3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
A képen a járólap szegély felsõ része az nem szürke. mondjuk náliunk itthon is le van fest5ve fehérre, de a képen szürkében jobban nézne ki. az alap fehér falszin az a map chanel 1, a szõnyeg a 2, a járólap 3, és amit feltennék fugaszürke plusszban az lenne a 4 de ahoz ha nem csinálok mappingot minden szürke lesz. ez normális?

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Room
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Mission Impossible 2010: PRO Class
\"So always look on the bright side of death\"
mas gond van
\"So always look on the bright side of death\"
A következõ hibát hogyan lehet kiküszöbölni?
egy tájba beillesztettem egy házfalat.
Rendereléskor azonban a falakon keresztül halványan megjelenik a háttér képe is. Low-ban kevésbé, high-ban élesebben látszik.
Ha a GI-t kikapcsolom akkor megszûnik, valamint akkor is megszûnik, ha bekapcsolt GI mellett leveszem a kontrasztot, de akkor meg az árnyék nem lesz jó!
Nem tudom, hogy mit állítsak át mert már mindent próbáltam, de nem bírok vele!!
Elõre is köszi.
Ismét egy képem a "piszkos" fajtából.
A fal+padló textúra darktree, a többi bitmap Vray mat ban.
Az ablak kézi festés. A fényeken még lehetne csiszolni, de ma már nem.
Remélem látszik.

Segítsetek hogy mivel kéne kezdenem mert ez kurva nehéz.
Van ez a négy ami biztos kell nem a többi csak tutorial
1. 3dsmax_7.rar <89265 KB>89265 KB>
2. 3dsmax_7_AddMapsMat.rar <68284 KB>68284 KB>
3. 3dsmax_7_Archmat.rar <135235 KB>135235 KB>
4. 3dsmax_7_Reference.rar <130706 KB>130706 KB>
ebbõl még csak az elsõt szedtem le,a többi az mire kell?
2. 3dsmax_7_AddMapsMat.rar <68284 KB>68284 KB>
3. 3dsmax_7_Archmat.rar <135235 KB>135235 KB>
4. 3dsmax_7_Reference.rar <130706 KB>130706 KB>
5. Character_animation_professional_tutorials.rar <68601 KB>68601 KB>
6. Design_visualization_professional_tutorials.rar <86959 KB>86959 KB>
7. Directx9c.rar ❤️6321 KB>36321 KB>
8. Film_Video_professional_tutorials.rar <74367 KB>74367 KB>
9. Games_professional_tutorials.rar <24547 KB>24547 KB>
10. Introductory_tutorials.rar <85865 KB>85865 KB>
11. mental_ray_tutorials.rar <13999 KB>13999 KB>
12. reactor_tutorials.rar <52798 KB>52798 KB>
13. shockwave3d_tutorials.rar <256 KB>256 KB>
EZEKBÕL MELYIKET KELL LESZEDNEM?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Hány cd-s ez a progi?
Ezzel a programmal bármit megtudok valósítani pl: egy kitalált lényt?
egyebkent a scened tele van hibas objektumokkal, ettol lasabb lesz.
a masik pedig hogy a contrastot vedd vissza 1re a saturaciot pedig 0.5-0.25 Kesobb ha lesz benne tobb targy is akkor majd emelheted, (megtorik a vorost)
Nem akarom, hogy a pagyolatfehér falam padló színû legyen!!Már minden beállítást próbáltam és akkor is SZÍNEZ!
Itt a renderelt szenny.
Itt a max file
Nem nyomna róla valaki egy rendert? Lehet, hogy a maxom szivat.
ugyanaz a motionblurre is igaz. egy komolyan mbluros dolog 2 masodpercig tart.. HQ..
csinaltam egy iolyen videot, majd atlokom divixbe vagy valami es felteszem. Brutal.
Ha az ég is úgy akarja, két héten belül lesz új gépem, addig még van pár hiányzó pénzdarab, amit valahogy össze kellene szenvednem innen-onnan. 😊
Nenad: Eddig nem használtál ProOpticSuite-ot? Én nagyon szerettem, és fájt is a szívem, hogy MAX 6-7 hez már nem is készítettek belõle fordítást. Persze, így sokkal jobban járt az ecceri user. De már-már kezdtem azt hinni, hogy nem fejlesztik tovább ezt a termékvonalat. Apropó, a motion blurrhöz szükséges layerelt g-buffert Vray támogatja? (most nem tudom kipróbálni még egy darabig. :|)
Képekkel tessék csak továbbra is erõsen támogatni a topicot. 😊 Nomeg, további jó MAX-ezést mindekinek!
Al. out.
per aspera ad astra
ez a finaldof meg a finalflare nagyon ott vannak a szeren.
a motionblur minden kepzeletet felulmuloan gyors, es szep.
behalok tole