2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
-
#922 Sziasztok!
nekem egy nagy kérésem lenne.
Szeretnék Photoshopban egy képet csinálni, viszont nincs hozzá anyagom és már szinte az egész netet feltúrtam megfelelő képekért.
a következő tipusú képek kellenének:
-Római hadsereg (festmény) (csata közben vagy vonuláskor)
- Képek a Római Ezredsasokról (jelkép)
Kb olyasmikre gondolok, mint amiket sokan láttatok a II. vh.-s német hadseregről képekben.
Katonák felvonulása, jelképek, ilyesmi. -
#921 Asszem kérdezted, a betű köré vont kontúrt. Nos ennek egy módja, ha kijelölöd a betű layer-t (ctrl+klikk a layeren), kérsz egy új layert, aztán a modify/expand menü alatt az értéket beállítod 2-3-5, vagy amennyi pixelre akarod.
Ezután Edit/fill és akkor kitölti a kijelölést a megadott színnel. Figyelj rá, hogy a normál betűs layer legyen feljebb mint a bővített.
Vagy egyszerűen kijelölöd a szöveget (ctrl+klikk a layeren), aztán az Edit/stroke menüpontban körvonalazod. -
#920 ez nem az enyem (flugae), csak felideztem a betus kerdes miatt. amugy kosz a tanacsokat. -
#919 Jó lett, teljesen saját? Ez jobban tetszik mint az előző, bár az is kafa. Csak így tovább, hajrá! Ja és gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás...! :)
De tényleg. -
#918 Tecccik! Jók a tükröződések. Max? Ilyen figuraábrázolást akarok majd én is elsajátítani max-ban jól. Meg épületet. Meg mindent. Aztán majd lesz valami. :) -
#917 szvsz a fehér háttér jó de a spírál cucclikat tényleg nem kell erőltetni. A tiszta üres részekkel is jó hatást lehet elérni ha okosan bánunk vele. -
#915 Szerintem nem ártana a fehér háttér helyett valami más.A jobb alsó sarokban lévő spirálrészlet-szerűség önmagában jól néz ki (tényleg), de valahogy nem egészen illik oda(szvsz) -
#914 Cool!! Hatalmas tehetség vagy fiam... láttom benned az ERŐT, az Érzést :), az AKARATOT :) lol.... Na milyen kritika.. ?:) -
#913 errol vki vmilyen kritikat?:) -
#912 Kurva jó a kép!! De nem dobnál a feje közepébe egy randa varást?? függölegesen :) sztem kurva jól nézzne ki.. jó nagy vastag szálakal.( olyan kiváncsi lennék, hogy nézzne ki, úgy olyan varrás kéne mint Frankeistenek vannak.. JUJ -
#911 Amúgy ezeket mind Photoshopal varázsoljátok elő, mert nagyon szeretnék ilyen képeket dobni lenne ötletem is csak hát nem tudom, használni a photshopot :| nincs vmi kisoldal ahol ezeket leírják az alapokat?! :|
-
#910 Szerintem egyszerűen sötét egy lelke van :) -
#909 Mondjuk ez engem is érdekelne.
A készítő leírná, hogy melyik képekkel hogyan és mint dolgozott, hogy ilyen eredményt kapott, mert szeretnék én is ilyet csinálni:) -
#908 telleg ha mar igy belelendultetek...
leirna vki roviden mi az a mask, es hogy kell hasznalni? marmint lattam nehany tutorialban igy a kijelolesre hasznalni meg ilyesmi. meg pl azt hogy csinaljam meg, hogy van egy szoveg, a szoveg az atlatszo legyen, viszon akorvonala az ilyen fekete. mint pl ebben a substation
-
#907 Nagyon jó sztem!
bár az furcsa hogy a jobb szemébe belefolyik a festék... -
#906 Itt egy kis 3D, most csináltam:
(nincs még kész) -
#905 mármint hogy mspaint ba mentetted el jpg be, mert az csinál ilyeneket.... -
#904 hmm egész jó lett a kép. a Betűket mivel csináltad? Bár gondolom a MSpainttba mentetted el jpg mert az az csinál ilyet konvertálásnál.
