63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Maxer #25814 Egy kicsit szórakoztam :)
-
talán lehetne még morphal...
még szép hogy az UV vagy a map szétesik hiszen folyamatosan keletkezik pl új felület ami változik is.... -
Csak linkben mert nagy... -
Maxer #25811 eegen, a lábak egy picit vastagok :)) holnapra kész a finomított render, majd bepostolom -
Mostmár úgy csinálom h a filmszerkesztőben csinálok belőle fekete fehér filmet mert max sehogy nem csinálja.. de azért köszi... -
nenad #25809 miert nem adsz neki fekete feher materialokat akkor mar, egyebknet meg nincs ilyen opcio.(legalabbis nem tudok rola) Konvertald at.
vagy a maxet mondod? Akkor passz hogy miert nem mukodik, probald meg clamp-ot a color mappingban, hatha az segit. -
Hy
Bocsi tudom h ez nagyon hülye és alap kérdés.. és a googléban se tom hogy keressek rá.. nem tudja nekem valaki megmondani /vrayt használok/ hogy tudnék egy filmet kirenderelni úgy hogy fekete fehér legyen...? mert ha beállítom neki simán színesen kitölti...
Előre is köszi... -
ehh...
Ez sem 0.7-es lábakkal van szerelve ;) -
nommy #25806 Kisqbi köszi a választ, kipróbáltam, de a map-et teljesen odavágja. Ugrál össze-vissza. ezt meglehet oldani? -
Kis gagyi NFR (persze h kanna)hogy ne lustálkodjon a gépem:)
pot glu3d (1.7MB rar/avi)
Kicsit nagy lett virtualdub megmakkant nálam:( -
megpróbálhatod booleannal.. animálható... egyszerűen csak beletolod a repedés objectet... -
nommy #25803 Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Szeretnék csinálni törést, de nem olyasmit mint egy váza, hanem pl egy csont kettétörik, vagy beleütődik vmi és eltörik ott. Próbáltam mesh pontjait animálni, de az olyan mintha hajlana, nyomódna nem törne. Huh remélem értelmesen sikerült leírnom. Van vmi ötletetek? Köszi. -
marcee #25802 Ez a monitor éppen nem szerepel a www.tftpanel.hu táblázatában, de elég sok másik igen, ami talán megkönnyítheti a választást. -
Maxer #25801 Hirtelen nem találtam jobb textúrát (pedig itt a net...), és hát amúgy is elfogult vagyok ezzel a textúrával kapcsolatban, mert ez egy régi kedvenc, tökéletes diffúz textúra.
Amúgy köszi! -
Nekem a fa erezethez viszonyitva olyan 20cm-esnek tünnek:P
AMugy szép lett nagyon!
-
Maxer #25799 Nenad: Igen, köszi, lehet, h az volt a gond. Default 50 volt, mondjuk a növelt hsph eléggé növeli a renderidőt, a 2000-es felbontású nagy kép 50-nel volt kb 1,5 óra.
Frenkie: Ohh... hát... köszönöm ,-) -
Ezek gyönyörőek :) -
nenad #25797 noveld a hsph-erteket hdritol fuggo, 100 valoszinu eleg. -
Maxer #25796 Thx!
Nekem csak egy valami zavar egy picit a felső IC-s képemen, hogy az IC műanyag burkolata egy kicsit "foltos", habár szerintem ez az önárnyékolásból fakad, a bevilágítás egy mirrored ball HDR kép -
KOszi Youth akkor nem aggodom ugy vettem eszre a renderen nem latszik.
Maxer: jok az IC-k:))) -
MrGeE #25794 az alsó kép láttán felmerült bennem egy jó kis IC-s anim, lenne benne IC csapda és csak 1-2 új generációs IC élné túl mert pl több lábuk van lehetne még esetleg ledsereget verbuválni
meg is csinálnám ha nem lennék alkoholista és üveg helyett egér lenne a kezemben 8) -
Maxer #25793 Köszi!
Talán azért merült fel bennem, hogy IC-t modellezek, mert holnap lesz elektrotechnika vizsgám... és inkább készültem volna vizsgára, mint hogy a max előtt ültem volna :) -
MrGeE #25792 Teccik gratula 
nállam is mászkálnak ilyen dögök :P -
Maxer #25791 A tegnap este eredményei:
mindez nagyban:
01
02 -
Mindegyik HDR képnél csinál ilyet, legalábbis most kipróbáltam 2-vel...
Rendernél látszik? Ha nem akkor tökmindegy, ha meg igen akkor rendereld úgy hogy ne látszon :) -
van egy ilyenem pl:
Es ha ebbol HDR Shopban csinalok Latitude/Longitude-t akkor a piros karikaval jelolt helyen keletkezik valami gany:)
-
De az a baj hogy en nem is tudok utvonalat megadni mert nincs ra lehetoseg az instalalas soran szoval nem tudom hogy mi a gond vele -
Nem azért mert a 8asnak más az elérési utvonala? -
Van mar glu3D max 8-ra vagy a 7re valot fel tudom rakni ra valahogy mert probaltam es kiirta hogy nem talalta a max 7-est -
NmaDani #25785 sziasztok! nemtudja valaki, hogy a philips 190s6fs tft mien paneles?
lehet TN :( -
nenad #25784 valami torzulas mindig lesz, De koszolodasrol meg nem hallottam!
:) -
Megallt az elet? Reggel ota semmi, sehol egy post... furcsa, hagytatok rajojjek magamtol a problemara...khm, de nem biztos hogy biztos rajottem:) -
Erre tud valaki megoldast #25773 ? -
nenad #25781 Ugy tunik Metin Seven Atallt Fr stage 2 re, mindent azzal renderel mostmar..
meglepetes. Mondjuk majdnem minden jobban mukszik benne mint a jelenlegi vrayben, kiveve dislacement, amit eddig felfedeztem.
-
Itt tök beteg dolgok vannak, rothadt hús, leszakadt hámréteg darab :) -
Fasza kis oldal, és én ezt eddig nem ismertem? Áhh! Kösz! :) -
Párezer ingyenes textura
http://www.imageafter.com/ -
igazan nincs mit nem tudom mi gond lehet sajnos:( -
igy csinaltam de az a szomoru hogy en mar hasznaltam aztan egyszer atvagott neki azota meg nem megy lehet winreinstall lessz ebbol :) azert koszi -
Eloszor VRL servert inditsd aztan a maxot, ha igy csinaltad nem tom mi a gond