Saját képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nos ez Valami ilyen égetett papír akar/ -t volna lenni. jó úton haladok? :/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
1. mostanaban kisse tanulnom kell csak suliban strategazom
2. vmiert beszart az egesz. az itthoni geprol hogyha abrmit akarok csinalni, akkor egyszeruen vagy kidob a fooldalra, vagy pl az orszaglistanal bezarja az ablakot. nem tudok semmit sem csinalni. meg oylan hoyg este megtamadok vkit, meg 8 kor, reggelre meg mintha mi sem tortent volna otthon vannak a seregeim. szoval ha itthon megjavulna jatszanek😞
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
(Most nem azért..😊
Természetesen ki kell jelölni azt a rész amire színátmenet fog vonatkozni.Mondjuk nyílván könnyebb úgy, ha külön layeren van.
hogy csinaltad azt hogy ott legyen sotoet?
ugye ugy ekell egy teruletet sotetebbe tenni, hogy lasso toool, new layers, es ott allitok?
ja es a brightneess merre van?😊 csomo ideig kerestem...
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
sajna kicsit lassú (~10M😎
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Sziasztok!
Végül is semmi extra, csak egy "fantázia webdesign részlet" az általam kedvelt egyszerûség jegyében...unalmamban...
(Én hülye, éjfél után kezdek rajzolgatni...😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Riszpekk
Amúgy köszi !
küldtem nektek 1-1 mailt, az itteni cimeket alapján. majd csekkoljátok.. 😊
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1045305660
Ide akkor inkább csak tényleg a képeket kellene, no és az azokhoz kacsolódó kommenteket.
gamertag: kenobita
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!