63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #25574 na mos csinaljak egy ujat nektek? :D
azt meg lowpolyban kellene egyebkent nem?
sot en odaig mennek hogy a kulso oldal felol csinalnam meg (nincs melysege a kulloknek) es moge raknam a tarcsak a feket stb, es eleg keves polybol osszejohet. Egyebkent meg tul sok sztem. -
Szia! Free-éket én terhelem ezzel a felni dologgal... :) A WR2 játékhoz kéne a BMW 6-os modellhez...pontosabban az M6-hoz, mert a sima 645-höz van, de szeretnénk egy M6 verziót is.
Itt van pár olyan kép, amin jobban látszik a küllők mélységi íve: KATT -
nenad #25572 amit belinkeltem az megy a 8ashoz, egyebkent januar 9en lesz vagy mi. -
-
[apro]Render/Common/Assign Renderer[apro]
"Kérdésed van? Körülnztél már?
Ne feledd, barátod a Súgó és a Google!"
-Banner, by Aldaryn -
f10, előugró dialoge legalja. -
imp99 #25568 Vki válaszolna a kérdésemre? -
Ronin666 #25567 Bowerem van most is (705) és én meg szeretem, dehát ízlések és pofonok. Nekem meg a JMlab nem jött be, bár Elektrát nem hallgattam, szóval arról nem mondok semmit. Az árba egyébként egy használt Utopia micro is beleférne, de mint mondtam nem az én ízlésem a JMlab.
Korsunon gondolkodtam, de a V8 drága, V6 meg ritka használtan, új meg természtenesen nincs csak RedRose. Másik gond meg hogy akitől veszem az erősítőt ott van egy cimbi és teljes áron beszámolják nekem 1 évig (most a subomat számolja be nekem 3/4 évesen ugyancsak teljes áron), ők meg nem árusítanak csak Linnt és MarkLevinsont, meg van pár használt egyéb márkájú portéka, de Korsó épp nincs, szal marad a Linn. -
Maxer #25566 Ezek aztán komoly, na meg drága cuccok, ehh ,-) -
"autodesk megvesz mindent. Mindegy, legalább egy crak-re egyszerűsödik sokak dolga."
Áááá
Kész vagy. -
feltelepítettem, felraktam a dll-eket amiket nem talált majd azt írta hogy: "Az eljárás belépési pontja nem található a DLL-ben (AcGe16.dll)" -
Aldaryn: hasznalt cumok, illetve vannak koppintasok is. Egy kis-Korsun 110 volt tavaly, a RedRose amirol koppintottak 1.8 milla. Nomeg vannak kevesbe ismert markak. Pl a JPW hangfalak igen olcsok (Egy mli 600 pl45 ropi) es a penzeert piszok szepen szol! stb stb... -
Hű, az nagyon kúl dolog lenne, remélem hamarosan jön még a 8-ashoz kiegészítésként. :)
Link? -
...úgy tűnik autodesk megveszi npowert.... :D autodesk megvesz mindent. Mindegy, legalább egy crak-re egyszerűsödik sokak dolga. hehe. -
nenad #25560 ugy tunik power booleans bele lesz integralva maxba... -
Egyelőre elvagyok 11nm-en a magam kis 5W os erősítőmmel. Még egy csepp off.: Akinek sok pénze van, annak könnyű, megveszi, ami igazán drága, és csá, ott a minőség. De hogyan, merre érdemes elindulni annak, aki minőséget szeretne vásárolni a lehető legalacsonyabb áron? -
Köszi
-
Ne editable mesht használj. Ott a poly. :o) -
Azt hogy lehet beállítani, hogy a keresztéleket (szaggatott) soha ne jelölje ki?
Hiába kattintok pontosan az élre; gyakran keresztélt jelölök ki
-
Jaja... az en szobam kb 25 negyzetmeter. De meg mindig pici, meg a kis JmLab Chorus 707 melyei sem fernek el a szobaban. Ennek koszonheto, hogyha en hallgatok valami zenet a melyek at csavarognak a furdoszobaba es a nappaliba. A nappaliban mar jo, de az meg 50 negyzetmeter.
