, hanem leginkább semmi sem történik.

    Úgy tudom most csak megnézni az e-mailekben lévő linkeket, hogy kimásolom, majd beillesztem a böngészőbe...

    Mi lehet a baja? Egyébként elkezdtem használni a sima Microsoft Outlook-ot is és itt is jelentkezett a hiba egy idő után és ezt a hibaüzenetet írja: "A számítógépen érvényben lévő korlátozások miatt ez a művelet nem hajtható végre."... Nagyon idegesítő...

    Mivel maga a link ottvan, létezik, és nem az egyszerűsített nézetbe van állítva az Outlook, nem értem miért nem jelenik meg a link...

    A link ott van a szöveg mögött, valós a dolog, csak nem akar megnyílni... Hiába kattintok rá!

    "Tehát kék a link, de nem nyílik!"

    A Segítséget előre is köszönöm!
  • Jackson
    #51
    Tudna valaki segíteni, hogy lehetne visszahozni az Outlookban a partnerek listáját a bal alsó sarokban? Valahogy sikerült eltüntetnem és azóta nem tudom visszaállítani.
  • Ombika
    #50
    Hi all!!

    Mitol lehet az outlook 2000 alatt sp3-al,h elolvasott level eltunik,de nem a torolt elemek koze,hanem nem is talalom meg utan oket .. ?

    Ujdosnag a masik problemam,hogy freemail akarok leolvasni vele es hiaba allitom be pop3-hoz,hogy freemail.hu,kiirja,hogy hibas jelszo ,ed weblabon megtudom tekinteni minden gond nelkul?! :(
  • mikszer
    #49
    Sziasztok, nekem olyan problémám lenne, hogy az Outlook Expressben tömörítés után eltűnt az összes idén érkezett levél (2008 jan. 1-től mind). Otthon még túlélném, de ez egy hivatali számítógép fontos levelekkel. Tudtok segíteni, hogyan hozzam vissza a leveleket?
  • Solt
    #48
    Sziasztok Urak! :) Letudná írni nekem valaki egyszerű földi halandó nyelvén, hogy tudom kimenteni az összes e-mailt az outlook-ból úgy, hogy az új rendszertelepítés után is megmaradjon minden e-mailem? :) Köszi
  • psg5
    #47
    Hellotok!
    Outlook-ban egyszerre csak 34 címre lehet levelet küldeni?
    Vagy be lehet valahol állítani többre?
  • Solt
    #46
    sziasztok! feltettem a másik vinyómra egy új rendszert és szeretném az összes e-mailem átmásolni a csatolt fájlokkal és a címekkel együtt, de sehogy nem akar sikerülni! az identities mappa nincs meg az új telepítésen... hogy tudnék mident átmenteni?
  • C7
    #45
    nekem az a bajom hogy outlookba vagy 1000 levél eltűnt, más felhasználói fiókokon is. a fájlméret azt mutatja hogy megvan. mi baja van?
  • HURRICAN
    #44
    hali!

    nekem ugyan az a problémám mint ami a #27 hsz ben van leírva, eddig tökéletesen működött de már 2 napja ez a hiba valaki segítsen pls

    előre is köszönöm
  • lowskill
    #43
    Hy all!
    Olyan problémám lenne a 2003-mas Outlook-kal,hogy levelet fogadni tudok, de küldeni nem. 5 fiókról szedi le a leveleket, 4 t-online-osról, és egy ATW-sről. Kimenő levelek kiszolgálóához mail.t-online.hu van beírva, a felhasználónevek, jelszavak stimmelnek (máskülönben lekérni sem tudnám a leveleket), viszont mikor bármelyik címmel levelet szeretnék küldeni a következő tartalmú "Rendszeradminisztrátor" című üzenetet kapom:

    "Üzenete csak néhány, vagy egy címzetthez sem jutott el.

    Tárgy:
    Küldve: 2006.11.12. 22:32

    A következő címzett(ek) nem voltak elérhetők:

    '********@gmail.com': 2006.11.12. 22:32
    *** *.*.* <***********.pool.t-online.hu[**.***.***.**]>: Client host rejected: Access denied"

    (csillagok helyén e-mail cím, illetve egyéb (szerintem) nem publikus adatok..)

    Valaki tudna segíteni a probléma megoldásában? Nem tudok rájönni, hogy ezt miért csinálja.
    A központi szerver hibája alapból kilőve, mert mikor webes felületen bejelentkezek és onnan küldök levelet, akkor hibátlanul megkapja a címzett.
    Pls, valaki segísten!
    Előre is köszi a helpet!
  • savafan
    #42
    Sziasztok!

    Frissen felrakott windowsnál az outlook expressz minden kikapcsolásnál kérdezi, hogy tömörítse-e az üzeneteteimet. Hiába nyomok ez ne jelenjen meg később szöveget és egy ne tömörítsent akkor is feljön. Be lehet ezt valahol fixen állítani, hogy ne üzengessen?

    Előre is köszi!
  • Jackson
    #41
    Sziasztok!

