Outlook Express

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LDC
Sziasztok!

A következõ a problémám (tudom alap, de sehol sem találok rá megoldást)..

Gmail-t használok, de mostantól az Outlookra építve.

A gmail-os címlistámat át szeretném vinni az Outlookba. A Gmail le is mentette CSV formátumba, de sehogy sem tudom az Outlookba beexportálni.

Hogyan kell?

Köszönöm!

LDC

2010-es Professional Plus Outlook programhoz lenne az a kérdésem, hogy le lehet-e tiltani azt hogy az e-mail postafiókommal maximálisan szinkronizáljon mindent? Az ezelõtti, jó régi Outlookom csak fogadta az éppen bejövõ leveleket pillanatok alatt, könnyen rendezgettem, stb. De weben teljesen más maradt, ott az eredeti nyers verziót láttam csak. Ha akartam kitöröltem ami nem kellett a géprõl, viszont ha kellett újra az e-mail akkor webes felületen meg tudtam nézni.

Az új Outlook mindenben úgy szinkronizál, hogy a webes felületen is ugyanazt lássam mint az Outlook ablakaiban. Ez azért idegesítõ, mert egy levél kitörlése Outlookban körülbelül 2-3 másodperc, mert a gépen törléssel egy idõben a webes felületen is kukába teszi. Vagy ha valamit küldök az Outlookon keresztül, akkor a webes felületen is bekerül az elküldöttbe, mintha onnan ment volna ki... Emiatt alap dolgokat borzasztó lassan csinál meg. Beállításoknál nem találtam olyat ami megoldotta volna...
Elõre is köszi a válaszokat.
Köszi
Evin
De.
Próbáld meg ez alapján.
Nem tudom miért, nekem is nyûg volt összehoznia t-online-t az Express-szel, de szerencsére én nem ezt használom.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy az outlookban freemailes email fiókomnál, valami miatt nem tudok levelet küldeni, a kimenõ levelek kiszolgáloval van baja, T-ONLINE netem van, ilyenkor nem a mail.t-online.hu a kiszolgáló??
Broafka
üdv, az mitõl van, hogy elindítom az outlookot van beérkezõ üzenetem, de amikor elolvasom utána egybõl kitörli, és teljesen eltûnik? segítsetek pls

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Sziasztok. Adott egy gép,nem rég óta olyat csinál az Outlook hogy feljön egy ablak a megnyitása után és közli hogy csak csökkentett módba indítható.(írja is hogy a temp mappába valami fájlra hivatkozik),legyalultam az egészet,registry-bõl is,aztán újra lett telepítve de ugyan az a mese.Mitõl?Mi lehet a bibi?
Köszönöm a válaszokat.
Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudok levelet fogadni outlook expressben! Azt írja hogy nem tud kapcsolódni a mail.invitel.hu címhez. Megnéztem a beállítások felhasználó név, jelszó,server minden jó. Explorerel az invitel oldalán pedig be tudtunk lépni!

Sziasztok!

Problémám a következõ:

Volt egy SE580 telefonom, most egy Nokia 6303-asom van és PC Suite-al átmásoltam az SE-rõl az Outlookba a névjegyet, és onnan a Nokiára.
Menet közben viszont a vezetéknév és a keresztnév felcserélõdött...
Nem lehet vhogy szimplán megfordítani a kettõt?
Nincs humorom párszáz nevet átírni...

Ötleteket elõre is köszönöm.

Bobo

Hali.
Sos help kellene!

Van egy pst file-om amiben a régi leveleim vannak, rendszert ujraraktam, de nem jelennek meg, hiába rakom bele a Doc and settings / user name / local settings / app data / microsoft / outlook mappába nem jelennek meg...

Sziasztok!
Outlook 2007-t használok, melyre feltelepítettem az Outlook Connector-t, hogy el tudjam érni a hotmailes fiókomat. 1 rövid ideig múködött (kb. amíg letöltötte a leveleimet.
De mostmár nem küld-fogad
"Couldn't sign in"
mi lehet a hiba???
Légyszi segítsetek, ha tudtok
Blasta
Sziasztok!

Én most próbáltam ki az Outlook Express új verzióját, a Windows Live Mail-t.
Szeretném ezt használni az MS Outlook helyett, mivel az igényeimnek vélhetõen totálisan megfelel.

Egy dolgot nem tudok megcsinálni, ebben kérném a hozzáértõk segítségét:

szeretném a levelezésemet egy másik meghajtón tárolni, mert elõfordult már olyan, hogy egy windows vagy HDD annyira összehullott, hogy a rajta levõ adatok, a levelezésemmel együtt mind elvesztek.

