63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• grizzly21
    egyedül amikor rázoomolsz akkor tünik fel h nem eredeti. ha lenne karc vagy valami olyan ami nem tökéletes akkor már jó lenne az is!
  • grizzly21
    WOW, ez igazán parasztvakítós lett de imádom! nagyon profi!!! GRAT,
    fura h mennyien vágják a 3dsmaxot-de ez másra is igaz, és mégis tök más egyetemeket végeznek, meg dolgoznak:(
  • Maxer
    az environment már most is HDRI, de majd keresek jobbat, meg jobban belövöm, végre van időm így a zh-k után egy kicsit szórakozni/"tanulni"

ha valakit érdekel, akkor feltöltöttem az animációt is, nagyon amatőr, szóval úgy viszonyuljatok hozzá :) a modell és a textúra is kezdeti még, a zenét pedig a The Island-ból vágtam ki

ANIM
  • nenad
    Fasza lett a kolas doboz.
    SZtem verje ra valami jo HDRI-t az meg oda tud csapni a realitasnak!
    Hajts! :)
  • FRenkie
    Jó részletes, élethűbb lenne változó hajlásszögekkel.
  • ThomasGins
    Ez nagyon komoly:) A vért hogy tetted 3déssé?:)
  • ThomasGins
    Pöpec lett nagyon!
  • Maxer

• fle go
    Dobnal egy wire kepet is rola?
  • Aldaryn
    Jah, csak lényegesen lassabban renderel blend shadert. :) A problémára viszont, hogy Világító részeket tartalmazó alapjában ay shader shader, nincs ás megoldás jelenleg.
  • Maxer
    Köszönöm mindenkitől az elismeréseket és a kritikát!

marcee: kólafüggő vagyok, azért nem a sör. De ha már itt tartunk, akkor miért nem coca, mert én azt szeretem jobban? Hm... ennek a textúráját kezdtem megrajzolni PS-ban és amikor már félúton jártam, már nem volt kedvem újrakezdeni.
  • marcee
    Meg különbenis, ha nem konkrét reklám, akkor miért nem SÖR-ösdobozok?! :)
    Amúgy marhajó.

Aldaryn: Nekem legutóbb blend-et javasoltál egy problémámra, amit vray alatt gond nélkül meg tudtam vele valósítani.
  • 4D
    Erről van szó!
    Gratula.
  • Malakai
    Én is erre gondoltam, hogy a fülek állhatnának rendezetlenebbül, meg reklám jellege úgy lenne, hogyha gyöngyödző cseppek is lennének rajtuk. :D
  • Aldaryn
    Nagyon faja! Esetleg lehetne világosabb, és a fülek állhatnának kicsiit rendezetlenebbül, nem mind ugyan arra, de ez télleg csak kötekedés. :)
  • Aldaryn
    Ez inkább Blend shader, a shellack addittíy rétegelésre használható, például (mint a neve is mutatja) lakkozások, átlátszó bevonatok modellezésére. (carpaint pl) Blend sahdert visont nem ajánlom VRay alatt, állítólag kicsit bugzik a dolog. helyette használj inkább composite mapokat meg maskokat, vagy egyszerűen csináld meg PS-ben a kompozitokat. :)
  • Free
    köszönöm megnézem
  • Maxer
    A Pepsi-ken pont ilyen 2 rétegű materialok feszülnek, úgy hívják, h Shellac, benne van az alap max készletében
  • Aldaryn
    Hehe, meló, közelgő karácsonyi pénzszomj, az ilyen késztetések erősebbek sok pohár kávénál is. :)
  • Maxer
    Á, csak magam (és mások - Ti) szórakoztatása és okulása céljából csináltam, van még egy video is, az még a béta verziós modellekkel, kb 12M, lehet, h feltöltöm és belinkelem, majd meglátom.

Önkritikaként ami hibát tudnék mondani, az a nyitó fül felső két kis hosszúkás benyomódása alatti érdekes fényvisszaverődés, gyanítom, h a turbosmoothnak lehet benne a keze, a másik hely, ahol még dolgozhattam volna egy kicsit, az a fülnek egy picit realisztikusabb material belövése.
  • Free
    nah begy noob kérdés:
    Hogyan lehet olyan materiált készíteni, hogy a 2 rétegből áljon, és ha a felső réteg átlátszó akkro az alatta lévő réteg jöjjön elő. gondolok itt arra , hogy egy omladozó vakolatú téglafalat szeretnék készíteni.
    köszönöm
  • Free
    kira lewtt. hol látjuk majd viszont? plakáton vagy TV -ben ? :c))
  • Maxer
    Ismét jelentkezem. Hát, nem egy NFR, annál azért egy _kicsivel_ többet dolgoztam rajta :)

• KisQbi
    eszméletlen.. ilyenkor még fennt vagy? vagy már fennt vagy? ez nem embernek való....
  • Aldaryn
    Ejh, micsoda nyári hangulat ezen a didergős hajnalon...
  • MrGeE #24785
  • GixEr
    Melyik vray az utolso max8 alatt? (a Max7-es megy a Max8 alatt??)
  • GixEr
    Isten vagy! A csajom mar imad, o szerette volna a kepet :)
    Koszonom, azert atnyalazom a beallitasokat:).
  • nenad
    persze ez csak akkor megy ha a gammakat beallitod majd..
  • nenad
    studio_4
  • nenad
    ucsso test :)

melyik kell?

• Mayer
    Hát ez is rohadtjó :)! Nayon fel tudtok húzni ebben a topicban :D.
  • Mayer
    Jáááj ne fájdítsd a szívem. Eddig az volt a bajom hogy valamit csináltál és belegondoltam hogy ez nekem mennyi munka lenne, most viszont halvány lövésem sincs hogy egy ilyen jelenetnek egyáltalán hogy állnék neki :D

Baromi jó lesz! Hajrá!
  • Aldaryn
    Hehe, ilyen témát még nem csináltam háromdében. :)
  • GixEr
    Szep!
    Nem tenned kozkinccse a scene-t? Hogy a konyhafalon vegezze kicsit nagyobban??
    :)
  • nenad
    vazz.
    nincs jobb dogod?
    :D
  • grizzly21
    ez iszonyatosan jó lett..beszélnünk kell majd:)
  • Ackro
    úúú! elég horror! milyen project lessz ez? a fűrész 2 borítója? :)
  • Ackro
    nyem sajnos én dógozok :(
    jó lett a kép! mtl vaty texture vaty mindkettő?
  • Aldaryn
    Én épp dolgozom. :) saját projekteket majd ha összegyűlt a karácsonyravaló pénzmag. Akkor majd ezt folytatom. :)