    Azt meg lehet oldani valahogy az outookkal, hogy a különböző címre érkező mailok külön mappákba töltődjenek le? Le tudná írni valaki a megoldást?
  • Spire
    #40
    Keressél rá egy .pst fájlra.
  • jagie
    #39
    Üdv! Valaki ismeri a microsoft outlook 2000-es verzióját?

    Olyan problémám lenne, hogy ahogy az outlook express adatbázisokba pakolja a cuccait (dbx - local settings/application data/identities/...../outlook express), az outlook 2000-nél hol találom ezt??

    Történt, hogy egyszerűen lefagyott az outlook és az outlook express se indul el, hogy át tudnám importálni a maileket. Nagyon fontos e-mail-ekről van szó!

    A segítséget előre köszönöm!
  • Tomicsek
    #38
    Eszközök-beállítások-biztonság, itt próbáld meg.(gyanús mellékletek stb)
  • DJviolin
    #37
    Sziasztok!

    A problémám az, hogy kaptam egy e-mail-t, amiben mellékletként egy MPG fájl volt. (Biztosan tudom, hogy nem vírus.) De nekem az Outlook-om blokkolja. Hogyan lehetne letiltanom a blokkolást, és ezáltal hozzáférni a videóhoz?
  • savafan
    #36
    Sziasztok!

    A 30-as problémámra tudna valaki segítséget adni? Bizonyos időközönként miután bezárom az outlook expresszt elkezdi tömöríteni a leveleimet. És nem szeretném ha eltenné valahova a leveleimet, mert összesen talán ha 100 levél van az érkezett mappában. Azok nagy részét naponta használom, tehát nem örülnék ha eltenné. Még szerencse, hogy van egy "mégsem" lehetőség a tömörítés során és ha elég gyors vagyok akkor sikerül megmentenem a levelekt. De ez nem megoldás:(

    Előre is köszi!
  • DJviolin
    #35
    Köszi. Hatalmas nagy köszi.
  • Tomicsek
    #34
    Doc&settings-Felhazsnálónév-local settings-application data-identities-{4454valami}-microsoft-outlook express
  • DJviolin
    #33
    Sziasztok!

    Az outlook express hol tárolja az e-mail-eket? Vagyis annak a fájlnak az elérhetősége kellene.
  • Gusty
    #32
    Hali all latom sok a problema es keves a megoldas! Nos en elegge kitanultam az Outlook Express-t es semmi gondom nincs vele vagy ha van akkor azt megoldom! Az utolso kerdes aranylag friss erre valaszolok, ha esetleg akad meg gondod akkor ird meg es megprobalom megoldani!

    Tehat: szotlan nem mondok tul sokat csak egy linket: http://gmail.google.com/support/bin/answer.py?answer=13278 aszem ez tartozik az office outlokhoz ha nem adom a masik linket de hogy ne dolgozzak feleslegesen adom a linket ahol gmail-hoz talalsz bealitast:
    http://mail.google.com/support/bin/answer.py?ctx=%67mail&hl=en&answer=12103

    Jah meg valami: ha mar itt vagyunk nem tudja valaki, hogy a blokoltak listajat hol talalom? mert azt igen csak lementenem hogy ne keljen mindig ujra blokkolni a dolgot :)

    jah es meg valami: innentol Max7 neven uzemelek :)

    Bye: Gusty or Max7
  • szoltan
    #31
    Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy a gmail-es postafiókomat hogyan tudom beállítani a microsoft office outlookban? Válaszaitokat előre is köszönöm!
  • savafan
    #30
    Sziasztok!

    XP SP2-es verzióm van. Igazából a mailes részével van gondom. Az outlook expresszt használom de ma délután valamiért elkezdett tömöríteni. És a június 4-e utáni beérkező levelek eltűntek. Ki lehet ezt az autómata archiválást kapcsolni illetve megtalálom valahol ezeket a leveleket?

    Köszi előre is!
  • obe
    #29
    szevasztok , tovább gyarapitom a kérdezők számát:))
    srácok szeretném közel 800 levél tartalmát lemezre menteni, importálni próbáltam már de célkönyvtárat nem engedi kiválasztani...legyetek olyan szvesek pár lépésben írjátok le hogy lehet ezt megoldani, köszönöm előre is
  • spider9
    #28
    Sziasztok!

    A problémám az lenne, hogy a beérkező leveleket "nem látom", vagyis nem érkeznek meg valami miatt. Routert használok, ha valakinek van ötlete, jelezzen legyen oly jó! Köszi
  • Pityi009
    #27
    üdv.m.ki. van egy kis problémám!!! Szoval be van állitva fiok hitelesités is megvan be van löve ahogy illik de mindig kér valami bejelentkezést név;jelszo megadom és a hitelesitésig eljut de aztán megint kidobja azt a kis ablakot! És már nem tudom mit kezdjek vele, ha leokézom megint jön és jön és........ idegesit nem tudok vele mit kezdeni. Ha van valaki aki megmondaná mit tegyek az király lenne. Elöre is köszi!!!