3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Mission Impossible 2010: PRO Class
\"So always look on the bright side of death\"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
De nem biztos hogy van konvektorjuk...😊
Sikerült egy régi vasat szerezni
Az aláírásomban lévõ dolgok azért még mindig élnek február végéig március elejéig
köszöntem.
ui.:
akire nem vonatkozik az úgyse érti mirõl beszélek :c))))
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Azzal nekem is bajom van, hogy a konyhaszekrenyek koszosnak tunnek, de nem tudok rajonni mitol, meg meg 1 problemam van nem tudok szep feher vagy tort feher materialt csinalni😞
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Viszont mintha egy kicsit kicsik lennének a bútorok, vagy nagy lenne az ablak... 😄
per aspera ad astra
http://film.toxic.no/superrune/x35.avi
Nikásze peeri menó
csnald azt hogy az air resistancot 2re allitod, hamar megnyugszik es nem fog lengedezni ossze-vissza
egyebkent amit meg csinalnek az hogy egy kicsit koszos feelingje van a konyhaszekrenynek azon javitanek.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
mindjart csinalok neked egy pelda scenet!
Idaig jutottam mi a velemenyetek, van benne egy kis PHS utomunka is.
A terito texturat nem sikerult jol megcsinalnom az egyik szelen szetcsuszik, egyebkent reactorral dobattam az asztalra. Gondolom ez okozza hogy a textura nem jo hogy lehetne kijavitani?
A modellekert koszonet: Marcin Urbanskinak (www.fraktal.pl)
es koszonet nenadnak, meg Linda Ferroninak a bevilagitasi tutorialert.
Es mindenki masnak is koszi a segitseget, meg a hozzaszolasokat!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Az affect shadowst pedig csak furcsálltam. Én mindig amolyan "caustics fakeelésnek" használom, ha csak az "átlátszó árnyék" a fontos, nem a fények játéka. Ezért causticshoz kikapcs.
Thx. hogy megnézted.
per aspera ad astra
affect shadows off

van hatasa az affect shadowsnak csak olyan korulmeny kell hozza.
Nekem teljesen úgy tûnik, hogy minden értéket defaulton hagytál. a Shadered kicsit más, mint az enyém, és a system unit setup cm-re van állítva, de ettõl még nem kellene másként mûködnie, vagy igen?
A shaderen belül az "Affect Shadows" opció ráadásul mintha semmiylen hatással nem lenne. Régebben uyge ezt célszerû volt kikapcsolva hagyni. 😊
per aspera ad astra
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
A 3ds max 7 miben jobb mint az elõzõ verziók? Miért 3cd? Amiket ti használtok plug-inek is felrakható rá? Ti milyen verziót használtok?
scene
lokok egy kepet
azonkivul vannak primitivek.. ami nyilvanvalo teszi hogy komolyan gondoljak a dolgot, illetve nehany command meg:
mesh from surface/polysurface , unify/flip normals/ weld/ mesh from closed polyline/ MESH SPLIT, MESH TRIM hehe mar benne is van!! ,
mesh project, mesh pull, illetve nehany uj primitive.
kep
illteve meg probalkozhatsz max color correctionnel.
Elõre is THX!
A Vraynél egy olyan problémám van, hogy egy épületnél a fû színe erõsen rávetõdik a ház falára és a rajta lévõ tetõre. Mi a teendõ??
(MAX6, VRay 1.46.10 DEMO amit hogyan kell nem demóra cserélni??!!)
szoval innen nem nagy kaland elvagni.
alapvetoen miden muvelet elvegezheto egy 1 polygonon is, kiveve persze bend es tarsai, de ugyanugy lehet vagni, tologatni, forgatni, exturadalni, sweepelni, revolvezni stb
szoval nem lesz sztem itt problema. 😊
bar oszinten szolva sztem ezt megint inkabb mernoki megoldasokra fogjak optimalizalni, szoval a vertextologatos csavokaimat nem nagyon fogaj meghatni 😊 mert pl egy meshsmoothot elegge nehezen tudnek benne elkepzelni, de varjuk ki a veget 😊
Én a Waterfall-t akarom majd még megcsinálni 😄DD
Egy kis versenyt is rendezünk egy barátommal 😛
Oryon
A render sample rate kicsit alacsony, néhány részlet a feledésbe merül... :-]
Nikásze peeri menó
Ha hosszu tavu vinyot akarsz a 20-40 gigas maxtor DX ek fele kacsintgass. Tom nem nagy a kapacitasa, de az evek soran annyi vinyom halt ki, es csak ez az ami meg mindig hibatlanul huzza, pedig hosszu utat jart mar meg a szo szoros ertelmeben is. Szoval Backupnak idealis. Ami a texturakat/modelleket illeti dvdre vele.
Hehe, a texturak meg oke, de modellek... hehe, eddig 99,9 % mindent modellezenem kellett...
Ha fizikailag nem sérült akkor egy getdatback nevû progival vissza lehet hozni a halálbol,rajtam segitett egy particio hibánál.
Ha kell a progi szolj...
Better mesh support. We will be working toward making all editing tools work on mesh objects like they do on NURBS objects.
ha ez igaz akkor rhinobol nagyon erdekes kis program valik a jovoben 😊
nem a videokartya regi mert akar egy gf2mx is jol jeleniti meg.
sztem reinstall max, ha nem megy akkor windows.