2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
-
#840 a jobboldalon látható objecetet, illetve az alatta lévő "káoszt" mivel alkottad? -
Madmaxx #839 Ritka gusztustalan az a kábel az orrába :))
Amugy a kép jó. -
#838 Corel Painter 8-cal kapcsolatban van valakinek tapasztalat? Milyen lett? Újítások? -
#837 Jajj..de lecsúsztunk. Up!
Itt a legújabb, de rakjatok fel Ti is ám!
Recharge
-
#836 Sziasztok!
Most készítettem, ezt:
-
#835 Utolsó nagyon fasza...
-
#834 hali most kezdem el foglalkozni a photoshoppal ezek az elsö képeim közül valok:
-
#833 Én pedig köszönöm a többiek nevében is amit küldtél, kint van a honlapon, itt lehet elérni :)
"elhasznált" szöveg tutorial magus-tól (Worn out text)
----------------------------------------
Harder
http://www.gyik.com -
#831 ja tényleg, ez teljesen kiment a fejemből :)
fordítás: naná hogy lehet! várom! :)) -
#830 sulivege van:(
forditast lehetkuldeni, ha megmondom honnan van? -
#829 Mi van srácok, nem hiszem el hogy ennyire ne érdekeljen senkit ez a téma, régen olyan jó ment :) Na mindegy, én azért kitettem egy újabbat a honlapra, és este teszem ki a következőt is, addig is mindenkinek kellemes bóklászást a neten :) -
#828 Üdv mindenkinek!
Ez a topic is jól leült. :(
Tegnap elkezdtem a photoshop tutorial tartalmat feltenni, igyekszem rendszeresen frissíteni. Egyelőre még csak 1 van fent, de majd bővül a tartalom. Ha bárkinek van még kedve ilyeneket publikálni, akkor nosza, biztos sokan örülnének neki. :)
www.gyik.com -> photoshop tutorial -
#826 Ez mi? -
#825 hátha kell valakinek: KPT 7.0 -
#824 na, neked hogy tetszik? -
#823 látom..vak vagyok:( -
Madmaxx #822 Olvass vissza! Magus már értekezett róla egy keveset. -
#821 megjelent egy új magazin, 2 rugó, vmi digital art a címe, magyar,első szám.h amegveszem irok róla hogy milyen! -
#818 szerintem csak ugy lehetne fenntartani, ha SOKKAL töb tutorial lenne. magyarul! és kevesebb hír, mert azt tényleg nem lehet követiteni. bár azért mégis lehet, mert a grafikai piac nem valtozik meg olyan gyorsan -
#817 Hát igen.Manapság az újságoknál is farkastörvények uralkodnak(gondolom...), vagy ahogy a Hegylakóban volt "csak egy maradhat".Azt veszem észre, hogy újságok jelennek meg és tűnnek el néhány hónap alatt.Egy olyan piacon szinte lehetetlen érvényesülni ahol így is túlkínálat van.Az internet meg tényleg nagyon betesz sok újságnak.Én még 1-2 éve 3 lapot vettem párhuzamosan.Ma ezekből már egyet sem vásárlok.Nem azért mert nincsen rá pénzem, hanem mert teljesen feleslegesnek érzem. -
#815 höhh, nem pite -
#814 tulképpen sztem nem...
van benne 2 tutorial, aztan programleirasok. azokat nem olvastam meg el, de nagyreszt, ez ilyen jo, olyan jo... altalaban az ujdonsagokat irjak le az uj programokban, de 2 rongyot nem er meg... -
#812 őőő, hét tudod, ott lakom:)
A campona amugy meg Budán van, csak ugy mondom:) -
#811 lebukott :) -
#810 mit kerestél pesten? :D -
#809 hát, én leballagtam a camponaban, bementem az elso boltba ahol ujsagot arulnak, es megvettem... probald nagyobb ujsagarusoknal
ja es nem 28-an jelent, meg sokkal kesobb -
#808 hát, én leballagtam a camponaban, bementem az elso boltba ahol ujsagot arulnak, es megvettem... probald nagyobb ujsagarusoknal -
#807 én kb másfél hónapja kerestem, akkor sehol :( -
#806 már szinte mindenhol meg lehet venni. -
#805 mármint az újságot -
#804 digitartmagazin.hu -
#803 Basszameg mióta keresem!!!!!! -
#802 Ja, időközben megjelent, az újság amiről beszéltem -
#801 MAX + PS + Corel PP -
#800 ezt mivel? -
#799 7est nem ismerem -
#798 válaszoljatok mááán :) -
#797 nice! -
#796 -