3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Free
minden elismerésem. ez nagyon k*****va jól néz ki és kib*****úl kellene egy jó tutot r hozzá. leesett az állam elösszõr azt hittem fotó de még most is kételkedem a "hamissáágában"

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
Igazad van.
Kellene egy tesco-s is😊

\"So always look on the bright side of death\"

Sonajk @:o)
Nagyon tetszik. Grat. hozzá.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

petesilver
ez a kép messze túlmutat a jó kifejezésen szerintem! Remélem aldaryn tudod, hogy ez a kép kötelezõ jelleggel von tutort maga után! Láttam már csupacsicsa rendereket, de szerintem ötlet+kivitelezés+látvány terén ez a kép zseniális! tudsz nekem csinálni ebbõl 1280*960-as desktop képet esetleg?

Mission Impossible 2010: PRO Class

Dichter
Inkább a monopolhelyzett miatt kérhetnek annyit, amennyit akarnak. Ha jól tudom, nem sokan foglalkoznak Mo-on adatmentéssel.

ThomasGins
Jó lett, vmiért ugy néz ki mintha vmi furi alakzatot megtwisteltél volna utána smooth.De gondolom nem ennyire egyszerû.

faszanyos lett! 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
A napi értelmetlen render Nenad jóvoltából: 😊 (kösz a helpet...)

per aspera ad astra

ThomasGins
Sztem ott a nevet fizeted meg, ugy tudom õk a legjobbak európában.
De nem biztos hogy van konvektorjuk...😊

petesilver
lehet számolni mennyit raktam zsebre: kürtnél 1 giga 60.000 ft, és ez tele volt, mert pont teleraktam, hogy ki tudjam írni.

[negativ] Les
😊

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

ThomasGins
Mega LOL😊

petesilver
Az ember néha kínjában csinál hülyeségeket, hátha bejön. Nekem most bejött. abban bízva, hogy az összemenés-tágulás talán segít, a vinyót kivittem a jó hidegbe, otthagytam, utána behoztam, és ráraktam a konvektorra, otthagytam, és olyan forró volt, hogy alig bírtam levenni. Nem tudom ez segített-e, vagy sem, de most elindult, és mentem az adataim róla ezerrel. Ezt nagyon megúsztam, amindenit!

Free
Amint azt páran már észreveték ideiglenesen megint megy a szerver.
Sikerült egy régi vasat szerezni
Az aláírásomban lévõ dolgok azért még mindig élnek február végéig március elejéig

köszöntem.
ui.:
akire nem vonatkozik az úgyse érti mirõl beszélek :c))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Evogordon
Az a jó, legalább olyan mint a valóságban 😄

petesilver
én nem értek hozzá, de. ha sima fehérképet elmentessz, azt adod neki texturának, utána fehér a specular color+ambient, akkor is feketés lesz? amúgy gratula, tényleg nagyon jó!

fle go
Koszi a hozzaszolasokat!
Azzal nekem is bajom van, hogy a konyhaszekrenyek koszosnak tunnek, de nem tudok rajonni mitol, meg meg 1 problemam van nem tudok szep feher vagy tort feher materialt csinalni😞

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Aldaryn
Nagyon szépen alakul! 😊

Viszont mintha egy kicsit kicsik lennének a bútorok, vagy nagy lenne az ablak... 😄

per aspera ad astra

Régi, de a egyike a legjobbaknak...

http://film.toxic.no/superrune/x35.avi

Nikásze peeri menó

most megse, melozni kell 😊
csnald azt hogy az air resistancot 2re allitod, hamar megnyugszik es nem fog lengedezni ossze-vissza

egyebkent amit meg csinalnek az hogy egy kicsit koszos feelingje van a konyhaszekrenynek azon javitanek.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

flegos nagyon alakul! 😊
mindjart csinalok neked egy pelda scenet!

ThomasGins
Nagyon eltaláltad a szineket!
Grat!

fle go
Udv!
Idaig jutottam mi a velemenyetek, van benne egy kis PHS utomunka is.
A terito texturat nem sikerult jol megcsinalnom az egyik szelen szetcsuszik, egyebkent reactorral dobattam az asztalra. Gondolom ez okozza hogy a textura nem jo hogy lehetne kijavitani?

