3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És Koxx is szokott segíteni! <#worship>#worship>
Mission Impossible 2010: PRO Class
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
ráadásul a vertexek is el-el tünedeznek (mikor milyen kedve van) direct3d-nél... pl splineoknál csak a kezdõvertexet mutatja és hajlamos a splineokat eltakarni a segédráccsal... szóval szopóka-nyalóka néha a max, de már hozzászo(k/p)tam. 😊
Én is ezért szoktam álltalában opengl-t használni.
egyébként pont az ilyen problémákra lenne jó, amit petesilver írt.
per aspera ad astra
Most meg megint megpróbáltam scalnline rendert beallitani a material editor renderhez es most meg jó.Azelõtt hiába állítottam be azt is.
Hát a max is csinál néha furcsaságokat.
A Material edittor slotokba azért pakol ki végig "not supported" feliratokat, mert a Brazil RS nem támogatja a material edittorban való renderelést. 😊 hehe. Eddig csak néha kifagyott, ha Meditnek ezt állítottad be. Most már megmondják a frankót: nem támogatott. 😊)
A megoldás annyi, hogy Az assign renderer box-ban a Material edittor rendererjének nem Brazilt, hanem bármi mást állítasz be. Pl. default scanline. Sõt, ha Brazilozol, akkor azt.
per aspera ad astra
havi 27 ezret fizetek a szerver helyért 100 Mbiten a domainek meg 2 évre 4000 Ft
de ebben benne van az ftp is meg minden.
de nekünk az az nektek ez abszoilút ingyen lenne.
amúgy úgy tervezem hogy a privát részeken nem lesz reklám tehát a nenad.3dmax.hu alatt nem lesz reklám csak ha te ki akarsz rakni eggyet. csak a www.3dmax.hu n lesz értékesítés. sehol máshol
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Látván hogy sok embernek gondja van a "honnan Linkeljünk ide képet" dologgal meg hogy a tutorialokat amiket készítete mindenféle uw. s meg freewebes tárhelyre rakjátok ki és senki nem találja ezért beregisztráltam a 3dmax.hu domaint. ezen fõleg a ti videó és egyéb tutoriáljaitokat szeretném összegyüjteni pluussz a munkáitpoknak publikációs lehetõséget adni. mindenkinek lenne külön weblaprésze aldomainja min pl xy.3dmax.hu ahol egyénileg garázdálkodhat plussz emailcím meg minden ami ehez jár. Fórumot nem szeretnék rá mert erre a célra szerintem az sg tökéletesen bevált bár nem lenne rosz ha mondjuk ott is üzemelne egy help fórum kezdõknek haladóknak profiknak meg különbözõ plugineknek és eljárásoknak mert nem titkolt vágyam hogy a magyarországi 3d vel foglalkozó kiadványoknak, újságoknak és termékeknek reklámhelyet biztosítva legalább a szerver üzemeltetés díja bejöjjön. ehez viszont látogatottság kell a lapnak. szóval várom a jelentkeuzõket önkéntes alapon hogy ki az aki beszálna ebbe a nonprofit vállalkozásba.
köszönöm
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
maxot es a lic servert is engedelyezni kell.
Ami szimplan bizonyithato is, azzal a tennyel hogy ezek az emberek mennyi szazalekat es hogyan hasznaljak az agyuknak. Einsteint sem tartom kiemelkedo embernek mert megbukott az "emberseg" teszten.
Barki aki barmilyen talalmanyt pusztitasra hasznal nem erdemli meg az ember titulust.S a talalmany a "talalmany"-t. Ember alatt ertem azt aki ki van fejlodve. Minden szempontbol. Ez nagyon fontos. Kard is azoknak a csodalatos fejletlen emberknek volt szukseguk, akik keptelenek voltak megtanulni osszhangban elni a termeszettel, kornyezetukkel.
A baj elkeruli azt aki igy tesz. Fegyverre nincsen szukseg.
sem kepzelt harci osztonokre. Tiszta tudasra, tiszta szivre inkabb.
Mert elvileg jól mûködik,rá is tudom tenni a textet az objectre,de a material editorban nem latom,és igy nem igazán jó 😊
Na azt hiszem maradok max5-nél 😊
Vagy át kell állni másik renderelõre,csak már ezt szoktam meg.
per aspera ad astra
Mert nekem meg az 1.0.3-at nem sikerult.
