Saját képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az CENOBITE™ stílus, nem másolok 😄
de ha akarod megbuherálom a pupilláját, úgy hogy beszarsz 😄
de ha akarod megbuherálom a pupilláját, úgy hogy beszarsz 😄
Riszpekk
Ha kiveszed a pupilláját (tehát csak a szemfehérje marad) akkor nem nézz ki félelmetesebben?
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
"szép ráncos" <---- ez mekkor szöveg LOOOOOLLLL
na igen, mondjuk ezt eddig is tudtam, csak azt hittem, nem 😄D
amúgy igen, lehet, hogy megpróbálom folytatni, és cyber-vámpír lesz belõle
amúgy igen, lehet, hogy megpróbálom folytatni, és cyber-vámpír lesz belõle
Riszpekk
Nekem eredetiben jobban tetszik 😊)
Ez valami raver vámpir. Bitos a klubbokban rázza a Blade-Bloodbath zenére 😊)
Hátteret könnyû betenni. Csinálsz egy layert a képet tartalmazó alá és oda berakod a hátteret. (a kép fekete hátterét azért szedd ki 😊
Ez valami raver vámpir. Bitos a klubbokban rázza a Blade-Bloodbath zenére 😊)
Hátteret könnyû betenni. Csinálsz egy layert a képet tartalmazó alá és oda berakod a hátteret. (a kép fekete hátterét azért szedd ki 😊
Vámpirt csinál nem oszló zombit!!! 😊))))
Itt az eredeti
és itt a vámpír
Csak itt megáll a tudomány, hátteret már nem tudok berakni, textúrákat sem szal ennyi......
és itt a vámpír
Csak itt megáll a tudomány, hátteret már nem tudok berakni, textúrákat sem szal ennyi......
Riszpekk
sima brush-sal lett bepúderezve, a másodiknál már csak a színeket tologattam, mindjárt linkelem
Riszpekk
Hajrá! Az elsõ is frankó lett, airbrush-t használtál? Mert olyan mintha át lenne "erbrás"-olva. 😊 tetszik. Talán az arcán hoznám egységesebbre a színeket, vagy rátennék egy hámlott/ráncos textúrát.
Persze ez csak az én "beteg" véleményem... 😄
Persze ez csak az én "beteg" véleményem... 😄
gamertag: kenobita
No ez tényleg nem könnyû. Én annak idején valami korei oldalon bukkantam rá, a címet sajnos nem tudom... 😞 De ha van DC++-ot megosztom Neked szívesen.
poligonal lasso, valóban, tényleg ez a legkorrektebb
már készül a második vámpír tyúk, jobb híján 😊
már készül a második vámpír tyúk, jobb híján 😊
Riszpekk
Na Freak mikor láthatjuk a mestermûvet?
Pedig a lasso a legtutibb. Tudsz közben zoom-olni is és ha valamit rosszul kattintottál 'del'-el vissza tudsz lépni. Én legtöbbször ezt használom kijelölésre. Nem azt a fajtát, amikor nyomvatartott egérgombbal kell körberajzolni a kívánt részt, hanem amikor kattintgatva tudsz tovább haladni. (Szögletes lasszó 😊 )
lassonal is van aszem ADD
nekem az a bajom vele, hogy egy húzással kell kijelölni a cuccot, és közben nem tudok se zoomolni se mozogni
Riszpekk
huuu 3 perc melo 😊) használj magic wandot akkor bár lassoval jobb az eredmeny
Kijelölöd a bõrfelületet és aztán adjust -> hue/saturation legyen bekapcsolva colorize
thx, de azt hogy kell? tehát hogy állítom csak a bõrét?? a száját már kipirosítottam, de nem jó, túl "élõ" 😄
inkább kék lesz 😄
inkább kék lesz 😄
Riszpekk
Kicsit sápitsd el a bõrét a hue saturationnal. És a haját is azzal csináld szerintem mert igy nagyon egyszinû feketet. Száját is pirositsd (szintén hue saturation)
A tegnapi remekmû után újra fotóbuzerálásra vetemedtem, de elakadtam. Kéne pár tipp, mivel lehetne folytatni (persze így is jó). Tehát az ilyen layeres dolgokban nem vagyok otthon, ehhez kéne segítség.
Íme az eredeti:
És az én verzióm (VAMPIRA):

Íme az eredeti:
És az én verzióm (VAMPIRA):

Riszpekk
jaja... én is úgy tudom
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Freak ezt megveszem! Hány milláért adjátok? 😊))
nem tudjátok le lehet-e vhonann tölteni retusáló programot. mármint, olyat mint amit a fotósok használnak, hogy eltüntessék a pattanásokat, meg ilyenekt a képrõl
A munkám miatt természetesen más képeket is készítek. Az ügyfél a legritkább esetben bólintana rá egy ilyesmi hangulatú design-ra.
Ez azonban nekem nem munka, hanem a hobbim. Illetve talán több is annál... Kedvelem a horror-t, a dark stílus-t (legyen az zene, film, könyv, stb...) - meg még rengeteg más hatás van - és ezeknek a dolgoknak a következménye, hogy a saját képeim is ilyesmi jegyeket viselnek magukon.
Ez azonban nekem nem munka, hanem a hobbim. Illetve talán több is annál... Kedvelem a horror-t, a dark stílus-t (legyen az zene, film, könyv, stb...) - meg még rengeteg más hatás van - és ezeknek a dolgoknak a következménye, hogy a saját képeim is ilyesmi jegyeket viselnek magukon.
No problemo. Nem veszem ám túl komolyan az ilyen dolgokat. Akik elõször látják a képeimet azok általában megpróbálnak pszichiátert ajánlani. 😊
Egy nagyon jó barátom azonban pszichiáter, szerinte rendben vagyok. Csak élénk a fantáziám... 😉
Egy nagyon jó barátom azonban pszichiáter, szerinte rendben vagyok. Csak élénk a fantáziám... 😉