Saját képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Majd jelezd itt a fórumban, amikor le akarod szedni...
Elég sok idõ lesz (ADSL)
Amúgy a Kolin és/vagy a Matrixon találsz meg.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
gamertag: kenobita
(ha szoktál DC-zni, nálam megtalálod)
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Painter 8= 2CD--> 826 MB
Legalábbis az enyém.
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Ja megvan a kép címe: 'Pestilence'
További munkáim biztos lesznek, mert annyi ötlet kavarog most a fejemben, hogy aludni is alig birok tõlük. 😊
Painter 7 kellene, de sajnos nincs DC-m. Nem tudom mekkora a program, ha nem túl nagy esetleg fel tudnád tölteni valahova? Ha nem megy akkor majd megdumálunk valamit, itt a mailem:
[email protected]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ui.: Painter7-em van (meg ha minden igaz hamarosan lesz 8 is), ha van DC-d megbeszélünk egy idõpontot, én megosztom, Te leszeded. Ok?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Tök jó lett...
Hajrá...
Régóta szeretnék foglalkozni olyan stílusú képekkel, mint amilyeneket Cenobite csinál. De eddig valahogy nem ment a dolog, viszont átolvastam majdnem az egész topic-ot és ráakadtam a Cenobite segítségnyújtójára. Úgyhogy azt felhasználva, a képeibõl és a szobámban bömbölõ Manson CD-bõl pedig ichletet merítve, én is nekiálltam életem elsõ ilyen stílusú képének megalkotásának! A stílus alatt itt fõleg a technikát értem. Nem lett egy egetrengetõ alkotás, de ha azt vesszük, hogy életemben elõször csináltam ilyet, azért nem olyan rossz. De akármilyen is, én nagyon élveztem csinálni, mert elég régóta szeretnék valami hasonlót "alkotni", csak eddig hiányzott az elméleti tudás. Na nem húzom tovább az idõt, itt van a képem. Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye róla.
Körülbelül 3 órát vett igénybe az elkészítése.

Szeretném majd a jövõben tökéletesíteni kicsit a dolgot, ehhez szívesen vennék tanácsokat, javaslatokat, ötleteket. Ja és az a bizonyos "pókháló" effect nagyon tetszik, ha valaki tudna segíteni egy Painter 7 elõkerítésében, azt nagyon megköszönném.
Üdv,
Rince
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
ja amugy hogy lehet megcsinlni hogy a pattern csak egy ideiglegyen benne, utana atmenjen ataltszoba gradienttel?