Saját képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Lehet fikázni...
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
"Számítógépes grafikai magazin"
jópofa lehet. hallottatok már róla?
Az IDG berkein belül
Magus készül már a remekmû remélem!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
fluga
ja lenne egy kérdésem. tudtam, de elfelejtettem, hogy hogy a picsben lehet egy formának, mondjuk egy négyzetnek csak a körvonalát rajzolni, meghatározott pixelvastagsággal. ugyanis tudtam régen, hogy hol kell (vmi brush vagy mi) de azóta elfeledtem. ha vki tudja mire gondolok az szóljon😊
ott van egy top rated kép, ami a háttér. subway in prague 2001 november. nos vettem alapul ezt a képet és duplicáltam (layer menü duplicate layer) kivágtam belõle azt a részt úgy, hogy a poligonal lasso tool-t használtam. itt például ha lenyomod a shift gombot miközben húzod az egeret (klikk egy helyre és onnantól húzhatod az egyenes vonalat kijelölésnek) akkor vizszintesen/föggõlegesen illetve 45 fokban húzhacc kijelölõ vonalat. szépen kijelöltem a formát,(de még mindig a háttér layeren dolgozva) szinte csak találomra, majd ctrl+c ctrl+v-vel újra bevágtam. ennyi. aztán pedig a backgroundot duplicáltam, majd a felsõ background képet color burn blending-re állítottam, szórakoztam az image-adjust-levels menüben a szinekkel (rgb-bõl ki tudod választani, hogy a red green blue szinekközül melyik értéket állítgatod).
a kis figurákat pedig a toolbaron lévõ rajzolás cuccal követtem el (a "t" betû alatt van), lehet ott vonalat, kört, négyzetet, satöbbit rajzolni, pixelvastagság, illetve egyéb okosság megrajzolásával. kicsiben rajzolgattam mindenféle nonfigurativ cuccokat. kb ennyi.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
a kerdeseim:
hogy lehet azt pl hogy ket vonall kozott egy textura legyen. honnan lehet jo anyagokat leszedni egyáltalán. pl azt hogy legyen ket vonalam, es azt toltse ki egy textura.