2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
-
#1126 nájsz de a kivágásnál nagyon elütnek a szinek a nemkivágotttól és az zavaró -
#1125 te Garett! Ez jó!?!?! :o) -
#1124 hehe -
#1123 ezt csak szeptemberben tudjátok meg !! :))) -
#1122 biztos félrenyomott :) -
#1121 Hmmm... ezt miért tőlem kérdezed? -
#1120 is :) -
#1119 vagy a háttér?
:-DDDDD
-
#1118 Azok a kis barna foltok a bőrön meg mindenhol.
Nyertem? :) -
#1117 "Tears Of The Sun" ????
a képnek mi köze ehhez....
-
#1116 Húdebeteg! :) Amikor megláttam, egyből a Silent Hill 2 képi világa ugrott be - főleg hogy mostanában játszom vele. Talán a szájakat máshogy csináltam volna (kisebbre?), de az összhatás tetszik. Jók a textúrák, szóval úgy rendben van! -
#1115 javitva :) -
#1114 ja a CODE betűket Painttal csináltam :))) -
#1113 NA ja ott elbasztam mert nagyobb volt a canvas mint a 2 kép amiből külön összeraktam :)
amugy CODE:AA de így jobb :) -
#1112 coaade?:)))
amugy nem rossz, csak sztem tul eles a hatarvonal kozepen -
#1111 és ha már a clownz of da eternity (CODE) nál tartunk akkor íme ELSŐ photoshopos szárnypróbálgatásom. Ami lehet külsőre nemtűnik túl nagy műnek de még ígyis megszenvedtem vele mire összehoztam. :)
A gond csak az hogy millió +1 ötletem volt scak aztán vagy nemtudtam megvalósítani vagy félúton elcsesztem. DE sebaj gyakorolok szorgalmasan.
-
#1110 ezt kikérem a clownz of DA Eternity nevében :) -
[Walaki]D`Lair #1109 nemtom...:) biztos van valahol... -
#1108 Nincs a neten tutorial kézel való firkáláshoz? -
[Walaki]D`Lair #1107 thnx, az építő jellegű kritikát :DDDD -
#1106 nekem tetszik, jól van megcsinálva meg minden, de ne haragudj amikor meglattam a fejet, akkor egy bohoc jutott eszebe es elkezdtem rohogni:))
de tényleg jó amugy -
[Walaki]D`Lair #1105 Tears Of The Sun
-
#1104 -
#1103 Nem baj az! -
#1102 A pleas körül lévő szöveg nem eléggé látható amúgy fasza -
#1101 csak 2 kérdés:
1. a hatszögeket hogy csináltadf ilyen szabályos hálóba?
2. a kereten belul a szineset mivl csinaltad? atszinezted, vagy a hue/saturationt allitottad vagymi? -
Madmaxx #1100 Hát nekem a réggebbiek jobban tetszettek fluga. Itt valahogy túl nagy a kontraszt a kép és a kiemelt részlet között. Meg szerintem a szöveget is másként kellene irnod, és főleg nem kiemelned (PLEASE). Egyelőre ennyi:)) Majd még fikázom :)))) -
#1098 majd próbálok scannelni van 1-2 :) fotós tábor rulez! -
#1097 De az már nem lesz teljesen lego-s, mert ezek nem rakhatók ki a LEGO szóból. Nem baj? -
#1096 na itt a végleges, ennyit tudtam kihozni belőle sajna, majd lehet még később előveszem.
ja és ha vkinek van érdekes, jó fényképe, azt is linkelje be nyugodtan.
-
#1095 Kérek szépen loálosat is! Lécci! Meg Janisat! :D -
#1094 :D
loál! -
-
#1092 Ki mondta, hogy nagy szám??? Mert én nem mondtam... -
#1091 és?zavar hogy belinkelte?te mit linkeltél be eddig?ez nem a fikázós topik, húzz a gumiszobába, ott osszad az észt. -
#1090 Ebbe mi a nagy szám? ilyet még én is tudok... -
#1089 hé :) ez jobb annál ! -
#1088 Nájsz! :) -
#1087 Kicsit több komolyságot elvtársak:) -
#1086 Fasza