Saját képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem maradtál le, pontosan erre gondoltam...😊 Lassabb (persze attól függ), de biztosabb megoldás, mint linket vadászni. (eDonkeyhoz meg türelem kell... 😉)
csak Kazaa-t
DC rendszer nem jön be, Edonkey meg amikor próbáltam nagyon hulla volt
miért, lemaradtam valamirõl?
DC rendszer nem jön be, Edonkey meg amikor próbáltam nagyon hulla volt
miért, lemaradtam valamirõl?
Riszpekk
tokeletes.Hany mega?
Fel tudod rakni valahova?
Fel tudod rakni valahova?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
nem tud valaki photoshop hoz valami leirast? mert engem is erdekel a tema csak sajna ilyen szinten mar lama vagyok.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Gondolom... Ahogy elnézem, a többi csak a ripperek/terjesztõk .nfo-ja meg a manual (hogy abban van-e valami fontos/hasznos, azt nem tudom). Szerintem csak a két .aex kell.
A Frischluft honlapján van Photoshopos és Afer Effects-es demo is. A Photoshopos demoban egy file van: "Lenscare.8bf", az After Effect-esben kettõ: "DepthOfField.aex" és "OutOfFocus.aex". Amit én találtam, abban szintén egy "DepthOfField.aex" és egy "OutOfFocus.aex" van. Ez alapján nem úgy tûnik, mintha ugyanaz jó lenne PS-hoz és AE-hez is... (Az AE-s egyébként megvan.)
és olyanod nincs véletlenül?? amúgy a demója meg photoshophoz van, bár.....
"Installation:
-------------
To install this demo version simply move the Lenscare plugin
to your host applications plugin folder and restart it.
In Photoshop i.e. the plugin folder is a sub folder of
Photoshop named 'Plug-Ins'."
szóval szerintem megy mindegyikkel
"Installation:
-------------
To install this demo version simply move the Lenscare plugin
to your host applications plugin folder and restart it.
In Photoshop i.e. the plugin folder is a sub folder of
Photoshop named 'Plug-Ins'."
szóval szerintem megy mindegyikkel
Riszpekk
61.81.86.147 /incoming/020915073212p/ nul/.data/winnt/_.-tagged-._/ by/-=oOo=-MeSsMaStEr-=oOo=-/ for/.dLs/ l:anonymous p:[email protected] port:21
Symantec Norton AntiVirus Corporate Edition v7 61 37b Client Win32-ROR, Symantec Ghost Corporate Edition v7 0-JADEiSO, NORTON CLEANSWEEP 2002 RETAIL SUB100-PHXiSO, FRISCHLUFT LENSCARE FOR ADOBE AFTER EFFECTS V1 0-MIDNIGHT, Nero MP3 Encoder Unlimited Usage for Nero v5 5 9 9 NeroExpress NeroMIX Retail-UnderPl, Nero Mpeg2 Svcd for Nero v5 5 9 9 Retail-UnderPl, MAYA v3 9 WinALL Incl Keymaker-dF
Most találtam, nem ellenõriztem...
Symantec Norton AntiVirus Corporate Edition v7 61 37b Client Win32-ROR, Symantec Ghost Corporate Edition v7 0-JADEiSO, NORTON CLEANSWEEP 2002 RETAIL SUB100-PHXiSO, FRISCHLUFT LENSCARE FOR ADOBE AFTER EFFECTS V1 0-MIDNIGHT, Nero MP3 Encoder Unlimited Usage for Nero v5 5 9 9 NeroExpress NeroMIX Retail-UnderPl, Nero Mpeg2 Svcd for Nero v5 5 9 9 Retail-UnderPl, MAYA v3 9 WinALL Incl Keymaker-dF
Most találtam, nem ellenõriztem...
gamertag: kenobita
Feltúrtam jónéhány hub-ot, de a Lenscare-el nem találkoztam. Találtam megint párszáz-mega plug-in-t, de ez nem volt közte sajnos. De ha esetleg késõbb megtalálnám, akkor mindenképpen leszedem és szólok.
leszedtem a lenscare demót, ez lesz az, csak kéne a full, ugyanis itt pont a DEPTH nem mûködik, meg különben sem lehet megcsinálni a mûveletet, csak preview megy
szóval ilyen warez oldalt nem ismersz?? vagy valami jó fórumot?
szóval ilyen warez oldalt nem ismersz?? vagy valami jó fórumot?
Riszpekk
Ilyet találtam még: http://www.frischluft.com/
Ez photoshop-hoz van, és van benne depth of field opció.
Ez photoshop-hoz van, és van benne depth of field opció.
Hmm... aszongyák a jónépek, hogy ez a DOF 3d-s progikhoz van... Kellene lennie 2D-s alkalmazáshoz is?
remélem, érted, mire gondolok, ez végül is egy fake fókusz effekt
3D Studio-ban is meg lehet csinálni, csak egy komolyabb méretû képnél már minimum napokig renderelne, így meg megvan pikkpakk
3D Studio-ban is meg lehet csinálni, csak egy komolyabb méretû képnél már minimum napokig renderelne, így meg megvan pikkpakk
Riszpekk
Hmm... Ehhez a Depth of field-hez még nem volt szerencsém, mindjárt utánanézek...
Amúgy a kpt6 jó Photoshop alá is -én is ahhoz használom- Corel-bõl csak a Draw-t használom, de az meg ugye vektoros.
Amúgy a kpt6 jó Photoshop alá is -én is ahhoz használom- Corel-bõl csak a Draw-t használom, de az meg ugye vektoros.
nos, lehet, hogy nincs is, amit keresek
nekem Depth Of Field plugin kéne, Corel alá van, de én Adobe párti vagyok
szóval ha nem photoshop, nem baj, csak Adobe legyen (ha van ilyen)
nekem Depth Of Field plugin kéne, Corel alá van, de én Adobe párti vagyok
szóval ha nem photoshop, nem baj, csak Adobe legyen (ha van ilyen)
Riszpekk
Nekem van Eye candy 4, meg kpt6.0. Az EC-t ha gondolod akár mailban is át tudom küldeni, mert kb. 1 mega az install. A kpt6 az húzósabb, mert azt eredeti progihoz (asszem bent a Corel-hez) adták és cd-s.
Amúgy DC-n biztosan fent van. valamelyik nap láttam egy srácot, akinél vagy fél giga plug-in volt. 😊
Amúgy DC-n biztosan fent van. valamelyik nap láttam egy srácot, akinél vagy fél giga plug-in volt. 😊
Photoshop 9.0 RULEZ 😄DDD
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"