2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
-
#1375 és a "3 deci kömény mag jajj de rádzsó legény vagy Boldizsár.... inkább legyek koldus szegény csak a károm legyen kemény:)
mert én tégedet nagyon szeretlek bazom azt a girbe görbe büdös seggedet:)
ezt ismereD? -
#1374 Húú... Nem tudom, próbálj meg rákeresni! Gondolkodtam már rajta, hogy feltöltöm valahova (a többi agyszüleménnyel együtt, ugyanis Reppes Bolyszok néven csináltunk még néhány megaslágert...), szerintem most a 4napos ünnep alatt csinálok egy oldalt a P.Cs.-nak... Ja! A Hangyák nevű zenekar fel is dolgozta a Pudvás Csávó-t! Kurva jó lett. :) -
#1373 puszta kiváncsiság: a neved nem a hellraiserből van? csak mert mikor elolvasom mindig az jut eszembe -
#1372 uhá király:D
bazz ténylg ezt mondja, csak rámegy a szöveg, a másik hangadóktól:)
sátgángolyó:D
a mi kemények oszt még mindenhova jövünk résznél is van két ilyen beszólás, a másik hangoktól:)
ezt se értem tisztán :(
-
#1371 Le lehet vhonnan rántani? :)
©-=RelakS=- ..::SzmájliszakértŐ::..™® -
#1370 Szóval '95-96...
-
#1369 Hú... ez olyan '95-95 körül lehetett.
A refrén pedig így szól:
"Mi vagyunk a kemény reppesek
Az emberek tőlünk remegve mennek.
Mi pedig utánuk nagy sebbel-lobbal,
Hogy széjjellőjük őket villámló bottal."
Szóval mondanivaló az volt bőven! :D -
#1368 köszi -
#1367 akkor tényelg jó régi....
mikor csináltátok?
ja és a "refrént" nem értem
itt nagyon összecsúsznak a szövegek
pl: mi vagyunk a......
meg a: mi kemények vagyunk azt még mindenhova jövünk, és itt meignt halandzsa.... :) -
#1366 hehehe
#1365 Debiza! Elküldük az akkor még futó PC-X magazinnak, aminek a CD mellékletére fel is került. Innen egyenes út vezetett a világhírnévhez. :) -
#1364 "érdekes zenéket hallgatok"
:-)))
#1363 naneee! :)
"a rohadt köcsög csávó csak beszólt:
ugyanmá haggyá!
ilyet szólt" :DDD
"itten állt előttem azt lőttem vagy ötöt,
láttam, hogy kinyuvadt a rohadtbuziköcsög" -
#1362 Ezek úgy jönnek... Közben érdekes zenéket hallgatok, szóval egyszercsak beugrik. Vagy az éppen szóló zene egy szövegrészlete a cím, ami passzol a képhez. -
#1361 Heartbeats In A Lifeless Womb - Szívdobbanások egy élettelen anyaméhben
-
#1360 mesekönyből:) -
#1359 Szívdobogások egy élettlene méhben -
#1358 Most látom csak az aláírásod. Hiszen ez a Pudvás Csávó egyik sora... :D Hú, de régen csináltuk.... Tök jó, hogy még néha most is belebotlok. -
#1357 Honnan szülöd ezeket a címeket?!?
#1356 nem fordítanád le? mert nem nagyon értem(hogy pontos legyek egyáltalán nem értem :() -
#1355 na majd képcsinálás előtt írni tanulok meg:) -
#1354 Thanks all!
Ja! A címét közben megváltoztattam. Az új címe a képnek:
Heartbeats In A Lifeless Womb
-
#1353 :DDDDD Bazzzzzz! :DDD -
#1352 "A lány lefekszik aludni mer' álmos, de a hátából kiálló tarajak miatt nem tud kényelmesen elhelyezkedni."
:D -
#1351 kurvajók meg mindne, csak én nem szeretem ezt a stílúst, sőt rühellem, nagoyn elborult, meg olyan csúnya, de ettől függetlenül kurvajó amit csinálsz, meg nagyon baró, és én is csinálnékiylet szívsen, csaklsuta vagyok:) -
#1350 szép(mint mindegyik) de szvsz volt már jobb is -
#1349 Túl szép lett a ruha! ;) -
Dreaming Of Life
-
#1347 köszi -
#1346 ha uj layert teszel rá akkor a layer Blending options ban az opacity. % os értékben. -
#1345 hogy lehet átlátszová tenni egy képet? mondjuk 50%ra (photoshop7.0)
thx -
#1344 autofx: DREAMSUITE 1 -
#1343 -
#1342 sztem jó -
#1341 és ami tökjó hogy már kaptam pozitív visszajelzést is róla :) Nemárt a kezdő önbizalom :) -
#1340 NA kezd körvonalazódni a végleges kép. Talán még be is fejezem. 1x :)
-
#1339 O.k. 7-essel megy! :) -
#1338 Otthon +nézem, én is erre gyanaxom, hogy a 6 miatt nem megy itt bent. -
#1337 Hali
Nekem tökéletesen megy: 7.01 CE-vel -
#1336 Ezt én is letöltöttem egészen érdekes.
Nem tudsz véletlenül valami olyasmit, amiben régi felületeket (de nem filmet) lehetne reprodukálni? Tehát régi festményeket, megsárgult pergamenlapokat, ilyesmit. Olyasmi, mint ez a filmes, csak papírra kihegyezve.