2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
-
#1335 8-ast még nem próbáltam. Be kellene szerezni, kíváncsi vagyok miket változtattak... -
#1334 1000 köszönet! Bemásoltam, de sajnos nem működik. Mikor meg akarom csinálni az effektet, leokézom és lefagy... :(
Még otthon megpróbálom, mert itt melóhelyen 6.01-es photoshop van, nekem meg 7-es. Hátha azzal megy.
Nagyon köszi még1x! -
#1333 Köszi! Pedig felületre minthogyha valami egésszen más program lenne. Az igaz, hogy én a 8-as verziót próbáltam, de a kezelőfelület még csak nem is hasonlít. -
#1332 CENO
digieffects agedfilm v1.0 -
#1331 A Painter sorozatot a Metacreations kezdte el és azt hiszem a 7-es verzió után vette meg a Corel. (Javítsatok ki ha tévedek) Utána Corel Painter néven kezdett futni a dolog. -
#1330 Még ez sem tökéletes, csak most reggel próbáltam valamit összeütni, hogy lásd mire gondolok. Sorry a nagy képért... -
#1329 Próbáld meg, hogy váltotod az ecset méretét és az opacity-t, valamint 2-3 layer-re is rakhatod ezt a fiber cloner-es dolgot és a layerek átlátszóságával is tudsz variálni. Photoshopban is rá lehet segíteni, de én ott a desaturate-et és a színezést ajánlom az ilyen típusú képeknél. Van egy ilyen effekt amúgy photoshophoz, hogy "DigiEffects Aged Films". Az nagyon jó dolgokat tud, direkt erre van kihegyezve, csak nekem még nincs meg a teljes.
Painter7 előtte/utána
-
#1328 Valahogy nem ismerek a programra...Ez ugye nem a Corel Painter? -
#1327 Köszi!
Megtaláltam, sikerült is csinálni, de sajna nem tetszik. :)
Azért nem, mert egyenes vonalakból áll és nem igazán, ill. csak részben adja vissza a régi festmények töredezett látványát. Nincs erre valami már technika? Esetleg PhotoShop-os? -
#1326 Szóval az ecseteknél először a Cloners-t válaszd, majd utána mellette a Fiber Cloner-t. -
#1325 Nézd csak! Itt a Fiber Cloner:
A régi brush palettát pedig úgy tudod visszahozni, hogy újra rámész a brush-nál az importra és ott kiválasztod a "Painter7 Brushes"-t. (Vagy valami ilyesmi a neve.) -
#1324 Hát még nem nagyon megy. Illetve csak Fiber Cloner-t nem találom, a többi tiszta.
Meg véletlenül importáltam a CD-dről egy új Brush-t és most eltűnt a többi... :) -
#1323 Okés! -
#1322 Na valahogy így néz ki eddig. Majd még kell szépíteni ofkósz
A felhasználónév legyen mondjuk szmájli -
#1321 Csak szépen, nyugodtan, nem kell semmit elkapkodni... :)
(Amúgy szerintem inkább a szmájlis topikban folytassuk... ;)) -
#1320 (Jól haladok, mi? :D) -
#1319 Mi legyen a felhaszn.név? -
#1318 Jó! -
#1317 regelj egy ftpt az srv.hu-n plz -
#1316 Én ráérek, már készül is :) -
#1315 Erről beszéltünk Relaks-sal, csak aszonta nem nagyon ér rá.
Egyébként benne vagyok!
Több forrás -> nagyobb siker. :DDD -
#1314 Nem csinálunk egy olyan oldalt ahonnan a te szmájliaidat lehet beszúrni? :)
Én megírom a php mocit -
#1313 -
#1312 view snap pipa ki -
#1311 Jah és 1 kérdés: A kurzor "ráhúz" a képnek a szélére, ha közel kerül hozzá. körbevágásnál meg ilyeneknél elég idegesítő tud lenni. Ezt hol lehet kikapcsolni??? -
#1310 NA jelenleg ittartok... ez már kezd tetszeni nekemis.
még a haját meg a hátteret akarom kicsit jobban összehozni.
+ rendbeszedni. -
#1309 Thx :D -
#1308 nice :) -
#1306 Igaz :) -
#1305 Thx :)
Csináltam vagy 3-4 féle hátteret még este,de már nemláttam ki a fejemből ugyhogy nemtettem fel. Na de majd ma! -
#1304 A Painter7 egy nagyon jó rajzolóprogram (van már 8-as is). -
#1303 Hát kell nekik itt vagánykodni, hogy felrakatják magukat a zinternettttttre, meg minden. :) -
#1302 Alakul... ;) A háttér tényleg nem a legjobb (sorry), szerintem próbálj meg valami kicsit sötétebbet. A lényeg, hogy ha nem úgy sikerülne ahogy akartad, akkor próbáld meg újra, csinálj többet, szóval gyakorolj. Ha komolyan gondolod, jó lesz az...! -
#1301 Jahhh... igen, sorry, hogy még nem válaszoltam.
Ezt a pókhálós (illetve ahhoz hasonlító) dolgot a Painter-ben a Cloners ecsetkészlet kiválasztásával, ezen belül is a Fiber Cloner-el tudod elérni. Ha kiválasztottad a Fibert Cloner-t, kérj egy új layert, állítsd be, hogy milyen színnel akarsz festeni (célszerű a piszkosfehér, szürke, világosdrapp árnyalatokkal játszani). Majd az opacity-t (nem a layer-nél, hanem az ecset tulajdonságainál - tudod, az alsó hosszúkás "menüsor") és a size-t ízlés szerint beállítod.
Ezután pedig az elején kért új layer-re vígan pókhálózhatsz, ha valahol nem tetszik, egyszerűen kiradírozod.
Ha hazamegyek lövök fel egy két screenshot-ot is, mert így lehet, hogy kicsit "kulimász" amit elmagyaráztam, pedig amúgy nem nehéz. -
#1300 mi az a painter 7? -
#1299 Szegény Tarja Turunen-t így elintézni! -
#1298 -
#1297 Ceno!
Anno volt szó erröl a Painter 7-ről és, hogy ezzel lehet ilyet "pókhálót" felvinni a kép felületére. Le tudnád írni, hogy ezt hogyan kéne?
Nekem eddig nem igazán sikerült jót csinálni. Az alap víz felülettel szórakoztam kicsit, azt vittem fel a képre, de nem lett az igazi. -
#1296 na ehhez már csak linket teszek be.
Ami nekem nemtetszik rajta: az szerintem az hogy tul erőteljes lett a háttér, illetve hogy nemtudom befejezni :///
Kicsit elakadtam, nemtudom mitkezdjek a hajával :/
linkkkk -
#1295 Minden jó nő erre a "CENO-sorsa" jut? :)