A modellekert koszonet: Marcin Urbanskinak (www.fraktal.pl)
es koszonet nenadnak, meg Linda Ferroninak a bevilagitasi tutorialert.
Es mindenki masnak is koszi a segitseget, meg a hozzaszolasokat!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Aldaryn
Nem gondolnám, hogy a unit setup itt ennyire számít. 😊
Az affect shadowst pedig csak furcsálltam. Én mindig amolyan "caustics fakeelésnek" használom, ha csak az "átlátszó árnyék" a fontos, nem a fények játéka. Ezért causticshoz kikapcs.
Thx. hogy megnézted.

per aspera ad astra

affect shadows on

affect shadows off

a unit setup a lenyeg. Cm az amit erdemes hasznalni.
van hatasa az affect shadowsnak csak olyan korulmeny kell hozza.

Aldaryn
😊 Thx. Itt minden ok. De mint általában, a miértek jobban izgatnak.
Nekem teljesen úgy tûnik, hogy minden értéket defaulton hagytál. a Shadered kicsit más, mint az enyém, és a system unit setup cm-re van állítva, de ettõl még nem kellene másként mûködnie, vagy igen?

A shaderen belül az "Affect Shadows" opció ráadásul mintha semmiylen hatással nem lenne. Régebben uyge ezt célszerû volt kikapcsolva hagyni. 😊

per aspera ad astra

Köszi a tippet, délután kipróbálom..
Boba
Nenad, ez jól hangzik. Kikéne majd próbáljam... Bár eddíg a Nurbs-t csak mayában eröltettem, poligonokat meg XSI-ben.

Malakai
Neten sok helyütt van új feature lista max7-rõl, a korábbi is 3cd volt, a program maga most is elég kicsi és csak az elsõ cd-n foglal helyet, a többin kiegészítõ dolgok vannak, mint pl tutorial/sample scene-ek, vagy demo pluginek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sonajk @:o)
Örülök a feltett kérdésednek, mert engem is érdekelne a kérdésedre adott válaszok.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Hello!

A 3ds max 7 miben jobb mint az elõzõ verziók? Miért 3cd? Amiket ti használtok plug-inek is felrakható rá? Ti milyen verziót használtok?
Aldaryn, caustics... 😊
scene

Hey Boba! 😊 utananeztem es kepzeld mik vannak mar benne, olyan uber funkciok mint apply mesh to nurbs surface, tehat ami nurbsben seconds elkesziteni az megvan polyban is villanas alatt. No persze nem valami gagyi 3szogletu polygon, hanem szep topologiaju quad poly! 😊
lokok egy kepet
azonkivul vannak primitivek.. ami nyilvanvalo teszi hogy komolyan gondoljak a dolgot, illetve nehany command meg:

mesh from surface/polysurface , unify/flip normals/ weld/ mesh from closed polyline/ MESH SPLIT, MESH TRIM hehe mar benne is van!! ,
mesh project, mesh pull, illetve nehany uj primitive.

kep

a haz falanak a materialjanal allitsd be a material optionsnal a energy preservations modeot monochromra, illetve ha megnezed a GI menunel ahol bekapcsolod a git jobbra van olyan hogy post processing, satruration, contrast, es contrast base.. szoval saturacio, vedd le 0.8 korulre

illteve meg probalkozhatsz max color correctionnel.

A Camtasia Recorder (Studio)-hoz v2.1.1. -hez kellene keycode, mert nemsokára lejár a próbaidõ!
Elõre is THX!
Ha valaki tud please HELP!!
A Vraynél egy olyan problémám van, hogy egy épületnél a fû színe erõsen rávetõdik a ház falára és a rajta lévõ tetõre. Mi a teendõ??
(MAX6, VRay 1.46.10 DEMO amit hogyan kell nem demóra cserélni??!!)

nos ami mar letezi naluk az hogy project curve meshre...
szoval innen nem nagy kaland elvagni.
alapvetoen miden muvelet elvegezheto egy 1 polygonon is, kiveve persze bend es tarsai, de ugyanugy lehet vagni, tologatni, forgatni, exturadalni, sweepelni, revolvezni stb
szoval nem lesz sztem itt problema. 😊
bar oszinten szolva sztem ezt megint inkabb mernoki megoldasokra fogjak optimalizalni, szoval a vertextologatos csavokaimat nem nagyon fogaj meghatni 😊 mert pl egy meshsmoothot elegge nehezen tudnek benne elkepzelni, de varjuk ki a veget 😊

oryon
Szuper lesz.