Van rá mód, hogy – akár az MS Outlook-ban- áthelyezzem a leveleket tartalmazó PST file-t (vagy akárhogy is hívják a Live Mail-ben)
egy másik meghajtóra?

Elõre is köszönöm a helpet!!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

jenki2
idõközben megtaláltam: vezérlõpult, posta, profilok megjelenítése, outlookot kiválasztani és tulajdonságok, adatfájlok, mappa megnyitása. Na ezeket a fájokat mentsd le, mert ebben minden benne van címek e-mailek stb. és majd ezt kell beilleszteni újra az outlookba ugyanbba a mappába.
Remélem segít nektek.

jenki2
Sziasztok
Le szeretném menteni a címjegyzéket.Ezt hogyan tehetném meg?

Sziasztok!

Fel kell tennem itt a kérdésem, mert máshol nemtudom! ;D

A Microsoft Outlook Express-et használom e-mailezésre. Egyszer csak úgy döntött, hogy mikor egy link van az e-mailben, nem tudom megnyitni. Mi a baja?
Ha ráklikkelek, nem nyílik meg a link ez Internet Explorerben, hanem leginkább semmi sem történik.

Úgy tudom most csak megnézni az e-mailekben lévõ linkeket, hogy kimásolom, majd beillesztem a böngészõbe...

Mi lehet a baja? Egyébként elkezdtem használni a sima Microsoft Outlook-ot is és itt is jelentkezett a hiba egy idõ után és ezt a hibaüzenetet írja: "A számítógépen érvényben lévõ korlátozások miatt ez a mûvelet nem hajtható végre."... Nagyon idegesítõ...

Mivel maga a link ottvan, létezik, és nem az egyszerûsített nézetbe van állítva az Outlook, nem értem miért nem jelenik meg a link...

A link ott van a szöveg mögött, valós a dolog, csak nem akar megnyílni... Hiába kattintok rá!

"Tehát kék a link, de nem nyílik!"

A Segítséget elõre is köszönöm!

Tudna valaki segíteni, hogy lehetne visszahozni az Outlookban a partnerek listáját a bal alsó sarokban? Valahogy sikerült eltüntetnem és azóta nem tudom visszaállítani.

Ombika
Hi all!!

Mitol lehet az outlook 2000 alatt sp3-al,h elolvasott level eltunik,de nem a torolt elemek koze,hanem nem is talalom meg utan oket .. ?

Ujdosnag a masik problemam,hogy freemail akarok leolvasni vele es hiaba allitom be pop3-hoz,hogy freemail.hu,kiirja,hogy hibas jelszo ,ed weblabon megtudom tekinteni minden gond nelkul?! 😞

mikszer
Sziasztok, nekem olyan problémám lenne, hogy az Outlook Expressben tömörítés után eltûnt az összes idén érkezett levél (2008 jan. 1-tõl mind). Otthon még túlélném, de ez egy hivatali számítógép fontos levelekkel. Tudtok segíteni, hogyan hozzam vissza a leveleket?

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Sziasztok Urak! 😊 Letudná írni nekem valaki egyszerû földi halandó nyelvén, hogy tudom kimenteni az összes e-mailt az outlook-ból úgy, hogy az új rendszertelepítés után is megmaradjon minden e-mailem? 😊 Köszi

www.smart-bus.hu

psg5
Hellotok!
Outlook-ban egyszerre csak 34 címre lehet levelet küldeni?
Vagy be lehet valahol állítani többre?

F.K.T.

sziasztok! feltettem a másik vinyómra egy új rendszert és szeretném az összes e-mailem átmásolni a csatolt fájlokkal és a címekkel együtt, de sehogy nem akar sikerülni! az identities mappa nincs meg az új telepítésen... hogy tudnék mident átmenteni?

www.smart-bus.hu

nekem az a bajom hogy outlookba vagy 1000 levél eltûnt, más felhasználói fiókokon is. a fájlméret azt mutatja hogy megvan. mi baja van?

HURRICAN
hali!

nekem ugyan az a problémám mint ami a #27 hsz ben van leírva, eddig tökéletesen mûködött de már 2 napja ez a hiba valaki segítsen pls

elõre is köszönöm

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

Hy all!
Olyan problémám lenne a 2003-mas Outlook-kal,hogy levelet fogadni tudok, de küldeni nem. 5 fiókról szedi le a leveleket, 4 t-online-osról, és egy ATW-srõl. Kimenõ levelek kiszolgálóához mail.t-online.hu van beírva, a felhasználónevek, jelszavak stimmelnek (máskülönben lekérni sem tudnám a leveleket), viszont mikor bármelyik címmel levelet szeretnék küldeni a következõ tartalmú "Rendszeradminisztrátor" címû üzenetet kapom:

"Üzenete csak néhány, vagy egy címzetthez sem jutott el.

