63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    Fapadolok.. :D
    de nagyon uber brutal gyors ez a cucc, sztem legalabb ketszer olyan gyorsan renderel glossyt mint vray.
  • Fisch
    nem csinalsz mar igy is 1.000.000 dolgot egyszerre?
  • Culram #25692
    Samsung Syncmaster 193P vagy 193P+ Nagyon Samsung bolond vagyok. Én velük megvagyok elégedve. Nekem SamSync 957DF CRT monitorom van, de ezzel is. Az 193P-nek meg iszonyat szép színei vannak.
  • Free
    bocsi a capsl lockért de új a clavi még meg kell szokn i
  • Free
    kira lett. érdemes lenne komplett sorozatot kitaLÁLNI ENNEK A FIGURÁNAK. PL HOGY HŐRE MEGHOSSZABBÚL A KEZE MEG HASONLÓ. MINTHA MOST ÉLEDT VOLNA FEL ÉS FELFEDEZNÉ A VILÁGOT. KI TUDJA MÉG JÓL IS ELSŰLHET. ÍRJAK NEKED PÁR FORGATÓ KÖNYVET? :C)
  • Boba
    Marcee: TN paneleset ne ajanlj neki grafikai munkara. Engem meg nem grafikai munkanal is zavar a TN panel, nemhogy akkor, amikor szinekkel dolgozom.
    En is tervezem amugy a monitor cseret, de amire valtanek az meg 200 folott van. Varok kicsit, talan majusig es akkor egy Samsung 214T-re fogok benevezni. Kisebbre nem akarok valtani, most egy 22"es Samsung Syncmaster 1200NF-em van. Egyeduli gond, ami nem szimpi az az, hogy egy felbontasban korrekt csak a kep. A tobbiben interpollalt... bar lehet ez lenne a legkevesebb ami zavarna. Nagyobb gond az ara:) (19-esben nem gondolkodom mert kicsi, illetve 5/4 aranyu.)
  • bencsab
    Szerintem meg vegyél szívesen, mert a szemed a legfontosabb. Ha megvakulsz hiába akarsz majd 3d-zni.

Nekem egy Sony Hs95p van. 1000:1 12ms 450cd/m2 dvi MVA. Elégedett vagyok vele nagyon. Tudom ajánlani.
  • marcee
    ViewSonic VX-912. 1280x1024, 8ms, DVI, 550:1, TN. kb br 90e ft Az Extreme Digitalban.
  • Boba
    A lenyeg, hogy IPS, S-IPS, MVA vagy PVA panel legyen benne. A TN paneleseket messzire keruld el, azok ditheringel erik el a 16.2 millio szint. -> grafikai munkára NONO kategoria!

Mire figyelj? 16.7 millio szint tamogasson (papiron legalabbis), illetve a beesesi szoge 170fok felett legyen. A kontrasztja 500:1 fölött, a fenyessege 300cdm folott. Es mond azt, hogy TN paneles moncsi neked nem jo. (Mer nem az:D)
  • fle go
    Hehe, nem rossz!
  • Aldaryn
    heh, ezdejó. :)
  • fle go
    Velemenyem szerint legalabb 19 colos es min 8 ms valaszidovel. LG, SAMSUNG, View Sonic, komolyabbak es joval dragabbak LaCie, DELL szerintem.
  • NmaDani
    nagyonraertem

:)
  • peetee76
    Off:
    Milyen TFT monitort ajánlanátok 3D szerkesztéshez?
    Nem szívesen veszek, de a hely szűke miatt muszály.
  • Malakai
    Ha már IES.
    Lithonia Lighting
    American Electric Lighting Photometry
    Quality Lighting
  • Aldaryn
    Wow, Thx! :D
  • Aldaryn
    Hmm, ez okos dolognak tűnik.:
    http://www.spot3d.com/vray/help/VRayHelp150beta/tools/vrimg2exr.rar
  • nenad
    nehany ies light
    kep
    http://img456.imageshack.us/img456/5648/819390508iy.jpg
    file
    http://rapidshare.de/files/6722948/ies.rar.html

• ThomasGins
    Nem a kép minőségére gondoltam,hanam a vérfröcsögésre meg a szanaszét szemgolyókra:)
  • NmaDani
    köfi! 3dsmax7 - default scanline renderer :)

itt senki nem csinál animokat?
  • nenad
    pedig ott van a csavo nem kicsit, barmelyik renderrel kepes HQ-t produkalni.
  • Aldaryn
    Elég meredek... :D
  • ThomasGins
    Háááát,meglestem az oldalát,van pár beteges képe is:)
  • 4D
    Thomas, ez-#25668, a te embered.
    A kannájával...
  • ThomasGins
    Gyááá:)
  • nenad
    ronald mc cargo

ez se rosz, marmint az eloterben levo targyak.
  • nenad
    metin seven

a csavo most fr2 vel alkotott.
  • ThomasGins
    :)
    Szép lett! Miben renderelted?

http://www.vi2.com/wheel.html
    itt láttam még egy ilyen hasonló felnit.
  • NmaDani
    nemadomfel
  • NmaDani
    najo nemükszenek :(
  • NmaDani
    hülét kapok ha nem mükszenek a linkjeim aszem.... :) ti nemszoktatok animokat?

NFR
  • NmaDani
    felniujra
  • ThomasGins
    Nálam nem jön be...
  • NmaDani
    nembírtamki! megkellett csinálnom.... :)

felni
  • youth #25660
    Ez most LDR, nem csináltam belőle HDR képet, csak kipróbáltam, hogy megoldható e ez az "eltűntetjük a fényképezőt velem együtt" akció.

Amúgy maya3d.hu-ra fellöktem 3 hdri-t, de szerintem azok megvannak neked...

Az a baj már nagyon unom ezt a karácsonyfadíszt :) Jó lenne már nagylátószögűvel nyomni, lenne vagy 600 kép meg pár millió pixel végeredménybe...
  • nenad
    a hdriket is megoszthatod, en azert elteszem oket, sot a marvanyos kepet is az egyikkel rendereltem
  • youth #25658
    Na lemaradt a végéről a kép:
  • youth #25657
    Üdv!

Jöttelek untatni titeket :)

No, rájöttem hogy lehet megoldani azt, hogy ne látszódjon a tükröződésben a fényképező. 90 fokkal alrébb viszem a fényképezőt és onnan is lövök egyet. mivel mindkét esetben a gömb visszaadja a szoba 360 fokos valóját, csaképpen el van forgatva az egész.

Itt az első és második kép, valamint utána PSben eltűntettem az asztalról a tárgyakat. Ja és ez most nem HDR kép, sima LDR, csak kipróbáltam ezt a dolgot:

Amúgy nem valami pontos a dolog, mivel a gömb eleve nem gömb... Na mindegy azért baromkodásra jó volt:
    http://dvision.hu/nem_vagyok_rajta_jee.jpg
  • Boba
    Yeo ez a max topic!:D Megvan a feelingje:)

Nah, ujra nekivetem magam a kepnek... megcsinaltam a Fotomuveszetet (André Kertész eletpalya elemzes) es a Nepmuveszetbol a Nepi gyogyaszat temakoret. Tok jol sikerultek, jol neznek ki! Egyedul a tipografia reszet, tordelest es a boritot csinaltam en, a tobbit lekopiztam netrol, de amugy tok faja.:D Johet kis 3d-zes!:)
    (En mondjuk setalni nem megyek... beteg ember gubbadjon a gep elott!:D)
  • Aldaryn
    ?