2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
-
#1455 pl itt vannak cenobite képei, azokat szívsen kielemeztetném, hogy hogyan készült stb -
#1454 mármint ez a rövidítés:) -
#1453 *intem is DE FOS:D -
#1452 feje körül ez a sok minta mint vmi glória úgy van beállva, engem így vmi szentre emlékeztet még:)
egyébként ténylegjó lenne vmi fasza kis cucc fotosoppról, hogy mégis mit merre hogyan, pl jó lenne az, hogy ha elkészítünk egy képet, akkor berakjuk az összes képet amiből a végleges készül, persze ezek kicsinyítve stb, és akkor így leírjuk, hogy mit hogyna icnsáltunk, szépen lassna sorban megminden:) -
#1451 hoppá 4 éve láttam NGE-t :) memória rulez, főleg a sok anime kari között, amikor csomó hasonlít egymásra:)
bár az innnen bal, egyébként jobb szem alatti "tetoválás" még mindig nagoyn belelóg csaj szemébe :(
ja és ha már itt tartunk, honnan lehet photoshop7-be betájpokat szedni? lehetőleg minnél többet, a legfontosabb alapk ugye bene vannak, de nem ártana a többi alap se, és ugye még a hab a tortán is jól jönne:) -
#1450 legyen ahogy akarod nagy fehér főnök :) -
#1449 áááááááááááááááááááááááááá de utálom
lehet hogy kukacoskodok, de engem ez marhára
tud dühíteni nem tehetek róla :)
*intem is = szerintem is
MEGÉRTETTÜK? :) -
#1448 *intem is :/ -
#1447 Az előző klasszisokkal jobb volt. -
#1446 nemvagyok "pro" de miből gondoltad? Keresek egyet :) -
#1445 Valamelyik pro nem akar összedobni egy tutorialt? -
#1444 photoshop7 -
#1443 Jó kép, nekem tetszik! Amúgy mivel csinálod ezeket a képeket? -
#1442 Nekem az első jobban bejön hangulatra, valahogy kicsit élettelenebb passzol a hangulatomhoz. -
#1441 Csináltam 1 keretet is, de szerintem tul csiricsáré lett. jobb szót nemtaláltam. Vagy csicsás vagy ilyenek :P
-
#1440 jaja mer elvileg ugy akartam hogy v.mi csuklya van a fején de aztán v.hogy félbemaradt. Még dolgozok rajta asszem :)
Amugy tényleg az NGE ből a csaj :) -
#1439 Okés...csak mert nem tudtam, hogy tekintsek rá. Egyébként szép lett, jól nézz ki. -
#1438 Hehe, módosított manga. :)
Cool!
©-=RelakS=- ..::SzmájliszakértŐ::..™® -
#1437 hmm nekem NGE-ből a csaj jut róla eszembe:)
kicsit zavaró az a kúpfej:)
ha hátradőlsz székben, és úgy nézed, akkor sztem rájössz mire gondolok:)
és a szeme alatti betű is nagoyn belevág a szembe, de egyébként király:) -
#1436 A lányt nem CSak azrcába lett beledesignolva meg a tetoválás szinek stb... -
#1435 A lányt is te rajzoltad? Vagy csak a "köritést" tetted rá? -
#1434 Hát ecsém nem mindennapi képzelőerővel, szépérzékkel és tehetséggel áldottak meg az égiek. Gratula, nagyon tetszik, nagyon stílusos, nagyon szép! -
#1433 rajtam is azvan micsoda egybeesés :)))) -
Madmaxx #1432 Én leginkább egy mackónaciban és egy pulcsiban érzem otthon magam :) -
#1431 közben megszületett a köv "mű".
Igazából ezis eltér az előzőtól mind témában mint mindenben, de még mindig csak kisérletezgetek miben "érzem otthon magam."
Amugy az ötletet deviantart on "lestem e" egy srácról, meg munka közben is adott 1-2 tanácsot.
tényleg rulez a deviantart!!! -
#1430 annyira azért nemjó :P -
#1429 Nah, valaki nagyonprofi fotosopostól kérdezném (meg mindenkitől aki tudja) :)) hogy hoyg lehet azt megcsinálni, hoyg egy arcképre (fénykép) rátenni ezt a terminátoros félig leégett pofát...mint pl a mr bean-es képen is van (asszem most benne van a humoros képek topicban is)?
Konkrétan az osztályfőnökömet kellene megcsinálni a tablóra :) -
#1428 Ezt először nem értettem, aztán rájöttem, hogy A Kör filmre gondolsz. Sajnos még nem láttam, pedig biztos jó... -
#1427 jóvan alkottam :) -
#1426 7 kor írtam vázzegh :D -
#1425 aztmondtad leléptél :D -
#1424 icq !!! -
#1423 ez olyan körösen hangzott:
"-Ezek a képek, ezeket te rajzoltad?
-nem...én... nem rajzoltam, csak elképzelem és... megjelennek".
vagy v.mi ilyensmi volt pontosan nememlékszem. -
#1422 Nem ám... -
Madmaxx #1421 Amikor előjön az nem fáj? -
#1420 Nagyon köszönöm! Igyexik az ember, tudod... :) De a Mester az túlzás! Csak egy fazon vagyok, akiben benne vannak ezek a képek és időről időre előjön egy. Hehhh... ;) -
#1419 Köszönöm Mester! :)
Egyébként nekem is nagyon tetszenek a képeid, mint itt általában mindenkinek...abszolut bele tudom magam képzelni a "világodba", annál is inkább, mert régebben én is sok Clive Barker-t olvastam, és bár rég nem olvasom a könyveit, mert nekem kicsit beunalmasodott, de A Korbács és A Kárhozat isteni volt. Szóval jó lenne, ha elkezdenél magadnak szervezni vmi kiállitást, hogy mások is lássák a munkáid, mert egyedi... még a stíluson belül is.
-
#1418 Tényleg jó ez az elmosódott forma! A szimmetria is rendben van, szóval faja! :) -
#1417 Meg ez is nagyon szép kép, csak most vettem észre. Neked extra gratula, mert nagyon hangulatos!!! -
#1416 Köszönömszépen!:)