63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Boba
    Ahh, ertem! Koszi!
  • Free
    a márvány szine. különböző fehérek vannak márványban és azokat szokták így elnevezni álltalában arról a hejről ahonnan kibányászták. jelen esteben mondjuk nem tudom hogy casablankában van e gránit ill. márvány kifejtő
  • Boba
    Sztem piszok jo lett, nagyon tetszik! Azt megkerdezhetnem, hogy a rendertime mennyi? (A casablanca white-t nem ertem a szobor alatt)
  • nenad
    Uccso verzson, korrekt sss-el. :)
    nincs sharpening. es mas a megvilagitas is.

• imp99
    Hi all!
    Nahszóval eredetileg mayas vagyok, de kitekintek a maxba is és szeretnék kérni tutorlinkeket, elsődlegesen a material és renderelő részleghez kellen mert egy kicsit más rendszerrel működik a dolog és szeretném a logikai felépítését megérteni előre is köszi!

UI:És egy kérdést melyik renderelővel érdemes renderelni V-ray v. Mental ray? melyik jobb mit tud mit nem stb
  • ThomasGins
    Ezerlépcsős default materiált kérünk:)
  • nenad
    felbasztatok az agyamat elegetlenkedok! :D
    ha lesz idom kitalalok valami jo kis shadert!
  • Malakai
    Jah, én is aszittem, hogy ThomasGins a textúrájára gondol a kavicsnak, de akkor bitmap, úgy annyira már nem érdekes. :P

Amúgy nagy csillagból miért lett koronácska, így egyből ki is szedtem. :P
  • marcee
    Én sem értem kristálytisztán (khm-khm), hogy miről van szó, de a képet majdnem beszoptam. Baromijó.

És minthogy régóta csak olvasgatok és nem szóltam hozzá rögtön megemlíteném, hogy boldog karácsonyt, buék és a banner-re meg egyszerűen nem is találok szavakat. Azt ugye tudjátok, hogy mostantól nem lehet ennél lejjebb venni a minőségét többé!
  • ThomasGins
    off
    Gugli fejléc mekkora már?!:)
    Fel kellene találni a braille monitort:)
    on
  • Aldaryn
    Ah, akkor mégis értettem, csak az nem esett le, hogy az miért is jó neked. :P Hmm, anno a sulink vlt tele ilyen kőzetmintákkal. ersze, nem 50m-es darabokkal. :o)
  • nenad
    a textura 50% van osszenyomva, igy altalaban jobban nez ki, es ha kozel mesz akkor is fasza lesz. (nem homalyos)

a meter csak azert mert ez a default unitom mostansag.
    es mivel 0.2 meg ilyenek nem sok tortent ezert odahuztam nekije vala.
    de ez meg a fog bug miatt van egyebkent.

egyebkent letezik ilyen tomb... ennyire azert nem vagyok eredeti!
    :P
  • ThomasGins
    Akkor is van vagy 100méteres a köve,kérnénk majd egy gyufásdobozt a kép mellé hogy tudjunk viszonyitani:)

Én 100%-át nem értem:)
  • Aldaryn
    Á csak belefúrt, betöltött, és így robbant ki a tömb. :P

50% shrinkelem? :) Ebből most vagy az 50%-ot, vagy a shrinkelést nem értem. Vagy pedig scale-re gondolsz, és akkor meg szintén nem értem. :)
  • ThomasGins
    30m thickness... faraghattad egy darabig:D
  • nenad
    tokmind1 annak ha 50% shrinkeled. Jol nez ki minden szogbol -
    foleg ha normalisan meg van csianlva az uvw, ami ebben az esetben termeszetesen nem igaz. :D

de az sss meg s reflection tenyleg sokat szamit, egyebkent doglott a dolog.
  • Aldaryn
    na igen, az anyaga, most vagy 3D-s shader, vagy ravaszul lanar map szemből. :P
  • nenad
    egy RQs kep.
    kep

s-s-s :)
    egyebkent semmi kulonos,
    Na vaznyeg, most ahogy megneztem a materialt rajottem miert ilyen kicsi 50es muliplierrel az sss, a fog color 255,255,255 ez a nyomorult bug meg mindig bent figyel. Soha ne hasznalj pure white-ot.
    Hmmm... vegulis lehet hogy enelkul meg nehez lenne ezt a szorodott de egyenletes sss-t megcisnalni. Na majd meg lokok egy ket tesztet valamikor.

• ThomasGins
    Mesélsz az anyagáról hogy készült?
    Nagyon élethű lett!
  • ThomasGins
    Nagyon ott van!
  • nenad
    NFR
    +sharpen utomunka
    beszaras 50es multiplieren van a scatter light multiplier es ennyit hoz ki hdrivel.

• Aldaryn
    :D ez jó.
  • ThomasGins
    Amugy kis reflect meg glossi van rajta,hogy lassitsa:)
  • FRenkie
    Színek bele, részletesebb város, háttér stb. De így is jó nfr-nek.
  • GixEr
    Mar volt vele foglalkozva, nezd vissza...
  • ThomasGins
    Mire gondolsz pl?:)
  • grizzly21
    köszönöm
  • 4D
    Hogyne csak kell hozzá a maxVR.qt 2.0
    plug.
    Info
    http://cebas.de/products/products.php?UD=10-7888-31-788&PID=22

• FRenkie
    A greeble bolygó tök klassz, lehet érdemes lenne vele foglalkozni komolyabban.
  • grizzly21
    Tud valaki valamit a QT 3ds képnézegetőjéről? Hogy lehet olyat készíteni? A max képes rá?
  • 4D
    Üjje!
  • fle go
    Sziasztok! Utolagosan is BUEK mindannyiotoknak!!!!!
  • ThomasGins
    aaaa gömbszörp:)
  • ThomasGins
    Igyexik az ember:)Minnyá lökök egy képet,hogy mi a titkom...:)
  • Free
    sokszor megállapítottam már de nem győzöm hangoztatni te egy valódi ökör vagy :c) De ezért szeretünk :c)
  • MrGeE #25419
    +++
  • ThomasGins
    ... és a hős kannák akik fülüket nem féltve,legurultak a golyók előtt:)
    link
  • Maxer
    ez tök jó, olyan sony braviás, én is gondolkodtam már egy hasonló képen, majd ha végeztem a vizsgákkal, akkor talán csinálok is
  • Maxer
    Hogyhogy? Anyagiak vagy helyi körülmények? Mondjuk itthonról én is csak modemmel surranok fel esténként a netre, de hát a koliban legalább (majdnem) ingyenes.
  • GixEr
    Amugy BUÉK mindenkinek...