2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
  • cenobite
    8-ast még nem próbáltam. Be kellene szerezni, kíváncsi vagyok miket változtattak...
  • cenobite
    1000 köszönet! Bemásoltam, de sajnos nem működik. Mikor meg akarom csinálni az effektet, leokézom és lefagy... :(
    Még otthon megpróbálom, mert itt melóhelyen 6.01-es photoshop van, nekem meg 7-es. Hátha azzal megy.
    Nagyon köszi még1x!
  • gyraph
    Köszi! Pedig felületre minthogyha valami egésszen más program lenne. Az igaz, hogy én a 8-as verziót próbáltam, de a kezelőfelület még csak nem is hasonlít.
  • Klon
    CENO

digieffects agedfilm v1.0
  • cenobite
    A Painter sorozatot a Metacreations kezdte el és azt hiszem a 7-es verzió után vette meg a Corel. (Javítsatok ki ha tévedek) Utána Corel Painter néven kezdett futni a dolog.
  • cenobite
    Még ez sem tökéletes, csak most reggel próbáltam valamit összeütni, hogy lásd mire gondolok. Sorry a nagy képért...
  • cenobite
    Próbáld meg, hogy váltotod az ecset méretét és az opacity-t, valamint 2-3 layer-re is rakhatod ezt a fiber cloner-es dolgot és a layerek átlátszóságával is tudsz variálni. Photoshopban is rá lehet segíteni, de én ott a desaturate-et és a színezést ajánlom az ilyen típusú képeknél. Van egy ilyen effekt amúgy photoshophoz, hogy "DigiEffects Aged Films". Az nagyon jó dolgokat tud, direkt erre van kihegyezve, csak nekem még nincs meg a teljes.

Painter7 előtte/utána

• gyraph
    Valahogy nem ismerek a programra...Ez ugye nem a Corel Painter?
  • Rincewind
    Köszi!

Megtaláltam, sikerült is csinálni, de sajna nem tetszik. :)
    Azért nem, mert egyenes vonalakból áll és nem igazán, ill. csak részben adja vissza a régi festmények töredezett látványát. Nincs erre valami már technika? Esetleg PhotoShop-os?
  • cenobite
    Szóval az ecseteknél először a Cloners-t válaszd, majd utána mellette a Fiber Cloner-t.
  • cenobite
    Nézd csak! Itt a Fiber Cloner:

A régi brush palettát pedig úgy tudod visszahozni, hogy újra rámész a brush-nál az importra és ott kiválasztod a "Painter7 Brushes"-t. (Vagy valami ilyesmi a neve.)
  • Rincewind
    Hát még nem nagyon megy. Illetve csak Fiber Cloner-t nem találom, a többi tiszta.
    Meg véletlenül importáltam a CD-dről egy új Brush-t és most eltűnt a többi... :)
  • Jano
    Okés!
  • Lazarus
    Na valahogy így néz ki eddig. Majd még kell szépíteni ofkósz

A felhasználónév legyen mondjuk szmájli
  • Guest
    Csak szépen, nyugodtan, nem kell semmit elkapkodni... :)

(Amúgy szerintem inkább a szmájlis topikban folytassuk... ;))
  • Jano
    (Jól haladok, mi? :D)
  • Jano
    Mi legyen a felhaszn.név?
  • Jano
    Jó!
  • Lazarus
    regelj egy ftpt az srv.hu-n plz
  • Lazarus
    Én ráérek, már készül is :)
  • Jano
    Erről beszéltünk Relaks-sal, csak aszonta nem nagyon ér rá.
    Egyébként benne vagyok!
    Több forrás -> nagyobb siker. :DDD
  • Lazarus
    Nem csinálunk egy olyan oldalt ahonnan a te szmájliaidat lehet beszúrni? :)
    Én megírom a php mocit
  • The Garrett
  • tomsolo
    view snap pipa ki
  • The Garrett
    Jah és 1 kérdés: A kurzor "ráhúz" a képnek a szélére, ha közel kerül hozzá. körbevágásnál meg ilyeneknél elég idegesítő tud lenni. Ezt hol lehet kikapcsolni???
  • The Garrett
    NA jelenleg ittartok... ez már kezd tetszeni nekemis.
    még a haját meg a hátteret akarom kicsit jobban összehozni.
    + rendbeszedni.
  • Loál János #1309
    Thx :D
  • Lazarus
    nice :)
  • I.C.ram
    Igaz :)
  • The Garrett
    Thx :)
    Csináltam vagy 3-4 féle hátteret még este,de már nemláttam ki a fejemből ugyhogy nemtettem fel. Na de majd ma!
  • cenobite
    A Painter7 egy nagyon jó rajzolóprogram (van már 8-as is).
  • cenobite
    Hát kell nekik itt vagánykodni, hogy felrakatják magukat a zinternettttttre, meg minden. :)
  • cenobite
    Alakul... ;) A háttér tényleg nem a legjobb (sorry), szerintem próbálj meg valami kicsit sötétebbet. A lényeg, hogy ha nem úgy sikerülne ahogy akartad, akkor próbáld meg újra, csinálj többet, szóval gyakorolj. Ha komolyan gondolod, jó lesz az...!
  • cenobite
    Jahhh... igen, sorry, hogy még nem válaszoltam.
    Ezt a pókhálós (illetve ahhoz hasonlító) dolgot a Painter-ben a Cloners ecsetkészlet kiválasztásával, ezen belül is a Fiber Cloner-el tudod elérni. Ha kiválasztottad a Fibert Cloner-t, kérj egy új layert, állítsd be, hogy milyen színnel akarsz festeni (célszerű a piszkosfehér, szürke, világosdrapp árnyalatokkal játszani). Majd az opacity-t (nem a layer-nél, hanem az ecset tulajdonságainál - tudod, az alsó hosszúkás "menüsor") és a size-t ízlés szerint beállítod.
    Ezután pedig az elején kért új layer-re vígan pókhálózhatsz, ha valahol nem tetszik, egyszerűen kiradírozod.
    Ha hazamegyek lövök fel egy két screenshot-ot is, mert így lehet, hogy kicsit "kulimász" amit elmagyaráztam, pedig amúgy nem nehéz.
  • The Garrett
    mi az a painter 7?
  • Calver
    Szegény Tarja Turunen-t így elintézni!
  • Jano
  • Rincewind
    Ceno!

Anno volt szó erröl a Painter 7-ről és, hogy ezzel lehet ilyet "pókhálót" felvinni a kép felületére. Le tudnád írni, hogy ezt hogyan kéne?
    Nekem eddig nem igazán sikerült jót csinálni. Az alap víz felülettel szórakoztam kicsit, azt vittem fel a képre, de nem lett az igazi.
  • The Garrett
    na ehhez már csak linket teszek be.
    Ami nekem nemtetszik rajta: az szerintem az hogy tul erőteljes lett a háttér, illetve hogy nemtudom befejezni :///

Kicsit elakadtam, nemtudom mitkezdjek a hajával :/
    linkkkk
  • I.C.ram
    Minden jó nő erre a "CENO-sorsa" jut? :)