63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Trantor, kicsit másképp? :) -
állat!
Hánysokezervolt? -
Zsottybobo #25492 Szerintem tök jó! -
Hi!
Lehet, hogy én is elkezdem ezt az NFR-ezgetést. :)
Játszadoztam kicsit ma Max-al (+ egy kis Photoshop) és ez lett belőle .
Elég egyszerűre és sablonosra sikerült.
Itt a kép! -
Maxer #25490 :) -
Azt hittem már ezt renderelted..huhh:) -
Maxer #25488 én már csak azt nem vágom pontosan, h mit lehet kezdeni ilyen fehér alapon fa képekkel -> blueprint? -
Maxer #25487 Jaja, kedves ismerős a dragon, még amikor régebben megláttam, akkor kezdem el gondolkozni egy nagy chieftec házon. -
Chieftec rulz!:) Telleg szep haz. Bar amikor en vettem a sajat hazam akkor ilyet meg nem lehetett venni. Amit en szeretek ezekben, hogy csavar nelkul lehet bennuk mindent szerelni az alaplap es a tap kivetelevel. Meg porszuroke, jol elosztott... nomeg piszok nagy, es jol nez ki!:)
itt az enyem
nemtom mennyire lehet kivenni az asztal alatti fekete chieftec dragoon-t:)
Nah, de mostmar dolgozzatok! En meg tanuljak, holnap 2 ZH es szetfogjak rugni a nemesebbik felem, mer 1bol tuti UV lesz. :( -
nenad #25485 feldobtam magamhoz rarban, abban 186 fa van. Volt jopar furmanyosan linkelve.
-
angol tudas alap -
Maxer #25483 Vettem egy új gépházat (Chieftec), bele meg egy 7700-es Zalman hűtőt, és nem bírtam ki, h ne dicsekedjek el vele :)
az új és a régi :)
gepem
-
En szerintem lehet. A referencia munkak _szerintem_ a legfontosabbak. Mivel jelenleg kifejezetten ilyen egyetem nincs is az orszagban, nemtudnanak mit kerni. Ami fontos, esetleg probalj egy kis tradicionalis muveszetet is belecsempeszni a portfoliodba. Nemtudom hazaiak mennyire ertekelik, de kulfoldon szeretik az ilyet.
Sok sikert, sokan szeretnenk ide bejutni! (Kar, hogy nincs gyakorlatom, sem jo referencia munkam.) -
Elegendő kreativitással, gyakorlattal és jó referenciamunkákkal tudok munkát találni? Mondjuk egy hivatalos játékfejlesztő cégnél?
Érettségim és angol nyelvizsgám sincs. -
imp99 #25480 ezek mire jók? -
nenad #25479 fogd meg es vigyed amig lehet kategoria... :)
http://www.howardmodels.com/0-tree/DecidiousTreesFull-112103/index.htm -
putyi #25478 hát, ha annyi munkád van, hogy kitermeled, akkor munka közben, megtanulod, ha meg nincs elég munkád, akkor nincs rá pénzed. ilyen helyekre leginkább cégek szokták az alaklmazottakat elküldeni.
"szerintem" -
nenad #25477 nem erdemes, ha okos vagy keresel vkit magadnak aki annyira megtanit hogy tudd folytatni magadtol. Felteve ha nem erzed magad annyira talpraesettnek hogy teljesen magadtol indulj el..
1/5 ert megtanit barki jo kozepszintre, (ha van esze) -
Hi!
Azoknak a véleményére lennék kiváncsi akik modellezésből élnek, hogy érdemes e erre a Autodesk 3ds max mesterkurzus-ra befizetni? Fél milla nem kis pénz... megéri? -
okes koszonom a tippeket!!! es bocs az OFF-ert -
nenad #25474 csak kikapcsolt Allapotban!!, nemely alaplap olyan komolyan fel tud toltodni hogy faszaul kisul sajat magan keresztul. Sajnos nekem is osszejott egyszer.
A halozat volt zajos es a hazat szerettem volna foldelni, ahogy hozzaertem a konvektrohoz, kesz. -
Hulye megoldas lehet, de vegyel egy krokodil csiptetot es valami radiatorhoz, vagy femhez vezesd oda a szamitogephazat. Ameddig nem volt gitar kombom addig PC+erosito-rol szolt a basszusgitarom. Alapbol bugott, gerjedt a hangja... foldhurok. De amint hozzaertem a labammal vagy a kezemmel a szamitogephaz fem reszehez, onnantol jo lett:D Meglehetett oldani csak kicsit viccesen neztem ki. -
Kösz ez jobb talán!
Object deform amugy a neve:) -
Koszi Skacok a valaszokat, a digitkimenettel gaz van mert azon az alaplapon sajnos nincs, talan a foldeles segithet meg.
