2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
-
#1415 az gagyi lett töröltem a francba éslkezdtem ujból és lásd
1396. -
#1414 Hinnye, ez szép lett, gratula! -
#1413 Talán a bevel-es részek simán jobban mutatnának, de így is kafa. -
#1412 Szép lett! Gratula! -
#1411 -
#1410 Hol a kép?!? -
#1409 nem gyenge.. -
#1408 Hmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A méreten semmiképp sem akarok változtatni, hiszen át kéne rajzolni az egész animot! :DD
A maszk színét esetleg megpróbálom megvariálni. Bár tegnap este ez tűnt a legjobbnak. :D -
Madmaxx #1407 Talán a maszkot picit nagyobbra és jobban kivehetőre. Túl sötét a szürke véleményem szerint -
#1406 De mire gondolsz, milyen finomításra? -
Madmaxx #1405 Ezen még finomits! egyébként fasza lenne mert jason bá a kedvencem! -
#1404 kámán ájnójukendúit! -
#1403 Meglátjuk! :D -
#1402 FReddy-t is :D -
#1401 -
#1400 eh nemjön be a kép -
Jason Vorhees -
#1398 nekem tetszik :) -
#1397 nekemis:D
bár a nénik it fet olyan bamba feje van
-
#1396 Nah fogtam kukába az egész képpel. És elkezdtem ujra.
Nekem ez jobban tetszik.
-
#1395 -
#1394 bazzeg mostnézem nemisezt akartam feltölteni.
azt a sárgás izét a layer blending options => Satin => size spread ilyenekkel és alul meg vannak ilyen görbék ott állítgattam 1xcsak ilyenlett :D -
#1393 egyébként király:D -
#1392 még a jós csávót, meg a két fiát is dolgozd meg, mert nagyon elütnek:)
főleg a körvonaluk -
#1391 látom van itt render clouds:)
jobb alul a két kigyó körüli kétsávos körülvevő sárgásszínű izét hogy sináltad?:) -
#1390 jhuhá
a kígyót alma mellett blara rakd beljebb az almába, tehát legyen érzékletesebb, hogy kijön az almából:)
a kezen kicsit tunignolj, de oolyan értelemben,mhgoy jobban ki lehessen venni, főleg az ujjakat amelyekitt ficánkolnak almát fogva:) -
#1389 jah a kiindulási kép pedig 1 fotó: tesóm kezében egy almával.(szal azaző keze :))) ) -
#1388 Nah megpróbáltam valamit teljesen saját ötlet alapján.
Még nincs kész, az alma-t szeretném kicsit átdesignolni mert tul "domináns"ak lettek imho a szinei. Meg szeretnék neki v.mi keretet, meg..meg..
CSak ilyen kicsit teszek be mer maxx megitn problémázni fog :) -
Augustus Gigo #1387 :) -
#1386 ha nem tudod máshogy, és mégis ilyet akarsz, hunyoríts, akkor frankón meglátod, hogy hol kel feketére venni,és hol világosra :) -
Augustus Gigo #1385 ok tnx -
#1384 Ha a figurára gondolsz akkor szépen körbe lett vágva majd a felesleges részek eltávolítva. M
Meg sz.tem a contrast/brightness állítgatásokkal lett olyan setét a szeme neki.
szvsz nem nehéz. -
Augustus Gigo #1383 nem tudja vki hogy lehet a következő képhatást elérni:
-
#1382 bazdeg küldjék már a rohadt jlezavat...
najó kussolokár,mert szétofftopicolomitt magam bocs :( -
#1381 ok kösz... hogy kell feltölteni wááá?:D -
#1380 Vigyázz, újabban naon xar a cucc!!! -
#1379 na regelek már taron, aztán küldök képet én is:) -
#1378 Hmmm... ezt nem ismerem....
Igen, kicsit már offolgatunk... :) -
#1377 De. Illetve Clive Barker őrült vagyok és tulajdonképpen onnan...
"Cenobites
definition
Also: Demons, The Gash, Hierophants, Theologians of the Order of the Gash
Ageless experimenters "in the higher reaches of pleasure." Cenobites can bring about "conditions of the nerve endings the like of which [one's] imagination, however fevered, could not hope to evoke." Scars cover every inch of their flesh which is "cosmetically punctured and sliced and infibulated, then dusted down with ash." They glow with a blue phosphorescence but are invisible and inaudible to people who have not summoned them. Their stench is barely covered by the scent of vanilla. Cenobites must be summoned by a device such as Lemarchand's Configuration to cross the Schism into this world. They cannot reseal the Schism until they take someone back to Hell with them. Once in Hell, they torture their captive using machines created by the Engineer."
Forrás: www.cenobite.com
Tulajdonképpen a Hellraiser filmek főszereplői a Cenobiták. (csak így magyarosan... :) ) -
#1376 ezek érdekelnek:)
( jó ez a saját képek topic:D )