3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Free
szép kép de nem lehetne a falnak támaszkodó képet félbetörni? hatásosabb lenne :c)))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
nekem lenne egy olyan gondom , hogy végre rájöttem arra hogyan tudok külön polyra külön mappolással külön textúrát tenni. ez nem gáz. a mi viszoint az hogyha kijelölök egy pár polyt és rányomok egy textúrát aminek nem csináltam külöm UVW mappingot akkor onnantól az öüsszes UWV mapping eltünik és minden szin vissza áll alap mappingolásra.
A képen a járólap szegély felsõ része az nem szürke. mondjuk náliunk itthon is le van fest5ve fehérre, de a képen szürkében jobban nézne ki. az alap fehér falszin az a map chanel 1, a szõnyeg a 2, a járólap 3, és amit feltennék fugaszürke plusszban az lenne a 4 de ahoz ha nem csinálok mappingot minden szürke lesz. ez normális?

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Evogordon
Látom Nenad-nak tetszik <#nevetes1>😄

<#banplz>
😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Evogordon
elkészûlt az új mûvem. Véres 😊
Room

http://throb.net/site_main/LinearWorkflow.php

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

😊 ja ezt meg nem olvastam

ez az attach egy alaposan elkerulendo dolog egymassal erintkezo feluleteknel ugyanis cooplanar feluletek eredmenyez amibol csak baj lesz.

nem mondta hogy hdri 😊

petesilver
Persze arra ügyelni kell, mit hogyan attacholsz. Pl ha mindkét objectnek van közös érintkezõ lapja, akkor azokat a poligonokat elõször törölni kell, attach, és utána vertex módban a közös vertexeket weldelni kell, és akkor lesz hibátlan az object attach után.

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
A group csak egy csomagba rakja õket, de két különálló tárgy marad. Ha azt akarod, hogy mondjuk egymással érintkezõ boxokat egybavonni, akkor át kell váltani õket poligonná, az egyikre ráböksz, és poligon módban már a jobb oldali menükben van attach. azzal bármit hozzáadhatsz ami poligon, és onnan egy tárgyként kezeli. Ha nem tetszik késõbb mégsem, akkor újra rámész az objectre, és a legvégét választod az alobjektumoknál, az element opciót. Ha így ebben a módban ráböksz valamelyik részére a tárgyaknak, akkor autómatikusan kiválasztja a külön objectként attacholt cuccokat, és kijelölés után detach opcióval leszedheted, és akkor megint lesz 2 boxod. pl.

Mission Impossible 2010: PRO Class

ThomasGins
Akkor sry, nálam bitmap háttérnél és nem vray hdri-nél, screenen ilyesmi szokott lenni,ha egyrõl beszélünk.😊

\"So always look on the bright side of death\"

tegyel be a max/maps konyvarbol valamit hattenek, mentsd el tedd fel valahova megnezem.

attol nem kene meg meglatszania.
mas gond van

valaki használ-e Texture Shaker-t, lenne egy kérdésem
ThomasGins
Sztem a material editorban a háttérképed screenre van állitva,és nem spherical-ra...

\"So always look on the bright side of death\"

Nenad, vagy valaki!
A következõ hibát hogyan lehet kiküszöbölni?
egy tájba beillesztettem egy házfalat.
Rendereléskor azonban a falakon keresztül halványan megjelenik a háttér képe is. Low-ban kevésbé, high-ban élesebben látszik.
Ha a GI-t kikapcsolom akkor megszûnik, valamint akkor is megszûnik, ha bekapcsolt GI mellett leveszem a kontrasztot, de akkor meg az árnyék nem lesz jó!
Nem tudom, hogy mit állítsak át mert már mindent próbáltam, de nem bírok vele!!
Elõre is köszi.
Nos jó, a hétvégén volt végre idõm.
Ismét egy képem a "piszkos" fajtából.
A fal+padló textúra darktree, a többi bitmap Vray mat ban.
Az ablak kézi festés. A fényeken még lehetne csiszolni, de ma már nem.