Esetleg megfontolando lenne egy fejhallgato addig is... en egy valamilyen Sony-t hasznalok a gephez, es egy Sennheiser Hd600at a hifihez este. Egeszen turhetoen szol. -
Ilyen cuccokhoz már egy zenehallgatásra kialakított szoba is elkél, nem? Idehaza van egy tökéletesen négyzet alakú, 5x5-ös kihasnálatlan szoba, gyakorlatilag nulla bútorozással. Oda tervezem majd anno beköltözést. :) Jó lenne egyszer annyit keresni, hogy ha nem is luxustermékeket, de valami elfogadható profizmust össze tudjak magamnak guberálni. Hiába, a zene az zene, és egyszerűen lenyűgöz. -
En B&W ellenes vagyok:D Ismerem a 804-et, es nem jon be. En a Dynaudio-t valasztanam. (Ahhoz mit szolnal, ha megprobalnal egy Korsun-t szerezni? Az detto RedRose koppintas, ugyan ugy szol... es kb 3adaba kerul.)
Vagy JmLab-okra nem gondoltal? Vagy ProAC Response? (Ajanlom a sajat tipusaimat:D mindenkinek hazafele huz a szive) -
Ronin666 #25552 Én most cserélem a cuccot, szóval lassan neki kell ugranom és egy nagy kört tennem Pesten, hogy mire érdemes cserélni, de eddig nagyon úgy tűnik, hogy ebből a kis listából fogok valamit választani
Dynaudio Contour S1.4
Martin Logan Clarity
B&W S804
Von Schweikert Audio VR-4jr
Sonus faber Concerto Domus
Meg most erősítő csere is lesz, de az már fixen Linn lesz (késöbb talán MarkLevinson).
-
Ez teny. Erzekeny dobozt kell melle venni. Nabumm... Dynaudio hangfalakat ne vegyen Aldaryn:D En amugyis ugy velem, hogy 90db alatti erzekenyseggel nem ajanlott dobozt venni. Vannak ellen peldak, de ritka. 90-el meg mar elboldogul a tamp. Az meg a masik nevettseges dolog, hogy a szomszed pistike azzal vagizik, hogy 120 wattos cumoja van. Egyik haveromat egyszer leultettem a nappaliba... betoltam valamilyen zenet, es amikor mar azt mondta, hogy ez OK, ez mar piszkosul ordit akkor odahivtam az erositohoz, hogy nezze meg hogy is teljesit. 3-5 watt kozott ingadozott az atlag. A divatos PMPO max annyit jelent, hogy a masodperc toredek reszeig azt elviseli, utana porra eg:D Egy erzekenyebb dobozzal egy atlagos szobaban 5 wattal falat lehet robbantani.
(erre mondjuk jo lehet a Klipsch pl... piszok mod hajthatoak a dobozaik. A reference sorozatot arultuk is, vittek is a dizsis gyerekek) -
Ronin666 #25550 OFF!
A klipsch az szar, de csak azért hoztam szóba, mert abban van ilyen ákombákom.
Az úriember írása elég érdekes, de szerintem lassan 50 lesz vagy már múlt. Nagyobb hifis fórumokon van jelen akitől idéztem és ő is nagy hifibolond. Kicsit el van szálva tudom, de azért nem süket ő sem.
Abban viszont igazad van, hogy 8e-et megér akinél nincs lé, viszont ha kifizet érte annyit, aztán otthon meg kiderül, hogy nem tudja rendesen meghajtani a falait, na akkor van cumi! -
A MAX topic ilyen. :D Kötetlen beszélgetés, erősen MAX felé orientálva. Amúgy szvsz senkinek sem árt. -
Najo, ez sajna nagyon Off topic. sorry. -
Klipsch-t ne emlitsuk. Okadek hangja van. Megjegyzem, van A es AB osztalyu erositom is. Amugymeg nem high-end-rol volt szo... hanem arrol, hogy egy belepo szintu AB osztalyu erositot lekoroz a hangja. 8ezer forintos arert, ez azert igen szep teljesitmeny.
