Saját képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tulképpen sztem nem...
van benne 2 tutorial, aztan programleirasok. azokat nem olvastam meg el, de nagyreszt, ez ilyen jo, olyan jo... altalaban az ujdonsagokat irjak le az uj programokban, de 2 rongyot nem er meg...
van benne 2 tutorial, aztan programleirasok. azokat nem olvastam meg el, de nagyreszt, ez ilyen jo, olyan jo... altalaban az ujdonsagokat irjak le az uj programokban, de 2 rongyot nem er meg...
hát, én leballagtam a camponaban, bementem az elso boltba ahol ujsagot arulnak, es megvettem... probald nagyobb ujsagarusoknal
ja es nem 28-an jelent, meg sokkal kesobb
ja es nem 28-an jelent, meg sokkal kesobb
hát, én leballagtam a camponaban, bementem az elso boltba ahol ujsagot arulnak, es megvettem... probald nagyobb ujsagarusoknal
Kérdés: Photoshop 6ban még be tudtam állítani ceruzánál és ecsetnél, hogy milyen hosszú csíkot húzzanak. Beállítottam egy számot, és az adott hosszúság elérésekor elhalványult a vonal amit húztam. Na ezt az opciót sehol nem találom a 7-esben. Valaki tudja hogy hol tudom beállíani?
az a képvilág is megmarad de nem volt benne elég dinamizmus ami kifejezte volna a tegnapi hangulatomat és amugy a háttér is valószinüleg elég sötét lesz igy nincs meg a kellõ kontraszt.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
NAh már csak valami háttér kéne várom a jobbnál jobb ötleteket!!!!

mindig csak az agresszio... 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nah egy mai ihletésû work in progress kép. (ANGER)

Én inkább kicsit színesebbnek és talán "puhább"-nak gondolom (ha jó ez a kifejezés...) Ez van. 😊
Chrome in my veins
gamertag: kenobita
Köszi még1x mindenkinek! Megpróbálok válaszolni a feltett kérdésekre:
Galy ma 15:18 | Válasz erre | #759
Változó,hogy mennyi idõ alatt készül el. Van, hogy néhány napig - napi 1-2 órás ráfordítással -, van úgy, hogy "egyszuszra" 4-5-6 órát beleadva elkészítem az elejétõl a végéig.
Magus ma 15:23 | Válasz erre | #760
A "koszt" textúra felhasználásával csináltam. Ha megvan a megfelelõnek vélt textúra, rárakom a képre és utána a layer tulajdonságaival eljátszva alakul ki a végeredmény. Valahogy így:
A karcokat nem Photoshop-al csináltam, hanem a Painter7-el. Abban van egy ilyen ecsettípus, ami ilyen karcos/pókhálós hatást kelt.
Garrett ma 17:02 | Válasz erre | #762
A láncokat egy foto-cd-n találtam, de kellett rajta módosítani, ugyanis csak egy láncdarabot használtam és azt sokszorozva/illesztve raktam össze a teljeset. Plusz a textúrázás, mert alapban sima fémszínû volt.
Remélem tudtam segíteni.
Galy ma 15:18 | Válasz erre | #759
Változó,hogy mennyi idõ alatt készül el. Van, hogy néhány napig - napi 1-2 órás ráfordítással -, van úgy, hogy "egyszuszra" 4-5-6 órát beleadva elkészítem az elejétõl a végéig.
Magus ma 15:23 | Válasz erre | #760
A "koszt" textúra felhasználásával csináltam. Ha megvan a megfelelõnek vélt textúra, rárakom a képre és utána a layer tulajdonságaival eljátszva alakul ki a végeredmény. Valahogy így:
A karcokat nem Photoshop-al csináltam, hanem a Painter7-el. Abban van egy ilyen ecsettípus, ami ilyen karcos/pókhálós hatást kelt.
Garrett ma 17:02 | Válasz erre | #762
A láncokat egy foto-cd-n találtam, de kellett rajta módosítani, ugyanis csak egy láncdarabot használtam és azt sokszorozva/illesztve raktam össze a teljeset. Plusz a textúrázás, mert alapban sima fémszínû volt.
Remélem tudtam segíteni.
gamertag: kenobita
www.acidfonts.com
Hmm, érdekes a windows commander nem lát fonts dirt a windows alkönyvtárban... Ez hogy lehet?
Mindenesterte sikerült az intézõvel, köszi!
Mindenesterte sikerült az intézõvel, köszi!
windóz fonts könyvtárába rakd, illetve:
vezérlõpult -> betûkészletek ->kikeresed és duplán kattintasz rá ->Kész gomb
vezérlõpult -> betûkészletek ->kikeresed és duplán kattintasz rá ->Kész gomb
Sziasztok!
Photoshop 7 be hogy tudok letöltött fontokat berakni? (.ttf a kiterjesztésük)
Csináltam a pluginson belül egy fonts dirt, és oda pakoltam õket, de nem ismerte fel...
Photoshop 7 be hogy tudok letöltött fontokat berakni? (.ttf a kiterjesztésük)
Csináltam a pluginson belül egy fonts dirt, és oda pakoltam õket, de nem ismerte fel...
Hehe magus csak kérdések kérdések kérdések de még nem láttunk nagy mûvet!!!😊)
NOs egy kérdésem lenne az egyik régebbi képhez:
a láncokat körülötte saját magadnak csináltad vagy az volt " készen".
Mert én is próbálgattam csinálni vasláncot a köv képpen:
O és I karakterek letexturázva ilyen rozsdás vas texturával, de nem lett az igazi.
a láncokat körülötte saját magadnak csináltad vagy az volt " készen".
Mert én is próbálgattam csinálni vasláncot a köv képpen:
O és I karakterek letexturázva ilyen rozsdás vas texturával, de nem lett az igazi.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
a koszt a szajara a masodiknak hogy csinaltad? meg a szaja szelere... meg a karcokat utolag az milyen plugin?

... izé, az ihlet...