63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• pauly
    Üdv

Brazilnál a glossy refraction miert nem akar mukodni? vray-nel mukodik jól,de brazilnal mit kell még beállítani hogy müködjön?
  • Atika :o)
    :D
  • Aldaryn
    X_X
  • Aldaryn
    Na persze... Aztán, ha megnyitjuk filet, és belenézünk a beállításokba, megvakulunk a tökéletesség látványától. :)
  • nenad
    scene
  • nenad
    semmi kulonos nincsen benne. semmi humbug, majd feldobom a scenet.
  • Aldaryn
    Ha van hozzá I/O modulod, akkor biztos. :o)
  • ngcsnet
    3ds max-al meg lehet nyitni *.scx fájlokat?
  • ThomasGins
    Kis nfr,majd lesz rajta pár lámpa meg sztárvórsz hóesés.
    En is epp ezt akartam megkerdezni hogy hogy csinaltad hogy csak eddig tartott renderelned?
  • Ronin666
    Lehet hogy renderfarmon dolgozik, csak ezt eddig nem közölte :D
  • ThomasGins
    Kannaorgazmus:)
  • Aldaryn
    Hogy a rákba csinálsz te ilyen időket?
  • nenad
    csinaltam egy ilyen testscenet, mindenen a fal kivetelevel glossy reflection figyel. Es 13 percbul kijott..

image
  • fle go
    hm...na majd ha lesz mar taxtura is akkor kiderul
  • bencsab
    És azt miből gondolod, hogy kevés a fény? Az én monitorom szép világos, ha még több fényt nyomsz bele, ki fog lapulni.
  • nenad
    ugy tunik van valami bug az ies light es vrayel kapcsolatban, nekem shadow mappal rendereli normalisan ha kozel all a falhoz.
    Ja ja probalkozok mert teccik a dolog :) A kepbol meg nem tudom csak uncsiztam es kiprobaltam az ies-t hogy hogy is mukodik ;)
  • Ronin666
    Látom te is használod ezt az IES cuccot ;)

Mi lesz a képből?
  • fle go
    Elovettem ujbol ezt a csarnok dolgot, talan igy jo lenne,de szerintem keves a feny. A renderidot ne nezzetek egy oreg csotrogany gepen szamoltattam azert ennyi Pentium III 450Mhz, de mig szamol masik gepen nyugodtan dolgozom.
  • Ronin666
    Ezt még gyorsan feldobom. Itt látható mit akarok csinálni, csak itt még nem fordítottam meg a hátsó textúrát, viszont itt nem is rontotta el a rendert.

• Ronin666
    Köszi a véleményeket!

kb. nekem is ezek a hibák jöttek le, szóval ma vagy holnap jön az új verzsön.

Az ágy egyik oldalán a fény ami rajta van, az kintről bejövő hold fénye akarna lenni, csak talán kicsit erős lett.

Viszont ami nem igazán jött össze az a savazott üveg. A legelső rajzon látszott, hogy a térválasztó üvegfal savazva volt, viszont az volt a baja, hogy egy olyan mintát kapott ami az egyik sarokból megy a másikban és mintha egy lapból lett volna kivágva a sok kis üveglap, DE a probléma az volt, hogy ugyi ha ráhúzom ezt a textúrát akkor a másik oldalon invertálnom kell, vagy sima üveget kellene odaraknom.
    2 probléma merült fel:

- amikor invertáltam a másik oldalt, akkor óriási mértékben törte a fényt és ami mögötte volt teljesen elcsúszott. Ugyan ez volt akkor is amikor csak az egyik oldalát savaztam és a másikra szimpla üveg textúrát raktam. Magyarul ha két oldal textúrája kicsit is eltért, akkor a fénytörét elb*szta a render.

-Következő próba az volt, hogy szimetrikus textúrát rakok rá, szóval nem átlós csíkok voltak benne, hanem sima vízszintes. Ebben az esetben ugye mindkét oldalára ugyan az került, de itt render közben a Vray szöveges panelén folyamatosan error feliratok jöttek ki, hogy a xy nevű testeken nem korrekt a szín meg a fény és persze a render is szar lett.
    Röviden ennyi :)
    Kicsit unatkoztam nem nagy eresztes :)

• youth #25951
    Cool! Tetszik...
  • 4D
    Szép, bár én még megnézném, egyenletes fényben is.
    A két állót, én is lejebb venném, és fentről adnék neki még, mert így csak a takarók látszanak, az ágy meg csak egy feketeség.
  • Aldaryn
    Szerntm inkább szerezz egy valódi vásznat. Nemlehet a digitális tchnológiákhoz hasonlítani még. :D Nem is tudom mi kellene ahhoz.... force feedbackes ditális ecset, és hozzá álló helyzetű érintésérzékeny kijelző....
  • Aldaryn
    Nayon szép!

Bár, nem tudom, tudnék-e itt aludni. :) Láttam már egy-két meghökkentő háloszoba koncepciót. Nekem kuckós, meleg még mindig no1. :o)
  • nenad
    ELeg szep!

a mennyezetvilagitas erdekesen jon ki, tukrozodesben jo.
    az agyon a takaron mi az a vilagosabb resz hirtelelen?

a pilacs nem nez ki rosszul, de egy kicsit talan visszavenem, vagyis azt csinalnam hogy a legaljanal, vagy a legtetejenel kevesebb legyen a feny, hogy magan a lampab belul is legyen valami jatek.

Hajts!
    :)
  • ThomasGins
    Szép lett!
    Az üvegmintáról miért mondtál le?
  • Ronin666
    Na itt a legújabb verzsőn. Még erősen BETA. Tudom egy kicsit sötét is még, de alakulgat még...

• ThomasGins
    Az jutott eszembe hogy ezt tuti ki lehetne nyomtatni vmi trükkös olajfestékes nyomtatóval.És ha le lehetne rogziteni az ecsetvonásokat - és miért ne lehetne - és majd 100 év mulva ilyen dolgokat is használnának festők akkor tök jól lehetne tanulni tőlük,persze hamisitani is:)
    Mókás lenne,ülsz a gép előtt és behivod a c:\hiresfestok\monalisa.xyz fájlt:)
    Persze ez igy hülyeség és ugyse lesz ilyen, és talán jobb is:D
  • Boba
    Ez piszok jo!:)
  • KisQbi
    :)
  • ThomasGins
    Én beleszerettem a cuccba:)

És nagyban. Nem mintha szebb lenne igy:)
  • Aldaryn
    :D hajrá... ilyenkor ez minden, amit mondani lehet. "Ember küzdj, és bízva bízzál..."
  • Boba
    Ne is mondjatok... nekem februar 3ig kell leadni a szintan dolgozatomat kb 60 A3as cuccal... :S Azt meg original festekkel kell megvenni... ott sincs undo. :D
    Megvolt a 2 vizsga... 30% az esely, hogy legalabb az egyikbol UV. :D
    Nah... targyabrazolast kell majd csinalni... kar, hogy asse lehet megcsinalni szamitogepen, szintant se... mire jo ez a CG?:D Nah...beloadolom az interrior jelenetem. Most van idom folytatni.
  • Malakai
    Jaja, az ArtRage nemrossz progi, bár engem zavart a layerek hiánya (vagy én voltam lama? :D)...
  • ThomasGins
    ...behalok tőle,a festéket lehet összekeverni, felvizezni...
  • ThomasGins

Nagyon tuti! Ma se alszok:)
  • ThomasGins
    LOL:)
    Karácsonyra megleptek egy akrill készlettel,szal egy kanna portrét biztos nyomok majd fel én is:)