Ugye nem haragszol meg, ha egy 13 eves kisfiu velemenyere nem adok? Marcsak az irasabol itelve sem tudom komolyan venni. :)
Nem, a tamp nem fogja megvaltani a vilagot. De a belepo szintu erositokkel felveszi a versenyt. Sonido dobozkat nem ismerem, de ettol meg van valami ralatasom a hifire. (Mint mondtam volt egy hifi boltunk...) amugy a masik szobaban egy ProAC Response 1.5 szerepel. Ha ez nem kozelit a high-end -hez, akkor beadom a kalapom. Amugymeg, mindent az elethu zenehez kell hasonlitani, gepzenehez es hasonlokhoz nyilvan nem. Immaron 14ik eve jatszom komolyzenet szimfonikus zenekarban is, az en fulem ehhez edzodott, ehhez tudok viszonyitani.
(Csak ugy szimplan jegyzem meg, hogy a High-end a kutya fulit er manapsag:D Lasd pl THX minosites, EISA dij. Arrol nem beszelve, hogy mindenre ranyomjak, hogy Hi-fi. Nem is merem azt mondani, hogy high-end hangfalam vannak (voltak) inkabb csak azt mondom, jol szolnak. JmLab Electra, ProAc Response voltak a legjobb falaim.) -
Gondolom, hogy nem csak a márka miatt kérnek milliókat egyes rendszerekért, de akinek még egy vacak crt monitorra sem futja, annak egy "szakmailag elismert" high end cucc gyakorlatilag elérhetetlen. -
Ronin666 #25545 Ez a Tamp nem egy újkeletű dolog. AB osztály és D osztály között van. Ezt híják B.A.S.H-nak, de pl. már a Klipsch jó ideje használja ezt a subjaiban. Ez kb annyit tesz, hogy míg ez a kis vacak 80-85%-os hatásfokon üzemel, addig egy AB osztályos társa (mint a legtöbb othonilag használt erősítő) kb. 40-50%-ot jó ha lead, de egy csöves még tán 10-et sem :). Viszont ezek az erősítő még hangminőségileg elég gyengusok, nem véletlenül nincs High-endben D osztály.
Mellesleg ez a kis IC van benne: link
Itt van egy másik vélemény is a cuccról, hogy a másik oldalt is erősítsem:
,,Mert a hülyitésekkel ellentétben nekem nem teccik. Lehet,h jo a hangja a sokol rádiok közt. De köze sincs sem a hifihez sem a high-endhez. Probáltuk utána a Sonido 94DB -es érzékenységü NEA dobozáwal is. Hát azon sem xolalt meg. Azt innentöl kezdwe már nem naon érdekelt. Aki ilyent wesz, az wagy bolond,wagy süket..." -
:) amennyire szeretek zenét hallgatni, olyannyira műveletlen vagyok a hardvert illetően. Maximum csak nyálcsorgatva nézegetem a highendnek hirdetett termékekeket, nomeg bemutatószalonokba néha néha elvetődök relaxlni. :D
MR-t maya alatt sokan szidják, mert állítólag nehéz zajmentes kimenetet produkálni vele. Vray meg elvileg nemsokára lesz oda is. :) És bezony, mindki használja azt, ami neki kézreáll. -
Hangsugarzokat meglehet valasztani esszel is... 120bol is kilehet hozni jobb szettet akar mint 300bol. Attol fugg mire, hova kell.