Tárgy:
Küldve: 2006.11.12. 22:32

A következõ címzett(ek) nem voltak elérhetõk:

'********@gmail.com': 2006.11.12. 22:32
*** *.*.* <***********.pool.t-online.hu<**.***.***.**>>: Client host rejected: Access denied"

(csillagok helyén e-mail cím, illetve egyéb (szerintem) nem publikus adatok..)

Valaki tudna segíteni a probléma megoldásában? Nem tudok rájönni, hogy ezt miért csinálja.
A központi szerver hibája alapból kilõve, mert mikor webes felületen bejelentkezek és onnan küldök levelet, akkor hibátlanul megkapja a címzett.
Pls, valaki segísten!
Elõre is köszi a helpet!

Sziasztok!

Frissen felrakott windowsnál az outlook expressz minden kikapcsolásnál kérdezi, hogy tömörítse-e az üzeneteteimet. Hiába nyomok ez ne jelenjen meg késõbb szöveget és egy ne tömörítsent akkor is feljön. Be lehet ezt valahol fixen állítani, hogy ne üzengessen?

Elõre is köszi!

Sziasztok!

Azt meg lehet oldani valahogy az outookkal, hogy a különbözõ címre érkezõ mailok külön mappákba töltõdjenek le? Le tudná írni valaki a megoldást?

Keressél rá egy .pst fájlra.
Üdv! Valaki ismeri a microsoft outlook 2000-es verzióját?

Olyan problémám lenne, hogy ahogy az outlook express adatbázisokba pakolja a cuccait (dbx - local settings/application data/identities/...../outlook express), az outlook 2000-nél hol találom ezt??

Történt, hogy egyszerûen lefagyott az outlook és az outlook express se indul el, hogy át tudnám importálni a maileket. Nagyon fontos e-mail-ekrõl van szó!

A segítséget elõre köszönöm!
Tomicsek
Eszközök-beállítások-biztonság, itt próbáld meg.(gyanús mellékletek stb)

Sziasztok!

A problémám az, hogy kaptam egy e-mail-t, amiben mellékletként egy MPG fájl volt. (Biztosan tudom, hogy nem vírus.) De nekem az Outlook-om blokkolja. Hogyan lehetne letiltanom a blokkolást, és ezáltal hozzáférni a videóhoz?

Sziasztok!

A 30-as problémámra tudna valaki segítséget adni? Bizonyos idõközönként miután bezárom az outlook expresszt elkezdi tömöríteni a leveleimet. És nem szeretném ha eltenné valahova a leveleimet, mert összesen talán ha 100 levél van az érkezett mappában. Azok nagy részét naponta használom, tehát nem örülnék ha eltenné. Még szerencse, hogy van egy "mégsem" lehetõség a tömörítés során és ha elég gyors vagyok akkor sikerül megmentenem a levelekt. De ez nem megoldás😞

Elõre is köszi!

Köszi. Hatalmas nagy köszi.

Tomicsek
Doc&settings-Felhazsnálónév-local settings-application data-identities-{4454valami}-microsoft-outlook express

Sziasztok!

Az outlook express hol tárolja az e-mail-eket? Vagyis annak a fájlnak az elérhetõsége kellene.

Hali all latom sok a problema es keves a megoldas! Nos en elegge kitanultam az Outlook Express-t es semmi gondom nincs vele vagy ha van akkor azt megoldom! Az utolso kerdes aranylag friss erre valaszolok, ha esetleg akad meg gondod akkor ird meg es megprobalom megoldani!

Tehat: szotlan nem mondok tul sokat csak egy linket: http://gmail.google.com/support/bin/answer.py?answer=13278 aszem ez tartozik az office outlokhoz ha nem adom a masik linket de hogy ne dolgozzak feleslegesen adom a linket ahol gmail-hoz talalsz bealitast:
http://mail.google.com/support/bin/answer.py?ctx=%67mail&hl=en&answer=12103

Jah meg valami: ha mar itt vagyunk nem tudja valaki, hogy a blokoltak listajat hol talalom? mert azt igen csak lementenem hogy ne keljen mindig ujra blokkolni a dolgot 😊

jah es meg valami: innentol Max7 neven uzemelek 😊

Bye: Gusty or Max7

szoltan
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a gmail-es postafiókomat hogyan tudom beállítani a microsoft office outlookban? Válaszaitokat elõre is köszönöm!