Remélem látszik.
Ohh my GOD!<#szomoru2>

hibas, nalam az hibas aminek nem jol allnak a normaljai, ami nem zart test, stb-stb.

Lewy_
jah ez már látom megvan.Olvasgassad a helpet. Szerintem mindenki onnan kezdte.

Lewy_
1. kell letölteni.A többi segít, hogy kell használni.

xelag
Az elején kér egy kódot, ha oda beírok egy eredetit akkor teljes lessz,és nem jár le 30 napon belül?
xelag
Letöltöttem de itt annyi gomb meg minden van bazeg hogy pppppfffffffffffff ezt mire megtanulnám:dfjhmnkxfgJ
Segítsetek hogy mivel kéne kezdenem mert ez kurva nehéz.

Van ez a négy ami biztos kell nem a többi csak tutorial

1. 3dsmax_7.rar <89265 KB>
2. 3dsmax_7_AddMapsMat.rar <68284 KB>
3. 3dsmax_7_Archmat.rar <135235 KB>
4. 3dsmax_7_Reference.rar <130706 KB>

ebbõl még csak az elsõt szedtem le,a többi az mire kell?
H4lÁl0SZTÓ
Hát nézd, énis kezdõ vok.

xelag
értem.
Akkor segítetek nekem megtanulni használni ezt a progit?
H4lÁl0SZTÓ
Maga csinálja külön külön de ha egyszer megcsinálta akkor azután máskor beteheti egy másik képbe

xelag
Itt lejjebb láttam egy konyhát és aki ezt csinálta az mindent külön,egyenként szerkesztette meg?a székeket a tejesdobozt az asztalt stb,vagy ezeket lelehetett tölteni?
xelag
Ha elkezdem akkor majd segítetek nekem megtanulni a progit?
xelag
1. 3dsmax_7.rar <89265 KB>
2. 3dsmax_7_AddMapsMat.rar <68284 KB>
3. 3dsmax_7_Archmat.rar <135235 KB>
4. 3dsmax_7_Reference.rar <130706 KB>
5. Character_animation_professional_tutorials.rar <68601 KB>
6. Design_visualization_professional_tutorials.rar <86959 KB>
7. Directx9c.rar ❤️6321 KB>
8. Film_Video_professional_tutorials.rar <74367 KB>
9. Games_professional_tutorials.rar <24547 KB>
10. Introductory_tutorials.rar <85865 KB>
11. mental_ray_tutorials.rar <13999 KB>
12. reactor_tutorials.rar <52798 KB>
13. shockwave3d_tutorials.rar <256 KB>

EZEKBÕL MELYIKET KELL LESZEDNEM?
Sadist
Igen, pl. a Warcraft III animációit ezzel a programmal csinálták, de egy ilyet összehozni elég sok meló 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

xelag
MOST MÁR TUDOM HOGY MELYIKET KELL LESZEDNI DE NEM TUDOM HOGY MIT KELL ENNYI DOLOGGAL CSINÁLNI.
xelag
Ezzel a programmal lehet készíteni animációt?mint pl:játék elején amik szoktak lenni
xelag
köszönöm szépen de pontosan mit töltsek le az oldalról,melyik a program?és ha letöltöttem akkor utána lehet valami cracket hozzá letölteni ami által teljes lessz?
Lewy_
A teljes verzió letölthetõ a www.design21.hu oldalról. 30 napos , de teljes

xelag
Valaki elmondaná hogy honnan lehet letölteni a teljes verziót?
Hány cd-s ez a progi?
Ezzel a programmal bármit megtudok valósítani pl: egy kitalált lényt?
Lewy_
mondjuk az ablakkeretekbe belülröl be lehet látni és ott feleslegesen számol árnyékot.Aztat mánis javíjjuk. Egyébként tényleg jobb lett a kinézete 1 fokkal - no nem celsius - 😊))