Meg király lett a keret is. -
#903 nem az a baj, hanem az, hogy olyan elmosódott, valahogy nem fekszik a megfelelő rétegre -
#901 nem valami jo, de csak most probalgatom, es nem jutott semmi eszembe.
-
#900 tényleg jó kép, de szvsz az a száj egy kicsit fura. -
#899 Az arc direkt lett ilyen "arctalan". Próbáltam, hogy raktam rá szemeket (vagy 3-4 félét kipróbáltam), de nem lett az igazi. Úgy érzem így még hidegebb lett és valami ilyesmi volt a cél. -
gonosz #898 az nem olyan nagy baj ha arctalan, inkabb az a gond hogy a nyaka nem eleg kidolgozott. nincs jol arnyekolva, igy tenyleg kicsit 2d-snek tunik. arnyekot az "alla" ala'. amugy jokis kep -
#897 hangulatilag nagyon jó, de az arc rész nem tetszik, olyan "lapos"
nem tudnál (vagy nem is akarsz?) oda valami domborulatot varázsolni? vagy esetleg lyukat a szemeknél, bármit -
#896 Szerintem meg ez az utolsó nagyon jó... :) -
Madmaxx #895 régiek imho jobbak voltak -
#894 Ugye? ;) -
#893 olyan érdekes hangulata van a képeidnek:) -
The new Cenobites series: part III
Insekta
-
#891 az 100 hogy nem kezdem előlről, mert én nem bírok vmit előlről kezdeni ha már megcsináltam, inkább tökölök el 2X annyi időt az átalakítással...
Viszont tanultam belőle, a következő kocsi már remélem jobb lesz:) -
#890 szerintem kezdd elölről
biztosan sokat tanultál ebből, és vannak dolgok, amiket utólag másképp csinálnál
itt az alkalom, a következőnek sokkal jobbnak kell lennie -
#889 ez csupasz 3ds max, a modell saját (egy ilyet elég ciki lenne lopni :)
először csak szürke alapon volt egy szék, megtetszettek a katalógusfotók, de aztán nem bírtam magammal, és tovább gyúrtam :D -
#888 k meglesz, környezet meg máshoz kell(ide 1előre direkt csak a kocsit raktam be:) ) -
#887 én egy kicsit a vertex igazítással szórakoznék, hogy a felületek simábbak legyenek. és tessék egy kis környezetet alkotni! -
#886 ez nem az a topik. ha nem tetszik vmi a képen, akkor mondd el hogy szerinted mit kellene jobbra csinálni, de itt nem fikázunk, hanem építő jellegű kiritkával látjuk el a művészpalántákat.
ilyen többet ne legyen. -
#885 Köszönöm Rigley! Igen, most kezdem a 3d-t, de sajnos nem sok időm van, mert mellette még ott vannak a 2d-s dolgok is, amiket nem hanyagolhatok. Nagyon sok lehetőséget látok benne (mármint a 3d-ben), de nagyon rá kell feküdni, hogy jó legyen a végeredmény. No, majd meglásssssssssssssuk. :) Köszi még1x! -
#884 Default Photoshop rulz! :D
Ajánló: Pano készített 2 video tutorialt .. érdemes megnézni, cool :)) -
#883 Én mindent photoshopal készítek és kiegészítok nélkül, alap progival ;) -
#882 Gyönyörűek ezek a képek.
De tényleg.
Ezket mind Photoshoppal csináltátok?
Látom a www.gyik.com-on van sok leírás.
Nekem magyar nyelvű Photshop 7-esem van, igaz, azt lehet angolul is használni, de kell valami kieg hozzá, vagy ezeket az alappal is meg lehet csinálni?
FREAK:
te ezt a széket magad rajzoltad vagy kopiztad valahonnan? eszméletlen.
Vay ezek már 3d max-szal meg iylenekkel készültek? -
#881 Ismét készült egy kép. Ezzel nem foglalkoztam annyit, csak untam magam és elkeztem csinálgatni. Cyber szem :)