Hala Madrid!

Sziasztok!

XP SP2-es verzióm van. Igazából a mailes részével van gondom. Az outlook expresszt használom de ma délután valamiért elkezdett tömöríteni. És a június 4-e utáni beérkezõ levelek eltûntek. Ki lehet ezt az autómata archiválást kapcsolni illetve megtalálom valahol ezeket a leveleket?

Köszi elõre is!

szevasztok , tovább gyarapitom a kérdezõk számát😊)
srácok szeretném közel 800 levél tartalmát lemezre menteni, importálni próbáltam már de célkönyvtárat nem engedi kiválasztani...legyetek olyan szvesek pár lépésben írjátok le hogy lehet ezt megoldani, köszönöm elõre is
Sziasztok!

A problémám az lenne, hogy a beérkezõ leveleket "nem látom", vagyis nem érkeznek meg valami miatt. Routert használok, ha valakinek van ötlete, jelezzen legyen oly jó! Köszi
üdv.m.ki. van egy kis problémám!!! Szoval be van állitva fiok hitelesités is megvan be van löve ahogy illik de mindig kér valami bejelentkezést név;jelszo megadom és a hitelesitésig eljut de aztán megint kidobja azt a kis ablakot! És már nem tudom mit kezdjek vele, ha leokézom megint jön és jön és........ idegesit nem tudok vele mit kezdeni. Ha van valaki aki megmondaná mit tegyek az király lenne. Elöre is köszi!!!<#nemtudom><#help><#nemtudom>
Hy!

Bár nem pont az Expresshez tartozik azért Outlook!

Lenne egy apró problemem! Outlook expressben van egy olyan lehetõség, hogy "levelek fogadásakor a szinkronizálás ezen a fiókon is menjen végbe", vagy hasonló! No ezt sehol nem találom az MS Outlook 2003-ban! Van ilyen lehetõség egyáltalán benne, vagy melyikben van, ha a 2003-ban nincs!

THX
Agreis
Ha átugorja akkor valamit roszul csináltál. töröld ki a postafiokot aztán probáld meg ujjbol pontosabban beirni
Hali. Azt hogy lehet megcsinálni, hogyha van 3 mail fiokom és például az egyik nem elérhetõ, akkor mikor olvassa le a leveleket ne írjon ki hibát arra a fiókra, hanem ugorja át és ugy olvassa le a leveleket? Köszi.

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

hali mindenki.
az én problémám az lenne, hogy valamelyik nap az outlook indításakor szomorúan tapasztaltam, hogy a beérkezett üzenetek mappa töküres.
volt benne kábé 20 levél, amik nagyon kellenének... én nem töröltem õket...
esélytelen, hogy ott vannak a gépemen valahol?
fogalmam sincs hol keressem õket, vagy hogyan...
köszi, aki segít.

hali mindenki.
az én problémám az lenne, hogy valamelyik nap az outlook indításakor szomorúan tapasztaltam, hogy a beérkezett üzenetek mappa töküres.
volt benne kábé 20 levél, amik nagyon kellenének... én nem töröltem õket...
esélytelen, hogy ott vannak a gépemen valahol?
fogalmam sincs hol keressem õket, vagy hogyan...
köszi, aki segít.

RemX
Hát persze ott próbálkozom de nem engedi....

galenius
szabályok és értesítések parancsnál próbáltad? mert ott lehet beállítani

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

RemX
Szasztok ma áttértem az Outlook 2003-ra és eddig nem tapasztalt problémával szembesültem:

Több e-mail fiókkal rendelkezem és célom hogy érkezéskor ezek a nekik létrehozott mappába kerüljenek azonnal a jobb átláthatóság érdekében. Eddig mindig be tudtam állítani hogy ha 1-es fiókra érkezik a levél kerüljön az 1-es mappába, ha kettesrõl akkor a kettesbe és így tovább…

Jelenleg azonban valami miatt, csak az alapértelmezett fiókot engedi beállítani a program, pedig konfigurálásnál megjelenik mindegyik fiók, ki is választhatom, de ahogy „alkamaz”-t nyomok azonnal visszaugrik és így természetesen az összes levelemet egy mappába dobta a futtatásnál.

Valakinek ötlet?

Falabu
nahh igen eddig énis eljutottam, de amelyiket eddig kipróbáltam az vagy leszdte a levelek végét vagy nem tette hozzá a csatolt állományokat...

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

batman
File/export viszont itt már pontosan nem emléxem melyiket kell választani...

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Oldal 1 / 2Következő →