2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
-
#880 Nagyon tetszenek a képeid cenobite !! Nagyon tehetséges vagy. Láttam, hogy kedvet kaptál a 3D-hez is, kíváncsi leszek, hogy miket fogsz ott alkotni. Tényleg nagyon komoly amit csinálsz.. kiállítás kéne nyitnod ! :) -
#879 -
#878 mert? -
#877 nálamis -
#876 Azt vágom, hogy nem AZ az alien, de nekem semmilyen alien feeling nem jött le belőle, max futurisztik feeling. -
#875 -
#874 kár volt... -
#873 hamár megtaláltam a topicot ide is berakom:
-
#872 én hiszek a földihez hasonló földönkívüli élet létezésében, szal nálam belefér pár cső :D -
#871 Ez ok, de ha továbbgondolod, akkor a tartály és a csövek is eléggé földhözragadt dolgok, ki fog ilyeneket használni (bár nem tudom mi van a képen :), főleg ha fejlett kis lényekről beszélünk? (vagy emberekről a távoli jövőben).
Ez egy dizájnos kazánház 2030-ból :)
egyébként nájsz. -
#870 nem AZ az alien.... csak eredetileg olyan sci-fi, nem emberi hangulata volt, de ezzel a kapcsolótáblával visszarántottam a Földre :D -
#869 Alien feeling? -
#868 Ahogy mondod begolyózot!! :) -
#867 Mhh hát kijavítottad a fotosophal :)!! Ez nyílván való!! :) -
#866 te begolyóztál :-D
-
#865 De akkor rajta lennék a képen a tükröződő felületeken :D Na ezt hogy csináltam? :D -
#864 Hagyad már magad:D!! Ez a fűtőrendeszer nálatok otthon... nehogy elhigyétek, hogy otthon csinálta a képet pc-n áhhh de hogy is csak lefényképezte a fűtőrendszer.:) -
#863 mit tudni, miből van, még senki nem járt itt :DD
eredetileg az a kapcsolószekrény nem volt benne, és lehet, hogy ki is veszem, mert megöli az alien feelinget, és mindenki rögtön emberi szemmel kezdi nézni :D -
Madmaxx #862 kicsit durva a tükrőződés olyan mitha az egész szovba krómból lenne -
#861 Ilyenen is dolgozom, de jó szokásom a közepén elakadni :D
-
#860 thx
lenne több is, mostanában megszállt az ihlet, csak a maxom nem akar dolgozni.... hol kilép, hol megfagy render közben, tököm tele van az egésszel -
#859 nagyon jó, gratula ;) -
Madmaxx #858 ameddig nem a te golyóid addig jó :) -
#857 Akárhogy is próbálom, nem tudok elszakadni a golyóktól :D
-
#856 köszi, meg neked is pas :) -
#855 általában csak késQ este vagyok ICQ-n, pl most :) -
#854 huuuu most jelentek meg multkor piros x. huuu nagyon gyere icq-ra plss:) -
#853 Nekem is nagyon tetszenek a képek, ügyes vagy!
----------------------------------------
Harder | www.gyik.com -
#852 nagyon nagyon ügyi vagy... még mindig csak photoshop? -
#851 jöhetnél vmikor icqra pano lenne par kerdesem:) vagy barki... -
#850 Nagyon haldoklik ez a topic :( Nah, hogy felhozzam egy kicsit, itt van két újabb munkám:
-
#849 má mutattad a nekünk a bennfentesekenek a király oknak a sof2-söknek :D
persze itt is megjegyzem SZÉP! -
Madmaxx #848 Jól nézz ki szerintem csak a krixkrax szöveget szerintem ne smoothold. Igy tök kifakult/elmosotnak tünik. -
#847 Itt egy új! A bal felsQ sarokban lévQ alak a menyországot, a jobb oldalon lévQ alak a poklot és a bal alsó részben lévQ alak az idegen létformát szimbolizálja (ugyanis sokan hisznek abban, hogy a földi életet egy idegen civilizáció alkotta)
-
#846 Hehe...sorry... :) -
#845 te! ez jó lett :P !! -
#844 Pano konyorgom gyere vmikor icq-ra lenne nehany kerdesem... nagyon tetszik a keped, plssss
cenobite toled mar meg se kerdezem... -
Madmaxx #843 Fluga üzenete nem neked szólt ceno:)))) Nem kell mindent magadra venni :))) -
#842 A káoszt texturázásokkal és layerekkel való "játszadozással". Azt a rácsos valamit (ha arra gondolsz) fotoból vágtam meg, -már nem emléxem mi volt az alap, valamit megvágtam. -
#841 enyhén mátrixos feeling ahogy a hátából kiállnak azok a kábelek