Saját képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
modellezésre kizárólag a Rhinoceros-t ajánlanám, és már van hozzá profi renderer is (Flamingo), bár én erre inkább továbbra is a MAX-ot használom (Finalrender)
Riszpekk
Még a végén egész jó kis photoshop-os fórum lesz itt.. 😊 hajrá, jó téma 😊
Amúgy photoshop-ban nagyon durva dolgokat lehet megcsinálni, csak sokat kell próbálgatni a layerek használatát - az a titka mindennek 😊)
Amúgy photoshop-ban nagyon durva dolgokat lehet megcsinálni, csak sokat kell próbálgatni a layerek használatát - az a titka mindennek 😊)
amúgy hogyan csináljátok a képeket? Teljesen a nulláról vagy van egy kiinduló kép amit átrajzoltok?
próbáld ki mindet, de ne 5 percig, foglalkozz velük sokat, és aztán amelyik teccik hajrá.
http://fluga.deviantart.com
http://fluga.deviantart.com
nah, lehúztam photoshop 7-et, paint shop pro-t, Flash 5-öt, Coreldraw 11-et, Bryce 5-öt és 3D studio max 4.2-õt. Már csak firkálni kéne vmit... 😊
akkor valszeg a letöltött betûtípusokkal van baj mert hiába akarom telepíteni az újat, nem ismeri fel. 😞
a fotoszop a fontokat a windows betûtípusaiból szedi, külön nem kell fotoszop betûtípust megadni.
start-beállítások-vezérlõpult-betûtípusok-új betûkészlet telepítése, majd kiválasztod a mappát, ahol vannak, kijelölés, oszt hajrá.
a fotoszop és a mex a legjobb 2 szerintem, valaki corelre, mayára, bryce-ra, paint shop pro-ra esküszik, ki kell próbálni õket, amelyik kézre áll. Adobe termékek közül nagyon ajánlatos használni szövegekt formázására az Adobe Illustrator-t, igaz ezt csak akkor, ha már vmennyire vágod a témát.
a pen tool nekem is a megfejthetetlen kategóriába tartozik, mindig kurva sokat szenvedek vele mire sikerül vmi okosságot összehozni.
átlátszóság: opacity/fill (igaz a különbségre lama módon nem jöttem rá) illetve a blending optciók,ami a layer menüben van alapból normal-ra van állítva, aztán jön a diffuse, color dodge, color burn, satöbbi.
a fotoszop és a mex a legjobb 2 szerintem, valaki corelre, mayára, bryce-ra, paint shop pro-ra esküszik, ki kell próbálni õket, amelyik kézre áll. Adobe termékek közül nagyon ajánlatos használni szövegekt formázására az Adobe Illustrator-t, igaz ezt csak akkor, ha már vmennyire vágod a témát.
a pen tool nekem is a megfejthetetlen kategóriába tartozik, mindig kurva sokat szenvedek vele mire sikerül vmi okosságot összehozni.
átlátszóság: opacity/fill (igaz a különbségre lama módon nem jöttem rá) illetve a blending optciók,ami a layer menüben van alapból normal-ra van állítva, aztán jön a diffuse, color dodge, color burn, satöbbi.
help!
A letöltött betûtípusokat hogyan lehet berakni a fonts mappába, mer át akarom másolni de nem engedi.
A letöltött betûtípusokat hogyan lehet berakni a fonts mappába, mer át akarom másolni de nem engedi.
Azaz 3D max
.
.
Ezeket a képeket mivel csináljátok? 3D Maxtor, Photoshop? Nagyon nemértek az ilyen modellezéshez, grafikázáshoz, de lenne 1pár 5letem meg kedvem is.
Szal mondjátok meg kérlek mely programokkal lehet ilyeneket csinálni, és esetleg egy letöltés linkkel +crackel is dobjatok meg.
Kösz
Szal mondjátok meg kérlek mely programokkal lehet ilyeneket csinálni, és esetleg egy letöltés linkkel +crackel is dobjatok meg.
Kösz
itt fent van:
ftp://subnet.donpac.ru/Distribut/Graphic/PHOTOSHOP7/
ftp://subnet.donpac.ru/Distribut/Graphic/PHOTOSHOP7/
Alsó hullámvonalat meg pen tool. (hu azt a szart a mai napig nem tudom kezelni! 😊) )
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Hát szépen a kör selection + négyzet selection összeadásával aztán Edit->Stroke
milyen vonalat? melyikre gondolsz?
és mégegy. ilyen vonalat hogy huztal? liquifity-vel, vagy egyszeru vonallal, es egybekonvertaltad es azt toltotted ki a texturaval?
Átlátszóság az opacity a layeren. Kiválasztod a texturával kitölteni kivánt részt és fill->pattern
Amugy érdems minden egyes dolgot külön layerre csinálni.
Amugy érdems minden egyes dolgot külön layerre csinálni.
egy kerdes meg. olyat hogy lehet hogy bizonyos fokig atlatszo legyen? es azt hogy abban a kis teruleten, a korben legyen csak az a textura, az a layer?
Kösz!
Lehetséges az, hogy a tryout photoshopban le van tiltva csomó dolog? Mer néztem tutorialt és csomó olyan dolog volt benne ami nálam nincs...
Lehetséges az, hogy a tryout photoshopban le van tiltva csomó dolog? Mer néztem tutorialt és csomó olyan dolog volt benne ami nálam nincs...
www.acidfonts.com
Nagyon ajánlom a Metacreations Painter-t. Én a 7-est használom, de a régebbi verziók is nagyon jók.
gamertag: kenobita
hmm mit basztam el bakker? nah ujra

Tessék lehet fikázni! 😊) Bár még nincs befejezve. Csak meguntam és kéne ihlet a folytatásához.
![]()
Photoshop! It rulezz!!!