Saját képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
szoktam persze... azé vagyok én is. de milyen ez a painteR?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Klon
Meg van osztva most is...
Majd jelezd itt a fórumban, amikor le akarod szedni...
Elég sok idõ lesz (ADSL)
Amúgy a Kolin és/vagy a Matrixon találsz meg.

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

cenobite
Húha... Ezt majd meg tudnád osztani valamelyik este? Nekem ugyanis egy 60 mega körüli rip várható és akkor már inkább a Te verziód. Nagyon megköszönném!

gamertag: kenobita

cenobite
Én tettem vele próbát, de maradok a Photoshop maszkolásnál. Tudod olyan dolgokat esetleg, mint libegõ haj, tûz, plüssállat, stb egész jól megcsinálja, de ha egyenes vonalban kell vele haladni, akkor elég zizis... Szóval vannak helyzetek mikor jól használható, de összességében nekem nem nyerte el túlzottan a tetszésem. Valahogy többre számítottam.

Klon
Corel painter
(ha szoktál DC-zni, nálam megtalálod)

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

[HUN]PAStheLoD
adobe photo painter vagy mi?

[HUN]PAStheLoD
kösz!

Klon
rosszul tudod...
Painter 8= 2CD--> 826 MB
Legalábbis az enyém.

magus
Nagyon jók Rince, mind2😊 ha még nem mondták volna elegen eddigg elõttem, én elmondom😊

Harder
a KnockOut 2-t ismeritek, használjátok?

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

cenobite
A hason textúra van, illetve textúrák vannak. Tudod, ilyen kiszáradt föld, repedezett falak+ilyesmik.

Davidus
Császármetszés meg vakbélmûtét😊

V9ykn8_TZL0

[HUN]PAStheLoD
nekem jobban teccik a colorful verzsön

tomsolo
Rincewind: Painter 8 = 65MB

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
én is megpróbáltam 😄

tomsolo

Davidus
revenge of the cumi

V9ykn8_TZL0

Rincewind
Egyébként fura, hogy mindenkinek a monocrom tetszik jobban, azt hinné az ember, hogy a színes jobban be fog jönni. Nekem még mindig jobban tetszik a színes, csak kicsit jobban bele kéne dolgozni a háttérbe... 😊
Ja megvan a kép címe: 'Pestilence'
Rincewind
Köszi, a többiektõl is jól esik az elismerés, de tõled a leginkább. 😊
További munkáim biztos lesznek, mert annyi ötlet kavarog most a fejemben, hogy aludni is alig birok tõlük. 😊
Painter 7 kellene, de sajnos nincs DC-m. Nem tudom mekkora a program, ha nem túl nagy esetleg fel tudnád tölteni valahova? Ha nem megy akkor majd megdumálunk valamit, itt a mailem:
[email protected]
[HUN]PAStheLoD
ez olyan más...de jó! A csaj hasán milyen effekt(ek) vannak?

cenobite

...as light suffers colours...

cenobite
Wow! Ez brutál. Jó a hangulata, jobban tetszik mint a színes verzsön. Nagyon kíváncsi vagyok/leszek a további munkákra! Hajrá!

Ui.: Painter7-em van (meg ha minden igaz hamarosan lesz 8 is), ha van DC-d megbeszélünk egy idõpontot, én megosztom, Te leszeded. Ok?

Rigley
a sepia-s verzionak kicsit halotti lepel hangulata van... nekem is tetszik

dddstudio.tk

Adi
Jobb a fekete-fehér mert az félelmetesebb 😊 talán dobjá rá egy kis blood efektet 😊)))))))))))))

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

[Walaki]D`Lair
szvsz jobb a fekete-fehér...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Jano
Nekem a színtelen jobban tetszik, nagyon jó.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

[HUN]PAStheLoD
ku ul 😊 ceno elbujhat melletted 😊))))

Rincewind
No, dolgoztam még rajta picit. Lassan kezd tetszeni is... 😊

[Walaki]D`Lair
Szerintem kurvajó...le is szedtem ceno képei mellé 😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Harder
Cool!! 😊

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

[HUN]PAStheLoD
lehet nekem is végig kéne olvasnom a topicot! 😊

[HUN]PAStheLoD
ricewind mester!

shaba23
Hát izé...ha a kettõ közül választani kéne, akkor inkább a pirosruhás másszon rám...😊
Tök jó lett...
Hajrá...
Rincewind
Hali!

Régóta szeretnék foglalkozni olyan stílusú képekkel, mint amilyeneket Cenobite csinál. De eddig valahogy nem ment a dolog, viszont átolvastam majdnem az egész topic-ot és ráakadtam a Cenobite segítségnyújtójára. Úgyhogy azt felhasználva, a képeibõl és a szobámban bömbölõ Manson CD-bõl pedig ichletet merítve, én is nekiálltam életem elsõ ilyen stílusú képének megalkotásának! A stílus alatt itt fõleg a technikát értem. Nem lett egy egetrengetõ alkotás, de ha azt vesszük, hogy életemben elõször csináltam ilyet, azért nem olyan rossz. De akármilyen is, én nagyon élveztem csinálni, mert elég régóta szeretnék valami hasonlót "alkotni", csak eddig hiányzott az elméleti tudás. Na nem húzom tovább az idõt, itt van a képem. Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye róla.
Körülbelül 3 órát vett igénybe az elkészítése.

Szeretném majd a jövõben tökéletesíteni kicsit a dolgot, ehhez szívesen vennék tanácsokat, javaslatokat, ötleteket. Ja és az a bizonyos "pókháló" effect nagyon tetszik, ha valaki tudna segíteni egy Painter 7 elõkerítésében, azt nagyon megköszönném.

Üdv,
Rince
shaba23
Randal nézd meg a Praetorians c. game borítóját. Linket nem tudok adni, mert nem mûxik az oldal ahol láttam...
Randal
az se mûxik.
marad a könyvtár.

Rigley
hahahahhihihuhuhhhoahaha ! 😊 tényleg. Örülök, hogy tetszik.

dddstudio.tk

[HUN]PAStheLoD
GOOGLE képkeresõ és beirod legion csak van

Randal
google-t használtam hozzá, de semmi.
könyvtár lesz szeritnem is az okés hely, ott legalább van.

magus
randal sztem a google-t hasznald, en amikor az evfolyamdogamhoz kerestemlattam nehanyat. de amugy konyvtarban nagyobb sikerrel jarsz sztem😊

Randal
thx, de nem találtam😞

Lazarus
nájsz 😊
FREAK
ha magus ilyan, akkor ilyen

nem lufi ez vazzeg hogy színes legyen 😄

Riszpekk

Rigley

😊

dddstudio.tk

tomsolo
próbáld ki a www.webshot.com -ot

Lazarus
Ja, a vízes minta kapjon vlmi színt
nagyon szürke

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

magus
Az a baj, hogy elkezdek vmit, es amikor a felenel tartok, eszembe jut egy csomó dolog, amit ebbe nem tok belerakni, ugyhogy semmi sem jut eszembe.

ja amugy hogy lehet megcsinlni hogy a pattern csak egy ideiglegyen benne, utana atmenjen ataltszoba gradienttel?

Rigley
köszi, nem max, lightwave.

dddstudio.tk

magus
ja megegy kerdes, nem biztos hogy eltom magyarazni de azert megprobalom.. na egymasra rakok sok format. es kiszeretnem jelolni a korvonalukat. lattam mask-os megoldast, de nem tom megcsinalni. ertite, mondjuk egymasra rakok 2 kort, ugyhgoy egymasba menjenenk, es annaka formanak a kijeloleset. remelem ertitek...