2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
  • cenobite
    A hason textúra van, illetve textúrák vannak. Tudod, ilyen kiszáradt föld, repedezett falak+ilyesmik.
  • Davidus
    Császármetszés meg vakbélműtét:)
  • [HUN]PAStheLoD
    nekem jobban teccik a colorful verzsön
  • tomsolo
    Rincewind: Painter 8 = 65MB
  • tomsolo
    én is megpróbáltam :D
  • tomsolo

• Davidus
    revenge of the cumi
  • Rincewind
    Egyébként fura, hogy mindenkinek a monocrom tetszik jobban, azt hinné az ember, hogy a színes jobban be fog jönni. Nekem még mindig jobban tetszik a színes, csak kicsit jobban bele kéne dolgozni a háttérbe... :)
    Ja megvan a kép címe: 'Pestilence'
  • Rincewind
    Köszi, a többiektől is jól esik az elismerés, de tőled a leginkább. :)
    További munkáim biztos lesznek, mert annyi ötlet kavarog most a fejemben, hogy aludni is alig birok tőlük. :)
    Painter 7 kellene, de sajnos nincs DC-m. Nem tudom mekkora a program, ha nem túl nagy esetleg fel tudnád tölteni valahova? Ha nem megy akkor majd megdumálunk valamit, itt a mailem:
    [email protected]
  • [HUN]PAStheLoD
    ez olyan más...de jó! A csaj hasán milyen effekt(ek) vannak?
  • cenobite

...as light suffers colours...

• cenobite
    Wow! Ez brutál. Jó a hangulata, jobban tetszik mint a színes verzsön. Nagyon kíváncsi vagyok/leszek a további munkákra! Hajrá!

Ui.: Painter7-em van (meg ha minden igaz hamarosan lesz 8 is), ha van DC-d megbeszélünk egy időpontot, én megosztom, Te leszeded. Ok?
  • Rigley
    a sepia-s verzionak kicsit halotti lepel hangulata van... nekem is tetszik
  • Adi
    Jobb a fekete-fehér mert az félelmetesebb :) talán dobjá rá egy kis blood efektet :))))))))))))))
  • [Walaki]D`Lair
    szvsz jobb a fekete-fehér...
  • Jano
    Nekem a színtelen jobban tetszik, nagyon jó.
  • [HUN]PAStheLoD
    ku ul :) ceno elbujhat melletted :)))))
  • Rincewind
    No, dolgoztam még rajta picit. Lassan kezd tetszeni is... :)

• [Walaki]D`Lair
    Szerintem kurvajó...le is szedtem ceno képei mellé :))
  • Harder
    Cool!! :)
  • [HUN]PAStheLoD
    lehet nekem is végig kéne olvasnom a topicot! :)
  • [HUN]PAStheLoD
    ricewind mester!
  • shaba23 #941
    Hát izé...ha a kettő közül választani kéne, akkor inkább a pirosruhás másszon rám...:)
    Tök jó lett...
    Hajrá...
  • Rincewind
    Hali!

Régóta szeretnék foglalkozni olyan stílusú képekkel, mint amilyeneket Cenobite csinál. De eddig valahogy nem ment a dolog, viszont átolvastam majdnem az egész topic-ot és ráakadtam a Cenobite segítségnyújtójára. Úgyhogy azt felhasználva, a képeiből és a szobámban bömbölő Manson CD-ből pedig ichletet merítve, én is nekiálltam életem első ilyen stílusú képének megalkotásának! A stílus alatt itt főleg a technikát értem. Nem lett egy egetrengető alkotás, de ha azt vesszük, hogy életemben először csináltam ilyet, azért nem olyan rossz. De akármilyen is, én nagyon élveztem csinálni, mert elég régóta szeretnék valami hasonlót "alkotni", csak eddig hiányzott az elméleti tudás. Na nem húzom tovább az időt, itt van a képem. Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye róla.
    Körülbelül 3 órát vett igénybe az elkészítése.

Szeretném majd a jövőben tökéletesíteni kicsit a dolgot, ehhez szívesen vennék tanácsokat, javaslatokat, ötleteket. Ja és az a bizonyos "pókháló" effect nagyon tetszik, ha valaki tudna segíteni egy Painter 7 előkerítésében, azt nagyon megköszönném.

Üdv,
    Rince
  • shaba23 #939
    Randal nézd meg a Praetorians c. game borítóját. Linket nem tudok adni, mert nem műxik az oldal ahol láttam...
  • Randal
    az se műxik.
    marad a könyvtár.
  • Rigley
    hahahahhihihuhuhhhoahaha ! :) tényleg. Örülök, hogy tetszik.
  • [HUN]PAStheLoD
    GOOGLE képkereső és beirod legion csak van
  • Randal
    google-t használtam hozzá, de semmi.
    könyvtár lesz szeritnem is az okés hely, ott legalább van.
  • magus
    randal sztem a google-t hasznald, en amikor az evfolyamdogamhoz kerestemlattam nehanyat. de amugy konyvtarban nagyobb sikerrel jarsz sztem:)
  • Randal
    thx, de nem találtam:(
  • Lazarus
    nájsz :)
  • FREAK
    ha magus ilyan, akkor ilyen

nem lufi ez vazzeg hogy színes legyen :D
  • Rigley

:)
  • tomsolo
    próbáld ki a www.webshot.com -ot
  • Lazarus
    Ja, a vízes minta kapjon vlmi színt
  • Madmaxx
    nagyon szürke
  • magus
    Az a baj, hogy elkezdek vmit, es amikor a felenel tartok, eszembe jut egy csomó dolog, amit ebbe nem tok belerakni, ugyhogy semmi sem jut eszembe.

ja amugy hogy lehet megcsinlni hogy a pattern csak egy ideiglegyen benne, utana atmenjen ataltszoba gradienttel?
  • Rigley
    köszi, nem max, lightwave.
  • magus
    ja megegy kerdes, nem biztos hogy eltom magyarazni de azert megprobalom.. na egymasra rakok sok format. es kiszeretnem jelolni a korvonalukat. lattam mask-os megoldast, de nem tom megcsinalni. ertite, mondjuk egymasra rakok 2 kort, ugyhgoy egymasba menjenenk, es annaka formanak a kijeloleset. remelem ertitek...