2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
-
#746 Vki lécives adjon egy új photshop linket mert ez
ftp://subnet.donpac.ru/Distribut/Graphic/PHOTOSHOP7/
már nem nyukszik!!!!
Köszönöm!! -
#745 He? :)) -
#744 lol -
#743 te a tibi vagy? :DD -
#742 köszi -
#741 3dsmax -
-
#737 igen, a külső végét el kell vékonyítani
de amúgy sima tetovált szemöldök -
#735 Én személy szerint a szemöldökét is valahogy máshogy csinálnám.Nem a "zöldségével" van baj, de nagyon látszik, hogy paintbrush tools-szal van húzva(vagy nem?:))
Mondjuk klónoznám a hajából, vagy mittudomén, amitől természetesebb lenne.A "zöldsége" és az íve maradhatna.Csak egy tipp:) -
#734 a haja mentén végighúztam egy magnetic lasso-t
a színezés meg mittomén :) akárhogy :D -
#733 kár:(
freak a haját hogy jelölted ki? és ott hue-saturationnal, vagy sima color adjustal szinezted at? -
Madmaxx #732 http://ashole.hu/members/celebs/gal.phtml?cat=n&gal=nikki_ziering_01
El kell keseritenelek nincs róla cicis-puncis kép. :) -
Madmaxx #731 Igen
A textura layer aktiv és a layer panel alján van egy quick mask gomb (téglalap bennr kör)amire rákattintasz majd az airbrush tool-al 100as opacity mellett elkezded lefujni azokat a részeket ahol NEM akarod hogy legyen a textura -
#730 megegy kerdes:erről a csajrol hol van tobb kep?:) -
#729 gondolom azt is meg lehet csinálni, hogy a felső layer nem egyenletesen látható, hanem csak foltokban, mintha pl. egy brush-sal "kenném" fel
érthető a problémám? -
#728 Na, thx sikerült, adtam az arcának egy kis parafát :DDDDD
-
#727 minddent ertek ott, csaka zt nem hogy az overlay miert kell oda -
#726 PONT ÍGY!:) -
#725 par oldalall hatrebb le van irva en is pont ezt kerdeztem nemreg -
#724 huh, megpróbálom lépésről lépésre :D -
Madmaxx #723 1. Fogod és berakod a kivánt texturát legfelső layernek majd kikapcsolod azt a layer hogy ne takrja el a képet
2. Az eddigi képen (csajszi) kijelölöd a bőrfelületet amit texturázni akarsz
3. Aktiválod ujra a Textura layerét (hogy lásd) az legyen az aktiv (tehát kijelölt) layer igy a selecionodet ott fogod látni.
4. Shift+I (vagy Ctrl+I) igy beinvertálod a selectiont és nyomsz egy DEL-t
5. Igy kitörölted a texturából azt a részt ami nem felel meg a néni börfelületének, majd a textura layer módját overlaybe teszed és tovább finomhangolod az opacity csúszkával.
remélem érthető volt -
#722 bár én az apró helyeken brusht használok (szemek, fogak, smink) a színzésre is -
#721 poligonal lasso a tuti -
#720 csak 1 kerdes:
mivel jelolgetted ki azokat amiket kiszineztel? -
Madmaxx #719 Ez is LOL =>>> "szürke alapon gennyes"
Mond az RGB kódját !!! -
#718 ja, meg tetkót is akarok rá varrni -
#717 A foga nem baj,hogy fehér!!! Az alakjával van valami, ami nem stimmel -
#716 ok, fogát kicsit szürkítem, de a bőrére valami textúrát varázsolnék inkább, csak nemtom hogy kell :( -
#715 A szeme az állat. A foga még nem az igazi+kis zombibb színű bőr jobban ütne szürke alapon gennyes -
Madmaxx #714 Még nem csokiztam be tehát folgozz!!! :))
Bőrét fakitsd szürkésfehérre! jó sápadt legyen mert igy úgy nézz ki mitha szegény penészedne. -
#713 FREAK, nagyon (ki)pihent vagy ma:))) -
Madmaxx #712 Nah alakulgat de azért én fehéren hagynám a szemét. -
#711 a bőrével kéne csinálni valamit.... -
#710 Na?
-
#709 Szerintem a full fekete pupilla tud még nagyon nyomasztó lenni. Most megcsináltam úgy a Freak-csajt. Brrrrr... :) -
#708 Nincs ám kopirájtolva! Kennnnnyed! :) -
Madmaxx #707 DC++ -
#706 Ide ilyen ügyes emberek járnak? honnan lehet leszedni a photoshop 7-et, meg olyanokat, amivel ezeket csináljátok? -
#705 LOL :))))))))) -
Madmaxx #704 Akkor csinálj neki vörös vagy sárga szinű szemeket vágott pupillával.
Wowo de jó lesz becsokizni :))))