Vagy van ezek között is valamilyen verzó még?
per aspera ad astra
A.
per aspera ad astra
Valaki találkozott már olyannal a brazil 1.2.21-nél,hogy a mterial editorban az anyagoknal azt irja ki,hogy not supported pirossal(tehat a gömbök helyett csak ez a piros szoveg van fekete alapon.)?
És csak akkor ha a brazl-t valasztom ki rendeelonek,ha visszaallitom scanline-t akkor megint jó.
És mi értelme a material editorhoz is masik renderelõt állitani?
A max7-et még nem nagyon használtam eddig.
tehát ez valami hiba?
Elõre is kösz!
per aspera ad astra
Lenyûgöznek a fegyverek, mint az emberi elme minden találmánya. Két alapvetõ teremtõi privilégium, az alkotás, és a pusztítás, és az ember mindkettõre hajlamos, bárhogy is nézzük, a konfliktus az emberek vérében van. Így gondolom. És elítélem a vérontást, az erõszakat, mert ugyan bennem is ott lobog a pusztítás utáni vágy, de talán pont a tagadása, az örökös ellenzése egy pillére a moralitásunknak.
A kardokra, késekre másként tekintek. Számomra emberibb fegyverek, és nem a mészárlást, hanem az egyén küzdelmét, erõsségét, meggyõzõdését szimboizálják. Részemrõl is lehet ennyi, bár, tudom, nem éppen egy MAX topicba illõ téma, de szívesen beszélgetek róla, és szívesen hallom mások véleméynét is, hiszen hogy is csiszolhatnám tökéletesebbre a világképemet, ha nem hallgatok, és szívlelek meg másokat.
per aspera ad astra
Én hiába foglalkozom valamivel, amíg belül nem "látom", ahogy írod, a megvalósítás minden részét, nem tudom modellezni.
Ez elég érdekes paralelicity-mert pont 2 hete láttam egy német adón, hogy egy ami cég elég sikeresen fejleszt, egy 1 személyes kütyüt, aminek picit rövidebb, és tömzsibb a 2 hajtómûve, és mint a tied, és a Harrier nél, függõlegesen fel, majd elfordít, és hajrá!!
Én is agyaltam egyszer egy ilyenen, amikor a dugóban ültem, s bevallom nekem sem azonnal az jutott eszembe,hogy bombát tegyek rá.
AZT el tudom képzelni, hogy a hadseregek, már rég tesztelnek 1 személyes ilyesmi drone ket, 5 éve aszondták, hogy a "darázs2 jellegû légierõn agyalnak, amikor 1 ember, aki foot soldier is ilyen mini izékkel rajban, stb, mint egy nagy lomha heli.
Na de ez meg az õ bajuk!-a barmok.
Csak igy felmerult bennem. Reszemrol ennyi.
Ha pedig készítek valamit, akkor azt az utolsó porcikáig szeretem, ha csak fejben is, de átgondolni. Ehhez a repcsihez is kitaláltam egy csomó oyaln dolgot, amit lemodellezni soha nem fogok, mint pl. a turbinákat sazbályzó programok, a komplex irányítás, hiszen pl. harci szituációban az egyetlen pilótának, viszonylag kis idõn belül kell egyszerre a gépet irányítania, navigálnia, és az adódó célokat megsemmisíteni, vagy az ellenséges fellépésre válaszolni. Ez nem kis mutavány, sok bonyolult rendszert ígényel. És pusztán ezen töprengeni, hogy mi lenne erre a leghatékonyabb megoldás már önmagában érdekes. 😊
Vagy például mi legyen a meghajtás? Az üzemanyag, a turbinák vezérlése, hova, és hogyan kerüljenek stabilizátorok a gépre... Persze, lehet ez sosem mûködne, sõt, biztos, de ha magammal el tudom hitetni, hogy egy átgondolt, mûködõképes koncepció, akkor talán másokkal is. 😊
per aspera ad astra
Az orrában lesz nek a forgatható érzékelõrendszerek, és az ezekhez kapcsolódó fegyverzet is.
Gondolkodtam rajta, hogy esetleg készítek belõle kétszeméyles verziót, de majd, csak akkor ugrálok, ha lesz is valami alapja. 😊
per aspera ad astra
per aspera ad astra