Progressziv Rock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt egy kis izelito az egyik legjob elofelvetelukrolLink
A track cime A Song for Jeffrey es a debut album-on jelent meg 68-ban.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Ismeritek?
Tegnap neztem a YES - The Yesyears cimu dokumnetumat ami vegigkiseri a Yest az alakulastol egesz a kilencvenes evekig (vagyis a Big generatorig). Ami erdekes, hogy a tagok valtoztak, de nem ment a zene karara. Meg ha ok ugy is ereztek, hogy az album nem az igazi akkor is megvolt a sajat varasza - 4 dal egy dupla lemezen es hasonlo bohosagok. A zeneszek mindig profik voltak - amiket muveltek billentyukon, gitarokon es dobon az fantasztikus. Az enekrol meg nem is beszeljek - JOn Andresonnak olyan erdekes a hangja, hogy neha a hideg raz tole, de lenyegeben majdnem az egeszen enekeltek a vokalokban + az akusztikus gitar hasznalata ami szentsegtores a rockban.
Van meg othon 2 koncert DVD, csak nem tudom mikor lesz idom megnezni oket.
Ki szereti meg a Yest?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
es semmi nem nevetseges, csak masnak a zenei izlesenek a gunyolasa
És az igazi Királyt senki sem említette meg...Mármint az egyetemes Zene igazi
Királyát...A Pink Floyd-ot.<#worship>#worship>Mellettük minden zenész kezdõ húrcincáló!
Genesis meg Phil Collins,Peter Gabriel,nevetséges a felemlegetésük.
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
2003 óta hallgatom, de még nem mindet, mert nem tudok leszokni régi lemezeikrõl:
ilyen pl.:Close to the edge, Yessongs(a legjobb koncertlemez a világon!!!), Tales from ocean topographic, Relayer...
Rossi is the best, Rossi is the king of MotoGp!!!
Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat...
ezzel mindent elmondtam
a legnagyobbak között van
a Fates Warning Dream Theather társaságában
de ne feledjük a magyar STONEHENGE-t!
King Crimson???????????????
Egyébként az az új Rush album érdekelne. Hallottam tõlük pár számot és igen meggyõzõ a muzsikájuk.
A többi stimmel.
VISZONT prog. rock királyai a 30 éve nyomuló RUSH, az új lemezük nagyon über lett.
Van der Graaf Generator????????????
host:152.66.232.108
user : waltzmusic
passw: waltz
jó töltögetést!
email:[email protected]
de múgy metal-t is szivesen hallgatok (black) 😊