63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Ahh, ertem! Koszi! -
a márvány szine. különböző fehérek vannak márványban és azokat szokták így elnevezni álltalában arról a hejről ahonnan kibányászták. jelen esteben mondjuk nem tudom hogy casablankában van e gránit ill. márvány kifejtő -
Sztem piszok jo lett, nagyon tetszik! Azt megkerdezhetnem, hogy a rendertime mennyi? (A casablanca white-t nem ertem a szobor alatt) -
nenad #25451 Uccso verzson, korrekt sss-el. :)
nincs sharpening. es mas a megvilagitas is.
-
imp99 #25450 Hi all!
Nahszóval eredetileg mayas vagyok, de kitekintek a maxba is és szeretnék kérni tutorlinkeket, elsődlegesen a material és renderelő részleghez kellen mert egy kicsit más rendszerrel működik a dolog és szeretném a logikai felépítését megérteni előre is köszi!
UI:És egy kérdést melyik renderelővel érdemes renderelni V-ray v. Mental ray? melyik jobb mit tud mit nem stb -
Ezerlépcsős default materiált kérünk:) -
nenad #25448 felbasztatok az agyamat elegetlenkedok! :D
ha lesz idom kitalalok valami jo kis shadert! -
Jah, én is aszittem, hogy ThomasGins a textúrájára gondol a kavicsnak, de akkor bitmap, úgy annyira már nem érdekes. :P
Amúgy nagy csillagból miért lett koronácska, így egyből ki is szedtem. :P -
marcee #25446 Én sem értem kristálytisztán (khm-khm), hogy miről van szó, de a képet majdnem beszoptam. Baromijó.
És minthogy régóta csak olvasgatok és nem szóltam hozzá rögtön megemlíteném, hogy boldog karácsonyt, buék és a banner-re meg egyszerűen nem is találok szavakat.
Azt ugye tudjátok, hogy mostantól nem lehet ennél lejjebb venni a minőségét többé!
-
off
Gugli fejléc mekkora már?!:)
Fel kellene találni a braille monitort:)
on -
Ah, akkor mégis értettem, csak az nem esett le, hogy az miért is jó neked. :P Hmm, anno a sulink vlt tele ilyen kőzetmintákkal. ersze, nem 50m-es darabokkal. :o) -
nenad #25443 a textura 50% van osszenyomva, igy altalaban jobban nez ki, es ha kozel mesz akkor is fasza lesz. (nem homalyos)
a meter csak azert mert ez a default unitom mostansag.
es mivel 0.2 meg ilyenek nem sok tortent ezert odahuztam nekije vala.
de ez meg a fog bug miatt van egyebkent.
egyebkent letezik ilyen tomb... ennyire azert nem vagyok eredeti!
:P -
Akkor is van vagy 100méteres a köve,kérnénk majd egy gyufásdobozt a kép mellé hogy tudjunk viszonyitani:)
Én 100%-át nem értem:) -
Á csak belefúrt, betöltött, és így robbant ki a tömb. :P
50% shrinkelem? :) Ebből most vagy az 50%-ot, vagy a shrinkelést nem értem. Vagy pedig scale-re gondolsz, és akkor meg szintén nem értem. :) -
30m thickness... faraghattad egy darabig:D -
nenad #25439 tokmind1 annak ha 50% shrinkeled. Jol nez ki minden szogbol -
foleg ha normalisan meg van csianlva az uvw, ami ebben az esetben termeszetesen nem igaz. :D
de az sss meg s reflection tenyleg sokat szamit, egyebkent doglott a dolog. -
na igen, az anyaga, most vagy 3D-s shader, vagy ravaszul lanar map szemből. :P -
nenad #25437 egy RQs kep.
kep
s-s-s :)
egyebkent semmi kulonos,
Na vaznyeg, most ahogy megneztem a materialt rajottem miert ilyen kicsi 50es muliplierrel az sss, a fog color 255,255,255 ez a nyomorult bug meg mindig bent figyel. Soha ne hasznalj pure white-ot.
Hmmm... vegulis lehet hogy enelkul meg nehez lenne ezt a szorodott de egyenletes sss-t megcisnalni. Na majd meg lokok egy ket tesztet valamikor.
-
Mesélsz az anyagáról hogy készült?
Nagyon élethű lett! -
Nagyon ott van! -
nenad #25434 NFR
+sharpen utomunka
beszaras 50es multiplieren van a scatter light multiplier es ennyit hoz ki hdrivel.
-
:D ez jó. -
Amugy kis reflect meg glossi van rajta,hogy lassitsa:) -
Színek bele, részletesebb város, háttér stb. De így is jó nfr-nek. -
GixEr #25430 Mar volt vele foglalkozva, nezd vissza... -
Mire gondolsz pl?:) -
köszönöm -
4D #25427 Hogyne csak kell hozzá a maxVR.qt 2.0
plug.
Info
http://cebas.de/products/products.php?UD=10-7888-31-788&PID=22
-
A greeble bolygó tök klassz, lehet érdemes lenne vele foglalkozni komolyabban. -
Tud valaki valamit a QT 3ds képnézegetőjéről? Hogy lehet olyat készíteni? A max képes rá? -
4D #25424 Üjje! -
Sziasztok! Utolagosan is BUEK mindannyiotoknak!!!!! -
aaaa gömbszörp:)
-
Igyexik az ember:)Minnyá lökök egy képet,hogy mi a titkom...:) -
sokszor megállapítottam már de nem győzöm hangoztatni te egy valódi ökör vagy :c) De ezért szeretünk :c) -
MrGeE #25419
+++
-
... és a hős kannák akik fülüket nem féltve,legurultak a golyók előtt:)
link -
Maxer #25417 ez tök jó, olyan sony braviás, én is gondolkodtam már egy hasonló képen, majd ha végeztem a vizsgákkal, akkor talán csinálok is -
Maxer #25416 Hogyhogy? Anyagiak vagy helyi körülmények? Mondjuk itthonról én is csak modemmel surranok fel esténként a netre, de hát a koliban legalább (majdnem) ingyenes. -
GixEr #25415 Amugy BUÉK mindenkinek...