Koszi!! -
Aldaryn mondja a legjobb megoldast. Nalam is ugyan igy van. Digit-koax megy ki a hangkartyabol, majd pedig az erosito DAC-ja eldonti, hogy mit akar. Bar tobbet hallgatok zenet normalis cd lejatszorol... (Nem, meg veletlenul sem DVD lejatszo!) -
Ilyen problémák jelentkezhetnek akkor is, ha a két összekötött eszköz nincs ugyan olyan potenciálonm jellemzően akkor, ha valamelyik egység nincs leföldelve. Megoldás a földelés. akár manulisan is. :o)
Szintén jó megoldás bármilyen rendszerben, ha veszel egy alamire való erősítőt, amin van digit bemenet, és az audio jelet digitálisan küldöd át neki. Mivel digitális kimenete manapság már az integrált cuccokak is van, így többnyire az erősítő árából megúszod. Vagy, akár a meglévő rendszeredre is kötheted. -
putyi #25468 a maxplugins.de-ről letöltheted peter watje meshdeform nevű plug-in-ját. az erre hivatott, de a volumeselect+ linked xform is jó. -
alapvetően az alaplapi integrált hangkártyák zúgnak mint a fene. többnyire azért, mert a hangmodul az alaplapokkon igen közel van az AGP porthoz és a videókártyánm lévő hűrtést bele fogod hallani mindig.
Nálam ezt a problémát az szüntette meg hogy vettem a gépbe egy audigy2 ZS -t és mivel PCI os a gép legaljába tettem(álló ház)messze minden zavaró ventillátórtól meg CD től meg minden. most nincs is alapzaj :c) -
Köszi szépen!
Ezzel el lettem volna mire kifundálom magamtol:) -
Bocs megint lenne egy OFF kerdesem:(
Az egyik gepben egy Ati rodeon 9200 kartya van meg alaplapi hangkartya, a video es az audio jelet is kivezetem TV -re RCA val es zug a hang, letezhet hogy a video jel bezavar az audioba, uj a TV tehat elvileg jonak kellene legyen esetleg nincs kelloen arnyekolva valamelyik kabel? Mivel probalkozzak? Probaltam scarton keresztul is amibe rca-kat kell dugni ugy is ugyan az a szitu:(
Van valami otletetek?
Koszi elore is a segitseget!!!! -
plane-re
"volumeselect" : verticles, meshobject (gomb) és soft selection
ez azt csinálja hogy a kiválasztott mesh szerint selectál
"push" -
Hogy lehet azt megoldani,hogy két ojjektumot ugy kötök, linkelek, kapcsolok (vagymi) össze, hogy azok felülete hatással van egymásra?
Pl egy plane közepére beteszek egy gömböt és a plane-ben lesz egy félgömbnyi mélyedés akárhova mozgatom a gombócomat. És nem reaktorra gondolok. Vhol láttam ilyesmit egyszer a helpben ha jol emléxek,csak nem lelem.
-
lassan má tanulok maxozni -
Culram #25461 Aham, akkor ez csak egy szigorúan SG szleng, mert máshol nem igen láttam. :D -
marcee #25460 HyperThreading(Technology). És ha az AA-nál pörög jobban a második szál az éppen azt jelenti, hogy az első nem terheli le rendesen a magot, mert a HTT, - annak ellenére hogy az AMD (hoppá!) szabadalma - jellemzően a soklépcsős architecturák - ilyen a netbrust a p4-ekben, már a northwood magban is 20-22 lépcsős a feldolgozás, de a prescottban valami 30 körüli - kieső ciklusainak kihasználása. Amikor normálisan csak adatra várna a proci. Ezért kell úgy a p4-nek a HTT, a nagy cache és a dual ddr(2), mint a falat kenyér és ezért nem számít sokat egy A64-nek vagy pentium m (dothan)-nek. -
Napi Felesleges Render :) en is ugy kerestem utanna a forumban meg annak idejen hogy megtudjam hogy mi az :) -
Culram #25458 Na belámulok ide egy kicsit. Tudom régen voltam, és nem szólok sokat, de bizton állíthatom hogy olvasom a fórumot. De...essek le a székről ha tudom mit jelent azaz NFR. Még a WIP-re is alig jöttem rá. Na plz növeljétek inteligenciámat.
Amúgy mndenki nagyon faxa képeket csinál. Eccer majd esetleg én is. -
nenad #25457 a fa talp amolyan muanyag fa mintazatu valami akart lenni amit raragasztanak a feluletre, mivel modellezni nem modelleztem a texturat tologattam, hatha olyan erzetet kelt :D
az zaj, zaj :D , qmcaa. Mondjuk sztem a zaj hozza tud adni a kephez.
a renderido valamo 10 perc volt, azonban most egy 3ghz MultiThreados pIV nyustolok. Egyebkent ez a multithread sztem igazan AA-ra jo ahogy figyelem hogyan renderel. Az AAnal nagyon kijon a kulonbseg. A tobbinel azert latszik hogy vagy kicsi a cache vagy vmi. -
A zaj direkt? :) Amúgy nagyon szép, szinte lesétál a képről. Minden pont annyi, amennyi kell, egy csipetnyit sem kevesebb, sem nem több. Gratula! A fa talpazat erezete is gyönyörű. -
Pöpec!
Amugy se sok nfr-t látni tőled:)