63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
egyedül amikor rázoomolsz akkor tünik fel h nem eredeti. ha lenne karc vagy valami olyan ami nem tökéletes akkor már jó lenne az is! -
WOW, ez igazán parasztvakítós lett de imádom! nagyon profi!!! GRAT,
fura h mennyien vágják a 3dsmaxot-de ez másra is igaz, és mégis tök más egyetemeket végeznek, meg dolgoznak:( -
Maxer #24808 az environment már most is HDRI, de majd keresek jobbat, meg jobban belövöm, végre van időm így a zh-k után egy kicsit szórakozni/"tanulni"
ha valakit érdekel, akkor feltöltöttem az animációt is, nagyon amatőr, szóval úgy viszonyuljatok hozzá :) a modell és a textúra is kezdeti még, a zenét pedig a The Island-ból vágtam ki
ANIM -
nenad #24807 Fasza lett a kolas doboz.
SZtem verje ra valami jo HDRI-t az meg oda tud csapni a realitasnak!
Hajts! :) -
Jó részletes, élethűbb lenne változó hajlásszögekkel. -
Ez nagyon komoly:) A vért hogy tetted 3déssé?:) -
Pöpec lett nagyon! -
Maxer #24803
-
Dobnal egy wire kepet is rola? -
Jah, csak lényegesen lassabban renderel blend shadert. :) A problémára viszont, hogy Világító részeket tartalmazó alapjában ay shader shader, nincs ás megoldás jelenleg. -
Maxer #24800 Köszönöm mindenkitől az elismeréseket és a kritikát!
marcee: kólafüggő vagyok, azért nem a sör. De ha már itt tartunk, akkor miért nem coca, mert én azt szeretem jobban? Hm... ennek a textúráját kezdtem megrajzolni PS-ban és amikor már félúton jártam, már nem volt kedvem újrakezdeni. -
marcee #24799 Meg különbenis, ha nem konkrét reklám, akkor miért nem SÖR-ösdobozok?! :)
Amúgy marhajó.
Aldaryn: Nekem legutóbb blend-et javasoltál egy problémámra, amit vray alatt gond nélkül meg tudtam vele valósítani. -
4D #24798 Erről van szó!
Gratula. -
Én is erre gondoltam, hogy a fülek állhatnának rendezetlenebbül, meg reklám jellege úgy lenne, hogyha gyöngyödző cseppek is lennének rajtuk. :D -
Nagyon faja! Esetleg lehetne világosabb, és a fülek állhatnának kicsiit rendezetlenebbül, nem mind ugyan arra, de ez télleg csak kötekedés. :) -
Ez inkább Blend shader, a shellack addittíy rétegelésre használható, például (mint a neve is mutatja) lakkozások, átlátszó bevonatok modellezésére. (carpaint pl) Blend sahdert visont nem ajánlom VRay alatt, állítólag kicsit bugzik a dolog. helyette használj inkább composite mapokat meg maskokat, vagy egyszerűen csináld meg PS-ben a kompozitokat. :) -
köszönöm megnézem -
Maxer #24793 A Pepsi-ken pont ilyen 2 rétegű materialok feszülnek, úgy hívják, h Shellac, benne van az alap max készletében -
Hehe, meló, közelgő karácsonyi pénzszomj, az ilyen késztetések erősebbek sok pohár kávénál is. :) -
Maxer #24791 Á, csak magam (és mások - Ti) szórakoztatása és okulása céljából csináltam, van még egy video is, az még a béta verziós modellekkel, kb 12M, lehet, h feltöltöm és belinkelem, majd meglátom.
Önkritikaként ami hibát tudnék mondani, az a nyitó fül felső két kis hosszúkás benyomódása alatti érdekes fényvisszaverődés, gyanítom, h a turbosmoothnak lehet benne a keze, a másik hely, ahol még dolgozhattam volna egy kicsit, az a fülnek egy picit realisztikusabb material belövése. -
nah begy noob kérdés:
Hogyan lehet olyan materiált készíteni, hogy a 2 rétegből áljon, és ha a felső réteg átlátszó akkro az alatta lévő réteg jöjjön elő. gondolok itt arra , hogy egy omladozó vakolatú téglafalat szeretnék készíteni.
köszönöm -
kira lewtt. hol látjuk majd viszont? plakáton vagy TV -ben ? :c)) -
Maxer #24788 Ismét jelentkezem. Hát, nem egy NFR, annál azért egy _kicsivel_ többet dolgoztam rajta :)
-
eszméletlen.. ilyenkor még fennt vagy? vagy már fennt vagy? ez nem embernek való.... -
Ejh, micsoda nyári hangulat ezen a didergős hajnalon... -
MrGeE #24785
-
GixEr #24784 Melyik vray az utolso max8 alatt? (a Max7-es megy a Max8 alatt??) -
GixEr #24783 Isten vagy! A csajom mar imad, o szerette volna a kepet :)
Koszonom, azert atnyalazom a beallitasokat:). -
nenad #24782 persze ez csak akkor megy ha a gammakat beallitod majd.. -
nenad #24781 studio_4 -
nenad #24780 ucsso test :)
melyik kell?
-
Hát ez is rohadtjó :)! Nayon fel tudtok húzni ebben a topicban :D. -
Jáááj ne fájdítsd a szívem. Eddig az volt a bajom hogy valamit csináltál és belegondoltam hogy ez nekem mennyi munka lenne, most viszont halvány lövésem sincs hogy egy ilyen jelenetnek egyáltalán hogy állnék neki :D
Baromi jó lesz! Hajrá! -
Hehe, ilyen témát még nem csináltam háromdében. :) -
GixEr #24776 Szep!
Nem tenned kozkinccse a scene-t? Hogy a konyhafalon vegezze kicsit nagyobban??
:) -
nenad #24775 vazz.
nincs jobb dogod?
:D -
ez iszonyatosan jó lett..beszélnünk kell majd:) -
úúú! elég horror! milyen project lessz ez? a fűrész 2 borítója? :) -
nyem sajnos én dógozok :(
jó lett a kép! mtl vaty texture vaty mindkettő? -
Én épp dolgozom. :) saját projekteket majd ha összegyűlt a karácsonyravaló pénzmag. Akkor majd ezt folytatom. :)