Ugy alltalaban beszelek latvanytervrol... foleg interrior, de lesz exterrior is. Belterrel kellene kezdjek. Hat, megprobalom... Remelem gyors melora foghatom majd az MR-t is. Vray jo moka, de kovezzetek meg, Maya parti vagyok. (Ugye mindenki hasznalja azt a progit ami Neki kezreall) -
Huh, köszi az infót. Most kezdtem utánajárni a dolognak. :) Ha egy belépő szintű Onkyo szintjén elvan, akkor már megéri. :) Ha meg is tudnék venni egy 2-3 százezer forintos erősítőt, annyi pénzem úgy sem lenne soha az életben, hogy ahhoz megfelelő hangsugárzókat is beszerezzek. :D
Milyen látványtervet? Mr-ben még csak csak, de mayában é sík hülye vagyok. :( -
imp99 #25541 Hol állítható a renderelés V-ray-re? -
Nalam is boven lathato az alagut vegen az a csavart ize.
Aldaryn... T-Amp... hehe:) Persze, hogy hallottam mar rola. Ismerem. Ha a 8 ceruzaelemet lecsereled valami minosegibb tapra (mert ugye az szed magaba soksok zajt) akkor biztositja azt amit mondanak. Ujonan kaphato, 80-100ezer forintos sztereo erositoket bizony lever. Egy belepo szintu Onkyo szintjen elvan, bar a marantzom mar nem cserelnem le ra;)
HWSW TAMP topic
Ide menj el, eleg regota diskuralnak mar a kis kutyurol. Keresd ARN-t. Neki van ilyen, plusz osszehasonlitasi alapja is van. Neki van a Mission erositoje asszem.
Az arat mindenkepp megeri... hatarozottan jo kis keszulek. Jol szol, es olcso. Ha nem zavar, hogy csak egy bemenete van (mondjuk csak szamitogepet erositesz vele) akkor idealis lehet.
Amugymeg, HIFI-re fel! En most koplalok... volt egy hifi boltunk, amit bezartak... szoval most nincsen olcso hangfal, marad az, ami most van:D
Amugy amiatt ultem ide a gephez, hogy dolgozzak... valaki segitsen mar ki, hogy meglehet-e oldani az epiteszeti latvanyterveket Maya + MR parositassal is? -
Emberek... nem tudom hallottatok-e már a Class T Amp -ról. ez egy kis digitális erősítő, ami nagyjából olyan faszán szól, mint amilyen nevetségesnek hangzik, főleg azzal a ténnyel, hogy 8db ceruzaelemről is üzemel, és nem több, mint 30 dollárt kell kicsengetni érte. Érdemes elolvasni pár cikket, ha csak fele is igaz a döbbenetnek és hangminőségnek, nyolc ezer forintot már megér. :) akár profi minőségű csatornánként külön lebontott végfok 7.1-re 100.000 forint alatti áron, és még jól is szól? elég vicesen hangzik, de lehet, hogy igaz. Nah a héten meglesem magamnak ezt a kis kütyüt. -
Nenad összegyűjtött pár linket még jóval hátrébb. Vagy ő le gyorsabb, és postolja megint, vagy én, és megkeresem. :D -
GixEr #25537 Hali, valaki elmagyarazna ezt a gamma mizeriat? Vegulis a gammat a V-ray VBF-eben allitgatjatok vagy a render beallitasokben?
Sajnos mostanaban nagyon keves idom van ide belesni :( bar tul sokat nem veszitetek velem. -
Tető hozzáadva. :) Ezek az új Vray buildek nagyon rosszul viselik az egymsba nyúló "falakat", ami a lightcache-t illeti. Régebben ilyennel semmi gondom nem volt, de a light leak fertelmes méreteket tud ölteni. :( ez igazán nem is olyan komoly probléma, hiszen álalában lemodellezek mindent szépen, gondosan, de ilyen "trükkfelvételeknél", példul egy szoba felülnézetből, plafon nélkül, elég zavaró tud lenni.
-
A moncsimmal lehet gond. ^_^ szegényke már fele annyi éves, mint ahány colos. :D