Én a Waterfall-t akarom majd még megcsinálni 😄DD
Egy kis versenyt is rendezünk egy barátommal 😛

Oryon

petesilver
Ez nem vígasztalt meg😞 a modellek között rengeteg hobbihoz kellõ, netrõl letöltött cucc volt, amit le lehet ugyan újra tölteni, de szép, kategorizált gyûjtemény volt.Azt már nem is említem, hogy amit eddig csináltam, az is elszállt. A Texturák és tutorok is fájó pont. szóval most van miért mérhelõdnöm. Amúgy ajándékba kaptam anno.

Nakajima W.I.P. -3
A render sample rate kicsit alacsony, néhány részlet a feledésbe merül... :-]

Nikásze peeri menó

Boba
Nenad: Trimmelés és fillet mesh objecteken? :EEK: Az dudva... Nemtudom melyik modellezõ progi tudja ezt. Maya csak nurbs-nél tudja, a kimenet lehet poligon, de poligon objectet magát nemlehet trimmelni sem filletezni pl.

en IBM vinyot alapbol nem veszek, en is es sokan masok is megszivtak vele.
Ha hosszu tavu vinyot akarsz a 20-40 gigas maxtor DX ek fele kacsintgass. Tom nem nagy a kapacitasa, de az evek soran annyi vinyom halt ki, es csak ez az ami meg mindig hibatlanul huzza, pedig hosszu utat jart mar meg a szo szoros ertelmeben is. Szoval Backupnak idealis. Ami a texturakat/modelleket illeti dvdre vele.
Hehe, a texturak meg oke, de modellek... hehe, eddig 99,9 % mindent modellezenem kellett...

petesilver
ide inkább új áramkör kéne. El sem indul.megállt, akkor lefagyott a win, és utána amíg rá volt dugva a gépre, az lefagyott miatta az ide detectionnél. Szerintem nem reménytelen, csak kéne valami szervíz, ahol értenek is hozzá😞

ThomasGins
IBM vinyó,ezt te nem boltban vetted ugye?😊
Ha fizikailag nem sérült akkor egy getdatback nevû progival vissza lehet hozni a halálbol,rajtam segitett egy particio hibánál.
Ha kell a progi szolj...

petesilver
Elszállta model-textures-tutorial 80G-s IBM vinyóm. Fülre meghallgatva, vagy egyáltalán nem indul, vagy mintha próbálna egy tizedmásodpercre elindulni, de meg is áll. Nehéz eldönteni, mert a szétszerelt gépben süvít minden. Járt már így valaki, tudtok pesten vinyó szervízt esetleg? remélem valahogy meg lehet menteni az adatokat, mert amúgy beleõrülök a veszteségbe, az tuti!

olvasgattam a rhino fejlesztesi fazisarol szolo blablablat es megalltam ezen a ponton.

Better mesh support. We will be working toward making all editing tools work on mesh objects like they do on NURBS objects.

ha ez igaz akkor rhinobol nagyon erdekes kis program valik a jovoben 😊

petesilver
hm. Brazilnál volt ilyen anno, az assign rendernél ha brazil renderre váltottál, rögtön a renderer alatt van a választási lehetõség, hogy milyen legyen a materialeditor megjelenítõje. Az új brazil azt élbõl lockolta, és ha feloldottad, akkor végre megjelentek a maerialok rendesen. Brazilnál ez azért volt szembetûnõ, mert amíg a lockot nem oldottad fel, addig semmi nem volt látható a material editorban. hátha itt is ez a trükk

itt valami mas gond lesz.
nem a videokartya regi mert akar egy gf2mx is jol jeleniti meg.
sztem reinstall max, ha nem megy akkor windows.

ThomasGins
9800se-t meg lehet modolni xt-re...