68
A 60-as évktől napjainkig
-
zord #20 pl. Kansas, Rush, ELP, Iggy Pop, Smashing Pumpkins...
de múgy metal-t is szivesen hallgatok (black) :) -
LPJ #19 Egyéb kedvenc zenekar? -
LPJ #17 Emerson,Lake and Palmer -
LPJ #16 Hetfield!Selling England,Nursery Crime,Lamb lies... ezeket a Genesis lemezeket hallgasd meg!!!!!! -
#15 Peter Gabriel telleg jo zenet nyomott:]
Coine: ezt ugye viccnek szantad? -
LPJ #14 Hát még a még régebbi Peter Gabriel által vezetett Genesist hallanád!!!!!1975 elötti Genesis!!!!!! -
#13 az meg inkább metálosabb, nem ? -
#12 hat ha regi genesisre gondolsz phil collinsal...akkor en tudom miaz...de nekem az nem progressziv hanem csak pop :D -
LPJ #11 Hát esetleg meg kell hallgatni és akkor kiderül! -
#10 az mitol progressziv?:D -
LPJ #9 Genesis -
LPJ #8 Na végre egy kis élet!!!!Melyek a kedvenc zenekaraitok???????????? -
#7 hat elvileg a duhongo mellett van egy kis szoba es ott szoktak...mar ha nem szabadteri...:] amugy meg a szinpad mellett kell hogy legyen kis stand... -
#6 hello
én is nagyon szeretem a progresszív rockot.
off: nem tudja valaki, hogy hol lesz Dream theater dedikálás holnap? -
#5 lovag zene
DT amugy jo:) petrucci petrucci:) -
LPJ #4 Mi van emberek !!!!Ilyen kevesen vannak a stilus rajongói?????? -
LPJ #3 Jun 29:Dream Thatre a Pecsában!2éve voltam a koncerten nagyon jó volt. -
nyunyu #2 Szerintem kiraly volt, csak rakhattak volna tobb fenytechnikat is. Ennel meg az amugy ritka gyenge Mike Oldfield koncerten is tobb tuzijatek volt... (ami ugye most 0 db volt :( )
Mondjuk a projektor az cool volt.
Zeneileg: kb. ezt vartam, gyakorlatilag a teljes In the flesh 2cd-t leadta, maximum a sorrend valtozott (az albumon pl. egyben van a "Shine on you crazy diamond"), meg az "Each small candle" helyett az uj "Flickering flame" szamot adta le.
Meg a gitarok beallitasa/hangzasa is ugyanez...
Csak a magasat+melyet nem kellett volna ennyire tulerositeni, fajt a fulem a visito eles magasoktol, a gyomrom meg a melyektol -
LPJ #1 Ide várom a stilus rajongóit ,hogy megosszuk egymással kedvenceinket.Ki volt tegnap Roger Waters koncerten?