Lewy_
Kössz Nenad. Melyik ojjektumok hibásak? Eleve nincs is sok benne. Nyomtam rájuk stl check-et de semmi hibát nem mutattak.

talan ha nem hasznalnad egy egeszen mas scene beallitasait a sajatodra akkor kevesbe szivatna meg 😊 Nincs olyan hogy egyetemes beallitas.
egyebkent a scened tele van hibas objektumokkal, ettol lasabb lesz.
a masik pedig hogy a contrastot vedd vissza 1re a saturaciot pedig 0.5-0.25 Kesobb ha lesz benne tobb targy is akkor majd emelheted, (megtorik a vorost)

Lewy_
MIÉRT CSINÁLJA EZT VELEM!!!!<#falbav><#falbav><#falbav>
Nem akarom, hogy a pagyolatfehér falam padló színû legyen!!Már minden beállítást próbáltam és akkor is SZÍNEZ!

Itt a renderelt szenny.
Itt a max file
Nem nyomna róla valaki egy rendert? Lehet, hogy a maxom szivat.

KisQbi
Tetszik a FinalFlares-ben az hogy nagyon szépen hozza összae magát más volumetrikákkal.. (köd)... Meg is nézem majd hogy PyroCluster-rel is ilyen szép e..

Lewy_
Frankó függöny shader-t tud valaki? Olyan fincsi fehéret mint itt: Sima Standard materiallal kisérletezek, de nem igazán lesz tökéletes. http://img170.exs.cx/my.php?loc=img170&image=c6modperweb0eb.jpg

a FinalFLareshez is layaered kell azt a 12essel probaltam ki ment, a 14essel a motionblurt es az nem, majd visszateszem a 12t es megnezem.

fenyevekkel gyorsabb.
ugyanaz a motionblurre is igaz. egy komolyan mbluros dolog 2 masodpercig tart.. HQ..
csinaltam egy iolyen videot, majd atlokom divixbe vagy valami es felteszem. Brutal.

Aldaryn
Hali mindenkinek. Beugrottam, megnézni, hátha kitört valami nagy flame amíg nem vagyok. Persze erre itten baromi nagy az esély, mint általában. 😊 Azért, hogy ne unatkozzak, majd random törölgetek egy-egy hozzászólást.
Ha az ég is úgy akarja, két héten belül lesz új gépem, addig még van pár hiányzó pénzdarab, amit valahogy össze kellene szenvednem innen-onnan. 😊

Nenad: Eddig nem használtál ProOpticSuite-ot? Én nagyon szerettem, és fájt is a szívem, hogy MAX 6-7 hez már nem is készítettek belõle fordítást. Persze, így sokkal jobban járt az ecceri user. De már-már kezdtem azt hinni, hogy nem fejlesztik tovább ezt a termékvonalat. Apropó, a motion blurrhöz szükséges layerelt g-buffert Vray támogatja? (most nem tudom kipróbálni még egy darabig. :|)

Képekkel tessék csak továbbra is erõsen támogatni a topicot. 😊 Nomeg, további jó MAX-ezést mindekinek!

Al. out.

per aspera ad astra

piktor
A Fimaldof mennyire gyors? Mondjuk összevetve a VRay saját DOF-jával?

egyebkent a max help/tutorialjat minden kezdo csinalja vegig legyen szives, es utana kerdezoskodjon.

groupold 😊

ez a finaldof meg a finalflare nagyon ott vannak a szeren.
a motionblur minden kepzeletet felulmuloan gyors, es szep.
behalok tole

Tényleg, ez engem is érdekel. Hogyan tudok két tárgyat eggyé varázsolni? Pl: két boxot.
Sry, megint 1 kérdés: Olyat lehet hogy szinte osszeheggesztem a lapokat, mert ugye nekem akkor azt könnyû lenne, és klónozhatám a kész polcot mert nekem abbol 4 db kell, ráadásul akkor nemoda kéne osszeállítgatni ahol kell, hanem miután osszerakta csak odahuzom, van ilyen opcio a 3ds maxban?